• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
کم کم دارند اذهان عمومی رو برای ادغام بانک آماده میکنند( کم کردن تعداد بانک و افزایش سرمایه بانک)
1)سه یا چهار بانک باهم ادغام میشوند ، میشه یک بانک بزرگتر با نام جدید و سرمایه بیشتر
2) چند بانک کوچکتر دریک بانک بزرگتر ادغام میشن و با نام بانک بزرگتر فعالیت میکنند ، افزایش سرمایه ها در بانک بزرگتر
دیر و زود داره احتمالا تا دو سه سال اینده
بخوان ادغام کنن حساب های بانک و مردم مسدود میشه تا پایان ادغام یا اینکه روال عادی طی میشه؟

Sent from my D6633 using Tapatalk

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
من فقط یک چیز رو میدونم و اون اینکه چرا باید وضعیت جوری بشه که حتی افرادی که تو بانکها و موسسات مجوز دار هم سپرده دارند, دچار استرس و نگرانی باشند. خیر سرمون پولمون رو اونجا گذاشتیم که فارغ از هر مشکلی که بانک درگیرش هست, باشیم

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
این اطلاعات خیلی قدیمی هست
الان وضعیت بدهکاری بانکها با این لیست قدیمی تفاوت های فاحشی کرده . به کدال مراجعه کنید
میشه راجب کدال یه توضیحی بدین و اینکه واسه هر بانک چطوری باید حساب کرد من چک کردم اما زیاد متوجه نشدم

Sent from my D6633 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من فقط یک چیز رو میدونم و اون اینکه چرا باید وضعیت جوری بشه که حتی افرادی که تو بانکها و موسسات مجوز دار هم سپرده دارند, دچار استرس و نگرانی باشند. خیر سرمون پولمون رو اونجا گذاشتیم که فارغ از هر مشکلی که بانک درگیرش هست, باشیم
چرا باید خیالتون راحت باشه؟!
اصلا منطقی نیست وقتی هیچ ببزنسی توی کشور سود تولید نمیکنه ،با سپرده گذاری بشه سود ۲۰درصد گرفت و خیالتم کاملا راحت باشه؛
تهش میشه این مشکلات که باید استرسشو کشید
سود بالا با تلاش و حرض خوردن و وقت گذاشتن و استرس داشتن میاد؛سود کم با ارامش و استراحت
توی بانک اگه سود بالا میگیری استرسشم باید بکشی
یعنی منطقی ‌نیست اصلا بدون هیچی سود خوبم بگیری!

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان لطفا در مورد میزان سود و تجربیاتتون از سپرده گذاری در بانک ها و موسسات مختلف بگید اینکه کدوم بانک تو بورس مشکل داره رو به یک تاپیک دیگه ببرید

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان اگه کسی تو اینده حساب باز کرده و تجربه یکساله داره بیاد توضیح بده که چطوریه روی قولشون میمونند چون من حساب باز کردم سند ندادن فقط یک دفترچه به من دادند ایا ممکنه سود 23 درصدشون رو کم کنند؟؟؟؟
دوستان یعنی کسی تجربه اینکه حساب یکساله تو آینده باز کنه رو نداره؟؟؟ ایا بدقولی که یکی از کاربرها در موردش حرف میزنه صحت داره؟؟؟؟

mazda_dalvandi

Registered User
لایک‌ها
13
بانک گردشگری دو حساب کوتا مدت داره یکیش بالای 20 میلیون روزشمار 20 درصد و یکیش بالای 50 هزار تومان 18 درصد بانک آینده هم به شرط یک میلیون 22 درصد روزشمار داره. در ضمن گردشگری یک حساب یکساله 22 درصدی هم داره

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان یعنی کسی تجربه اینکه حساب یکساله تو آینده باز کنه رو نداره؟؟؟ ایا بدقولی که یکی از کاربرها در موردش حرف میزنه صحت داره؟؟؟؟

من حساب سود مند یکساله اینده باز کردم که ۲۰ درصد سود میده اما یکجا ساعت ۱۲ شب به بعد همون روز کل سود واریز میشه و سودشم میتونید دوباره سپرده کنید .بدقولی فکر کنم منظورشون مربوط به حساب های متغییر میشه مثل روز شمار یا صندوق

Sent from my iPhone using Tapatalk

mazda_dalvandi

Registered User
لایک‌ها
13
نوشته بانك آينده بدهكارترين بانك به بانك مركزي هست
تمام بانکهای ایران اوضاعشون از ورشکستگی هم بدتره... ولی هیچوقت نمیگزارن برشکست بشن.. چون از همه نظر شرایط ناجور میشه.. من به شخصه نظرم اینه که بانکها زیر خط فقر هستند ولی برای ما مشکلی به وجود نمیاد.. پولهای ماذتو بانک یک عدده و یک نماده... در مقابلش اسکناسی وجود نداره.. پشتوانه ای نداره..

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
این جوری اگه ادغام بشن برای اقتصاد خوبه 5 تا بانک قویبهتر از 40 تا بانک کج و کوله هست و این همه شعبه الکی زدن .همه رو بفروشن سرمایه کنن بزنن تو تولید وام بدن .این سایت چیزای خوبی گفته درصد ها ی کفایت هر چی کمتر باشه بد تره یعنی پول رفته بیرون بر نگشته ملت .سرمایه .قوامین ایران زمین.اینده .تجارت اقتصاد نوین پارسیان .گردشگری پست بانک رسالت .ببینین هرچی عدد به 0 نزدیک بود وضعش خراب تره .بانک اینده یک قلک درست کرده به اسم تات مال یا ایران مال تو نت سرچ کنید هر چی پول بیزبون رو داره میریزه اونجا من خودم از اینده خیلی میترسم چون خونه تا مدت ها تکون نمیخوره پس هر بانکی سرمایه برده تو مسکن بیچارس

فایل های ضمیمه

• Screenshot_20170306-152232.png
    Screenshot_20170306-152232.png
    174.6 KB · نمایش ها: 50
  • Screenshot_20170306-152222.png
    Screenshot_20170306-152222.png
    171.5 KB · نمایش ها: 47

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
این جوری اگه ادغام بشن برای اقتصاد خوبه 5 تا بانک قویبهتر از 40 تا بانک کج و کوله هست و این همه شعبه الکی زدن .همه رو بفروشن سرمایه کنن بزنن تو تولید وام بدن .این سایت چیزای خوبی گفته درصد ها ی کفایت هر چی کمتر باشه بد تره یعنی پول رفته بیرون بر نگشته ملت .سرمایه .قوامین ایران زمین.اینده .تجارت اقتصاد نوین پارسیان .گردشگری پست بانک رسالت .ببینین هرچی عدد به 0 نزدیک بود وضعش خراب تره .بانک اینده یک قلک درست کرده به اسم تات مال یا ایران مال تو نت سرچ کنید هر چی پول بیزبون رو داره میریزه اونجا من خودم از اینده خیلی میترسم چون خونه تا مدت ها تکون نمیخوره پس هر بانکی سرمایه برده تو مسکن بیچارس
وضع بانك ملت هم خرابه؟
فكر كنم فقط بانك ملي و سپه بشه بهشون اطمينان داشت

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
اگه ادغام بشن پول سپرده گذارا بهشون داده ميشه؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399

بانک آینده خیلی وقت پیش افزایش سرمایه داد و شد بانک 1600 میلیاردی نه 800 میلیادری که در خبر اومده
فقط کفاف سرمایه مهم نیست مثلا الان صادرات که 9 درصد کفاف دراه و 1 درصد از 8 درصد استاندار بالاتره تو صورت‌های مالی 9 ماهه خود 6 هزار و 286 میلیارد تومان زیان انباشته ثبت کرده در حالی که سرمایه ثبت شده 5 هزار و 780 میلیارد تومان است. به عبارت دیگر زیان این بانک معادل 108 درصد سرمایه است.

Last edited:

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
اردیبهشت جواب سالهای مالی میاد .گردشگری هم داره افزایش میده به. 1980 میلیارد تومن

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
بانك ايران زمين قابل اعتماد هست بنظرتون الان؟!

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
بانك ايران زمين قابل اعتماد هست بنظرتون الان؟!

صورت حساب های مالیش میزان زیانش نسبت به چند بانک دیگه خیلی کمتر بوده فعلا هم حرف و حدیث و حاشیه ای دورش نیست ... فعلا تا 3ماه آینده میتونه قابل اعتماد باشه

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
چرا باید خیالتون راحت باشه؟!
چون مجوز بانک مرکزی دارند و بانک مرکزی تضمینشون کرده
اصلا منطقی نیست وقتی هیچ ببزنسی توی کشور سود تولید نمیکنه ،با سپرده گذاری بشه سود ۲۰درصد گرفت و خیالتم کاملا راحت باشه؛
مسلما بانک ها و موسسات, تعدادی ادم خبره و نامبر وان دارن که بهشون بگه کجا سرمایه گذاری کنند که سود بالا ببرند, اگر همش ضرر باشه دیگه این همه بانک و موسسه تاسیس نمی شد
سود بالا با تلاش و حرض خوردن و وقت گذاشتن و استرس داشتن میاد؛سود کم با ارامش و استراحت
این جمله, جمله بالایی رو نقض نمی کنه؟! درهرصورت شما که راه رسیدن به سود بالا رو بلدید پولتون رو از بانک در بیارید بعد ببینیم با تلاش و... چطور به سود بالا میرسید
توی بانک اگه سود بالا میگیری استرسشم باید بکشی
مردم سمت بانک میرن چون دنبال استرس نیستند اگر استرس می خواستیم میرفتیم بورس و...
یعنی منطقی ‌نیست اصلا بدون هیچی سود خوبم بگیری!
هیچی دیگه چیه؟! بانکها عاشق چشم و ابرو ما نشدند که دارند به ما سود میدند. سرمایه مون رو گذاشتیم

بالا