• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
یعنی اطلاعات شما فقط همون 25 تومان است،با این همه اطلاعات حتما حق با شما هست!
جهت اطلاع شما :
بانک ملت پیشرو در دریافت کارمزد !
انواع کارمزد :
زمانی که تقریبا همه بانک ها پیامک بانک رایگان داشتند بانک ملت پیامک بانک پولی داشت که الگوی مناسبی برای بقیه شد و بقیه هم پولی شدند!
اگر شما مجبور نباشید از بانک ملت استفاده کنید خب نیازی به اینترنت بانک نیست اما اگر مجبور باشید باید مبلغی بابت یکبار رمز پرداخت کنید تا محدودیت های انتقال وجه کم تر شود!
تا حالا شده رمز کارتتون را سه بار اشتباه بزنید و کارت مسدود بشه؟ خب حالا اگه به شعبه مراجعه کنید رایگان مشکل رفع میشه،اما اگر کارت ملت باشه باید یک هزاری خرج کنید!
و همین طور بابت هر پرداخت در شعبه 2500 ریال باید پرداخت کنید و...
بنده مشکلی ندارم ! در واقع استفاده نمی کنم و مجبور به پرداخت کارمزد هم نیستم ! نگرانی از این بابت هست که اگر ادامه پیدا کنه خب بانک های دیگر هم بدشون نمیاد پول مفت از مردم بگیرند در واقع برای یک نفر این مبالغ ناچیز هست اما تعداد زیاد مبالغ هم بزرگ میشن،مثال : یک نفر در یک سال ده هزار تومان بابت کارمزد پیامک بانک پرداخت می کند حال چهارصد هزار نفر در یک سال 40000000000 ریال پرداخت میکنند !!!
اما در خصوص محرمانه سازی حال فرض کنید آن شخص فضول به همان شعبه که حساب افتتاح کردید زنگ بزنه و آمارتون را بگیره !!!

خیر
یه نکته را بگم و بحث را ختم کنم!
مشتری ای که به خاطر 200 تومان 1000 تومان رابطه اش را با یک بانک قطع کنه مشتری نیست!!
سطح خدمات بانک ملت اگر در برابر کارمزدهایی که میگیره ارزش نداشت بیش از 80 درصد پایانه های فروش یا POS و درگاه های اینترنتی مال این بانک نبود!
پس مطمئن باش مردم و مخصوصا کاسب جماعت دو دو تا چهار تا را کردن دیدن که این خدمات ارزشش از 200 تومن 1000 تومن کارمزد بیشتره!!!
البته حق با شماست مشتری که ماهی یه بار فقط میخواد سودشو برداشت کنه براش ارزش نداره و میره تو بانک های 4 تا شعبه ای و موسسات پول میذاره! :D

در رابطه با محرمانه سازی هم تو شعبه منو میشناسن و بهشون هم گفتم که هیچ وقت تلفنی و ... آمار ازتون نمی گیرم پس از این بابت خیالم راحته! ضمنا شخص فضول از کجا میخواد از بین 1800 تا شعبه بانک ملت دقیقا شعبه افتتاح کننده حساب منو پیدا کنه؟!!! احتمالش 1 در 1800 هست ولی بانک 4 شعبه ای احتمالش 25 درصده!!!! :general607:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اگر شما از حساب خودتون از شعبه دیگه ای به جز شعبه افتتاح کننده حساب برداشت کنید اکثر بانک ها کارمزد میگیرن مثل ملی صادرات ملت تجارت سپه و ... (بخشنامه بانک مرکزیه)
کارمزدش پارسال 600 تومان بود که اخیرا شده 1000 تومان!
من همیشه دارم از شعبه های دیگه بانک ملی پول برداشت می کنم تا حالا یک ریال هم کارمزد نگرفتن!

Mohammad$$

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ميدونستيد بانك ملي ٢٢ درصد بالاي ١ ميليارد ميده.

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
من همیشه دارم از شعبه های دیگه بانک ملی پول برداشت می کنم تا حالا یک ریال هم کارمزد نگرفتن!
والا من هر بار گرفتم 600 تومن گرفتن جدیدا هم شده 1000 تومن (البته منظورم از داخل شعبه است نه عابر بانک)

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان الان کدوم بانک ها بالاترین سود را برای حساب های سرمایه گذاری کوتاه مدت یک ساله می دن؟ ( بانک های مجوز دار)

chama

Registered User
لایک‌ها
241
یه نکته را بگم و بحث را ختم کنم!
مشتری ای که به خاطر 200 تومان 1000 تومان رابطه اش را با یک بانک قطع کنه مشتری نیست!!
سطح خدمات بانک ملت اگر در برابر کارمزدهایی که میگیره ارزش نداشت بیش از 80 درصد پایانه های فروش یا POS و درگاه های اینترنتی مال این بانک نبود!
پس مطمئن باش مردم و مخصوصا کاسب جماعت دو دو تا چهار تا را کردن دیدن که این خدمات ارزشش از 200 تومن 1000 تومن کارمزد بیشتره!!!
البته حق با شماست مشتری که ماهی یه بار فقط میخواد سودشو برداشت کنه براش ارزش نداره و میره تو بانک های 4 تا شعبه ای و موسسات پول میذاره! :D

در رابطه با محرمانه سازی هم تو شعبه منو میشناسن و بهشون هم گفتم که هیچ وقت تلفنی و ... آمار ازتون نمی گیرم پس از این بابت خیالم راحته! ضمنا شخص فضول از کجا میخواد از بین 1800 تا شعبه بانک ملت دقیقا شعبه افتتاح کننده حساب منو پیدا کنه؟!!! احتمالش 1 در 1800 هست ولی بانک 4 شعبه ای احتمالش 25 درصده!!!! :general607:
با اجازه شما بنده هم آخرین نکته را بگم.
فرمودید مشتری که به خاطر 200 یا هزار رابطه اش را با بانک قطع کنه مشتری نیست،خب بانکی هم که به هر دلیل 200 یا هزار از حساب مشتری کم کنه بانک نیست:general510:
در واقع کارتخوان و درگاه پرداخت اینترنتی شرکت به پرداخت بسیار سریع و دقیق هست اما از آن جا که در این تاپیک عنوان سود هست این موارد مزیتی برای سرمایه گزاری حساب نمی شوند و اگر عنوان کاسبی بود آن وقت شرایط تفاوت داشت.
کدام بانک دقیقا 4 تا شعبه داره؟:general611: کدام موسسه چهار تا شعبه داره؟ :general105: خیلی از بانک ها و موسسات در سراسر کشور شعبه دارند و شما جوری فرمودید 1800 که انگار همه در تهران است! هرچند که با تعداد شعب کاری ندارم،محرمانگی حساب هم به قول شما برای ما کارایی نداره یعنی فایده نداره،برای شما باشه و خوش باشید.
ميدونستيد بانك ملي ٢٢ درصد بالاي ١ ميليارد ميده.
برای مبالغ بالا مثلا یک میلیارد هر بانکی که برید و دفترچه حسابی که مبلغ بالا داره را نشان بدید و بپرسید به این مبلغ چند درصد سود می دهند رئیس با سرپرستی تماس می گیره و مجوز افتتاح حساب با نرخ بالا دریافت می کنه که این مورد شما هم یکی از همین موارد است.
اما برخی شعب بانک ملی طرحی مشابه این دارند :
بالای یک میلیون تومان 18 درصد
بالای 50 میلیون تومان 18.5 درصد
حساب روزشمار هست با کارت و خدمات
البته هر زمان ممکنه به 10 درصد تبدیل بشه.
بانک ملی پیامک بانک را رایگان کرده.

Last edited:

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام
من یک ماشین پژو 206 دارم و میخواستم ببینم به نظر شما این کار منطقی و درست هست که من ماشین رو بفروشم و پولش رو بزارم توی بانک و بجای اینکه ماهیانه 300 الی 400 هزینه بنزین و بیمه و ... ماشین کنم . ماهیانه 400 الی 500 سود بگیرم . یعنی 800 الی 900 برای من فرق میکنه .
من کارمند یک شرکت خصوصی هستم و این مبلغ معادل نصف حقوقم میشه .
اگه اینکار به نظرتون درسته کدوم بانک رو پیشنهاد میکنین؟

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
سلام
من یک ماشین پژو 206 دارم و میخواستم ببینم به نظر شما این کار منطقی و درست هست که من ماشین رو بفروشم و پولش رو بزارم توی بانک و بجای اینکه ماهیانه 300 الی 400 هزینه بنزین و بیمه و ... ماشین کنم . ماهیانه 400 الی 500 سود بگیرم . یعنی 800 الی 900 برای من فرق میکنه .
ماشین جزو وسایل اسایش هر شخصه
اینجور قیاس کردن یکم منطقی نیست

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
خوب بعدش اون جاهایی که با ماشین میرفتید را چه طوری می روید؟؟؟؟بالاخره قرار باشه تاکسی بگیرد ممکنه براتون ماهی حداقل 500بیوفته +از دست دادن راحتی و رفاه نسبی .البته اگر از اون دسته افرادی هستید که ماشین نیاز ضروریشون نیست کار خوبیه ماشین را بفروشید بگذارید بانک

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
امروز رفتم چند جا کاسپین سر زدم به نسبت هفته پیش که بحران درست کردن شمال شهر که آرومتر بود ولی مردم مناطق پایینی و شهرستانها با رقمهای پایین متاسفانه فشار میارن اصلا فکر نمیکنن نقدینگی اینهمه آدم بریزن بانک هم کم میاره ، دودش تو چشم خودشون میره ، بانک مرکزی که زنگ میزنی برعکس موسسات قبلی که میگن ارتباط نداره ، اتفاقا حمایت میکنند و میگن صد در صد مورد تایید ماست فقط همکاری کنید ، پرداختها روزی پنج یا ده ملیونه بر حسب ضرورت ، نظر شما چیه؟ به نظرتون تا کی میخواد کاسپین این روش رو ادامه بده ؟ آیا بحران رد میشه یا کار بیخ پیدا میکنه؟ چون خروجی الان زیاد داره و اصلا ورودی نداره؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
امروز رفتم چند جا کاسپین سر زدم به نسبت هفته پیش که بحران درست کردن شمال شهر که آرومتر بود ولی مردم مناطق پایینی و شهرستانها با رقمهای پایین متاسفانه فشار میارن اصلا فکر نمیکنن نقدینگی اینهمه آدم بریزن بانک هم کم میاره ، دودش تو چشم خودشون میره ، بانک مرکزی که زنگ میزنی برعکس موسسات قبلی که میگن ارتباط نداره ، اتفاقا حمایت میکنند و میگن صد در صد مورد تایید ماست فقط همکاری کنید ، پرداختها روزی پنج یا ده ملیونه بر حسب ضرورت ، نظر شما چیه؟ به نظرتون تا کی میخواد کاسپین این روش رو ادامه بده ؟ آیا بحران رد میشه یا کار بیخ پیدا میکنه؟ چون خروجی الان زیاد داره و اصلا ورودی نداره؟

همه چیز به رفتار بانک مرکزی بستگی داره
بخواد پشتشو میگیره و قضیه رو مثل آب خوردن حل میکنه
نخوان هم کار تمامه
به نظر من گزینه اول محتمل تر است چرا که اگر قرار بر نابودی بود اصلا مجوز کاسپین(که بالای ۵۰٪ سهام متعلق به فرشتگان است)به چه دلیل صادر شد
و الان هم وقتی با بانک مرکزی تماس میگیری میگن مشکل گذراست و حل میشه

Last edited by a moderator:

afsh134

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان به مجوز بانک مرکزی در خصوص بانکها خیلی اطمینان نداشته باشید
ما در موسسه کاسپین که دارای مجوز از بانک مرکزی هست سپرده گزاری کردیم
اما الان پول به ما نمیده(میگه نداریم یا میخاد قطره چکانی بده)
بانک مرکزی هم فقط بیانیه داده و خودشو کنار کشیده
خلاصه اگر فردا بانک اینده یا گردشگری یا قوامین یا... مشکل پیدا کرد خیلی به مجوز بانک مرکزی و اینکه به این زودیها به پولتون میرسید امیدوار نباشید

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
خلاصه اگر فردا بانک اینده یا گردشگری یا قوامین یا... مشکل پیدا کرد خیلی به مجوز بانک مرکزی و اینکه به این زودیها به پولتون میرسید امیدوار نباشید
این قضیه ربطی به مجوز بانک مرکزی نداره بلکه نتیجه عملکرد کسانی است که تو این موسسه سپرده گزاری کرده اند. سپرده گزاران این موسسه توقع دارند که موسسه پولشان را برایشون تو گاوصندوق نگهداره و هر ماه هم کلی سود بهشون بده؟ خوب اینها باید با پول کار کنند تا بتونند به این سودها برسند و در نتیجه درصد کمی رو بصورت نقد نگه میدارند. حالا اگه همه با هم بخاطر یه شایعه بخوان پولشون رو بردارند هر بانک و موسسه دیگه ای هم بود نمی تونست این مقدار پول نقد رو تو مدت زمان کم جور کنه.

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
نگران نباش وضع این موسسه با حجج و میزان یا پدیده خیلی فرق میکنه. فرقش در اینکه مجوز بانک مرکزی داد و تمام حساباش بیمه است.:)
چون مجوز دارد، راحت میتواند یک وام از بانکهای دولتی بگیرد و جواب مشتریها رو بدهد ولی یکم زمان میبرد.:)
البته بنظر من دادستان در بدترین شرایط اسم فرشتگان رو برد چون این موسسه درحال تسویه بدهی موسسهای دیگه ایی مثل بدرتوس و الزهرا بود،که در این شرایط نقدینگی موسسه حسابی پایین اومده بود.:general508:
اون کسی که میخواست این اتفاق بیافته خوب میدونست که چه زمان باید مصاحبه کنه و خبر دوسال پیش رو اعلام کنه.:general703:
بازم میگم به خودت استرس وارد نکن چون فرشتگان قبل از اینکه مجوز بگیره در سالهای 91 و 93 هم مردم بهش هجوم اورده بودن ولی بازم بعد از مدتی دوباره سرپا شد .میتونی در اینترنت سرچ کنی در موردش.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ولی جدا موسسه کاسپین اگه این بحران رو رد کرد باید یه تغییری توی سپرده گیریش بذاره ، طرف میره یکساله میبنده نباید اجازه بده زودتر از موعد پولشو طلب کنه دیگه چون بالاترین سودو میده باید امنیت هم برای خودش داشته باشه تا مردم نریزن باهر شایعه ای یا بستن سپرده پیش از موعد جریمه فوق سنگین داشته باشه ، اگر این بحران رو رد کنه ضد ضربه میشه همه یادشون میمونه و توپ هم تکونش نمیده

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26

بانک ملی هم که باشه پولش بصورت وام دست مردمه و یا در پروژه هایی سرمایه گذاری شده و نقدینگی نداره که بخواد کل پولها رو پس بده ، دوستمون مثال خوبی زد اگه در کشتی سوراخی بوجود بیاد ، مسافرین باید کمک کنند که سوراخ درست شه نه اینکه حتی با برهم زدن تعادل کشتی از روی ترس باعث غرق کشتی شوند . فعلا که بانک مرکزی با زیرنویس کردن تایید کاسپین حمایت کرده ، منطقی ترین راه اینه که از بستن سپرده ها خارج از تمام شدن تاریخ ان جلوگیری بشه و سود ها رو سر وقت مانند قبل پرداخت کنند و مشتریان هم حمایت کنند تا کار بیخ پیدا نکنه .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این قضیه ربطی به مجوز بانک مرکزی نداره بلکه نتیجه عملکرد کسانی است که تو این موسسه سپرده گزاری کرده اند. سپرده گزاران این موسسه توقع دارند که موسسه پولشان را برایشون تو گاوصندوق نگهداره و هر ماه هم کلی سود بهشون بده؟ خوب اینها باید با پول کار کنند تا بتونند به این سودها برسند و در نتیجه درصد کمی رو بصورت نقد نگه میدارند. حالا اگه همه با هم بخاطر یه شایعه بخوان پولشون رو بردارند هر بانک و موسسه دیگه ای هم بود نمی تونست این مقدار پول نقد رو تو مدت زمان کم جور کنه.
بدترین سپرده گذارا رو همین فرشتگان کاسپین داره؛
با این همه اعلامیه و بیانیه رسمی بانک مرکزی هنوز هم ول کن نیستن و پولشون رو میخوان!
جالب هست خودشون دارن به بحران دامن میزنن؛
این پرداخت جیره ای هم تنها راه حل هست؛وگرنه سپرده گذارای کلان همه نقدینگی رو جمع میکنن و موسسه خالی رو برای بقیه سپرده گذارا باقی میزارن؛

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Trickett

Registered User
لایک‌ها
816
قوامین امروز سوال کردم با 2 تومن کف حساب 17 درصد میده و بالای 20 تومن 18 درصد میشه ( برای حسابهای جدید )

مهر اقتصاد برای حسابهای قدیمی بالای 15 تومن 18 درصد ، زیر 15 تومن 16 درصد تا 5 تومن

بالا