• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
نور (ريحانه گستر) زير ١٠٠م ٢٦٪ ، بالاي ١٠٠م ٢٧٪
روزشمار هم من از قبل اونجا داشتم ازشون پرسيدم گفتن هنوز ٢٥٪ هست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نور برای مشتری جدید تو تهران بیشتر از 20 نمیده! حتی برای چند میلیارد تومن!
عسکریه بین 23 تا 25 سپرده یکساله باز میکنن
نور باید شعبه به شعبه پرسید

Sent from my E5823 using Tapatalk

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پولتون را در این موسسات درپیت مثل انصار و نور و کوثر و قادر و شهاب3 نذارید
crazy.gif

یک درگیری نظامی بشه همه هئیت مدیرشون رفتن کانادا
yes.gif
همین بانکهای معتبر هرچند 2-3 درصد سود کمتر میدن اما حداقل خیالتون راحته
calm.gif

موسسه ای که فله ای سود میده چه تضمینی هست 6 ماه دیگه ورشکست نشه
what.gif
بخصوص تورم بیاد پایین هیچکس با نرخ بالا تسهیلات از این موسسات نمیگیره و احتمال اینکه زیر دیون خودشون بزنن و یا ورشکست بشن هست...

الان پول شما را میگیرن به عنوان سود میدن به سپرده گذارهای قبلی! پول بعدی ها را میگیرن میدن به شما به عنوان سود
bigeye.gif
ولی یک روز صبح بیدار میشی میبینی این چرخه از بین رفته و 10 تا موسسه و صندوق با هم اعلام ورشکستگی کردن
ugly.gif

حتی بانک هم میخواید پول بذارید فقط بانک معتبر... سراغ بانکهای متفرقه نرید تا خیالتون راحت باشه
cafe.gif

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
نور (ريحانه گستر) زير ١٠٠م ٢٦٪ ، بالاي ١٠٠م ٢٧٪
روزشمار هم من از قبل اونجا داشتم ازشون پرسيدم گفتن هنوز ٢٥٪ هست
خوب کسی که20تومن داره و روزشمار 25درصد چرا باید بره یک ساله26 بذاره؟
حداقل یک ساله باید 27-8 رو بدند این طور نیست بنظرتون؟ارش داره یا نه؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
نور باید شعبه به شعبه پرسید

از حدود یک ماه پیش تا این هفته چند شعبه تهران مراجعه کردیم تحت هیچ شرایطی بیشتر از 20 نمیدن، احتمالا شهرستان ها و مشتریان قبلی متفاوت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خوب کسی که20تومن داره و روزشمار 25درصد چرا باید بره یک ساله26 بذاره؟
حداقل یک ساله باید 27-8 رو بدند این طور نیست بنظرتون؟ارش داره یا نه؟
مساله این هست که روزشمار ممکن هست کم بشه،اما سالانه تا یکسال این سود رو میگیری

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
پولتون را در این موسسات درپیت مثل انصار و نور و کوثر و قادر و شهاب3 نذارید

حتی بانک هم میخواید پول بذارید فقط بانک معتبر... سراغ بانکهای متفرقه نرید تا خیالتون راحت باشه
cafe.gif

انصار از بانک تبدیل شد به موسسه؟مجوز دار ها هم کشک؟بانک هم فقط دولتی؟خصوصی ها هم همه در پیت...باشه.سودا هم گفتین هر جا کمتر دادن بذاریم تا مسکن رونق بگیره.تاپیک رو چی؟ببندیم؟;)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
انصار از بانک تبدیل شد به موسسه؟مجوز دار ها هم کشک؟بانک هم فقط دولتی؟خصوصی ها هم همه در پیت...باشه.سودا هم گفتین هر جا کمتر دادن بذاریم تا مسکن رونق بگیره.تاپیک رو چی؟ببندیم؟;)

شما هرجا دوست داری پولتو بذار! با پول شما ملک رونق نمیگیره:D

بعدش من کجا گفتم پولت را حتما بانک دولتی بذار؟ چرا حرف توی دهن می ذاری؟ بانکهای خوب خصوصی مثل سامان و پاسارگاد و پارسیان خیلی معتبر هستن

همون طوری که دلار 3ماهه 3برابر شد امکانش هست 3 ماهه نصف موسسات و بانکها ورشکست بشن. موسسات که اصلا سپرده نزد بانک مرکزی ندارن و پولشون را بردن توی دلالی ملک و پولشون رسوب کرده. خیلی از بانکهای غیر معتبر هم سپرده بانک مرکزیشون زیرحدنصاب هست و در مرز ورشکستگی هستن

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان نظرتون در مورد اینکه مثلا من بیام پولم از بانک بگیرم ماشین اسم بنویسم یکساله با نرح سود 25 درصد بعد قبل از تحویل کسنل کنم قراردادم به نظرتون شدنی ؟

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228

بعدش من کجا گفتم پولت را حتما بانک دولتی بذار؟ چرا حرف توی دهن می ذاری؟ بانکهای خوب خصوصی مثل سامان و پاسارگاد و پارسیان خیلی معتبر هستن

شما میگی بانک متفرقه نذارید.تعریف بانک متفرقه چیه دیگه...
اونجور که اولش اسم موسسه ها و بانک ها رو آوردین و گفتین فله ای 10 تا 10 تا ورشکست میشن من فکر کردم قراره بالش رو پیشنهاد بدین که هیچ جا قدر داخل بالش خیال آدم راحت نیست.
منم فکر میکنم باید پولو تقسیم کرد بین سبد های مختلف.یکیش مسکن اما نه همش و اونم به موقعش.الان هنوز بانک واسه خیلی ها بهترین سوده.این تاپیک هم درسته شده برای بهنرین استفاده از موقعیت هایی که این موسسه ها و بانک ها ایجاد میکنن.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بسیاری از بانک‌ها زیان‌ده شده‌اند
سیف با اشاره به این‌که پایین‌بودن سرمایه بانک‌ها از دیگر مشکلات **** بانکی است، تصریح کرد: انباشته‌شدن مطالبات بانک‌ها و عدم‌پرداخت تسهیلات باعث می‌شود منابع درآمدزای بانک‌ها قفل شود و در نتیجه بسیاری از بانک‌ها زیان‌ده شده و سرمایه آنها منفی شود، اما چون برخی از این بانک‌ها دولتی هستند مورد حمایت قرار می‌گیرند و مورد اعتماد مردمند بنابراین منحل نمی‌شوند. وی ادامه داد: با توجه به این‌که اندازه اقتصاد کشور بزرگ شده لازم است سرمایه بانک‌ها نیز افزایش یابد با این حال نرخ کفایت سرمایه بانک‌ها در کشور به زیر چهار‌درصد رسیده و در برخی از بانک‌ها منفی است.

رئیس‌کل بانک مرکزی تصریح کرد: تسهیلات تکلیفی بدون کارشناسی به بانک‌ها، الزام بانک‌ها به عدم‌دریافت وثیقه و دیگر تصمیم‌ها منجر به ضعیف شدن **** بانکی و عاجز شدن از وصول مطالبات شده است.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

همون طوری که دلار 3ماهه 3برابر شد امکانش هست 3 ماهه نصف موسسات و بانکها ورشکست بشن. موسسات که اصلا سپرده نزد بانک مرکزی ندارن و پولشون را بردن توی دلالی ملک و پولشون رسوب کرده. خیلی از بانکهای غیر معتبر هم سپرده بانک مرکزیشون زیرحدنصاب هست و در مرز ورشکستگی هستن

اولا اگه قراره مجوز داری ورشکسته بشه و بانک مرکزی بیاد نگاه کنه،و کاری نکنه،اینطور هم ممکنه سامان و پاسارگاد و پارسیان هم ورشکسته بشه
واگه بانک مرکزی و صندوق ضمانت سپرده،بی تعهد باشه،دیگه فرقی ندازه پول شما تو بانک ملی هم باشه،بی ارزشه
دوما ۴ موسسه مجوز دار عسکریه،توسعه،کوثر،نور و تمام بانک(غیر از مهر اقتصاد که مجوز نداره) همه هم سپرده قانونی دارن و در صندوق ضمانت سپرده عضو هستند که سپرده رو تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومن تضمین میکنه
http://www.idgf.ir/ویژه-بانک-ها-و-موسسات-اعتباری/موسسات-عضو

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بسیاری از بانک‌ها زیان‌ده شده‌اند
سیف با اشاره به این‌که پایین‌بودن سرمایه بانک‌ها از دیگر مشکلات **** بانکی است، تصریح کرد: انباشته‌شدن مطالبات بانک‌ها و عدم‌پرداخت تسهیلات باعث می‌شود منابع درآمدزای بانک‌ها قفل شود و در نتیجه بسیاری از بانک‌ها زیان‌ده شده و سرمایه آنها منفی شود، اما چون برخی از این بانک‌ها دولتی هستند مورد حمایت قرار می‌گیرند و مورد اعتماد مردمند بنابراین منحل نمی‌شوند. وی ادامه داد: با توجه به این‌که اندازه اقتصاد کشور بزرگ شده لازم است سرمایه بانک‌ها نیز افزایش یابد با این حال نرخ کفایت سرمایه بانک‌ها در کشور به زیر چهار‌درصد رسیده و در برخی از بانک‌ها منفی است.

رئیس‌کل بانک مرکزی تصریح کرد: تسهیلات تکلیفی بدون کارشناسی به بانک‌ها، الزام بانک‌ها به عدم‌دریافت وثیقه و دیگر تصمیم‌ها منجر به ضعیف شدن **** بانکی و عاجز شدن از وصول مطالبات شده است.
خوب این کجاش گفته یه بانک یا موسسه مجوز دار ممکن هست ورشکست بشه و ما هیچ تعهدی در قبالش نداریم؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان من میخواستم کمک کنم شما پولتون را جایی بذارید که از نظر خودتون معتبر هست.

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان امروز رفتم برای حساب یکساله قوامین!
اولا شدیدا شلوغ بود - شعبه ای که روزهای دیگه خلوته - خیلی هام برا همین حساب یکساله روزشمار اومده بودن البته نه خیلی زیاد!!!!!!
نکته مهمی که واسه وجود داره اینه که کارمندشون میگف ممکنه کم بشه و از این حرفا
یعنی به طور خلاصه اون داستان که یکسالس و حسابش تغییر نمیکنه کاملا کشکه!!
حداقل اینجوری نشون میدادن!!
خیلی هام مث خودم گفتن کم بشه اتوماتیک خودشون حسابو ببندن
فک کنم میخوان ادای اون کوثرو با داستان حسابای کلید طلایی و اینا رو دربیارن!
البته قبول نمیکردن و باید حضوری بریم برا بستن!!!

دوستان دیگه نظری دارن بیان کنن!!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان من میخواستم کمک کنم شما پولتون را جایی بذارید که از نظر خودتون معتبر هست.
این کار راهنمایی و کمک نیست
جو سازیدهست چون صحبت هاتون از روی معده هست،نه سند

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
با ماهی 2 درصد سود پول دادن بانک ها فکر می کنید خیلی عدد سنگینی ما چون سرمایه هامون کم قدرت ریسک پذیری نداریم ولی کسی که کاسب هست حداقل ماهی 20 درصد درآمد حاصل از سرمایه گذاریش
اگر قرار به ورشکستگی بانک ها باشه که الان حتی اون بانک های مطمئن و شناخته شده م خصوصی شدن

بالا