• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
اوراق مشارکت بورسی با اطمینان بسیار بالا و با سود های 22 الی 23 درصد موجود هستند اصلا نیازی به بانک نیست
هر روزی هم که نیاز باشد با یک روز اختلاف پول در وجه شما خواهد بود خرید و فروش اینترنتی نیز ممکن است فقط نیاز به یک کد بروسی است وسلان
http://www.ifb.ir/ytm.aspx

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
طرح اتوخدمت سایپا نیز با 28 درصد سود موجود است
که از همه این موضوعات بهتر است

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
این نامه جوک سال بود ، صندوق های سرمایه گذاری مجوزشان توسط سازمان بورس و اوراق بهادار صادر می شود و تابع مقررات بورس هستند نه تابع بانک مرکزی
قطعاً این نامه در روال کاری صندوقهای سرمایه هیچ تأثیری نخواهد داشت
cc4c4771c0b5fdb93ed52c860dde2bfb.jpg

گویا میخواهند کار صندوق ها را هم یکسره کنند

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
اشکالی که وجود داره اینکه اگر در یک گروه فامیلی فقط 5 نفرشون باهم شریک بشن و هرکدوم 400 میلیون تومن سرمایه گذاری کنن و یک مغازه با موقعیت خوب بخرن برای مثال 2 میلیارد و یا حتی اجاره کنن ، برای مثال یک سوپر مارکت بزرگ بزنن در یکی از مناطق پر رفت آمد.
اونوقت نتیجه این میشه که هم ارزش سرقفلی ملکشون باتوجه نوع تجارتشون بالا میره هم سودشون از سود بانکی بیشتر و در آخر جرات ورود به یک بیزنس جدید رو پیدا کردن دقیقا همون کاری که برادران ترک زبانمون سالهاست در شهرهای مثل تهران انجام میدادن و دیگه سرمایه شون بازیچه نرخ تورم و سود بانکی نمیشه من دوستم سوپر مارکت داره فقط شب عیدش بابت فروش یک قلم کالا (دستمال کاغذی ) 10 میلیون تومن سود کرد

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
دیشب موقع پخش برنامه 90 اوراق مشارکت 20 درصدی بانک سپه زیرنویس میشد.قطعا بقیه بانک ها هم طرح های بهتری با اسم اوراق یا صندوق یا...تا آخر سال از خودشون در میارند تا کمی جذب سرمایه کنند چون صندوق ها رسما جمع هم بشه به این راحتی و به این زودی خود بانک ها زیر بار نمیرن.اینبار به نظر میرسه واقعا بعضی از مردم (و نه همه مردم) زیر بار سپرده 18 درصد نرفتن و نمیرن و سپرده باز یا تمدید نمیکنند.دقیقا از یکشنبه میشد این ناراحتی و نا امیدی رو توی مردمی که اومده بودن بانک دید.همه چونه میزدن و ناراضی و آیا حالا راضی میشن به 18 درصد و بعد 16 درصد یا نه و یا پولشونو به کجا میبرن خدا داند.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
این نامه جوک سال بود ، صندوق های سرمایه گذاری مجوزشان توسط سازمان بورس و اوراق بهادار صادر می شود و تابع مقررات بورس هستند نه تابع بانک مرکزی
قطعاً این نامه در روال کاری صندوقهای سرمایه هیچ تأثیری نخواهد داشت
رونوشت رو زده به رئیس سازمان بورس
رئیس سازمان بورس رو هم وزیر اقتصاد انتخاب میکنه
دولت یه تصمیمی بگیره
همه با هم اجرا میکنند

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دیشب موقع پخش برنامه 90 اوراق مشارکت 20 درصدی بانک سپه زیرنویس میشد.قطعا بقیه بانک ها هم طرح های بهتری با اسم اوراق یا صندوق یا...تا آخر سال از خودشون در میارند تا کمی جذب سرمایه کنند چون صندوق ها رسما جمع هم بشه به این راحتی و به این زودی خود بانک ها زیر بار نمیرن.اینبار به نظر میرسه واقعا بعضی از مردم (و نه همه مردم) زیر بار سپرده 18 درصد نرفتن و نمیرن و سپرده باز یا تمدید نمیکنند.دقیقا از یکشنبه میشد این ناراحتی و نا امیدی رو توی مردمی که اومده بودن بانک دید.همه چونه میزدن و ناراضی و آیا حالا راضی میشن به 18 درصد و بعد 16 درصد یا نه و یا پولشونو به کجا میبرن خدا داند.
کاری که بانک سپه میکنه،غیر قانونی نیست،چون گواهی سپرده اش از قبل با این نرخ سود مجوز گرفته و دی منتشر شده و این مرحله دومش هست.
اگرچه زرنگ بازی در اورده،اما خلاف نکرده، و فرصت خوبی برای کسایی هست که سود ۲۰ رو تا یکسال بخوان.
اما همه بانک ها این اوراق رو منتشر نمیکنن،چون هر کدوم زمان بندی دارن و آخر سال منتشر میشه و خیلی ها مثل ملت،پارسیان،رفاه،سرمایه اوراقشون رو قبلا منتشر کردن.
وقتی هم تا آخر سال نمونده و اگه قرار باشه یرای اوراق گواهی سپرده جدید،مجوز داده بشه با سود ۱۸ خواهد بود

Sent from my E5823 using Tapatalk

Make Money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دقیقآ. من خودم امروز رفته بودم بانک قوامین. از طرف, درباره درصد سپرده های جدید پرسیدم که گفت شده 18% بعد گفتم من سپرده دارم و سال 95 مهلتش تموم میشه, تمدید اونها با چند درصده؟ گفت باید شرایط رو دید و بعد با خنده گفت "شاید تا اون موقع بشه 16%" !!! اینقدر حق انتخاب ملت اومده پائین که یکجورایی بانک ها خیالشون راحته! ولی من یکی که عمرآ زیر بار این 18% برم
تو راه برگشت, اعلامیه صندوق بانک ایران زمین رو دیدم که نوشته بود "حداکثر 24% برای 1 سال و حداقل 20 ماهیانه" ظاهرآ تنها امید ما همین صندوق هاست. حالا باید دید درصد و شرایط صندوق های دیگه چطوره

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان سود بانکی مرد! به فکر کسب و کار باشید. پول دربیارید یه کمشو پس انداز کنید بقیشم کامل خرج کنید. هم حال میکنید هم اقتصاد رونق می گیره.
( الکی مثلا ما تو یه کشور درست حسابی زندگی میکنیم )

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
الان من برم دسته بیل تولید کنم فردا میبنی یک کشتی دسته بیل از چین وارد کردن خب من با چه اطمینانی برم سرمایه خودم بزارم تو بخش تولید

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
الان من برم دسته بیل تولید کنم فردا میبنی یک کشتی دسته بیل از چین وارد کردن خب من با چه اطمینانی برم سرمایه خودم بزارم تو بخش تولید

دسته بیل؟:general404::general404::general404:

Make Money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یک سوال از دوستانی که توی صندوق ها پول دارند. این صندوق ها مثلآ تا یکسال حداقل 22% میدند یا می تونند کم کنند؟ برای شما تا حالا کم کردند؟ چون اگر از این بابت مطمئین نباشم مجبورم محض احتیاط, پولم رو بین صندوقهای بانکهای مختلف تقسیم کنم

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
یک سوال از دوستانی که توی صندوق ها پول دارند. این صندوق ها مثلآ تا یکسال حداقل 22% میدند یا می تونند کم کنند؟ برای شما تا حالا کم کردند؟ چون اگر از این بابت مطمئین نباشم مجبورم محض احتیاط, پولم رو بین صندوقهای بانکهای مختلف تقسیم کنم
بهترین صندوق مال بانک اینده هست 25درصد تضمینی. بانک ایران زمین بین 20- 25درصد هست که معمولا بین 22تا 24.5 متغیر بوده.ولی واریزی سود اینده هر 3ماه یک بار هست.که به یک حساب روز شمار 10درصد انتقال میدن. ایران زمین هر ماه واریز میکنن.
به نظرم اگه یکی از دوستان در مورد این سایت بتونه اطلاعات کاملی رو بده خیلی بهتر از بانک ها باشه:
http://www.ifb.ir/ytm.aspx

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بورس هرگز زیر بار همچین توهمات و بدعتهایی نرفته است ، نمی رود و نخواهد رفت ، این خط و این هم نشان :}
رونوشت رو زده به رئیس سازمان بورس
رئیس سازمان بورس رو هم وزیر اقتصاد انتخاب میکنه
دولت یه تصمیمی بگیره
همه با هم اجرا میکنند

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
کارمزد خرید اوراق اخزا توسط کارگزاری چقدره؟
مثلا اگه 30میلیون تومن اوراق بخریم چقدر باید کارمزد بدیم به کارگزاری بورس؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
دوستانی که تا کنون تو این سایت http://www.ifb.ir/ytm.aspx فعالیت کردن تجربشون رو بگن و احیانا آموزشی هم باشه بزارن تا بقیه هم استفاده کنن ممنون میشیم.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
کارمزد خرید اوراق اخزا توسط کارگزاری چقدره؟
مثلا اگه 30میلیون تومن اوراق بخریم چقدر باید کارمزد بدیم به کارگزاری بورس؟
1میلیون خرید 750 تومن کارمزدشه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
1میلیون خرید 750 تومن کارمزدشه
این کارمزد خریده،برای فروش هم حدودا همین میزان باشه،درضمن بزای نقدشدن هم یک روز طول میکشه
برای گرفتن اصل پول در سررسید هم همین کارمزد750 تومان کسر میشه؟یعنی به من به در سررسید100هزار تومان دقیقا میدهند یا 99925 تومان؟
اگر روز سررسید تعطیل باشه،کی پول به حساب شخص(نه کارگزار)واریز میشه،فردای روز تعطیل یا پس فردا؟
برای دریافت وجه بعد از سررسید به حساب فرد واریز میشه یا باید در آنلاین درخواست واریز به حساب داد؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان اطلاعی ندارین اینده صندوقش بسته شد؟
من که دیروز رفتم گفتندبسته شده باز تماس بگیرید اگر طرحههای دیگری اومد اعلام میکنیم
نورهم که رفتم رئیس شعبه نبود گفتند رفته برای چانه زنی که سود مشتریهای قدیمی همون25درصد بمونه
الان موندم چیکارکنم فقط صندوف ایران زمین مونده که بین20=24بوده ورئیسش گفت کمتر از 22نشده
یه نظرتون فردا برم 20تومنو بریزم توی صندوق ایران زمین یا صبرکنم یکم دیگه؟

Last edited:
بالا