• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
وضع پارسیان و ملت به چه شکل هست؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بانك ايران زمين قابل اعتماد هست بنظرتون الان؟!
ساتنا وصل چکش داخل سامانه چکاوک پاس میشه خودرو ساز ها هم چکشو قبول دارن سود خیلی بالایی نمیده پس معلومه وضعش مساعده

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
امروز رفتم قوامین گفت یکساله 21 شاید 21.5 شایدم 22 ولی شما رو 21 حساب کن!!!
خیلی عجله داشتم نتونستم بحث کنم باش
یعنی چی آخه؟ نکنه صندوقه؟!

بانک دیگه ای نیست که یکساله 22% بده؟ ترجیحا بانکای قدیمی

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
وضع پارسیان و ملت به چه شکل هست؟

با سلام
بانک پارسیان خوب هست
بانک ملت و صادرات از زیان ده ترین بانکهای امسال بودن و در وضعیت مالی سر به سر و ورشکستگی
اما چیزی که هست اینه که برای بانک مشکلی پیش نمیاد .

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
امروز رفتم قوامین گفت یکساله 21 شاید 21.5 شایدم 22 ولی شما رو 21 حساب کن!!!
خیلی عجله داشتم نتونستم بحث کنم باش
یعنی چی آخه؟ نکنه صندوقه؟!

بانک دیگه ای نیست که یکساله 22% بده؟ ترجیحا بانکای قدیمی

قوامین شاید کم کرده یا اون شعبه اطلاع نداشته وگرنه یکساله ۵۰ میلیون ۲۲ درصد میده، و گردشگری با ۱۰ میلیون ۲۲ درصد و اینده ۲۳ درصد و همچنین۲۰ درصد با شرایط اینکه سود کل یکسال فرداش واریز میکنه براتون که همونم میتونید سپرده کنید هر جا خواستین. بانک قدیمی هیچ کدوم مبلغ کم ۲۲ درصد نمیدن مثلا ملی با یک میلیارد ۲۲ درصد میده،

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
قوامین شاید کم کرده یا اون شعبه اطلاع نداشته وگرنه یکساله ۵۰ میلیون ۲۲ درصد میده، و گردشگری با ۱۰ میلیون ۲۲ درصد و اینده ۲۳ درصد و همچنین۲۰ درصد با شرایط اینکه سود کل یکسال فرداش واریز میکنه براتون که همونم میتونید سپرده کنید هر جا خواستین. بانک قدیمی هیچ کدوم مبلغ کم ۲۲ درصد نمیدن مثلا ملی با یک میلیارد ۲۲ درصد میده،

با سلام
بازگشت سودش چطوره ؟

یعنی اگر یکساله افتتاح حساب ردیم و سودش هم فردا واریز شد واسمون
زودتر از یکسال خاستیم به دلایلی پول و برداریم بازگشت سود و اون سود اول که بهمون دادن تکلیفش چی هست ؟

مممنون

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان حساب آینده ساز بانک آینده سود 23 درصدی را مثل همه حساب های یک ساله برای طول یک سال تضمین می کنه؟ یا این که شبیه حساب های روز شماره و ممکنه سود را کم کنن؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

با سلام
بازگشت سودش چطوره ؟

یعنی اگر یکساله افتتاح حساب ردیم و سودش هم فردا واریز شد واسمون
زودتر از یکسال خاستیم به دلایلی پول و برداریم بازگشت سود و اون سود اول که بهمون دادن تکلیفش چی هست ؟

مممنون

زودتر از یکماه اگر باشه هیچ بانکی سپرده مدت دار سود نمیده جریمش همینه اما بعد از یکماه سود روزشمار میده اگر زودتر ببندین ۹.۹ درصد و بعد از سه ماه سود سپرده سه ماهه مصوب بانک مرکزی و شش ماهه الی اخر. تاوت سود اضافی که ریختن از اصل سپرده کم میکنن مثلا شما ۲۲ درصد سود گرفتی اگر بعد از سی و پنج روز برداشت کنی ۹.۹ حساب میکنه اضافه سودی که سر ماه گرفتی از اصل سپرده کم میکنه ، در کل سود میگیرین اما کمتر. ضمن اینکه حتی میشه بخش از سپرده برداشت کرد که فکر کنم باقیماندش همون سود و بگیره و برداشتی با سود کمتر.
اینده میتونید ۲۰ درصدی یکساله باز کنید فرداش سود میده اما اصل سپرده یکسال مسدود میشه و گردشگری اگر بالا ۱۰۰ میلیون یکساله سپرده کنی بعد از شش ماه بدون جریمه میتونی برداشت کنی.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
زیان ۲۲ میلیارد تومانی بانک قوامین در ۶ ماه
بانک قوامین که با نماد و قوام در بازار پایه توافقی در حال فعالیت است گزارش عملکرد ۶ ماهه خود را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش این بانک ۸۰۰ میلیارد تومانی در ۶ ماهه نخست سال جاری به ازای هر سهم ۲۸ ریال زیان شناسایی کرده است.

این در حالی است که بانک قوامین در گزارش عملکرد ۶ ماهه نخست سال گذشته خود به ازای هر سهم ۹۴ ریال سود شناسایی کرده بود.

بر اساس گزارش منتشر شده، بانک قوامین در ۶ ماهه نخست سال جاری ۲۲۷ میلیارد و ۶۱۳ میلیون ریال زیال متحمل شده است.

ارزش سهام بانک قوامین که سال گذشته حدود ۱۰۰ تومان بود هم اکنون به ۴۴ تومن رسیده و این نشان از زیان بیش از ۵۵ درصدی برای سهامداران دارد.
http://www.akhbarbank.com/vdcb58bs.rhb8fpiuur.html

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوستان حساب آینده ساز بانک آینده سود 23 درصدی را مثل همه حساب های یک ساله برای طول یک سال تضمین می کنه؟ یا این که شبیه حساب های روز شماره و ممکنه سود را کم کنن؟
خود بانک میگه واریز اولیه سودش ثابته تا یک سال اما از اون جایی که حساب قابلیت واریز و برداشت داره به نظر من اگر سود بانکی کم بشه اینم کم خواهد شد.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
خود بانک میگه واریز اولیه سودش ثابته تا یک سال اما از اون جایی که حساب قابلیت واریز و برداشت داره به نظر من اگر سود بانکی کم بشه اینم کم خواهد شد.
زیاد نمیشه به سایت بانک ها رفرنس داد الان تو سایت هر بانکی برید نوشته 15 درصد سود سالانه
البته من تجربه سپرده گذاری تو بانک اینده رو ندارم دوستانی که تجربه سپرده گذاری یکساله رو دارند بیان و تجربشون رو در مورد بدقولی یا خوش قولی بانک ها بگه من که تا به حال چه با سند چه بی سند از گردشگری ، نور و قوامین بدقولی ندیدم ....امیدوارم دوستانی که قبلا تو اینده سپرده گذاری کردند بیان و نظرشون بگند البته اگه یک عده از کاربران که دائم در مورد بورس و ورشکستگی یک بانک و خوب بودن بانک دیگه اجازه بدن پست های ما هم دیده بشه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
زیاد نمیشه به سایت بانک ها رفرنس داد الان تو سایت هر بانکی برید نوشته 15 درصد سود سالانه
البته من تجربه سپرده گذاری تو بانک اینده رو ندارم دوستانی که تجربه سپرده گذاری یکساله رو دارند بیان و تجربشون رو در مورد بدقولی یا خوش قولی بانک ها بگه من که تا به حال چه با سند چه بی سند از گردشگری ، نور و قوامین بدقولی ندیدم ....امیدوارم دوستانی که قبلا تو اینده سپرده گذاری کردند بیان و نظرشون بگند البته اگه یک عده از کاربران که دائم در مورد بورس و ورشکستگی یک بانک و خوب بودن بانک دیگه اجازه بدن پست های ما هم دیده بشه
منظورم از خود بانک سایت بانک نبود منظورم کارمند شعبه بود

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
امروز ساتنا زدم مبلغ 100 ميليون ساعت 10 صبح ولي تا العان هنوز توي حسابم نيومده شماره شبا ها رو چك كردم درست بود به نظرتون مشكل چيه؟

pt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سپرده روزشمار ملی 18درصد بازکردم 2تا حساب باز کرد و برای افتتاح هر حساب 20 هزار تومن گرفت. این 40 هزار تومن به حساب کارتم باید بیاد یا برای خود بانکه؟

Last edited:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
منظورم از خود بانک سایت بانک نبود منظورم کارمند شعبه بود
منم میرم تو چند روز اینده سوال میکنم و نتیجه رو به دوستان میگم اگه کسی میتونه زودتر از بانک اینده سوال کنه ممنون میشم نتیجه رو اینجا بگه

pt1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای افتتاح حساب سپرده روزشمار ملی کارمزدی دریافت میشه؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام.الان بیشترین سود برای 70 تومان چه بانکی میده؟1 ساله.
سود بانکها ساده محاسبه میشه یا مرکب؟

Sent from my SM-J320F using Tapatalk

بالا