ممنونم ، صندوق سرمایه گزاری هم که الان بیشتر از 20 درصد نداریم درسته ؟کوتاه مدت ۱۰% بلمد مدت ۱۸%
Sent from my E5823 using Tapatalk
ممنونم ، صندوق سرمایه گزاری هم که الان بیشتر از 20 درصد نداریم درسته ؟کوتاه مدت ۱۰% بلمد مدت ۱۸%
اکثرصندوقهادارن بین۲۰ تا ۲۲ میدن,آرمان بانک شهر هر ماه ۲۲ داده تا الان,آینده هم شنیدم ۲۳ میده.ممنونم ، صندوق سرمایه گزاری هم که الان بیشتر از 20 درصد نداریم درسته ؟
کسی زیر چیزی نمیزنه تو بانک!!!! این کارو کنن تمام سیستم بانکی دچار مشکل میشه,این سیستم اوراق چندین ساله هست,این سودی که حساب کردین تو سر رسید هست,ما یه بار حساب کردیم ماهانه حدود ۲۰ درصد میشه با همین قیمت اوراق الان ,بانک مسکن یه تبلیغ صندوق چند وقته گزاشته,۲۱ درصد,اونو بپرسید ,اگر ماهانه وایز کنن,محاسبات پیچیده ای نداره,اگرم که بخواین از وام استفاده کنین,همون اوراق خوبه,هم وام هست و اگر خواستین میفروشین در سر رسید.سلام دوستان
كسي راجع به سپرده ممتاز بانك مسكن اطلاع داره؟ كارمند شعبه ميگفت حساب كوتاه مدت١١٪ هست كه بعد از ٦ ماه هر ٧٢م موجودي، ٧٢عدد اوراق مسكن ميدن كه الان دونه ٨٠تومن هست. حساب كردم توي ٦ماه ١٣-١٣.٥٪ ميشه يعني توي سال ٢٦-٢٧٪. (خب البته فقط ١١٪ سالانه به طور ماهانه پرداخت ميشه و الباقي اوراقه پس عملا ٢٦٪ در سررسيد هست و نه ماهانه.)
آيا كسي تجربه راجع به اين حساب داره؟
رو كاغذ به نظر ارزنده هست آيا امكان زيرش زدن هست؟
توصيه ميكنيد دوستان؟
من از رئیس2تا شعبه پرسیدم گفتن تضمین نمی کنیم که سر 6ماه اوراق تعلق بگیرهسلام دوستان
كسي راجع به سپرده ممتاز بانك مسكن اطلاع داره؟ كارمند شعبه ميگفت حساب كوتاه مدت١١٪ هست كه بعد از ٦ ماه هر ٧٢م موجودي، ٧٢عدد اوراق مسكن ميدن كه الان دونه ٨٠تومن هست. حساب كردم توي ٦ماه ١٣-١٣.٥٪ ميشه يعني توي سال ٢٦-٢٧٪. (خب البته فقط ١١٪ سالانه به طور ماهانه پرداخت ميشه و الباقي اوراقه پس عملا ٢٦٪ در سررسيد هست و نه ماهانه.)
آيا كسي تجربه راجع به اين حساب داره؟
رو كاغذ به نظر ارزنده هست آيا امكان زيرش زدن هست؟
توصيه ميكنيد دوستان؟
این حساب سپرده ممتاز عادی هست؛من از رئیس2تا شعبه پرسیدم گفتن تضمین نمی کنیم که سر 6ماه اوراق تعلق بگیره
گفتن بر اساس اولویت بندیه یکیش گفت تا7 ماه تعلق میگیره یه شعبه هم گفت نهایتا تا 8 ماه تعلق میگیره
واز زمانی که اوراق تعلق گرفت دوره بعدی شروع میشه
گفتم ممکنه 1سال طول بکشه گفت نه پارسال استثنا بود که نتونستیم اوراق بدیم!
اگه تصمیم گرفتید باز کنید حتما قرارداد را خوب بخونید
آینده رو پرسیدم 3 ماه یک بار واریزیش 20 درصد هستشاکثرصندوقهادارن بین۲۰ تا ۲۲ میدن,آرمان بانک شهر هر ماه ۲۲ داده تا الان,آینده هم شنیدم ۲۳ میده.
موسسه ها همیشه جای چونه زدن دارن یادتون نره[emoji6]آینده رو پرسیدم 3 ماه یک بار واریزیش 20 درصد هستش
بقیه هم برای حساب های جدید همون 18-20 هستش تا جایی که پرسیدم
دی و آینده دارم یه مقداری میخوام سرمایه جدید بزارم موندم کجا بزارم:general208:
آیندرو یکی از آشناها داشت میگفت ۲۳, خودتون دارید محاسبه کنید ببینید چند درصد داره میده ,تا دوهفته پیش آرمان شهر رو میدونم صندوق باز میکرد و تا الانم ۲۲ ریخته.آینده رو پرسیدم 3 ماه یک بار واریزیش 20 درصد هستش
بقیه هم برای حساب های جدید همون 18-20 هستش تا جایی که پرسیدم
دی و آینده دارم یه مقداری میخوام سرمایه جدید بزارم موندم کجا بزارم:general208:
بله میداد قبلا ( طرح بهار) ولی خیلی وقته خیلی هارو به ۱۰ درصد، بعضی ها هم ۱۹ درصد کاهش دادهآیندرو یکی از آشناها داشت میگفت ۲۳, خودتون دارید محاسبه کنید ببینید چند درصد داره میده ,تا دوهفته پیش آرمان شهر رو میدونم صندوق باز میکرد و تا الانم ۲۲ ریخته.
بله یه حساب ممتاز برای اشخاص خاص هم بود که تخصیص اوراق ماهیانه بوداین حساب سپرده ممتاز عادی هست؛
حساب سپرده ممتاز افراد خاص،با تضمین تخصیص اوراق هست؛
موسسه ها همیشه جای چونه زدن دارن یادتون نره[emoji6]
آیندرو یکی از آشناها داشت میگفت ۲۳, خودتون دارید محاسبه کنید ببینید چند درصد داره میده ,تا دوهفته پیش آرمان شهر رو میدونم صندوق باز میکرد و تا الانم ۲۲ ریخته.
دوستان کسی میدونه حساب ۹ ماهه کلید طلایی کوثر سودش چند درصده ؟
9 ماهه ارکیده را خبر دارید؟19.5 درصد
دو ماه پیش 19.5 درصد بود ولی الان رو خبر ندارم.9 ماهه ارکیده را خبر دارید؟