![]()
گویا میخواهند کار صندوق ها را هم یکسره کنند
رونوشت رو زده به رئیس سازمان بورساین نامه جوک سال بود ، صندوق های سرمایه گذاری مجوزشان توسط سازمان بورس و اوراق بهادار صادر می شود و تابع مقررات بورس هستند نه تابع بانک مرکزی
قطعاً این نامه در روال کاری صندوقهای سرمایه هیچ تأثیری نخواهد داشت
کاری که بانک سپه میکنه،غیر قانونی نیست،چون گواهی سپرده اش از قبل با این نرخ سود مجوز گرفته و دی منتشر شده و این مرحله دومش هست.دیشب موقع پخش برنامه 90 اوراق مشارکت 20 درصدی بانک سپه زیرنویس میشد.قطعا بقیه بانک ها هم طرح های بهتری با اسم اوراق یا صندوق یا...تا آخر سال از خودشون در میارند تا کمی جذب سرمایه کنند چون صندوق ها رسما جمع هم بشه به این راحتی و به این زودی خود بانک ها زیر بار نمیرن.اینبار به نظر میرسه واقعا بعضی از مردم (و نه همه مردم) زیر بار سپرده 18 درصد نرفتن و نمیرن و سپرده باز یا تمدید نمیکنند.دقیقا از یکشنبه میشد این ناراحتی و نا امیدی رو توی مردمی که اومده بودن بانک دید.همه چونه میزدن و ناراضی و آیا حالا راضی میشن به 18 درصد و بعد 16 درصد یا نه و یا پولشونو به کجا میبرن خدا داند.
دقیقآ. من خودم امروز رفته بودم بانک قوامین. از طرف, درباره درصد سپرده های جدید پرسیدم که گفت شده 18% بعد گفتم من سپرده دارم و سال 95 مهلتش تموم میشه, تمدید اونها با چند درصده؟ گفت باید شرایط رو دید و بعد با خنده گفت "شاید تا اون موقع بشه 16%" !!! اینقدر حق انتخاب ملت اومده پائین که یکجورایی بانک ها خیالشون راحته! ولی من یکی که عمرآ زیر بار این 18% برمدیشب موقع پخش برنامه 90 اوراق مشارکت 20 درصدی بانک سپه زیرنویس میشد.قطعا بقیه بانک ها هم طرح های بهتری با اسم اوراق یا صندوق یا...تا آخر سال از خودشون در میارند تا کمی جذب سرمایه کنند چون صندوق ها رسما جمع هم بشه به این راحتی و به این زودی خود بانک ها زیر بار نمیرن.اینبار به نظر میرسه واقعا بعضی از مردم (و نه همه مردم) زیر بار سپرده 18 درصد نرفتن و نمیرن و سپرده باز یا تمدید نمیکنند.دقیقا از یکشنبه میشد این ناراحتی و نا امیدی رو توی مردمی که اومده بودن بانک دید.همه چونه میزدن و ناراضی و آیا حالا راضی میشن به 18 درصد و بعد 16 درصد یا نه و یا پولشونو به کجا میبرن خدا داند.
الان من برم دسته بیل تولید کنم فردا میبنی یک کشتی دسته بیل از چین وارد کردن خب من با چه اطمینانی برم سرمایه خودم بزارم تو بخش تولید
بهترین صندوق مال بانک اینده هست 25درصد تضمینی. بانک ایران زمین بین 20- 25درصد هست که معمولا بین 22تا 24.5 متغیر بوده.ولی واریزی سود اینده هر 3ماه یک بار هست.که به یک حساب روز شمار 10درصد انتقال میدن. ایران زمین هر ماه واریز میکنن.یک سوال از دوستانی که توی صندوق ها پول دارند. این صندوق ها مثلآ تا یکسال حداقل 22% میدند یا می تونند کم کنند؟ برای شما تا حالا کم کردند؟ چون اگر از این بابت مطمئین نباشم مجبورم محض احتیاط, پولم رو بین صندوقهای بانکهای مختلف تقسیم کنم
رونوشت رو زده به رئیس سازمان بورس
رئیس سازمان بورس رو هم وزیر اقتصاد انتخاب میکنه
دولت یه تصمیمی بگیره
همه با هم اجرا میکنند
1میلیون خرید 750 تومن کارمزدشهکارمزد خرید اوراق اخزا توسط کارگزاری چقدره؟
مثلا اگه 30میلیون تومن اوراق بخریم چقدر باید کارمزد بدیم به کارگزاری بورس؟
این کارمزد خریده،برای فروش هم حدودا همین میزان باشه،درضمن بزای نقدشدن هم یک روز طول میکشه1میلیون خرید 750 تومن کارمزدشه