صد در صد کاهش سود بانکی به نفع اقتصاد و جامعه در تمام دنیاست!!!!!!!!!!!! اینو اصول ابتدایی اقتصاد میگه و درش شکی نیست و در کشورهای پیشرفته ,گاهی اوقات دچار تورم صفر و یا منفی میشه که اقتصادشونو دچار رکود میکنه ,و قاعدتا وقتی تورمشون کم ویا منفیست,سود خاصی هم نمیدن و بعضا باید چیزی هم بدن به بانک برا نگهداری سرمایشون!!!!!!!!!! اما ,یه امای بزرگ داریم,گفتم کشورهای پیشرفته,نه یک سیکل معیوب,اونجا اجاره که دیگه به سود بانکی ربط نداره!!!!!!!! مسکن,دلار و غیره و این بازیهارو نداره!!!!! دوستان مباحث درستی رو در بستر نادرستی دارند مطرح میکنند!!!!!!حرف من اینه سود بانکی مضراست برای اقتصاد ما,کاهششم مضر است!!!!!! اما اونچه که دیدیم با این سیاست قدری نابودی اقتصاد به صورت کامل به تعویق افتاد و ثباتی و امیدی ایجاد شد,الان با کاهش سود,جایگزینی براش دیده نمیشه!!!!!!!! چون هنوز تعامل خاصی با دنیا نداریم و دلار ادعایی هم وارد نشده,اما به فرض که اینا بشه و بتونن دلار رو مهار و تک نرخی کنن,وسط این افتضاح ,اتفاق خاصی تلقی میشه و ثبات به همراه داره,اولا بساط دلار فروشی و تو متکا قایم کردن و رانت و دلار چند نرخی کامل برچیده میشه,دو اینکه قیمت طلا,انس جهانی در دلار است,که با ثبات دلار,داستان قبلی تموم میشه و هرچقدرم مردم این فرمولو نادیده بگیرن و بخرن,باز تاثر خاصی در قیمتش نداره!!!!!!! میمونه مسکن در دو بخش اجاره و فروش,قسمت اجاره با کاهش سود دستخوش تغییراتی شده وغیر قابل انکاره,اما در قسمت خرید و فروش در حد اطلاعات خودم میگم,اصل قیمت,با سه سال پیش تفاوتی نداره و بعضا کاهش داریم!!!!!!!!! هیجانی که صحبتش هستو فقط خود مردم دارن حرفشومیزنن, چرا؟ چون سالها این بوده و باور ندارن هنوز خیلیا که قیمت سه ساله همینه,چون شغل و کارشون مسکن نیست, چند روز پیش شخصی پول لازم بود و دو تا آپارتمانشو زیر قیمت فروخت,کسی که اونارو خریده داره با قیمت اصلی تو چند روز به مستاجرهای همون خونه ها میفروشه!!!!!!!!!!! منظورم اطلاعات حرف اول رو میزنه,بسیاری افراد از نگرانی ترکیدن قیمت,میخوان دو روزه ملک بخرن و بعضا دیدم بدون پرسو جو,میلیونها تومن ضرر میکنن,طرف ۴۰ وام میگیره و میره ۴۰خونرو گرون میخره و ۴۰ هم میاد رو سود وامش,۸۰میشه ضرر!!!!!! دیدم ۱۰۰ میلیون تومن ضرر شخصی روکه میگم,منظور داستان زیاده.....................