این روزشمار جدیده؟ بعدش اگر بخواییم پول برداشت کنیم غیر از حضوری شعبه میشه با شبا ساتنا یا پایا زد به حساب بانک دیگه بعدش برداشت کنیم؟ یا اینکه یکطرفست فقط باید داخل شعبه برداشت کرد؟ موبایل بانک و اینترنت بانک میدن باهاش که بشه انتقال وجه کرد؟اطلاع ندارین تا یکسال تضمین میکنن این سودو با توجه به اینکه ۵ میلیون بلوک میکنن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
من حدود 40روز پیش پرسیدم نمی دونم جدیده یا نه اسمش حساب آینده سازه
فعلا هیچ کاری به غیر از حضور در شعبه برای برداشت نمیشه انجام داد .اما گفت در آینده شاید با اینترنت بانک بشه جا به جا کرد.
موبایل و اینترنت و...می دهند اما فقط میشه باهاش موجودی را دید
نه نمی دونم تا یک سال تضمین میشه یا نه 5میلیون بلوک حسابم کارمند شعبه دقیق خودشون نمی دونستند یکی گفت با 500تومن هم حساب باز می کنند اما مثل اینکه دیگه 20درصد سود نیست کمتره مکانیزم سود هم مثل اینکه کمی با روزشمار فرق داره چون من هرچی می گفتم روزشمار طرف میگفت نه حساب آینده سازه (مثل همون حسابهایی که قبلا بانک مسکن داشت باید ماه به ماه یک مبلغ مشخص واریز می کردید اما این گفت هر موقع خواستید هر مبلغی واریز کنید فرقی نداره)
هر بانکی به شما گفت سود روزشمار تا فلان تاریخ تضمینی فلان درصده حرف الکی زده اگر بانک کسری موجودیش کامل بشه و تصمیم بانک مرکزی این باشه که مثلا سودها باید روی 15درصد باشه هیچ بانکی نمیاد 20درصد بده الان هم که بانکها سر بسته و زیر آبی دارند سود بالای 15می دهند مال اینه که کسری دارند و پول لازم هستند
مهر اقتصاد گفت تضمینی روز شمار حداقل تا یک سال 22درصده اول 20کردند بعدم 18 وقتی هم بهشون گفتم چرا کم شده گفتند الان سود 15ما خیلی بهتون لطف کردیم 18میدیم!!!!!!