• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
این گردشگری هنوز خیلی بانک نشده:Dتو کل استان اصفهان یدونه شعبه داره درسته خدمات الکترونیکی و...شده اما بالاخره تو ایران تعداد شعبه خودش به نوعی اعتبار به حساب میاد

اینده اسم قبلیش تات بود که ورشکست شد بعدش تبدیل شد به اینده بعدا مجوز اینده باطل شد و پارسال تونست دوباره مجوز از بانک مرکزی بگیره! ضمن اینکه طبق لینک زیر پارسال رکوردار بدهی بوده، لذا داشتن شعبه بیشتر یا کمتر ملاک نیست.بانکهایی مثل گردشگری چند ساله که اومدن طول میکشه که شعبه گسترش بدن.اینده هم فکر کنم تو شهر اصفهان دوتا شعبه داره.

http://www.entekhab.ir/fa/news/2104...زان-بدهی-به-بانک-مرکزی-و-سیستم-بانکی-را-دارند

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
اینده اسم قبلیش تات بود که ورشکست شد بعدش تبدیل شد به اینده بعدا مجوز اینده باطل شد و پارسال تونست دوباره مجوز از بانک مرکزی بگیره! ضمن اینکه طبق لینک زیر پارسال رکوردار بدهی بوده، لذا داشتن شعبه بیشتر یا کمتر ملاک نیست.بانکهایی مثل گردشگری چند ساله که اومدن طول میکشه که شعبه گسترش بدن.اینده هم فکر کنم تو شهر اصفهان دوتا شعبه داره.

http://www.entekhab.ir/fa/news/2104...زان-بدهی-به-بانک-مرکزی-و-سیستم-بانکی-را-دارند

بانک تات که ورشکست شد سر سپرده سرمایه گذارها چی اومد؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762

تو این مملکت معلوم نیست چه خبره 28خرداد 94لینک خبر شماست بعد تو شهریور این حرف بانک آینده است:
http://topkhabar24.ir/حساب-مثبت-بانک-آینده-نزد-بانک-مرکزی/
که تراز مالی ما با بانک مرکزی مثبته!پارسال تراز منفی بود اما الان نه!

شکی در این نیست که هر بانکی الان داره سود بالا میده یعنی کمبود پول داره و احتمال پیش اومدن مشکل براش هست چه آینده باشه چه تجارت چه گردشگری اگر نه چرا بانک مثلا سامان سود 22درصدی نمیده؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
بانک تات که ورشکست شد سر سپرده سرمایه گذارها چی اومد؟

یکی از دوستان تو تات حساب داشت چون تو محلشون بانک نزدیک نبود اونجا حساب باز کرده بود، مبلغش کم بود نرفت دنبالش اما فکر کنم گفته بودن از اینده بگیرن بازم حدس میزنم

تو این مملکت معلوم نیست چه خبره 28خرداد 94لینک خبر شماست بعد تو شهریور این حرف بانک آینده است:
http://topkhabar24.ir/حساب-مثبت-بانک-آینده-نزد-بانک-مرکزی/
که تراز مالی ما با بانک مرکزی مثبته!پارسال تراز منفی بود اما الان نه!

شکی در این نیست که هر بانکی الان داره سود بالا میده یعنی کمبود پول داره و احتمال پیش اومدن مشکل براش هست چه آینده باشه چه تجارت چه گردشگری اگر نه چرا بانک مثلا سامان سود 22درصدی نمیده؟

بله درسته ، امیدورام هیچ بانک و موسسه ایی مشکلی براش پیش نیاد که دودش تو چشم ما میره، تو همون لینکی که گذاشتم بدهی سینا و سامان فقط صفر بود من خودم سالها تو سینا حساب داشتم از موقعی که موسسه بنیاد مستضعفین اسمش بود اون موقع بیشترین سود میداد اما از وقتی بانک شد قانونی عمل میکرد و سود بیشتر نمیداد اون موقع اینترنت بانک و همراه همبانک نبود سینا داشت واقعا عالی بود تا همین هفته پیش حساب ۲۰ درصد داشتم از پارسال که موقعش تموم شد و به هیچ عنوان بیشتر سود نمیداد با کلی حرف با رییس بانک ۱۸ درصد که برام صرف نداشت، میگفت برامون ضرره اگر سود بیشتر بدیم، بخاطر همین بدهی به بانک مرکزی ندارن و مهمتر اینکه برای بنیاد مستضعفین هستن یکی از ثروتمندترین نهادهای ایران، سامان هم لابد حساب کتابشون دقیق بوده یا وصل به یه جای ثروتمند.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
نور به طور کامل تمام عملیات بانکیش را برای دهه فجر رو نمایی میکنه و بعنوان 1افتخار افرینی در دهه فجر ازش رو نمایی کامل میشه پس در پیوستن به شتاب عجله نکنید کم کم وصل میشه و کاراش تموم میشه
یه بانکی بود اسمش یادم نیست شاید انصار

الان شعبش رو نور گرفته

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این نور از سایتش میشه افزایش موجودی کرد ؟

ثامن از سایتش میشه موجودی بریزی به حسابت

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان چرا سپرده بهتر از صندوقه؟ آخه صندوق روز شمار میده. صندوق بانک رفاه هم ماهانه سود میده نه 3 ماه یکبار. سودی که صندوق میده که حداقل 20 روزشمار هست بانکی میده؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
اینده اسم قبلیش تات بود که ورشکست شد بعدش تبدیل شد به اینده بعدا مجوز اینده باطل شد و پارسال تونست دوباره مجوز از بانک مرکزی بگیره!
ورشکست ؟
در آینده نزدیک ممکنه بانکهای بزرگ در هم ادغام بشن . شما اسم اونا رو هم میخوای ورشکستگی بزاری ؟
مجوزی نداشت که باطل بشه . اسمش در دوران محمود به عنوان در شرف تاسیس در سایت بانک مرکزی بود
وضعش هم حتما خوب شده که سپرده های قبلی رو با نرخ قبلی تمدید نکرد
پارسال که همه جا 18 درصد بود اینا برای حفظ منابع 27 درصدی رو تمدید کردن . بدون اطلاع بانک مرکزی این کارا امکان پذیر نیست

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوستان چرا سپرده بهتر از صندوقه؟ آخه صندوق روز شمار میده. صندوق بانک رفاه هم ماهانه سود میده نه 3 ماه یکبار. سودی که صندوق میده که حداقل 20 روزشمار هست بانکی میده؟
این که سپرده بهتر از صندوقه, در شرایط کلی درسته چون تو سپرده سود شما کاملا مشخص هست ولی الان دیگه اکثر صندوق ها با پیش بینی سود هستند (یعنی لزوما مجبور نیستند اون مقدار سود مشخص شده رو بدند) و حتی اگر با سود تضمین شده هم باشند این امکان وجود داره که در اینده تبدیل بشن به صندوقی با پیش بینی سود مثل اتفاقی که تو کوثر افتاد و صندوقشون با سود تضمین شده 22% تبدیل شد به صندوقی با پیش بینی سود 19%. پس سپرده در شرایط کلی مطمئن تر هست و به نظر من اگر سود سپرده کمی (1% یا نهایتا 2%) کمتر از صندوق باشه, بازم گزینه مطمئن تری نسبت به صندوق هست. مثلا روزشمار بانک قوامین که 2 م رو بلوکه می کنه, سپردتون حداقل تا یکسال تضمین شده و نگرانی ای بابت کم شدن سود ها توسط بانک مرکزی ندارید.
اما از طرف دیگه مثلا اگر قرار صندوق 22% رو با روز شمار 18% مقایسه کنید یا کسی هستید که نمی تونید پولتون رو برای مدت طولانی مثلا 1 سال یا 6 ماه بخوابونید اون موقع شاید صندوق گزینه مناسب تری نسبت به سپرده باشه. یک نکته و اون اینکه بعضی از دوستان بابت کسر پول اصلی موقع بستن صندوق نگران هستند اما حداقل تجربه شخصی من موقع بستن صندوق کوثر این بود که پولی ازم کسر نشد (حدودا 200 کم شد ولی چون من اول دوره, صندوق باز نکرده بودم و اونا بجای سود نصفه, سود کامل 1 ماه رو برام ریخته بودن اون 200 همون پولی اضافه ای بود که تو ماه اول برام ریخته بودند) مسلما نمی تونم درمورد تمام صندوقها نظر بدم و این صرفا تجربه خودم بابت بستن یک صندوق بود
درنهایت هرکس باید با توجه به شرایط خاص خودش تصمیم بگیره

Last edited:

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
ورشکست ؟
در آینده نزدیک ممکنه بانکهای بزرگ در هم ادغام بشن . شما اسم اونا رو هم میخوای ورشکستگی بزاری ؟
مجوزی نداشت که باطل بشه . اسمش در دوران محمود به عنوان در شرف تاسیس در سایت بانک مرکزی بود
وضعش هم حتما خوب شده که سپرده های قبلی رو با نرخ قبلی تمدید نکرد
پارسال که همه جا 18 درصد بود اینا برای حفظ منابع 27 درصدی رو تمدید کردن . بدون اطلاع بانک مرکزی این کارا امکان پذیر نیست

باشه تات ورشکست نشد مجوز نداشت خوبه الان؟؟؟؟ مگه بانک شخصی من و شماست که اینطوری دفاع میکنی؟ پست های قبلی من بخون گفتم امیدوارم هیچ بانکی مشکل براش پیش نیاد! بعدش تو این لینکی که بود بیشترین بدهی داشت و مجوزش یه بار باطل شده دوباره مجوز دادن همین ،بانکی که کمبود منابع نداشته باشه هیچ وقت نمیاد سود بالاتر از قانونی بده! پست های قبلی بخون ، اصلا بهترین بانک دنیاست به من و شما چی میدن این وسط!!!

Last edited:

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان موسسه کوثر هم حساب ارکیده داره روزشمار 20% بدون حداقل و مسدودی و ....
حساب به صورت دفترچه ای هستش.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

من سه شنبه پرسیدم گفتن ۱۹ درصد ، شما کی پرسیدین؟

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
من سه شنبه پرسیدم گفتن ۱۹ درصد ، شما کی پرسیدین؟

من از سال پیش حساب ارکیده داشتم که این نوع حساب را بسته بودن و دیگه نمی شد پول واریز کرد و روش 19% روز شمار می اومد. اما چند وقت پیش رفتم صندوق کوثر یکم باز کنم که بهم گفت همون ارکیده مجدد فعال شده و 20% هم شده.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
کوثر برای مشتری های قدیمی ارکیده و طلایی ۲۰% و مشتریان جدید ۱۹%

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
این گردشگری هنوز خیلی بانک نشده:Dتو کل استان اصفهان یدونه شعبه داره درسته خدمات الکترونیکی و...شده اما بالاخره تو ایران تعداد شعبه خودش به نوعی اعتبار به حساب میاد

كي گفته اصفهان ١شعبه داره ١شعبه انقلاب١شعبه چهارراه حكيم نظامي فكر ميكنم ٢جا ديگم باشه الان يادم نيست

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
ایران زمین با ۱۰۰ هزار تومان روزشمار ۱۸ درصد میده و همه موسسه ها هم با پول شما بالای ۱۵ درصد میدن

ممنون
به موسسات اطمینانی ندارم
پس فقط ایران زمین 18 درصد میده؟ مطمئن هست دیگه؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
ممنون
به موسسات اطمینانی ندارم
من خودم با صد تومن حساب باز کردم ولی هنوز چک نکردم دقیق چند درصد واریز میکنند .
بعضی دوستان تو همین تاپیک گفتن 17/7 درصد سود میدن به جای 18 درصد .

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
ممنون
به موسسات اطمینانی ندارم

اگر موسسه نمیخوایین حدود مبلغتون بگید؟ایران زمین چون صد هزار تومان کف پول بود گفتم ، راجب اطمینان من این بانک حساب ندارم اما دوستان دارن و خود من هم میخواستم حساب باز کنم اما متاسفانه تو محل ما نبود و دوره به منزل. گزینه بانک زیاده واسه روزشمار
شما شرایطتون بفرمایید.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
اگر موسسه نمیخوایین حدود مبلغتون بگید؟ایران زمین چون صد هزار تومان کف پول بود گفتم ، راجب اطمینان من این بانک حساب ندارم اما دوستان دارن و خود من هم میخواستم حساب باز کنم اما متاسفانه تو محل ما نبود و دوره به منزل. گزینه بانک زیاده واسه روزشمار
شما شرایطتون بفرمایید.

بالای 20 تومن

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
بالا