یک ساله سودش چند درصده؟فرشتگان پلکانی کرده ولی امید جلین همون نرخ جذاب قبل رو داره میده.
شعبه توی شیراز داره؟
یک ساله سودش چند درصده؟فرشتگان پلکانی کرده ولی امید جلین همون نرخ جذاب قبل رو داره میده.
نور حساب های کوتاه مدت قدیمی رو با مبلغ بالار از ۵ میلیون،۲۵ درصد میدهمنم صبح بانک مهر اقتصاد بودم گفتن حسابهای 23 درصدی رو به 20 درصد کاهش دادن؟بچه ها نظری ندارین کجا انتقال بدم نور خوبه ؟یک حساب قبلا نور داشتم؟
نور حساب های کوتاه مدت قدیمی رو با مبلغ بالار از ۵ میلیون،۲۵ درصد میده
Sent from my E5823 using Tapatalk
من تو سایتش نگا کردم و تو سایتش همچین چیزی واسه سود کوتاه مدت ننوشته شده بود. باید برم از نزدیک بپرسم.اگر اشتباه نکنم بانک دولتی توسعه تعاون با کف 5 میلیون 18 درصد سود میدهد اما کف 5 میلیونی این بانک برخلاف دی و قوامین مسدود نمیشود و قابل برداشت است فقط اگر موجودی کمتر از 5 میلیون باشد سود با نرخ 10 درصد محاسبه میشود.
بانک توسعه تعاون صندوق سرمایه گذاری با نرخ سود 22 درصد هم دارد.
صندوقها وابسته به بوررس هستندمن تو سایتش نگا کردم و تو سایتش همچین چیزی واسه سود کوتاه مدت ننوشته شده بود. باید برم از نزدیک بپرسم.
راستی یه سوال دیگه هم دارم ،منظور از این صندوق سرمایه گذاری ها چیه که سود روزشمار بالانری هم دارن. میشه توضیح بدین
نمونه خوبی که نشون میده صندوق ها براحتی میتونن سود رو هر وقت بخوان تغییر بدن؛
mpa اصلاً چی هست؟چرا پولاتونو به جای بانک نمی ذارید تو سیستم mpa?
20 درصد بعد 70 روز.
اصل پول و سودش روزانه برمیگرده به حساب. حالا یا اگه دوست داشتید برمیدارید، اگه نه دوباره سرمایه میکنید پلکانی میره بالا...
اطلاعات بیشتر؛ آیدی تلگرام: rightahead
البته آرمان شهر از اولم ضامن سودآوری نداشت مثل اکثریت و ضامن نقد شوندگی داره اونم مثل اکثریت,به نظرم بقیه صندوقها هم همین روال رو در پیش بگیرن و سودشونو ۲ درصد کم کنن,نکته اصلی اینجاست که صندوقها از الان به بعد حساب جدید با همین نرخ ۲۰درصد باز میکنن یا نه,همین آرمان شهر باز نمیکرد,باید دید با این اعلامیه که داده ,سپرده پذیریرو از سر میگیره یا نه,ظاهرا صندوقهای دیگه هم باز نمیکردن حساب,اگر کارشون با هماهنگی بانک مرکزی و بورس هست,باید باز کنن جدید,نمیشه که صندوق حساب باز نکنه!!!!!!!!!نمونه خوبی که نشون میده صندوق ها براحتی میتونن سود رو هر وقت بخوان تغییر بدن؛
همچنین سایر شرایط،مثل حذف ضامن سودآوری
Sent from my E5823 using Tapatalk
پ خ شدmpa اصلاً چی هست؟
بیشتر توضیح بدید!
یعنی سالانه بیش از 100 درصد؟ [emoji15]
برای منم بفرستینپ خ شد
اینجا نمیتونم توضیح بیشتری بدم، چون احتمالا به دلیل قوانین اینجا حذف میشه و به دلیل تبلیغ شدن، قوانین نقض میشه.![]()
لطفا برای منم بدید ببینم چیهپ خ شد
اینجا نمیتونم توضیح بیشتری بدم، چون احتمالا به دلیل قوانین اینجا حذف میشه و به دلیل تبلیغ شدن، قوانین نقض میشه.![]()
همش بازاریابی شبکه ای هست و هرروز یه اسم میذارن و مردمو اغفاق میکنند ایشونم 100% سر دستست و نقش سر دسته ها انداختن مردم بیشتر در چاهی که بالا دستی خودشونو انداخته برای کسب سودما که هر چی MPA سرچ کردیم چیزی جز داروی روده یا سیستم های تبلیغاتی و درآمدزایی چیزی پیدا نکردیم.
خوب اگه چیز مطمئن و قانونی هست مثه فارکس یا صندوقی بورسی چیزی به ما هم بگید.شما بگید در کدوم شاخه است نه تبلیغ محسوب میشه نه ریا.
چه ربطی به قرص روده داره دوست عزیز!همش بازاریابی شبکه ای هست و هرروز یه اسم میذارن و مردمو اغفاق میکنند ایشونم 100% سر دستست و نقش سر دسته ها انداختن مردم بیشتر در چاهی که بالا دستی خودشونو انداخته برای کسب سود
البته همشونم میگن نه ما هرمی نیستیم فلانیم فلانیم تولیدی هستیم نقش + در اقتصاد داره...
در کل این نوع شبکه ها همشون یه سیستم و یه هدف رو دنبال میکنه و فقط در شکل و اسم فرق میکنه دلیل قرص روده هم همینه هیجای دنیا به جز کشورهای عقب افتاده و آدمای ساده لوح ازشون استقبال نمیکنه هیچ ربطیم به فارکس نداره فقط برای سر در گم کردن گفته میشه مشابه چی و چی هست...
همین داستان برای من پیش اومد به اصرار دوستم رفتم یه دکون اجاره کرده بودند یه مشت آدمای ولگرد چرندیات روی تخته مینوشتند بهشون گفتم یه آدرس سایت بدین نداشتن بدن چقدر سیستمشون دروغین بود که تظاهر هم نتونستن بکنند!