بانکها مصوبه کاهش نرخ سود را اجرا نمیکنند.
رئیس مجمع واردات با بیان اینکه سیستم بانکی از تصمیم دولت در کاهش نرخ سود تبعیت نمیکند، گفت: کافی است تجار پول کلانی برای سپردهگذاری به بانکها ببرند تا نرخهای جذاب دوباره روی میز بیاید.
به نظر در حالت کلی اگر بانک مرکزی و دولت مانند سایر مصوباتی که تا الان اجرا کردند ,مثل برخورد با موسسات غیر مجاز,پافشاری کنند,این مصوبه اجرایی میشود ,همچنان که ۲۲ در صد سابق به ۲۰ تبدیل شد و بانکها اجرا کردند,معاون بانک مرکزی صحبت از سود ۱۶ درصدی در چند ماه آینده کرد,اما با این حال,احتمالا گزینه هایی مثل صندوقها و بعضی اوراق مشارکت یا دولتی همچنان باقی خواهند ماند,با تحقیق میشه پیدا کرد.بانکها مصوبه کاهش نرخ سود را اجرا نمیکنند.
رئیس مجمع واردات با بیان اینکه سیستم بانکی از تصمیم دولت در کاهش نرخ سود تبعیت نمیکند، گفت: کافی است تجار پول کلانی برای سپردهگذاری به بانکها ببرند تا نرخهای جذاب دوباره روی میز بیاید.
بانکها مصوبه کاهش نرخ سود را اجرا نمیکنند.
الآن پنج ساله میدن؟؟؟ با 18 درصد به نظرتون خوبه ببندیم؟؟ چون این خرمگسا هر سال سودارو حداقل 2 درصد کم میکنن آخرش میشه مثل کشورای دیگه زیر 10 درصد. این افزایشو کاهش قیمت سکه و دلار و... همش به همین کاهش سود بستگی داره
الآن پنج ساله میدن؟؟؟ با 18 درصد به نظرتون خوبه ببندیم؟؟ چون این خرمگسا هر سال سودارو حداقل 2 درصد کم میکنن آخرش میشه مثل کشورای دیگه زیر 10 درصد. این افزایشو کاهش قیمت سکه و دلار و... همش به همین کاهش سود بستگی داره
در مورد سپرده ارزی اگر دوستان اطلاعات دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
اوراق مشارکت،سودش ماهیانه هست یا سه ماهه؟به نظر من الان شاید سپرده ارزی ارزش نداشته باشه
به دلیل ثابت بودن نرخ ارز از طرفی سودش تا 8 درصده اگه اشتباه نکنم برا درهم!!!
اما برای سال دیگه نه!!!!
چرا؟؟؟؟
چون الان خود من همه یا 23 عسکریه یکساله دارم یا قوامین روزشمار 20 یا صندوق بانکا
خوب با این وضع سال دیگه بشه 16 از نظر قیمت ارز فک نکنم بيارزه یا شاید برابر بشه که تو این حالت من حساب ارزی ترجیح میدم!!!!!
برا دوستانی که حساب روزشمار دارن و 20 یا21 میخوان یه ایده اینه که اوراق مشارکت بگیرن
الان اوراقای منتشره امسال سود21 بودن
اگه بگیرید تا سه سال ثابت سودش
البته من خودم تا به امروز نگرفتم ولی در آینده حتما بیشتر بررسی خواهم کرد
اوراق اخزا هم هست بهترم هست سود26 فک کنم که صد درصد بهتر از این بانکا الان هست!!!!
اوراق مشارکت،سودش ماهیانه هست یا سه ماهه؟
بازخرید قبل سررسید چند درصد حساب میشه؟
از چه بانکی باید تهیه بشه؟
Sent from my E5823 using Tapatalk
۲۰ کمه خیلی کمه پولمون نابود میشهطبق قانون بانک مرکزی نهایتاً یکساله باز میکنن.
هنوز بعضی بانکها دارن اوراق یکساله 20 درصد میفروشن که تقریباً مثل سپرده یکساله هست.
دیگه باید یه ۱۸ عادت کنیم۲۰ کمه خیلی کمه پولمون نابود میشه
به نظر من با این اوصاف تقاضای زمین و مسکن بالا میره. نظر شما چیه؟![]()
گویا میخواهند کار صندوق ها را هم یکسره کنند