اینکه تورم واقعا چند درصد است و چطور اندازه گیری میشود به کنار,اما هر شخصی در ارتباط با کار خودش و تجربه ای که در این ۵ سال داره میتونه نظرشو بگه!!! صد در صد هم نظرات مختلفه و محترم,من قبلا نظر کلیمو گفتم,در یک محیط خراب ,نمیشه توقع خاصی از اقتصاد داشت,اما اونچه من به صورت موردی دیدم مخصوصا در ارتباط با مسکن که باهاش در ارتباطم و خرید اقلام ساختمانی و صنعتی,میتونم اینو بگم,سال ۸۸و۸۹,واقعا بازار نسبت به دو سال بعدش آرام بود,من در یک شرکت ساختمانی و در قسمت خرید بودم و ارتباط تنگاتنگی با بازار داشتم,در مدت ۲ سال علنا افزایش قیمتی نداشتیم,اما بعد از هدف مندی یارانه ها که مسلما بار سنگینی بر دوش اقتصاد بود و اگر درست اجرا میشد ,شاید جای امیدی میموند,همزمان در یک حرکت عجیب که هنوزم دلیلش برای خود من مشخص نیست,ایران وارد تنش با دنیا شد,و بار سنگین دیگری بر دوش اقتصاد نحیف ایران گزاشته شد و به زانو در آمد!!!!!! به جای این که سرمایه ها صرف هدف مندی و یارانه و مسکن مهر( به اشتباه یا درست کار شده بود) شود,در جریان تحریمها و فشارها و رانتها,از بین رفت که رفت که رفت و حالا حالا هم بر نمیگرده!!!! دلار لحظه ای گران میشد,لحظه لحظه پول ملی سقوط میکرد و بازار آشفته بود و ما علنا دیگر نمیتوانستیم خرید از بازار انجام دهیم!!!۱ شاید باورش سخت باشد,اجناسی که قبلا در فروشش رقابت بود و به صورت چکی و یا وعدهای به ما میدادند,با استعلام لحظه ای همچون طلا و دلار فروخته میشد,بعضی از تولید کننده های اصلی جنس میگفتند,مواد اولیه که وارد میشود ,گران تر از کالای تولیدیست !!!!!!و عملا فروش مشکل شده بود,در نهایت کاسب که همان دلال است که دوستان بدش را میگویند( دلالی در همه جای دنیا هست و اصل کاسبی یعنی دلالی و جابجایی ),ضرر نکردند و الان هم همان رویه را دارند و ز این دست میگرند و به آندست میفروشند,بحثم چیز دیگریست,عملا چرخه خرید و فروش به هم ریخته بود و هیچ چیز سر جایش نبود,مردم به خرید دلار و طلا روآورده بودند و در بانکها شبها صف فروش سکه راه افتاده بود و عده ای شر خر اجیر کرده تا نوبت بگیرند و هزار بیچارگی دیگر!!!!!!! واقعا شرم آور بود و اقتصاد کشور رو به تباهی رفت توسط کسانی که الفبای سیاست را نمیدانستند و مسلما افکار غیر ایرانی در پس این ماجرا داشتند به این روز افتاد,اما با اومدن این دولت,حداقل جلوی اون فاجعه گرفته شد!!!!!!!!! و ما در یک حالت بدی که بودیم ایستادیم و لا اقل جلو تر نرفتیم,اقلام ساختمانی لا اقل سه سالیست که تورم خاصی نداشته و بعضا کاهش داشته نسبت به اوایل ۹۵,مسکن در محدوده شرق تهران که میدونم ,سه ساله ثابته و گران خریدن ناشی از عدم اطلاع و هیجان خریدار است و بس!!!!!! دیشب مثال زدم ,معامله ای در جریان است که طرف میخواد ۸۰ میلیون گران تر خونرو از دلال بخره!!!!!!! به هر حال منظورم از اینهمه اینبود,تورم لا اقل در قسمتهایی,که اساسی هم هست کاهش داشته,اما در قسمتهای اساسی دیگه,مثل خوراکی و مصرفی,افزایش,عرض کردم, و در مجموع لا اقل اوضاع بدتر نشد و آثار این خرابیها به راحتی پاک نمیشه,پایه پولی مملکت توسط سه برابر شدن دلار در یک سال جابجا شده!!!!!!