p30doc
Registered User
حساب روز شمار آینده باز کردم.طرح عید.22 درصد.
گفتن سود همین مقدار میمونه و کم نمیشه تا یک سال.
گفتن سود همین مقدار میمونه و کم نمیشه تا یک سال.
سلام
سپرده روزشمار ملی 18درصد بازکردم 2تا حساب باز کرد و برای افتتاح هر حساب 20 هزار تومن گرفت. این 40 هزار تومن به حساب کارتم باید بیاد یا برای خود بانکه؟
امروز رفتم قوامین گفت یکساله 21 شاید 21.5 شایدم 22 ولی شما رو 21 حساب کن!!!
خیلی عجله داشتم نتونستم بحث کنم باش
یعنی چی آخه؟ نکنه صندوقه؟!
بانک دیگه ای نیست که یکساله 22% بده؟ ترجیحا بانکای قدیمی
چرا براي هر حساب 20 هزار تومان؟سلام
سپرده روزشمار ملی 18درصد بازکردم 2تا حساب باز کرد و برای افتتاح هر حساب 20 هزار تومن گرفت. این 40 هزار تومن به حساب کارتم باید بیاد یا برای خود بانکه؟
چرا براي هر حساب 20 هزار تومان؟
اسم اين حساب چيه و كفش چقدره؟
بانك ملي براي بلاي 100 ميليون يك ساله چه نرخي داره؟روزشمار بانک ملی با کف ۲۰ میلیون ، متاسفانه روزشماره و هر لحظه ممکنه سودش کم بشه وگرنه گزینه خوبی بود.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بانك ملي براي بلاي 100 ميليون يك ساله چه نرخي داره؟
درسته كه سود بانك ملي كمتره ولي از لحاظ ريسك كمترين ريسك رو داره درسته؟با این مبلغ نداره ، ۵۰۰ میلیون ۲۰ درصد و یک میلیارد ۲۲ درصد.
درسته كه سود بانك ملي كمتره ولي از لحاظ ريسك كمترين ريسك رو داره درسته؟
درسته اما فکر نکنم همه ۵۰۰ یا یک میلیارد داشته باشیم اگر داشتیم که اصلا تایپیک خلوت بود ، الان با مبلغ کم همون ۱۵ درصد مصوب بانک مرکزی میده و روزشمارشم اسمش معلومه ممکنه بزودی تغییر کنه
ضمن اینکه بانک شهر هنوز با ۱۰۰ میلیون ۲۲ درصد میده امروز پرسیدم و بانک سینا هم با ۱۰۰ بیست درصد.
دوستان
بین این بانک ها کدوم برا سپرده گزاری انتخاب کنم
بانک شهر
بانک اینده
بانک پاسارگاد
مبلغ سپرده 50 تومن 1 سال
كف مبلغش چقدره؟امروز 18 اسفند اولین واریزی بانک سرمایه با سود 24 % واریز شد حسابم....بدون دیرکرد.
دقیق نمی دونم..نپرسیدم کف مبلغش چقدر باید باشه.كف مبلغش چقدره؟
امروز حساب ۲۲ درصد بانک آینده باز کردم
کی عشقشون بکشه سودشو پایین بیارن معلوم نیست
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
این آینده خوب سابقه داره؛با شرایط خیلی خوب نقدینگی جمع میکنه اما خیلی سریع سود رو میکشه پایین؛جالبه که همیشه هم مردم گول میخورن و خام چند ماهی که سود بالا گرفتن میشناره منم باز کردم خود کارمند گفت احتمالا سال بعد به جای یک میلیون کفش رو می ذارن 10 یا 15 میلیون ، در هر صورت کم میشه سنگ بزرگ علامت نزدنه!