• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

گردشگری با ده م ۱۸/۵ ، ملی که البته شما گفتین نبود اما از شعبه دیگه خیلی اروم از رییس شعبه بپرسید، قوامین با دو میلیون ۱۸، و انواع صندوق

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
مجوزش یه بار باطل شده دوباره مجوز دادن همین
بانک مال بابام نیست . مشکلم با این اطلاعات غلط و بی ربط و از روی باد ... هست
مجوزی نداشته که باطل بشه . . آندرستند ؟
یک بار مجوز گرفته اونم اسفند 93
پول مردم تو هیچ بانک مجوزداری به خطر نیفتاده
به همین دلیل این حرف ها بی ربط به حساب میاد . فرقی بین بانکها نیست
،بانکی که کمبود منابع نداشته باشه هیچ وقت نمیاد سود بالاتر از قانونی بده!
عرض کردم پارسال مشکل منابع داشت بیشتر سود میداد الان دیگه نمیده

Last edited:

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
باز هم تکرار غلطیات

پست ویرایش کردم چند ثانیه پیش منظور داشته و نداشته نیست اصل حرفم اینه که تازه مجوز گرفته
و بانک یکی دو روزی نیست بانک قوی هستش و امیدوارم برای هیچ بانکی مشکلی پیش نیاد

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
http://www.bankavl.com/news/604/ماج...سپردهها-در-برخی-بانک-ها-و-موسسات-اعتباری.aspx

ماجرای تاخیر چندروزه پرداخت سود سپرده‌ها در برخی بانک ها و موسسات اعتباری

بانکها به تازگی سود سپرده‌گذاران را با چندروز تاخیر به حسابشان واریز می‌کنند؛اما نه با آن رقمی که باید بابت تاخیر چندروزه‌شان بپردازند، بلکه همان اعدادی که بر مبنای سود یکماه، مشخص شده است.

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
http://www.bankavl.com/news/604/ماج...سپردهها-در-برخی-بانک-ها-و-موسسات-اعتباری.aspx

ماجرای تاخیر چندروزه پرداخت سود سپرده‌ها در برخی بانک ها و موسسات اعتباری

بانکها به تازگی سود سپرده‌گذاران را با چندروز تاخیر به حسابشان واریز می‌کنند؛اما نه با آن رقمی که باید بابت تاخیر چندروزه‌شان بپردازند، بلکه همان اعدادی که بر مبنای سود یکماه، مشخص شده است.

بيشتر منظورش صندوقهبانكهاست منچنتا موسسع و بانك هستم دقيق ريختن ر

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اون روز جلو چشم من یه بنده خدایی 11 میلیارد تومن برد توی یه بانکی و 24 درصد حساب باز کرد.

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
همینه که بانکها ورشکسته هستند.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
1% فک کن بانکی ورشکست باشه!!!
کلی تقاضا همین الان برای احداث بانک تو بانک مرکزی ه مجوز نمیدن!!!!

اینها شایعات ه ی سرچ بزنی از پنج شش سال پیش هر سال میگن فلان بانک ورشکستس!!!
فقط سودی ک از حسابهای جاری و قرض الحسنه ب جیم میزنن سر بفلک میزنه

اتفاقا سودهای بالاتر ب مبالغ بالا کاملا منطقیه مثل خرید عمده ی جنس ک میمونه ک نسبت ب تک فروشی کمتر میوفته...یا بانک میبینه این پولی ک میخاد از یک نفر بگیره رو باید از صد نفر ب طور میانگین بگیره و برای جذبش کلی تبلیغات و کاغذ بازی و ساعت کاری پرسنلش هدر میره پس سود بالاتر میده ب رقم بالا و با یک نفر طرفه و یکجا کلی پول درمیاره!!!

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
1% فک کن بانکی ورشکست باشه!!!
کلی تقاضا همین الان برای احداث بانک تو بانک مرکزی ه مجوز نمیدن!!!!

اینها شایعات ه ی سرچ بزنی از پنج شش سال پیش هر سال میگن فلان بانک ورشکستس!!!
فقط سودی ک از حسابهای جاری و قرض الحسنه ب جیم میزنن سر بفلک میزنه

اتفاقا سودهای بالاتر ب مبالغ بالا کاملا منطقیه مثل خرید عمده ی جنس ک میمونه ک نسبت ب تک فروشی کمتر میوفته...یا بانک میبینه این پولی ک میخاد از یک نفر بگیره رو باید از صد نفر ب طور میانگین بگیره و برای جذبش کلی تبلیغات و کاغذ بازی و ساعت کاری پرسنلش هدر میره پس سود بالاتر میده ب رقم بالا و با یک نفر طرفه و یکجا کلی پول درمیاره!!!

حاجی اینچوری نیست. گزارش های بانکهای خصوصی رو میتونی از کدال دریافت کنی. ضرر انباشته زیادی دارند. بانکی که 24 درصد سود به مشتری میده اگه ذخیره قانونی و هزینه های جاری و .... حساب کنی اونوقت هزینه تمام شده پول حدود 30 درصد میشه، حالا این بانک احمق توی این وضعیت اقتصادی چه کاری میکنه که بیشتر از 30 درصد براش میمونه؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
حاجی اینچوری نیست. گزارش های بانکهای خصوصی رو میتونی از کدال دریافت کنی. ضرر انباشته زیادی دارند. بانکی که 24 درصد سود به مشتری میده اگه ذخیره قانونی و هزینه های جاری و .... حساب کنی اونوقت هزینه تمام شده پول حدود 30 درصد میشه، حالا این بانک احمق توی این وضعیت اقتصادی چه کاری میکنه که بیشتر از 30 درصد براش میمونه؟
احمق تصور کردن تیمهای اقتصادی و هیئت مدیره بانکها خیلی جسارت میخاد
یعنی اینا چندین ساله دارن همینجوری ضرر میدن و هی شعبه اضافه میکنن؟!!!
این سطح از حماقت بی سابقس...

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
احمق تصور کردن تیمهای اقتصادی و هیئت مدیره بانکها خیلی جسارت میخاد
یعنی اینا چندین ساله دارن همینجوری ضرر میدن و هی شعبه اضافه میکنن؟!!!
این سطح از حماقت بی سابقس...

حاجی من خودم بانکی هستم. نه اینکه مدیران بانکها احمق هستند. شرایط جوری شده که توی گل موندند. بدهی دولت به بانکها و نسهیلات وصول نشده کمر بانکها رو شکسته. بانکها از 100 تومن منابع فقط به 50 تومنش دسترسی دارند. 50 تومن بقیه قفل شده/.

انگار یه ماشین 6 سیلندر فقط با 3 سیلندر کار کنه.

واسه همین برای پرداخت بدهی ها به بانک مرکزی برای اضافه برداشت مجبور میشن اینجور دیوانه وار سود پرداخت کنند. جریمه اضافه برداشت فکر کنم 34 درصد هست.

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
حاجی من خودم بانکی هستم. نه اینکه مدیران بانکها احمق هستند. شرایط جوری شده که توی گل موندند. بدهی دولت به بانکها و نسهیلات وصول نشده کمر بانکها رو شکسته. بانکها از 100 تومن منابع فقط به 50 تومنش دسترسی دارند. 50 تومن بقیه قفل شده/.

انگار یه ماشین 6 سیلندر فقط با 3 سیلندر کار کنه.

واسه همین برای پرداخت بدهی ها به بانک مرکزی برای اضافه برداشت مجبور میشن اینجور دیوانه وار سود پرداخت کنند. جریمه اضافه برداشت فکر کنم 34 درصد هست.
مگه بانک مرکزی زیر مجموعه دولت نیست؟
بانکها از دولت طلب دارند درست؟
خوب از اون طرف از بانک مرکزی بگیرند دیگه چرا جریمه بدهند؟؟؟؟
بعد حالا بر فرض این کار از نظر قانونی اشتباه باشه چرا بانک از بانک مرکزی برداشت می کنه باید جریمه 34درصدی بده اما از اون طرف دولت بدهی داره جریمه نمیده؟؟؟؟؟
داستان قلدر بودن دولت و قوانین به نفع دولته؟؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
مگه بانک مرکزی زیر مجموعه دولت نیست؟
بانکها از دولت طلب دارند درست؟
خوب از اون طرف از بانک مرکزی بگیرند دیگه چرا جریمه بدهند؟؟؟؟
بعد حالا بر فرض این کار از نظر قانونی اشتباه باشه چرا بانک از بانک مرکزی برداشت می کنه باید جریمه 34درصدی بده اما از اون طرف دولت بدهی داره جریمه نمیده؟؟؟؟؟
داستان قلدر بودن دولت و قوانین به نفع دولته؟؟

دقیقا همینطوره که میگی، دولت میگه بدهی های من مثلا بابت تامین مالی فلان پروژه هست، حالا هروفت تونستم اون پول رو پس میدم. میگه نباید حساب بدیهی های منو با منابع بانک مرکزی سر به سر کنید. خود دولت رقم خیلی زیادی رو به بانک مرکزی بدهکار هست./

اینم در نظر بگیرید که خیلی از بانکهای خصوصی و کوچیک سالهای قبل پول خیلی زیادی رو ریختن توی بازار مسکن که با رکود اون بازار یکم دیگه از پولهاشون خوابیده و نمیتونن ازش استفاده کنند.

کلاً بدترین کابوس سیستم بانکی قفل شدن منابع هست. پول مثل خون هست برای بانکها، اگه ایستاد بانک بیچاره میشه./

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
دوستانی که توی صندوق بانک اقتصاد نوین حساب دارن
این ۳ ماه گزشته به ترتیب چند درصد ریخته و روش پرداختش چندم هر ماه هست؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بانکی معتبر هست بیشتر از 20% سود بده روز شمار؟
من تو بانک سرمایه دارم 20% روزشمار میده هروقتم بخوام پولمو میتونم بکشم بیرون...جای بهتری هست بیشتر بده ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
بانکی معتبر هست بیشتر از 20% سود بده روز شمار؟
من تو بانک سرمایه دارم 20% روزشمار میده هروقتم بخوام پولمو میتونم بکشم بیرون...جای بهتری هست بیشتر بده ؟
نه اگه روزشمار میخوای این بالاترین مبلغح اگه سپرده میکنی یکساله ، گردشگری هست 22 درصد

بالا