behnam_2000
Registered User
- نوشتهها
- 1,767
- لایکها
- 2,016
وضع پارسیان و ملت به چه شکل هست؟
ساتنا وصل چکش داخل سامانه چکاوک پاس میشه خودرو ساز ها هم چکشو قبول دارن سود خیلی بالایی نمیده پس معلومه وضعش مساعدهبانك ايران زمين قابل اعتماد هست بنظرتون الان؟!
پاسارگاد کفش چقدر هستش؟بانک پاسارگاد هم خوبه 18%
و بانک شهر 20%
وضع پارسیان و ملت به چه شکل هست؟
امروز رفتم قوامین گفت یکساله 21 شاید 21.5 شایدم 22 ولی شما رو 21 حساب کن!!!
خیلی عجله داشتم نتونستم بحث کنم باش
یعنی چی آخه؟ نکنه صندوقه؟!
بانک دیگه ای نیست که یکساله 22% بده؟ ترجیحا بانکای قدیمی
اين 20درصد بانك شهر چجوريه؟بانک پاسارگاد هم خوبه 18%
و بانک شهر 20%
قوامین شاید کم کرده یا اون شعبه اطلاع نداشته وگرنه یکساله ۵۰ میلیون ۲۲ درصد میده، و گردشگری با ۱۰ میلیون ۲۲ درصد و اینده ۲۳ درصد و همچنین۲۰ درصد با شرایط اینکه سود کل یکسال فرداش واریز میکنه براتون که همونم میتونید سپرده کنید هر جا خواستین. بانک قدیمی هیچ کدوم مبلغ کم ۲۲ درصد نمیدن مثلا ملی با یک میلیارد ۲۲ درصد میده،
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام
بازگشت سودش چطوره ؟
یعنی اگر یکساله افتتاح حساب ردیم و سودش هم فردا واریز شد واسمون
زودتر از یکسال خاستیم به دلایلی پول و برداریم بازگشت سود و اون سود اول که بهمون دادن تکلیفش چی هست ؟
مممنون
خود بانک میگه واریز اولیه سودش ثابته تا یک سال اما از اون جایی که حساب قابلیت واریز و برداشت داره به نظر من اگر سود بانکی کم بشه اینم کم خواهد شد.دوستان حساب آینده ساز بانک آینده سود 23 درصدی را مثل همه حساب های یک ساله برای طول یک سال تضمین می کنه؟ یا این که شبیه حساب های روز شماره و ممکنه سود را کم کنن؟
زیاد نمیشه به سایت بانک ها رفرنس داد الان تو سایت هر بانکی برید نوشته 15 درصد سود سالانهخود بانک میگه واریز اولیه سودش ثابته تا یک سال اما از اون جایی که حساب قابلیت واریز و برداشت داره به نظر من اگر سود بانکی کم بشه اینم کم خواهد شد.
منظورم از خود بانک سایت بانک نبود منظورم کارمند شعبه بودزیاد نمیشه به سایت بانک ها رفرنس داد الان تو سایت هر بانکی برید نوشته 15 درصد سود سالانه
البته من تجربه سپرده گذاری تو بانک اینده رو ندارم دوستانی که تجربه سپرده گذاری یکساله رو دارند بیان و تجربشون رو در مورد بدقولی یا خوش قولی بانک ها بگه من که تا به حال چه با سند چه بی سند از گردشگری ، نور و قوامین بدقولی ندیدم ....امیدوارم دوستانی که قبلا تو اینده سپرده گذاری کردند بیان و نظرشون بگند البته اگه یک عده از کاربران که دائم در مورد بورس و ورشکستگی یک بانک و خوب بودن بانک دیگه اجازه بدن پست های ما هم دیده بشه
منم میرم تو چند روز اینده سوال میکنم و نتیجه رو به دوستان میگم اگه کسی میتونه زودتر از بانک اینده سوال کنه ممنون میشم نتیجه رو اینجا بگهمنظورم از خود بانک سایت بانک نبود منظورم کارمند شعبه بود
از کجا به کجا زدیامروز ساتنا زدم مبلغ 100 ميليون ساعت 10 صبح ولي تا العان هنوز توي حسابم نيومده شماره شبا ها رو چك كردم درست بود به نظرتون مشكل چيه؟