در ابتدای ماه جدید با واریز سود بانکها ,بسیاری از پرسشها پاسخ داده میشه,البته تو همین چند روزم اطلاعات جدیدی داده شده,حساب بانک اقتصاد نوین با کف دو میل و سود ۲۲ درصد از پارسال با کاهش سود بانکها به ۲۰ تبدیل شد و این ماه هم همون ۲۰ بود ولی احتمالش زیاده که به۱۸ تبدیل بشه,و البته بازگشایی حساب جدید تابع قوانین جدید است,اونچه که من متوجه شدم,همزمان با تغییرات بانک مرکزی در سود به همون نسبت سود سپرده های قدیمی کم میشه,مثلا ۲۰ اقتصاد نوین میشه۱۸,یا در مورد صندوقها,آرمان از ۲۲ به ۲۰ رسید و تا اونجایی که من میدونم دیگه باز نمیکنن,در مورد بقیه صندوقها هم قاعدتا همینه,هر چی بانک مرکزی از سود اصلی سالانه کم کنه,ایناهم کم میکنن,۶ ماه دیگه سودها بشن ۱۶,ایناهم۲ در صد دیگه کم میکنن,معاون بانک مرکزی هم اعلام کرد,این روال تدریجی و طی زمان خواهد بود و فعلاسیستم بانکی توان فشار مضاعف برای کاهش سود رو نداره ( روش تهاجمی باعث هجوم برای برداشت پول و نوسانات شدید در بازار میشه)و در ضمن این روشی که در یش گرفتن تهاجمی نخواهد بود,هدف اینه حسابای جدید با سودای بالا باز نشه و حسابای قبلی کمی تعدیل شه,شاید طی یکی دو سال سال اگر این رویرو در پیش بگیرن به اصل کاری که مد نظرشون هست برسن,اکثر افراد میتونن از حسابای قدیمیشون با همون سودهای قبلی استفاده کنن و افرادی هم که جدید میخوان لا اقل ۱۸ درصد هست و اوراق مشارکت ۲۰ درصد گاهی منتشر میشه و اوراق بورسی بالای این رقم هم هست,ظاهرا حرکت آرام و بلند مدت مشاهده میشه.