drsherman
Registered User
- نوشتهها
- 324
- لایکها
- 308
نور برای مشتری جدید تو تهران بیشتر از 20 نمیده! حتی برای چند میلیارد تومن!نور رو نپرسیدی؟
عسکریه بین 23 تا 25 سپرده یکساله باز میکنن
نور برای مشتری جدید تو تهران بیشتر از 20 نمیده! حتی برای چند میلیارد تومن!نور رو نپرسیدی؟
نور باید شعبه به شعبه پرسیدنور برای مشتری جدید تو تهران بیشتر از 20 نمیده! حتی برای چند میلیارد تومن!
عسکریه بین 23 تا 25 سپرده یکساله باز میکنن
خوب کسی که20تومن داره و روزشمار 25درصد چرا باید بره یک ساله26 بذاره؟نور (ريحانه گستر) زير ١٠٠م ٢٦٪ ، بالاي ١٠٠م ٢٧٪
روزشمار هم من از قبل اونجا داشتم ازشون پرسيدم گفتن هنوز ٢٥٪ هست
از حدود یک ماه پیش تا این هفته چند شعبه تهران مراجعه کردیم تحت هیچ شرایطی بیشتر از 20 نمیدن، احتمالا شهرستان ها و مشتریان قبلی متفاوتنور باید شعبه به شعبه پرسید
Sent from my E5823 using Tapatalk
مساله این هست که روزشمار ممکن هست کم بشه،اما سالانه تا یکسال این سود رو میگیریخوب کسی که20تومن داره و روزشمار 25درصد چرا باید بره یک ساله26 بذاره؟
حداقل یک ساله باید 27-8 رو بدند این طور نیست بنظرتون؟ارش داره یا نه؟
پولتون را در این موسسات درپیت مثل انصار و نور و کوثر و قادر و شهاب3 نذارید
حتی بانک هم میخواید پول بذارید فقط بانک معتبر... سراغ بانکهای متفرقه نرید تا خیالتون راحت باشه![]()
انصار از بانک تبدیل شد به موسسه؟مجوز دار ها هم کشک؟بانک هم فقط دولتی؟خصوصی ها هم همه در پیت...باشه.سودا هم گفتین هر جا کمتر دادن بذاریم تا مسکن رونق بگیره.تاپیک رو چی؟ببندیم؟![]()
شما هرجا دوست داری پولتو بذار! با پول شما ملک رونق نمیگیره
بعدش من کجا گفتم پولت را حتما بانک دولتی بذار؟ چرا حرف توی دهن می ذاری؟ بانکهای خوب خصوصی مثل سامان و پاسارگاد و پارسیان خیلی معتبر هستن
شما هرجا دوست داری پولتو بذار! با پول شما ملک رونق نمیگیره
بعدش من کجا گفتم پولت را حتما بانک دولتی بذار؟ چرا حرف توی دهن می ذاری؟ بانکهای خوب خصوصی مثل سامان و پاسارگاد و پارسیان خیلی معتبر هستن
همون طوری که دلار 3ماهه 3برابر شد امکانش هست 3 ماهه نصف موسسات و بانکها ورشکست بشن. موسسات که اصلا سپرده نزد بانک مرکزی ندارن و پولشون را بردن توی دلالی ملک و پولشون رسوب کرده. خیلی از بانکهای غیر معتبر هم سپرده بانک مرکزیشون زیرحدنصاب هست و در مرز ورشکستگی هستن
خوب این کجاش گفته یه بانک یا موسسه مجوز دار ممکن هست ورشکست بشه و ما هیچ تعهدی در قبالش نداریم؟بسیاری از بانکها زیانده شدهاند
سیف با اشاره به اینکه پایینبودن سرمایه بانکها از دیگر مشکلات **** بانکی است، تصریح کرد: انباشتهشدن مطالبات بانکها و عدمپرداخت تسهیلات باعث میشود منابع درآمدزای بانکها قفل شود و در نتیجه بسیاری از بانکها زیانده شده و سرمایه آنها منفی شود، اما چون برخی از این بانکها دولتی هستند مورد حمایت قرار میگیرند و مورد اعتماد مردمند بنابراین منحل نمیشوند. وی ادامه داد: با توجه به اینکه اندازه اقتصاد کشور بزرگ شده لازم است سرمایه بانکها نیز افزایش یابد با این حال نرخ کفایت سرمایه بانکها در کشور به زیر چهاردرصد رسیده و در برخی از بانکها منفی است.
رئیسکل بانک مرکزی تصریح کرد: تسهیلات تکلیفی بدون کارشناسی به بانکها، الزام بانکها به عدمدریافت وثیقه و دیگر تصمیمها منجر به ضعیف شدن **** بانکی و عاجز شدن از وصول مطالبات شده است.
این کار راهنمایی و کمک نیستدوستان من میخواستم کمک کنم شما پولتون را جایی بذارید که از نظر خودتون معتبر هست.
باشه شما درست میگی!این کار راهنمایی و کمک نیست
جو سازیدهست چون صحبت هاتون از روی معده هست،نه سند
Sent from my E5823 using Tapatalk