خب همین سایتایی که شما توش بازی میکنید هم از همین ایده استفاده میکنه دیگه برادر من.
فقط غیرمستقیم . مگه غیر اینه؟
به واسطه بانک در بورس سرمایه گذاری می کنی.صندوق با درآمد ثابت و پیش بینی سود هستن.صفحات قبل در موردش توضیح و بحث مفصل شده.حالا این صندوق ها که میگین چیز معتیری هستن؟ مخصوصا که آدم تو بعضی بانک های دولتی هم میبینه
حالا حساباشون چطوره؟ منظورم اینکه مثل سپرده کوتاه مدت روز شمار میمونه یا اینکه باید پولت مدت معینی اونجا باشه؟
قابل واریز و برداشت از خود شعبه,با یک روز تاخیر ,و سود این صندوقها پارسال روز شمار ۲۲ درصد بود که امثال قاعدتا باید کم کنند ,آرمان بانک شهر شده امسال۲۰,وضامن پولتون هم خود همون بانک یا بعضا دو تا بانک هست,یه نوع صندوق هم داریم که وابسته به بورس هستند و درامد ثابت ندارند و خارج بانکها عرضه میشوند که بحثش سواست.به واسطه بانک در بورس سرمایه گذاری می کنی.صندوق با درآمد ثابت و پیش بینی سود هستن.صفحات قبل در موردش توضیح و بحث مفصل شده.
تا جایی که اطلاع دارم،حساب های قدیمی با حداقل ۵ میلیون،۲۵ درصد حساب میشندوستان آیا هنوز موسسه نور ( کارسازان ) به سپرده های قدیمی سود 25درصد کوتاه مدت میدهد یا کم شده؟ آیا سقف و یا کف دارد ؟ لطفا دوستان اگر میدانید بفرمایید
ممنون از شما
تا جایی که اطلاع دارم،به خویشاوندان درجه یک قابل انتقال هست؛دوستان از لحاظ قانونی میشه حساب سپرده بلند مدت یک ساله رو به یک شخص دیگه واگذار کرد؟ من سپرده 32درصد دارم میخام انتقال بدم
http://www.cbi.ir/page/4118.aspxمگه موسسه ارمان نشد کاسپین و مجوز نگرفته ؟؟؟
من دو سه روز پیش زنگ زدم موسسه ارمان تهران (فردوسی ) پرسیدم اقا مجوز گرفتین ؟ گفت نه ولی در شرف گرفتنیم !!!
خیلی جالب بود !
مجوز گرفته و اسمش توی لیست مجوزگرفته ها هست در سایت بانک مرکزی بعنوان پنجمین موسسه مجازمگه موسسه ارمان نشد کاسپین و مجوز نگرفته ؟؟؟
من دو سه روز پیش زنگ زدم موسسه ارمان تهران (فردوسی ) پرسیدم اقا مجوز گرفتین ؟ گفت نه ولی در شرف گرفتنیم !!!
خیلی جالب بود !
حساب بانکی،با سود بالای ۱۸،جدید پیدا نمیشه؛دوستان در حال حاظر کدوم بانک سود بالای20درصد رو میده ممنون میشم دقیق بگین
مدت زمان هم مشکلی نیس چند ساله باشه
حتما وحدت یا البرز هست که جز کاسپین نیستن.مگه موسسه ارمان نشد کاسپین و مجوز نگرفته ؟؟؟
خیلی جالب بود !
حساب بانکی،با سود بالای ۱۸،جدید پیدا نمیشه؛
فقط شاید سپرده ممتاز اشخاص خاص سه ماهه مسکن سود ۲۰ یا ۲۲ بده،که بستگی به قیمت اوراقش داره؛ و اینکه کفش بالای ۱۶م باید باشه
میمونه صندوق بانک ها؛
ضمنا هیچ بانک یا موسسه ای حساب بالای یک سال نمیتونه باز کنه
حساب هایی مثل گنجینه هم،حساب های یکساله هست که مرتن تمدید میشه
Sent from my E5823 using Tapatalk
اون حسابی که فرمودید،حساب نبود!بانک کشاورزی چنین سپرداه داره به نظرتون؟؟؟20درضد یا بالای 20درصد باشه
چون به موسسه ها اعتماد نمیشه کرد
مبلغو با جون و دل جمع کردیم نمیشه که به هر موسسه سپرد
بانک تجارت داشت ولی میشگه جمع شده 2 ماه پیش 23درصد میداد
منظورتون از پیش بینی سود چیه؟؟یعنی درحال حاظر با این درصد سود باز نمیکنناون حسابی که فرمودید،حساب نبود!
صندوق سرمایه گذاری مشترک با درآمد ثابت کاردان بود!
نکته ای که باید بدونین این هست که اغلب صندوق ها، تضمبن سود ندارند،بلکه پیش بینی سود دارند
بانک کشاورزی هم صندوق با پیشبینی سود ۲۲ داره؛
سایر بانک ها هم هستند؛
اما در مورد موسسات،کمی ریسک کردن بد نیست،بخصوص در موسسات مجاز حساب باز کردن؛البته الان که حساب با سود بالا باز نمیکنن!
اما کسانی که قبل کاهش سود کمی ریسک کردند در نور۲۸ تا ۲۶ یا دوستانی که اخیرا در کاسپین ۳۲.درصد حساب باز کردند، تا دوسال سود بالا دریافت میکنند،که ارزش ریسک کم رو داشت
Sent from my E5823 using Tapatalk