با این سود بانک ملی رو ورشکست میکنه که!!!!!کاسپین ( آرمان ) امروز سود روزشمار 10 درصد
یک ساله 18.5 درصد
تهران
تضمین سپرده خوده بانک هست ؟بانک توسعه تعاون صندوق سرمایه گذاری صبا 22 درصد روزشمار
10بار پرسیده شده تو همین صفحات قبلم گفتیم. سپرده های 22 درصد و 20درصد تا 12 اردیبهشت تمدید شدن.اقا قوامین رو کسی خبر نداره
حسابهای روز شمار 20 درصدش چی شد ؟
انشالله بشه 2 درصد !!!!!!!!!اسفند ماه سود مسکن حساب ویژه 22 درصد شده 15 درصد! به زودی حسابمو میبندم پیششون بدون اطلاع!!
انشالله بشه 2 درصد !!!!!!!!!
هر چی میخواد بشه !! تورم بشه 10000 درصد ، فقط زودتر این روال کثیف بانکی جمع بشه . درود بر دولت روحانی ، واقعا دولته اصلاحاته .
شما به یک سوال من فقط جواب بدید تا ببینم روا کثیف قوانین اجتماعی چی میشه بعد بانک.
من بشخصه همبن الان سه خانواده میشناسم که پیر مرد و پیر زن سالخورده که از قبل ده یا بیست میلیون کل زندگیشون بوده گذاشتن بانک به لقمه نون بخور و نمیر میدن بهشون میخورن شما بگین با این تورم فعلی و ارقام من دراوردی که با تورم جامعه تناقض شدیدی داره اگه همین ماهی 200 تومن همینم گیر اینها نیاد با این پول چیکار کنن؟ به کی میشه اعتماد کرد؟ کی میاد واقعا تو این وضعیت اجتماعی و بی عدلتی که داریم پول مردم رو نخوره جز همین بانک ها که حداقل سر موعد میشه اصل پولتو بگیری و سوخت نشه؟
همون مجتهدین که میان میگن سود بانکی ربا هست و جریمه سود بانکی هم ربا آیا به من شخصی همون وام های با سود کم وام میدن با همون درصدی که به اقشار خاصی که اسم نمیبرم اونم با سود 4 درصدی تا هم من و هم بقیه مردم بتونن وام بگیرن!!
بعضی ها نون مفت گیرشون میاد حقوق مفت ماهیانه چند میلیون تومن در ماه بخاطر پارتی یا اینکه جز اقشار خاص جامعه هستند خبر از بقیه مردم ندارند که با چه زحمتی هر ماه حتی 500 تومن در میارن و چجور زندگی میکنن فقط دور نشستن هی میگن فلان چیز ربا هست فلان چیز حرام است! نفسشون ازجای گرم بلند میشه حتی یک شبم گرسنگی نکشیدن فقط میگن هر کی حر حق زد کافر هست و بس!
دقیقاً نکته همینجاستچرا ما مثل کشورهای دیگه تورم صفر درصدی نداریم و سود بانکی نیم درصدی! پس یعنی اول باید تورم صفر بشه بعد سود نیم درصد باشه.تا با تورم صفر درصدی هیچ کس بفکر سود بانکی دلالی و هزار چیز دیگه که از راه حرام بدست میاد نخواد باشه.
متاسفم که باید جواب توهین شما رو بدم، درسته اومدم وسط تاپیک ادمایی که ب سود مفت خوری عادت کردن در این مورد بحث میکنم...دقیقاً نکته همینجاست
آدمای بی سوادی که میان میگن سود بشه 2 درصد
یعنی سواد خوندن نوشتنم داشته باشی باید اینو بفهمی که
1- این سود نیست اصلاً بلکه فقط کمتر کم ارزش شدن پول نقد افراد سپرده گذار بیچاره در بانک هاست بخاطر تورم
2- مردم دیگه احمق نیستند و میدونند تورم چقدره و میرن روی بازارهای دیگه سرمایه گذاری میکنند و میشه باز همون بلایی که سر مسکن و ارز و سکه اومد
3- منم حاضرم سود بانکیم بشه 1 درصد اما تورمم باید بشه 1 اگر بشه 2 احمق نیستم دیگرانم احمق فرض نمیکنم و براشون آرزوی تخیلی سود 2 درصد و تورم 1000 درصد نمیکنم
ضمن اینکه الان تورم هر عددی بذارن از روی مواردی که سالی 10% تورم ندارند مثل نخود و لپه و عدس و شیر پرچرب میگیرند که شاید 10% نیاز خانوارام نباشه نه اقلامی که واقعاً تورم دارند در نتیجه همین 18% هم کلاهی هست که دارن سر سپرده گذارا میذارند چون تورم واقعی همون 28-30 درصد هست که دارند از وام گیرندگان میگیرند!
دوست عزیز سود فعلی موسسات و بانک ها دارن ضرر مردم از تورم رو جبران می کنن و همچنین منبع درآمد خیل عظیمی از قشر متوسط هست مسلماً آرزوی شما جبهه گیری بقیه رو دربر داره و طبیعیه.متاسفم که باید جواب توهین شما رو بدم، درسته اومدم وسط تاپیک ادمایی که ب سود مفت خوری عادت کردن در این مورد بحث میکنم...
اقای محترم برای شما سود بشه ۱۲۰درصد، شما درست میگی باسواد!
دیگه من تواین تاپیکنمیام راحت باشین.
هی احمق احمق نکنا... سود بانکی وتورم رابطه مستقیم داره ، تا بانکا سود ۲۸درصد بدن تورم هم پایین نمیاد .
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk
من فقط خواستم پاسخ همین قسمت رو بهتون بگم داداش گل تورم فقط 1 درصدش مربوط به سود بانکی هست 99 درصد تورم مربوط به مسائل دیگه هست کافیه ببینید بودجه کل کشور کجاها خرج میشه!!سود بانکی وتورم رابطه مستقیم داره ، تا بانکا سود ۲۸درصد بدن تورم هم پایین نمیاد .
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk