• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستانی که آگاهی دارن وضعیت بانک آینده چطوره ؟
دار و ندارمون رو گذاشتیم اونجا یه وقت ورشکست نشه:general112:
انشالله چیزی نمیشه ولی جای شما باشم سرمایم رو بین 4-5 بانک معتبر تقسیم میکنم که در خوش بینانه ترین شرایط مطمئنا بیشتر از 50 میل توی اینده نمیزارم

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستانی که آگاهی دارن وضعیت بانک آینده چطوره ؟
دار و ندارمون رو گذاشتیم اونجا یه وقت ورشکست نشه:general112:

اقا فضولی نباشه اما حدود سرمایتون بگین شاید با کمک دوستان بهتر بتونیم راهنمایی کنیم برای تقسیم سرمایتون و اینکه هر بانک چقدر سود میده بهتون.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان برا مبلغ ۸۰ میلیون کجا حساب باز کنم ؟ یکساله نمیخوام باشه اما اگر ۶ ماهه هم بود مشکلی نیست
من کاری به سود این پول ندارم و بهش دست نمیزنم‌. هیچ حساب کوتاه مدتی هست که بالای ۲۰ سود بده و بصورت کوتاه مدت هم باشه ؟
چون اکثر بانکا حساب بلندمدت باز میکنن با نرخ سود نسبتا خوب اما سود رو میریزن به حساب کوتاه مدت ۱۰ درصدی که خب این ۱۰ درصد خیلی کمه
اگه مشکلت اون سود ده درصدیه خوب سودشو بردار بریز تو ایران زمین روز شمار هجده درصدی داره با کف صد هزار تومان و مثل آینده کم هم نمیکنه، شش ماهه برای سپرده ات هم الان بانک دی 22 درصد باز میکنه، البته اگه یکساله باز میکردی کلی بانک دیگه هست که 22 درصد بده مثل قوامین ، گردشگری و پارسیان و.. آینده هم یکساله 23 درصد .

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
با رسیدن روزهای پایانی سال ، بانکها برای جذب سرمایه، اوراق عام مشارکت با نرخ سود 15.5 درصد و پرداخت ماهیانه منتشر میکنند

بدرد دوستان که حساب بلند مدت یکساله و کم ریسک :D میخوان باز کنند میخوره( 0.5درصد بیشتر از حساب بلند سود میده :D )

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من نمیگم بانکها ورشکست میشوند یا نمی شوند .هیچ فردی هم نمی تونه در این مورد نظر قطعی بده .اما به نظرم این شیپور به دست شدن عده ای در مورد ورشکسته شدن بانکها با اهداف خاصی است مواظب باشید ابزار بازی نشید.
1-دم انتخاباته و بعضی ها دنبال امتیاز گرفتن از دولت یا زمین زدن دولت هستند تا دولت پاکدستان دیگه بیاد سر کار یا برای خودشون از همین دولت امتیاز بگیرند.
2-بازیگرهای دلار با پیش بینی کردن دلار 4500تا قبل عید و کاهش دلار به 3700بد جور سوختند و حالا دنبال این هستند بقیه هم بیاند تو بازی دلار تا قیمت سریع بالا بره
3-بازیگرهای مسکن که زمانی در کمتر از یکسال قیمت ملکشون بیش از 2برابر شد و همون موقع نفروختند تا گرون تر بشه بازم احساس سوزش شدید دارند و تنها بازاری که شاید بتونه پولهای کلان بانکی را در خودش حبس کنه همین مسکنه پس سعی دارند بانکها را نا امن و بازارهای موازی مثل مسکن را امن نشون بدهند .البته نا گفته نماند که مقدار زیادی از مشکلات بانکها به خاطر همین سرمایه راکد در مسکنه .اما قطعا هیچ مدیر عامل بانک خصوصی نمی خواهد بانک ورشکست بشه پس بانکهای معروف قدیمی سعی می کنند بانکهای خصوصی را نا امن نشون بدهند که یا منابع بیاد سمت بانک خودشون یا با افزایش قیمت ملک ،املاک روی دست باد کردشون را به چند برابر قیمت به مردم بندازند.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من نمیگم بانکها ورشکست میشوند یا نمی شوند .هیچ فردی هم نمی تونه در این مورد نظر قطعی بده .اما به نظرم این شیپور به دست شدن عده ای در مورد ورشکسته شدن بانکها با اهداف خاصی است مواظب باشید ابزار بازی نشید.
1-دم انتخاباته و بعضی ها دنبال امتیاز گرفتن از دولت یا زمین زدن دولت هستند تا دولت پاکدستان دیگه بیاد سر کار یا برای خودشون از همین دولت امتیاز بگیرند.
2-بازیگرهای دلار با پیش بینی کردن دلار 4500تا قبل عید و کاهش دلار به 3700بد جور سوختند و حالا دنبال این هستند بقیه هم بیاند تو بازی دلار تا قیمت سریع بالا بره
3-بازیگرهای مسکن که زمانی در کمتر از یکسال قیمت ملکشون بیش از 2برابر شد و همون موقع نفروختند تا گرون تر بشه بازم احساس سوزش شدید دارند و تنها بازاری که شاید بتونه پولهای کلان بانکی را در خودش حبس کنه همین مسکنه پس سعی دارند بانکها را نا امن و بازارهای موازی مثل مسکن را امن نشون بدهند .البته نا گفته نماند که مقدار زیادی از مشکلات بانکها به خاطر همین سرمایه راکد در مسکنه .اما قطعا هیچ مدیر عامل بانک خصوصی نمی خواهد بانک ورشکست بشه پس بانکهای معروف قدیمی سعی می کنند بانکهای خصوصی را نا امن نشون بدهند که یا منابع بیاد سمت بانک خودشون یا با افزایش قیمت ملک ،املاک روی دست باد کردشون را به چند برابر قیمت به مردم بندازند.
واقعا. تحلیل زیبایی بود لذت بردیم

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
بانک سپه یک سپرده داره برای ۱۰۰ میلیون یکساله ۲۰ درصد بدین شکل که میتونید بعد از یک ماه قسمتی از سپرده برداشت کنید و ۱۸ درصد پول برداشتی حساب میکنه بر خلاف اکثر بانکها که بعد از یکماه سود ۹.۵ درصد میدن یا نهایت بعد از ۹ ماه ۱۴/۷۵ .البته باید کف حساب از ۱۰۰ میلیون پایین تر نیاد، و روزشمار با ۵ میلیون ۱۴/۷۵ و با ۱۰ میلیون فکر کنم ۱۵ بود شاید اشتباه کنم ،بانک دولتی هستش و تو کدال هم مشکلی نبوده فعلا ، سودش کمتره اما با ریسک کم.
خودم حساب باز کردم قید سود بالا زدم عوضش خیالم یکم راحت شده، البته نمیگم بانکهای دیگه مشکل دارن این و برای دوستانی که مثل خودم اهل ریسک کردن نیستن و دلهره داران گفتم.
بانک سینا با ۱۰۰ میلیون کف یکساله ۲۰ درصد میده چندین ساله حساب دارم از وقتی که موسسه بنیاد مستضعفین بود و هنوزم برای بنیاد مستضعفین هستش یکی از پولدارترین نهادهای کشور که کدال مشکلی ندیدم و روزشمار ۱۸ درصد با کف ۵۰ که هنوز سپرده های قدیمی این سود تمدید کرده.
ضمن اینکه پاسارگاد حساب ندارم اما سوال کردم شرایط با ۲۰۰ میلیون کف شش ماهه ۲۰ درصد و با ۱۰۰ میلیون ۱۸ درصد.

بانك سپه دولتي هست درسته؟فكر كنم اولين بانك ايرانم باشه

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
سلام
خسته نباشید
460 میلیون روزشمار بیشترین سود به بانک آینده و ایران زمین رسیدم و نظر خودم ایران زمین هست!
ایران زمین سه ماهه 24% هست!
نظر دوستان چیه
چون مبلغ بالاست نمیشه منتظر شد و باید صبح فردا اسرع وقت حساب باز بشه البته برای خودم نیستش از نزدیکان هست!
نظر و راهنمایی لازم فوری فوتی!
با سپاس

Last edited:

materam

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان الان بانکی هست که سپرده بالای ۲۰ درصد یکساله داشته باشه و بعد از ۳ ماه بدون خسارت بشه پول رو برداشت؟ یا حداقل شرایط مشابهی داشته باشه. مبلغ هم میلیاردیه کسی که این پول رو داره خیلی نمیخواد ریسک کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنین.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستان الان بانکی هست که سپرده بالای ۲۰ درصد یکساله داشته باشه و بعد از ۳ ماه بدون خسارت بشه پول رو برداشت؟ یا حداقل شرایط مشابهی داشته باشه. مبلغ هم میلیاردیه کسی که این پول رو داره خیلی نمیخواد ریسک کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
20 درصد رو نمیدونم ولی پارسیان بالای 3 میلیارد رو در حساب کوتاه مدت 19 درصد میداد به صورت روز شمار

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
خسته نباشید
460 میلیون روزشمار بیشترین سود به بانک آینده و ایران زمین رسیدم و نظر خودم ایران زمین هست!
ایران زمین سه ماهه 24% هست!
نظر دوستان چیه
چون مبلغ بالاست نمیشه منتظر شد و باید صبح فردا اسرع وقت حساب باز بشه البته برای خودم نیستش از نزدیکان هست!
نظر و راهنمایی لازم فوری فوتی!
با سپاس
نظر شخصی : این مبلغ برای اینده و ایران زمین زیاده

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
نظر شخصی : این مبلغ برای اینده و ایران زمین زیاده
ممنون
یعنی منظورتون اینه که یک مقدار رو در جای دیگه پس انداز کنم!
یه چک 320 تومنی هست و یه چک 140 تومنی که حالا داداشم میگه 320 رو میزارم ایران زمین و 140 میلیونی هم میزارم مهر اقتصاد!
اگه منظور چیز دیگه ای هست و راهنمایی ممنون میشم
با سپاس

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ممنون
یه چک 320 تومنی هست و یه چک 140 تومنی که حالا داداشم میگه 320 رو میزارم ایران زمین و 140 میلیونی هم میزارم مهر اقتصاد!
با سپاس
ایران زمین 500 م رو 22 درصد میده روزشمار.حالا مقایسه کنید با کف 1 میلیونی آینده میزان منابع این دو بانک دستتون میاد.
ایران زمین ساتناش هم وصله.

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
55 تومن دارم میخوام بذارم قوامین یکساله 22 درصد، نظرتون چیه؟!

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
ممنون
با سپاس
اگر اصرار به این دو بانک دارید تقسیم بر دو بکنیدش ... مهر اقتصاد حتی مجوز هم نداره و بدترین انتخاب هست... مهر اقتصاد فقط برای دریافت وام توصیه میشه
اگر اصراری به دو بانکی که فرمودید نیست میتونید روزشمار دی رو هم در سرمایه شریک کنید... اگر باز هم اصراری بر روزشمار نداشته باشید انتخاب های خیلی بیشتری دارید از جمله پارسیان اقتصاد نوین گردشگری و...
سود کمتر ولی مطمئن تر در این شرایط اولویت داره... از سرنوشت کاسپین درس بگیریم

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
اقا فضولی نباشه اما حدود سرمایتون بگین شاید با کمک دوستان بهتر بتونیم راهنمایی کنیم برای تقسیم سرمایتون و اینکه هر بانک چقدر سود میده بهتون.

اگر اجازه بدید به دلیل بعضی مسائل مبلغ رو نگم چون بعضی دوستان بنده رو میشناسن فقط مبلغش خیلی بالا هست
رییس بانک گفت که ۲۰ درصد مبلغ سپرده میره تو حساب خزانه بانک مرکزی برای تضمین. نمیدونم درسته یا نه اگر خدایی نکرده مشکلی پپیش بیاد بانک مرکزی مبلغ رو برمیگردونه ؟

Sent from my HTC One_M8 Eye using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اگر اجازه بدید به دلیل بعضی مسائل مبلغ رو نگم چون بعضی دوستان بنده رو میشناسن فقط مبلغش خیلی بالا هست
رییس بانک گفت که ۲۰ درصد مبلغ سپرده میره تو حساب خزانه بانک مرکزی برای تضمین. نمیدونم درسته یا نه اگر خدایی نکرده مشکلی پپیش بیاد بانک مرکزی مبلغ رو برمیگردونه ؟

Sent from my HTC One_M8 Eye using Tapatalk
تنها تضمین یک سپرده،صندوق ضمانت هست اون هم ۱۰۰میلیون براب هر فرد در هر بانک
شما ملی سر بزن؛بعدشم دی و سپه و سینا
اینا ضریب اعتماد بهتری دارن و سود بدیم نمیدن؛
ملت هم البته با اینکه اوضاعش خراب شده اما باز‌ بانک قدیمی‌و نیمه دولتیه بعیده ورشکست بشه
چند درصد بهتون گفت؟اگه موارد بالا همچن درصد رو گفت بنظرم اطمینان بیشتری‌ بهشون هست

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
اگر اصرار به این دو بانک دارید تقسیم بر دو بکنیدش ... مهر اقتصاد حتی مجوز هم نداره و بدترین انتخاب هست... مهر اقتصاد فقط برای دریافت وام توصیه میشه
اگر اصراری به دو بانکی که فرمودید نیست میتونید روزشمار دی رو هم در سرمایه شریک کنید... اگر باز هم اصراری بر روزشمار نداشته باشید انتخاب های خیلی بیشتری دارید از جمله پارسیان اقتصاد نوین گردشگری و...
سود کمتر ولی مطمئن تر در این شرایط اولویت داره... از سرنوشت کاسپین درس بگیریم
احسنت

بالا