hamidirche
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 26
- لایکها
- 36
امروز یا فردا برید یه حساب یکساله هیجده درصد باز کنید تا یک سال هجده درصدتون تضمینه من که قوامین باز کردم امروز
روزشماره؟امروز یا فردا برید یه حساب یکساله هیجده درصد باز کنید تا یک سال هجده درصدتون تضمینه من که قوامین باز کردم امروز
ماهانه هست؛اوراق الکترونبک هست و فقط یک برگه گواهی داده میشه؛حسابی معرفی میکنید که مبلغ سپرده گذاری ازش کسر میشه،سود به اپن حساب ریخته میشه و در پایان مدت،مبلغ سپرده به اون حساب باز گردونده میشه؛
فرقش با سپرده:
۱-قابلیت انتقال به غیر داره
۲-نرخ شکستش مشخص هست(احتمالا ۱۷ درصد)؛در صورتی که نرخ شکست حساب سپرده یک ساله به این صورت هست: زیر ۳ ماه،نرخ کوتاه مدت منهای ۰.۵؛ زسر ۳-۶ ماه،نرخ سپرده ویژه۳ ماهه منهای ۰.۵؛۶-۹ ماه،نرخ سپرده ویژه۶ ماهه منهای ۰.۵؛ ۹-۱۲ ماه،نرخ سپرده ویژه ۹ ماهه منهای ۰.۵
Sent from my E5823 using Tapatalk
بله روزشمار حداقل مانده دو میلیون سود هم هر ماه واریز میشه به غیر از ماه اول که دو ماه ایتدایی رو یک جا میرزن مثلا امروز حساب بازکنی اولین سودت آهر تیرماه هست که حدودا یک ماه و هفت روز میشه کارت هم داره قابلیت واریز و برداشت هم داره شتاب هم وصلهروزشماره؟
حداقل چقدر باید بزاریم؟
جدی میگی؟ حساب های قدیمی هم شاملشه؟من اوایل94باز کردم کم شده؟بانک دی از اول اردیبهشت سود حساب اشتیاق( یک میلیون مسدودی)رو به 17.99% کاهش داده.
آره قدیمیا کم شده امروز اینقدر گیر دادم بهشون تا اعتراف کردن.واریزی این دوره کمتر از 20%بود. در چند روز آینده حسابمو میبندم خیلی مفت خورن.جدی میگی؟ حساب های قدیمی هم شاملشه؟من اوایل94باز کردم کم شده؟
اول اوراق با درامد ثابت؛بعد سهام؛با توجه به دو موضوع زیر
1)کاهش سود بانکی به 14 درصد از اول مهرماه
2)ادغام بانکها در هم(بانک مرکزی مصمم شده تعداد بانکها رو کم کنه)
پول و سرمایه تون حاضرید کجا سرمایه گذاری کنید؟
بانک یا بازارهای مالی دیگه مثل بورس یا دلالی ....؟
میخوان ادغام کنن؛اما بنظر من نمیشه؛چون صاحبان بانک های خصوصی که منافع مشترک ندارن؛هربانک به یه ارگان وصله به منافع خاص خودش رو تامین میکنه؛یعنی چه چه بانکهایی قرار ادغام بشه؟
بانکای خصوصی؟
این اوراق بیشتر شبیه حساب یکساله هست؛فقط نرخ شکستش مشخص هست و قابل انتقال هست؛این اوراق الکترونیک فرقش با صندوق چیه ؟ سودش تضمین شدست ؟ آیا هنوز هم عرضه میشه ؟
این اوراق بیشتر شبیه حساب یکساله هست؛فقط نرخ شکستش مشخص هست و قابل انتقال هست؛
بخواین زودتر ببندین هم همان لحظه پول به حساب برگردونده میشه
Sent from my E5823 using Tapatalk
از قبل جایی حساب ندارید؟ من می برم یه موسسه که پارسال حساب باز کردم.پس کجا ببریم؟ برای 20درصد جاییی هست
اوراق صکوک،الان ۲۰-۲۱ درصد سود میدنآقا از اول تیر سقف میشه 15% !!!
چه دزدهایی هستن اینا / نزول وام روی 24 تا 28% مونده سود مردم رو کردن 15% که خیلی از طبقه متوسط به عنوان کمک خرج پولشون تو بانک هست مثل من کارمند بدبخت .
من کجا ببرم پولم رو ؟ چندر غاز جمع کردم ببرم بدم دست بازار فردا بگه کدوم پول ؟ بیفتم تو دادگاه و دعوا یا برم دلار و سکه بخرم تورم بشه 99% ؟!!!!
بابا ما خبط کردیم تو این مملکت بدنیا اومدیم