• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
بانکی معتبر هست بیشتر از 20% سود بده روز شمار؟
من تو بانک سرمایه دارم 20% روزشمار میده هروقتم بخوام پولمو میتونم بکشم بیرون...جای بهتری هست بیشتر بده ؟
این روزشمار بانک سرمایه حداقل موجودیش چقدر هست؟ و ایا بصورت کارت شتاب هست یا دفترچه میده؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

ali354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
5 تومن
کف سوال نکردم
شتاب نه

ali354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
صندوق گردشگری کسی نداشته ؟ اومده زیر 22 درصد یا نه مال کسی؟

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
نور روزشمار شهرستاناش 23 درصد شد
کارسازان ،ریحانه گستر مشیز،پیشگامان
؟!
کدومشون
حساب جدید و قدیم فرق ندارن
برای من جلوی نوع حساب کوتاه مدت زده 56838
کد نوع حساب شما چیه
تهران چه خبر؟!
منبع خبرتون و از چه تاریخی شده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
20درصد روزشمار آینده داره کفم فکر کنم 5میل اما فقط شماره شبا داره می تونید با پایا و ساتنا بهش پول واریز کنید برای برداشت فقط باید برید شعبه .برای افرادی که مثلا سپرده 22درصد دارند می خواهند ماه به ماه سودش را وارد یک حساب دیگه بکنند خوبه با اینترنت بانک راحت میزنند به حساب

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
20درصد روزشمار آینده داره کفم فکر کنم 5میل اما فقط شماره شبا داره می تونید با پایا و ساتنا بهش پول واریز کنید برای برداشت فقط باید برید شعبه .برای افرادی که مثلا سپرده 22درصد دارند می خواهند ماه به ماه سودش را وارد یک حساب دیگه بکنند خوبه با اینترنت بانک راحت میزنند به حساب

این روزشمار جدیده؟ بعدش اگر بخواییم پول برداشت کنیم غیر از حضوری شعبه میشه با شبا ساتنا یا پایا زد به حساب بانک دیگه بعدش برداشت کنیم؟ یا اینکه یکطرفست فقط باید داخل شعبه برداشت کرد؟ موبایل بانک و اینترنت بانک میدن باهاش که بشه انتقال وجه کرد؟اطلاع ندارین تا یکسال تضمین میکنن این سودو با توجه به اینکه ۵ میلیون بلوک میکنن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
این روزشمار جدیده؟ بعدش اگر بخواییم پول برداشت کنیم غیر از حضوری شعبه میشه با شبا ساتنا یا پایا زد به حساب بانک دیگه بعدش برداشت کنیم؟ یا اینکه یکطرفست فقط باید داخل شعبه برداشت کرد؟ موبایل بانک و اینترنت بانک میدن باهاش که بشه انتقال وجه کرد؟اطلاع ندارین تا یکسال تضمین میکنن این سودو با توجه به اینکه ۵ میلیون بلوک میکنن؟

من حدود 40روز پیش پرسیدم نمی دونم جدیده یا نه اسمش حساب آینده سازه
فعلا هیچ کاری به غیر از حضور در شعبه برای برداشت نمیشه انجام داد .اما گفت در آینده شاید با اینترنت بانک بشه جا به جا کرد.
موبایل و اینترنت و...می دهند اما فقط میشه باهاش موجودی را دید
نه نمی دونم تا یک سال تضمین میشه یا نه 5میلیون بلوک حسابم کارمند شعبه دقیق خودشون نمی دونستند یکی گفت با 500تومن هم حساب باز می کنند اما مثل اینکه دیگه 20درصد سود نیست کمتره مکانیزم سود هم مثل اینکه کمی با روزشمار فرق داره چون من هرچی می گفتم روزشمار طرف میگفت نه حساب آینده سازه (مثل همون حسابهایی که قبلا بانک مسکن داشت باید ماه به ماه یک مبلغ مشخص واریز می کردید اما این گفت هر موقع خواستید هر مبلغی واریز کنید فرقی نداره)
هر بانکی به شما گفت سود روزشمار تا فلان تاریخ تضمینی فلان درصده حرف الکی زده اگر بانک کسری موجودیش کامل بشه و تصمیم بانک مرکزی این باشه که مثلا سودها باید روی 15درصد باشه هیچ بانکی نمیاد 20درصد بده الان هم که بانکها سر بسته و زیر آبی دارند سود بالای 15می دهند مال اینه که کسری دارند و پول لازم هستند
مهر اقتصاد گفت تضمینی روز شمار حداقل تا یک سال 22درصده اول 20کردند بعدم 18 وقتی هم بهشون گفتم چرا کم شده گفتند الان سود 15ما خیلی بهتون لطف کردیم 18میدیم!!!!!!

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
باسلام
دوستان یه سوال کلی دارم.با توجه به انبوه بودن مطالب تاپیک نتونستم دقیق مطالعه کنم.
سوال: بالاترین سود بانکی برای مبلغ 50 میلیون کدام بانک یا موسسه میده و چند درصد؟ممنون

mohpooria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من سپرده 21 درصد روز شمار موسسه نور 15 ام باز کردم. دیروز رییس شعبه تماس گرفت گفت بانک مرکزی سود حساب ها کم کرده و بخشامه هم اومده افتتاح از اول آذر سودش کم میشه! گفت زنگ زدم بیشتر شرمند نشیم، شعبه که من حساب داشتم پونک بود.
امروز رفتم انتقال دادم جای دیگه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من سپرده 21 درصد روز شمار موسسه نور 15 ام باز کردم. دیروز رییس شعبه تماس گرفت گفت بانک مرکزی سود حساب ها کم کرده و بخشامه هم اومده افتتاح از اول آذر سودش کم میشه! گفت زنگ زدم بیشتر شرمند نشیم، شعبه که من حساب داشتم پونک بود.
شاید چندان برای مشتری های جدید خبر خوبی نباشه،اما چند نکته مثبت داره:
۱-کمبود منابع وجود نداره که بخواد با سپرده گذاری جبران بشه؛ ۲-انتصاب‌مدیر عامل مورد نظر بانک مرکزی و سخت گیری برای پایبندی به قوانین بانک مرکزی یعنی نظارت جدی بر امور موسسه که انشالله شاهد روش های دلالی کسب شود یا سو استفاده شخصی نخواهیم بود؛ ۳-ترجیح موسسه برای درامدزایی از طریق امور مالی اصولی نه جذب سپرده و دادن سود از سپرده گیری(روش پانزی) ۴-اتصال شتاب و یکپارچه شدن تعاونی ها که دادن سود کوتاه مدت بالا رو جلوگیری میکند

Sent from my MI 5 using Tapatalk

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
باسلام
دوستان یه سوال کلی دارم.با توجه به انبوه بودن مطالب تاپیک نتونستم دقیق مطالعه کنم.
سوال: بالاترین سود بانکی برای مبلغ 50 میلیون کدام بانک یا موسسه میده و چند درصد؟ممنون
سلام
گردشگری یکساله22
آینده روزشمار 20حساب متصل به شتاب نیست

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

روبروش عسکریه یا همون ملل هستش اونم سود بدی نمیده با توجه به موجودی و کارت شتاب هم داره.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
سر نوشت موسسه مجوز دار کاسپین از بانک مرکزی
http://www.akhbarbank.com/vdcexv8e.jh8ozi9bbj.html

نکته:
با این حس بی اعتمادی که به سیستم مالی و بانکی ایجاد شده
اگر سپرده گذاران به بانکها هجوم ببرند برای دریافت پول و سرمایه اشون ، فکر میکنید ، نتیجش چی میشه؟!

Last edited:

mohpooria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
روبروش عسکریه یا همون ملل هستش اونم سود بدی نمیده با توجه به موجودی و کارت شتاب هم داره.

دقیقا منم رفتم همونجا :-D
بالای 10 میل 19 درصد
بالای 100 میل 20 درصد
یکم خدماتش کامل نیست! فعلا برای پایا و ساتنا موسسه عسکریه (ملل) اینجور که باجه دار می گفت باید رفت داخل شعبه اونم تا قبل ساعت 13
شما هم نور داشتید ؟ کجا انتقال دادید ؟

بالا