• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
جامعه پر از انسانهای متفاوت هست و هر کسی نظری داره !

نظرتون چیه اسم بانک را تغییر بدن به یک اسم مناسب؟ مثلا بانک کارمزد !

خب اگر شعب دیگر دسترسی به مانده و گردش داشته باشند یعنی ممکنه چه کاری انجام بدهند؟
شعور در خدمات رسانی؟

بالای 150 میل 23 روزشمار
یعنی مشکل شما با ملت فقط همون 25 تومنیه که سر انتقال حساب به حساب میگیره؟!!!
در رابطه با محرمانه سازی,حتما تا حالا ندیدی که یکی زنگ زده به شعبه داره آمار حساب فلانی را میگیره! البته شاید برای حسابهای شما که احتمالا قرض الحسنه و کوتاه مدت و بلند مدت باشه که فقط سر ماه میری سود میگیری مشکلی نباشه ولی در مورد جاری فعال اگر کسی بتونه صورتحسابتو بگیره به همه مراودات مالیت پی میبره!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
والا ما هم در بانک دولتی هم خصوصی حساب جاری داریم اما اینقدر کلاس نمیزاریم!!!!
البته من تا حالا ندیدم بشه صورت حساب کس دیگه ای رو گرفت،خودم هم یکبار خواستم صورت حساب جاریمو بگیرم ازم کارت ملی خواست!

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
در رابطه با محرمانه سازی,حتما تا حالا ندیدی که یکی زنگ زده به شعبه داره آمار حساب فلانی را میگیره! البته شاید برای حسابهای شما که احتمالا قرض الحسنه و کوتاه مدت و بلند مدت باشه که فقط سر ماه میری سود میگیری مشکلی نباشه ولی در مورد جاری فعال اگر کسی بتونه صورتحسابتو بگیره به همه مراودات مالیت پی میبره!
مگه کشکه؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوستان، حساب طلایی قدیمی کوثر و حساب کوتاه مدت ویژه الان سود چقدر میریزه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مگه کشکه؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
آره دیگه خیلی کشکه؛سازمان امور مالیاتی داره خودش رو میکشه بتونه قانون تصویب کنه که به حساب ها دسترسی پیدا کنه،کلی هم مخالف و معترض داره
بهشون بگیم با تلفن زدن به شعبه راحت میتونین گردش حساب هرکس رو بدست بیارین!
البته بجز حساب های فوق محرمانه بانک ملت!!!!!

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
آره دیگه خیلی کشکه؛سازمان امور مالیاتی داره خودش رو میکشه بتونه قانون تصویب کنه که به حساب ها دسترسی پیدا کنه،کلی هم مخالف و معترض داره
بهشون بگیم با تلفن زدن به شعبه راحت میتونین گردش حساب هرکس رو بدست بیارین!
البته بجز حساب های فوق محرمانه بانک ملت!!!!!
معمولا افرادی که اینطوری جبهه میگیرن مشکل دارن!! طرف پست من شما نبودی که بخوای اظهار نظر این چنینی بکنی! من فقط گفتم بودن این خدمات بهتر از نبودنشه!
ضمنا جهت افزایش سطح آگاهیتون بگم که نهادهای قانونی مثل سازمان مالیاتی در صورت داشتن مجوز قانونی محدودیتی در دسترسی به حساب ندارن!

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
معمولا افرادی که اینطوری جبهه میگیرن مشکل دارن!! طرف پست من شما نبودی که بخوای اظهار نظر این چنینی بکنی! من فقط گفتم بودن این خدمات بهتر از نبودنشه!
ضمنا جهت افزایش سطح آگاهیت بگم که نهادهای قانونی مثل سازمان مالیاتی در صورت داشتن مجوز قانونی محدودیتی در دسترسی به حساب ندارن!
والا من جبهه نگرفتم؛شما فرمودین مگه مشکل کارمزده!!!!(نوعی جبهه گیری)
مشکلی هم با ملت ندارم،حساب ارزی و اینترنت بانکشم استفاده میکنم؛
اما فکر نمیکنم بشه با یه تلفن کل حساب مردم رو دراورد؛چه دولت چه مردم عادی!!!!
مساله هم همین داشتن مجوز قانونی هست؛وقتی دولت در گرفتن این کجوز هنوز موفق نیست چطور با یه تلفن میشه حساب هرکس رو دراورد؟؟؟؟
به هرحال بعضی خدمات بانک های ما کاریکاتور خدمات بانکداری بین المللی هست؛
مثل چک برگشت ناپذیر(برای چک روز!)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
والا من جبهه نگرفتم؛شما فرمودین مگه مشکل کارمزده!!!!(نوعی جبهه گیری)
مشکلی هم با ملت ندارم،حساب ارزی و اینترنت بانکشم استفاده میکنم؛
اما فکر نمیکنم بشه با یه تلفن کل حساب مردم رو دراورد؛چه دولت چه مردم عادی!!!!
مساله هم همین داشتن مجوز قانونی هست؛وقتی دولت در گرفتن این کجوز هنوز موفق نیست چطور با یه تلفن میشه حساب هرکس رو دراورد؟؟؟؟
به هرحال بعضی خدمات بانک های ما کاریکاتور خدمات بانکداری بین المللی هست؛
مثل چک برگشت ناپذیر(برای چک روز!)

ببینید دوست من, دیدم که دارم خدمتتون میگم
یه روز تو ملت بودم چک نقد کنم بریزم به حساب یارو زنگ زد به موبایل رییس صندوق کد ملی طرف را داد. هم بهش گفت 2 تا کوتاه مدت تو فلان شعبه با فلان مبلغ داره هم گفت جاریش تو ماه قبل 250 میلیون گردش داشته
دیگه از این تخلف بالاتر هم داریم؟ اگر من هم میخواستم برم اعتراض کنم یارو میزد زیرش میگفت اثبات کن!
پس تنها راهش اینه که یه محدودیتی برای بعضی افراد ... بذاری که نتونن آمارتو بگیرن!
البته من نمیگم به راحتی به همه آمار میدن ولی چون دیدم بد بین شدم
در رابطه با خدمات بی کاربردش هم قبول دارم قبلا تایید مبلغ چکش خیلی خوب بود ولی الان چک برگشت ناپذیرشو فعال کردم خیلی افتضاحه یعنی شما حتی نمیتونی برای فردا تاریخ چک را تایید کنی! واقعا مسخره شده

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
ببینید دوست من, دیدم که دارم خدمتتون میگم
یه روز تو ملت بودم چک نقد کنم بریزم به حساب یارو زنگ زد به موبایل رییس صندوق کد ملی طرف را داد. هم بهش گفت 2 تا کوتاه مدت تو فلان شعبه با فلان مبلغ داره هم گفت جاریش تو ماه قبل 250 میلیون گردش داشته
دیگه از این تخلف بالاتر هم داریم؟ اگر من هم میخواستم برم اعتراض کنم یارو میزد زیرش میگفت اثبات کن!
پس تنها راهش اینه که یه محدودیتی برای بعضی افراد ... بذاری که نتونن آمارتو بگیرن!
البته من نمیگم به راحتی به همه آمار میدن ولی چون دیدم بد بین شدم
در رابطه با خدمات بی کاربردش هم قبول دارم قبلا تایید مبلغ چکش خیلی خوب بود ولی الان چک برگشت ناپذیرشو فعال کردم خیلی افتضاحه یعنی شما حتی نمیتونی برای فردا تاریخ چک را تایید کنی! واقعا مسخره شده

تنها بانکی که خدمات تایید چک میداد همین بانک ملت بود اما بانک مرکزی بخشنامه زد و گفت با قوانین سازگار نیست برای همین حذفش کردن. خیلی امکان خوبی بود جهت جلوگیری از جعل و سواستفاده.

خودم خیلی پیگیر بودم چرا غیرفعال شده اخرش رییس شعبه، بخشنامه بانک مرکزی را نشونم داد

پ.ن: چک برگشت ناپذیر چیه؟؟؟ من الان رفتم چنین گزینه ای نبود داخل سیستم!؟
میشه یک مقداری توضیح بدی؟

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دیگه اگه یک موسسه مجوز رسمی داره عضو صندوق ضماتت ها ، عضو بورس و . . هم بخواد مشکل دار بشه دیگه قضیه بالا میگیره فرداش نوبت بقیه موسسات و بانکها میشه دیگه اعتبار بانک مرکزی میشه کشک !! ولی ببینید بی اعتباری مملکت تا چه حد هست که یک شایعه میتونه کل سیستم یک نهاد پولی رو بهم بزنه ، کسری بودجه رو هم همه بانکا دارن ، فقط بانکا حواله میزنن موسسات نمیتونن باید نقد تهیه کنن که تو شرایط سونامی وار خود سپرده گذارا جدا مشکل درست میکنن

اگه واقعا کاسپین به مشگل برخورد کنه و بانک مرکزی نتونه اونو جمع کنه پشت سرش ازدحام به بقیه موسسات اعتباری مجوز دار شروع میشه و به بقیه بانکها هم سرایت میکنه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تنها بانکی که خدمات تایید چک میداد همین بانک ملت بود اما بانک مرکزی بخشنامه زد و گفت با قوانین سازگار نیست برای همین حذفش کردن. خیلی امکان خوبی بود جهت جلوگیری از جعل و سواستفاده.

خودم خیلی پیگیر بودم چرا غیرفعال شده اخرش رییس شعبه، بخشنامه بانک مرکزی را نشونم داد

پ.ن: چک برگشت ناپذیر چیه؟؟؟ من الان رفتم چنین گزینه ای نبود داخل سیستم!؟
میشه یک مقداری توضیح بدی؟
شما چک تاریخ روز رو مینویسین و در اینترنت بانک مبلغ رو مسدود میکنین!
تقریبا کاربرد نداره؛اگه پول همون موقع تو حساب داری میشه از طریق پایا/ساتنا حواله کرد که صددرصد مطمئن هست و حتی غیر‌حضوری رسید میدن یا میتونی کارت بکشی!

الان من از طریق اینترنت بانک میتونم شماره چک رو وارد کنم و مبلغ رو تایید کنم یا چک رو مسدود کنم؛تقریبا همه بانک ها این قابلیت رو دارن که!فکر نکنم حذف شده باشه

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
الان داشتم تلویزیون میدیدم چند بار زیر نویس بانک مرکزی اومد که موسسه کاسپین مورد تایید میباشد مجوز دارد و جای نگرانی نیست ، باز خبر رسیده مردم بخصوص تو شهرستانا بخاطر یه حرف بی ربط دادستان که اونم داستانی پشتشه ریختن دارن بحران درست میکنن ، یه کم فکر ندارن! که پول نقد موسسه مگه چقدر تو گاو صندوق داره مگه میزاد که سر ماه میرفتی سود25 تا 30 درصدی میگرفتی !!! امیدوارم جلوی این دومینو و سونامی رو بگیرن با مدیریت صحیح ، وگرنه با هر شایعه ای **** پولی و بانکی مجوز دار رو دیگه میشه انداخت زمین

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
الان داشتم تلویزیون میدیدم چند بار زیر نویس بانک مرکزی اومد که موسسه کاسپین مورد تایید میباشد مجوز دارد و جای نگرانی نیست ، باز خبر رسیده مردم بخصوص تو شهرستانا بخاطر یه حرف بی ربط دادستان که اونم داستانی پشتشه ریختن دارن بحران درست میکنن ، یه کم فکر ندارن! که پول نقد موسسه مگه چقدر تو گاو صندوق داره مگه میزاد که سر ماه میرفتی سود25 تا 30 درصدی میگرفتی !!! امیدوارم جلوی این دومینو و سونامی رو بگیرن با مدیریت صحیح ، وگرنه با هر شایعه ای **** پولی و بانکی مجوز دار رو دیگه میشه انداخت زمین
ببینید باید قبول کنیم بانک مرکزی نتونست یا نخواست که بازار پولی و مالی رو مدیریت کنه. اون از دلار. این از موسسات و صندوق ها. اون از کارت اعتباری https://forum.persiantools.com/thre...-اعتباری-وام-کارت.819723/page-3#post-12026469
یعنی رسما وضعیت مالی کشور از یک شرکت ورشکسته هم بدتر و پیچیده تره
جدیدا هم که میگن حساب بانکی اجاره ای مد شده. روشی برای پولشویی و فرار از مالیات

الان هم این صندوق های سرمایه گذاری دارن هر روز زیاد میشن. احتمالا چند ماه بعد هم گند اینا در بیاد. چون الان مردم خیلی دارن میرن به این سمت و دوباره احتمالا کنترلش از دست میره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
ادغام جدید در راه است
موسسه توسعه و موسسه وحدت

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
پارسال که حساب بانک ملت داشتم و میخواستم از حساب خودم پول برداشت کنم ازم 500 تومن کارمزد می گرفتن!!!
فکر نمی کنم در طول تاریخ بانکداری ایران و جهان هیچ بانکی همچین کاری کرده باشه!
خدا رو شکر دیگه با ملت کاری ندارم.
البته باید اعتراف کنم اینترنت بانک و همراه بانکش واقعا امکانات خوبی داره.

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
پارسال که حساب بانک ملت داشتم و میخواستم از حساب خودم پول برداشت کنم ازم 500 تومن کارمزد می گرفتن!!!
فکر نمی کنم در طول تاریخ بانکداری ایران و جهان هیچ بانکی همچین کاری کرده باشه!
خدا رو شکر دیگه با ملت کاری ندارم.
البته باید اعتراف کنم اینترنت بانک و همراه بانکش واقعا امکانات خوبی داره.
اگر شما از حساب خودتون از شعبه دیگه ای به جز شعبه افتتاح کننده حساب برداشت کنید اکثر بانک ها کارمزد میگیرن مثل ملی صادرات ملت تجارت سپه و ... (بخشنامه بانک مرکزیه)
کارمزدش پارسال 600 تومان بود که اخیرا شده 1000 تومان!

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
اگر شما از حساب خودتون از شعبه دیگه ای به جز شعبه افتتاح کننده حساب برداشت کنید اکثر بانک ها کارمزد میگیرن مثل ملی صادرات ملت تجارت سپه و ... (بخشنامه بانک مرکزیه)
کارمزدش پارسال 600 تومان بود که اخیرا شده 1000 تومان!
اگه بخوايم به حساب كسي ديگه پول واريز كنيم كه شعبه افتتاح كننده نباشه بازم كارمزد داره؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
یعنی اطلاعات شما فقط همون 25 تومان است،با این همه اطلاعات حتما حق با شما هست!
جهت اطلاع شما :
بانک ملت پیشرو در دریافت کارمزد !
انواع کارمزد :
زمانی که تقریبا همه بانک ها پیامک بانک رایگان داشتند بانک ملت پیامک بانک پولی داشت که الگوی مناسبی برای بقیه شد و بقیه هم پولی شدند!
اگر شما مجبور نباشید از بانک ملت استفاده کنید خب نیازی به اینترنت بانک نیست اما اگر مجبور باشید باید مبلغی بابت یکبار رمز پرداخت کنید تا محدودیت های انتقال وجه کم تر شود!
تا حالا شده رمز کارتتون را سه بار اشتباه بزنید و کارت مسدود بشه؟ خب حالا اگه به شعبه مراجعه کنید رایگان مشکل رفع میشه،اما اگر کارت ملت باشه باید یک هزاری خرج کنید!
و همین طور بابت هر پرداخت در شعبه 2500 ریال باید پرداخت کنید و...
بنده مشکلی ندارم ! در واقع استفاده نمی کنم و مجبور به پرداخت کارمزد هم نیستم ! نگرانی از این بابت هست که اگر ادامه پیدا کنه خب بانک های دیگر هم بدشون نمیاد پول مفت از مردم بگیرند در واقع برای یک نفر این مبالغ ناچیز هست اما تعداد زیاد مبالغ هم بزرگ میشن،مثال : یک نفر در یک سال ده هزار تومان بابت کارمزد پیامک بانک پرداخت می کند حال چهارصد هزار نفر در یک سال 40000000000 ریال پرداخت میکنند !!!
اما در خصوص محرمانه سازی حال فرض کنید آن شخص فضول به همان شعبه که حساب افتتاح کردید زنگ بزنه و آمارتون را بگیره !!!
اگه بخوايم به حساب كسي ديگه پول واريز كنيم كه شعبه افتتاح كننده نباشه بازم كارمزد داره؟
خیر

Last edited:
بالا