• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228

بانک‌ها مصوبه کاهش نرخ سود را اجرا نمی‌کنند.
رئیس مجمع واردات با بیان اینکه سیستم بانکی از تصمیم دولت در کاهش نرخ سود تبعیت نمی‌کند، گفت: کافی است تجار پول کلانی برای سپرده‌گذاری به بانک‌ها ببرند تا نرخ‌های جذاب دوباره روی میز بیاید.

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
رئیس مجمع واردات با بیان اینکه سیستم بانکی از تصمیم دولت در کاهش نرخ سود تبعیت نمی‌کند، گفت: کافی است تجار پول کلانی برای سپرده‌گذاری به بانک‌ها ببرند تا نرخ‌های جذاب دوباره روی میز بیاید.
به نظر در حالت کلی اگر بانک مرکزی و دولت مانند سایر مصوباتی که تا الان اجرا کردند ,مثل برخورد با موسسات غیر مجاز,پافشاری کنند,این مصوبه اجرایی میشود ,همچنان که ۲۲ در صد سابق به ۲۰ تبدیل شد و بانکها اجرا کردند,معاون بانک مرکزی صحبت از سود ۱۶ درصدی در چند ماه آینده کرد,اما با این حال,احتمالا گزینه هایی مثل صندوقها و بعضی اوراق مشارکت یا دولتی همچنان باقی خواهند ماند,با تحقیق میشه پیدا کرد.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

به ایشون باید گفت که تا الان که نه تنها بانک های دولتی و خصوصی،بلکه موسسات مجاز هم از کاهش سود پیروی کرده اند.
ضمنا تجاری که در شرایط بهبود روابط دیپلوماتیک و برقراری راه پولی بین المللی و تثبیت نرخ ارز،بجای تجارت کردن مبادرت به سپرده گذاری در بانک کنند،نه ایشان از تجارت چیزی می دانند و نه شما صلاحیت ریاست مجمع صادر کنندگان را دارید.

بعضی ها فقط نشسته اند از کاهش سود ایراد بگیرن.حالا مردم عادی که از سود بانکی امار معاش میکردند چیزی بگن،میشه گفت اینها مستقیما زیان دیدن( اگرچه که کاهش سود منجر به رونق تولید و صنعتی و اقتصادی بشه در نهایت سود میکنن)، اما تجار چرا باید از کاهش یود بانکی و کاهش بهره وام ناراضی باشند،خدا می دانث چه اهداف دیگه ای در سر دارند

Sent from my E5823 using Tapatalk

farzadpop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بانک‌ها مصوبه کاهش نرخ سود بانکی را اجرا نمی‌کنند

رئیس مجمع واردات با بیان اینکه سیستم بانکی از تصمیم دولت در کاهش نرخ سود تبعیت نمی‌کند، گفت: کافی است تجار پول کلانی برای سپرده‌گذاری ...

به گزارش مهر، علیرضا مناقبی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با باین اینکه به نظر می‌رسد یک عزم ملی باید در کنار ساماندهی و رونق کسب و کار در حوزه اقتصاد به وجود آید، اظهارداشت: ایجاد یک اصلاحات اجتماعی و اقتصادی در حوزه اداری، کوچکتر از برجام سیاسی نیست، چرا که هم اکنون فساد اداری در جامعه رواج یافته و کار قانونمند افراد شناسنامه دار با چالش مواجه شده است.

وی گفت: افراد شناسنامه دار به دلیل مسائل و مشکلات عدیده ای که در اقتصاد و سیستم اداری با آن مواجه هستند، در حال خروج از مسیر قانونی بوده و به سختی کار می کنند.

به گفته مناقبی، تمام موارد قانونی، بخشنامه ها و تبصره ها مربوط به افرادی است که می‌خواهند پایبند به قانون باشند، لذا دولت با برقراری قوانین دست و پاگیر شرایطی را ایجاد کرده که **** کسب و کار قانونی با مشکل مواجه شود که این امر باید با اصلاحات ساختاری گسترده هرچه سریعتر ساماندهی شود.

وی خاطرنشان کرد: نمی‌توان از فعالان اقتصادی درخواست کرد در یک زمین نامتعادل حرکت کرده و هیچگونه لغزشی نداشته باشند، بنابراین زمین بازی هرچه سریع‌تر باید به سمت رقابت سالم حرکت کرده و شرایط را برای حضور حداکثری آحاد مردم در حوزه اقتصاد فراهم کنند.

به اعتقاد مناقبی، چنانچه رقابت سالم و صحیح باشد، مصرف کننده به لحاظ قیمت و کیفیت تامین خواهد شد و افراد قانونمند شرایط را برای گسترش کسب و کار خود مناسب می دانند و در این صورت حوزه غیر شفاف اقتصاد، اجازه جولان بیش از این را نخواهند داشت.

رئیس مجمع واردات خاطرنشان کرد: چنانچه قرار است کشور از رکود خارج شود، نیازمند برنامه ریزی صحیح هستیم. وی با تاکید بر اینکه واردات باید تولید محور باشد، خاطرنشان کرد: امروز اگر قرار بر این است که واردات قانونی به تولید کشور لطمه زند، در مقابل، واردات در بخش مواد اولیه و واسطه ای در مسیر تولید می تواند کمک حال کشور باشد.

مناقبی خاطرنشان کرد: قیمت تمام شده جزء موانعی است که هم اکنون رقابت را در حوزه تولید دچار مشکل می کند، این در شرایطی است که وقتی بازار از یک رقابت ناسالم خارج شد و افراد غیر مسئول وارد حوزه اقتصاد شدند، عواقب آن همه بخش‌های کشور را درگیر خواهد کرد.

مناقبی گفت: اگرچه شورای پول و اعتبار تصمیم به کاهش نرخ سود بانکی گرفته است اما بسیاری از بانک‌ها از این تصمیم تبعیت نمی‌کنند و کافی است که یک تاجر یا تولیدکننده پول کلانی را به بانک‌ها برای سپرده گذاری پیشنهاد دهد تا آنها با نرخ‌های جذاب و خارج از مصوبه دولت، از آن استقبال کنند.

رئیس مجمع واردات خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران یک اقتصاد مبتنی بر چارچوب‌های علم اقتصاد نیست و بیشتر سیاست‌زده است و بر این اساس، تا زمانی که اقتصاد ما سیاسی باشد، خیلی نمی توان از برخی مسائل و چالش‌ها گریز داشت، بنابراین باید فساد اقتصادی و اداری برطرف شود و همه در یک زمین رقابتی و متعادل با یکدیگر به رقابت بپردازند.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
الآن پنج ساله میدن؟؟؟ با 18 درصد به نظرتون خوبه ببندیم؟؟ چون این خرمگسا هر سال سودارو حداقل 2 درصد کم میکنن آخرش میشه مثل کشورای دیگه زیر 10 درصد. این افزایشو کاهش قیمت سکه و دلار و... همش به همین کاهش سود بستگی داره

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
الآن پنج ساله میدن؟؟؟ با 18 درصد به نظرتون خوبه ببندیم؟؟ چون این خرمگسا هر سال سودارو حداقل 2 درصد کم میکنن آخرش میشه مثل کشورای دیگه زیر 10 درصد. این افزایشو کاهش قیمت سکه و دلار و... همش به همین کاهش سود بستگی داره

پنج ساله جایی باز نمیکه،طبق آیین نامه بانک مرکزی ممنوع شده

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

اگه نخوای با پولت کار کنی آره این طرح 5 ساله واقعا میصرفه چون سال دیگه هم مثل امسال دو مرتبه سود را کاهش میدن و احتمالاسود میرسه به14
سکه و دلار هم که فعلا ثابت هست...

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
در مورد سپرده ارزی اگر دوستان اطلاعات دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
در مورد سپرده ارزی اگر دوستان اطلاعات دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.

به نظر من الان شاید سپرده ارزی ارزش نداشته باشه
به دلیل ثابت بودن نرخ ارز از طرفی سودش تا 8 درصده اگه اشتباه نکنم برا درهم!!!
اما برای سال دیگه نه!!!!
چرا؟؟؟؟
چون الان خود من همه یا 23 عسکریه یکساله دارم یا قوامین روزشمار 20 یا صندوق بانکا
خوب با این وضع سال دیگه بشه 16 از نظر قیمت ارز فک نکنم بيارزه یا شاید برابر بشه که تو این حالت من حساب ارزی ترجیح میدم!!!!!

برا دوستانی که حساب روزشمار دارن و 20 یا21 میخوان یه ایده اینه که اوراق مشارکت بگیرن
الان اوراقای منتشره امسال سود21 بودن
اگه بگیرید تا سه سال ثابت سودش
البته من خودم تا به امروز نگرفتم ولی در آینده حتما بیشتر بررسی خواهم کرد
اوراق اخزا هم هست بهترم هست سود26 فک کنم که صد درصد بهتر از این بانکا الان هست!!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
به نظر من الان شاید سپرده ارزی ارزش نداشته باشه
به دلیل ثابت بودن نرخ ارز از طرفی سودش تا 8 درصده اگه اشتباه نکنم برا درهم!!!
اما برای سال دیگه نه!!!!
چرا؟؟؟؟
چون الان خود من همه یا 23 عسکریه یکساله دارم یا قوامین روزشمار 20 یا صندوق بانکا
خوب با این وضع سال دیگه بشه 16 از نظر قیمت ارز فک نکنم بيارزه یا شاید برابر بشه که تو این حالت من حساب ارزی ترجیح میدم!!!!!

برا دوستانی که حساب روزشمار دارن و 20 یا21 میخوان یه ایده اینه که اوراق مشارکت بگیرن
الان اوراقای منتشره امسال سود21 بودن
اگه بگیرید تا سه سال ثابت سودش
البته من خودم تا به امروز نگرفتم ولی در آینده حتما بیشتر بررسی خواهم کرد
اوراق اخزا هم هست بهترم هست سود26 فک کنم که صد درصد بهتر از این بانکا الان هست!!!!
اوراق مشارکت،سودش ماهیانه هست یا سه ماهه؟
بازخرید قبل سررسید چند درصد حساب میشه؟
از چه بانکی باید تهیه بشه؟

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
اوراق مشارکت،سودش ماهیانه هست یا سه ماهه؟
بازخرید قبل سررسید چند درصد حساب میشه؟
از چه بانکی باید تهیه بشه؟

من نگرفتم تا حالا!!!
ولی تا جایی که میدونم از کارگزاری تهیه میشه
مزایاش اعتبار بیشتره
یعنی ورشکستگی نداره البته اینم من نميدونم باید بررسی کنید
فقط شنیده ها و خوانده های منه!!!!!

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710

طبق قانون بانک مرکزی نهایتاً یکساله باز میکنن.
هنوز بعضی بانکها دارن اوراق یکساله 20 درصد میفروشن که تقریباً مثل سپرده یکساله هست.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
طبق قانون بانک مرکزی نهایتاً یکساله باز میکنن.
هنوز بعضی بانکها دارن اوراق یکساله 20 درصد میفروشن که تقریباً مثل سپرده یکساله هست.
۲۰ کمه خیلی کمه پولمون نابود میشه

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
جواب اکثر پرسشها آخر این ماه مشخص میشود و تا اون موقع بیشتر گمانه زنیست,اما همونطور که دوستان فرمودند,همچنان راههای قانونی در بانکهاو موسسات مجوز دار ,برای دریافت سود همچون گذشته هست,هر شخص متناسب با شرایطش میتونه ماه دیگه تصمیم بگیره.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
cc4c4771c0b5fdb93ed52c860dde2bfb.jpg

گویا میخواهند کار صندوق ها را هم یکسره کنند

android6

Registered User
لایک‌ها
77
آره معلومه دیگه همه میرن سراغ ملک و سکه و دلار و کوفت و زهرمار تموم شد دیگه بدبخت شدیم بریم عملگی کنیم بهتره کار نیست که

بالا