• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
من دو تا حساب بانک گردشگری دارم. هر دو کوتاه مدت یکیش اون حسابای قدیمی بود یکی هم جدیدا که بالای 100- 23% میدادن که الان کم کردن.
من زمانیکه حساب دوم رو باز کردم همه ی پولم رو از حساب اول به این منتقل کردم و از این قضیه حدودا یک سال میگذره.
امروز از بانک برام پیام واریز از طرف معاونت امورمالی بانک اومده حدود 800 هزار به حسابیم که هیچ پولی توش نیست واریز شده.
کسی میدونه علت چیه؟ سودای قبلی علی الحساب بوده؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان ... بنده يکي از دوستام تو بانک آينده مبلغ زير صد تومن، يکساله 27 درصد مي‌گرفت که چند روز پيش موعده يکسالش تموم شد و به بانک مراجعه کرد براي تعيين تکليف پولش که همون بانک دوباره يکساله براش همون 27 درصد تمديد کردند ولي من باور نکردم تا اينکه سندش و به من نشون داد .............جهت اطلاع دوستان بانک آينده 27 درصد يکساله زير 100 ميليون سود ميده .... شعبه‌اي که حساب داره شعبه ملاصدرا تهران است. من و بگو که 20 روز پيش 100 تومن داشتم گذاشتم قوامين 24 درصد ... با اين حساب 3 درصد پايين تر از آينده
اون چون از قبل حساب داشته تمدید کردن.بخای جدید باز کنی نمیدن 27

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
سلام
من دو تا حساب بانک گردشگری دارم. هر دو کوتاه مدت یکیش اون حسابای قدیمی بود یکی هم جدیدا که بالای 100- 23% میدادن که الان کم کردن.
من زمانیکه حساب دوم رو باز کردم همه ی پولم رو از حساب اول به این منتقل کردم و از این قضیه حدودا یک سال میگذره.
امروز از بانک برام پیام واریز از طرف معاونت امورمالی بانک اومده حدود 800 هزار به حسابیم که هیچ پولی توش نیست واریز شده.
کسی میدونه علت چیه؟ سودای قبلی علی الحساب بوده؟

واسه منم که یکساله پولی اونجا ندارم مبلغ خوبی ریختن.با نام "سود قطعی سال 93"....یعنی حرکت جالبی انجام داد این گردشگری.هیچ کس انتظار نداشته.به شدت وسوسه میکنه آدمو بازم اینجا سرمایه گذاری کنه.

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
برای شما هم امروز ریختن؟ توی sms نوشته سود قطعی؟
واسه من در متن sms اشاره ای به سود قطعی 93 نشده. فقط نوشته: بانک گردشگری معاونت امور مالی
از این جهت میپرسم که مطمئن شم اشتباهی نیومده تو حسابم!

یعنی ممکنه برای حساب دومم که پول هام داخل اونه هم بریزن؟ :rolleyes: :Dخیلی حال میده که! از اواسط 93 باز شده.
.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
سلام دوستان ... بنده يکي از دوستام تو بانک آينده مبلغ زير صد تومن، يکساله 27 درصد مي‌گرفت که چند روز پيش موعده يکسالش تموم شد و به بانک مراجعه کرد براي تعيين تکليف پولش که همون بانک دوباره يکساله براش همون 27 درصد تمديد کردند ولي من باور نکردم تا اينکه سندش و به من نشون داد .............جهت اطلاع دوستان بانک آينده 27 درصد يکساله زير 100 ميليون سود ميده .... شعبه‌اي که حساب داره شعبه ملاصدرا تهران است. من و بگو که 20 روز پيش 100 تومن داشتم گذاشتم قوامين 24 درصد ... با اين حساب 3 درصد پايين تر از آينده
با 20میلون تومن اینده چقدر میده؟
قبلنا حساب نداشتم که تمدید کنم
بعد این همون صندوقه که سودش رو سه ماه یه بار میدند وکارت شتابی نداره؟

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
براساس صورتهای مالی 93 ، سود دقیق محاسبه شده و مثلا شده 23.7 درصد . سودهای قبلی که علی الحساب بوده مثلا 23 درصد بوده . پس براساس معدل موجودی 93 ، هفت دهم درصد سود دیگه واریز میشه . همون بحث بانکداری حلال و این حرفا که بانک در تمام سودش ، سپرده گذاران رو شریک میکنه . صورتهای مالی تمام بانک ها وشرکتهای بزرگ رو میتونید توی سایت کدال پیدا کنید .

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
با 20میلون تومن اینده چقدر میده؟
قبلنا حساب نداشتم که تمدید کنم
بعد این همون صندوقه که سودش رو سه ماه یه بار میدند وکارت شتابی نداره؟
صندوق نیست . سودش مربوط به حساب های قبلی هست . پارسال پاییز باز میکردن
صندوق 25 هست اگه جمعش نکرده باشن

براساس صورتهای مالی 93 ، سود دقیق محاسبه شده و مثلا شده 23.7 درصد . سودهای قبلی که علی الحساب بوده مثلا 23 درصد بوده . پس براساس معدل موجودی 93 ، هفت دهم درصد سود دیگه واریز میشه . همون بحث بانکداری حلال و این حرفا که بانک در تمام سودش ، سپرده گذاران رو شریک میکنه . صورتهای مالی تمام بانک ها وشرکتهای بزرگ رو میتونید توی سایت کدال پیدا کنید .
صفحه قبلی یکی از کاربران گردشگری رو زیان ده و به گِل نشسته معرفی کرد . تو این صفحه به 3 نفر سود قطعی داده
این سود قطعی رو مهراقتصاد هست تو سایتش نوشته تا 4 درصد اضافی هم پرداخت کرده ایم (مال قدیمه الان نمیشه :دی)

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
برای شما هم امروز ریختن؟ توی sms نوشته سود قطعی؟
واسه من در متن sms اشاره ای به سود قطعی 93 نشده. فقط نوشته: بانک گردشگری معاونت امور مالی
از این جهت میپرسم که مطمئن شم اشتباهی نیومده تو حسابم!

یعنی ممکنه برای حساب دومم که پول هام داخل اونه هم بریزن؟ :rolleyes: :Dخیلی حال میده که! از اواسط 93 باز شده.
.
صفحه قبلی یکی از کاربران گردشگری رو زیان ده و به گِل نشسته معرفی کرد . تو این صفحه به 3 نفر سود قطعی داده
این سود قطعی رو مهراقتصاد هست تو سایتش نوشته تا 4 درصد اضافی هم پرداخت کرده ایم (مال قدیمه الان نمیشه :دی)

در هر صورت دمشون گرم من برادرم هم گردشگری حساب داشت براش 6 میلیون ریختن.توی اینترنت بانکشون نوشته " سود قطعی 93".درسته طبق بانکداری حلال و این حرفاشون باید بدن این پولو اما معمولا بانک های دیگه همچین حالی به مشتری هاشون نمیدن تازه از کارمزد پیامک و برداشت و... هم نمیگذرن.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
پس اینده الان به مشتریان جدید 27 درصد نمیده دیگه درسته؟

respina171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستایی که با دیدن سود قطعی بانک آینده جوگیر شدین و با دیدن یه قاشق آب به شنا کردن افتادین بدونین سود قطعی خیلی بیشتر از این حرفاست.لطفن گول اینارو نخورین .این یه کار تبلیغاتیه برایه جذب سرمایه های این ملت بدبخت.وگرنه همه میدونن آینده یه بانک درپیتیه

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
در هر صورت دمشون گرم من برادرم هم گردشگری حساب داشت براش 6 میلیون ریختن.توی اینترنت بانکشون نوشته " سود قطعی 93".درسته طبق بانکداری حلال و این حرفاشون باید بدن این پولو اما معمولا بانک های دیگه همچین حالی به مشتری هاشون نمیدن تازه از کارمزد پیامک و برداشت و... هم نمیگذرن.
چرا برایه من نریختن ؟؟؟منم حساب داشتم اول 22 بعد کردن 23 و جابجا کردم تقریبا 100داشتم ولی الان یکساله خالیه ممکنه بریزن چیزی واسم؟؟؟

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوستایی که با دیدن سود قطعی بانک آینده جوگیر شدین و با دیدن یه قاشق آب به شنا کردن افتادین بدونین سود قطعی خیلی بیشتر از این حرفاست.لطفن گول اینارو نخورین .این یه کار تبلیغاتیه برایه جذب سرمایه های این ملت بدبخت.وگرنه همه میدونن آینده یه بانک درپیتیه
:rolleyes:
اوج نگیر عزیزم . سود قطعی رو بانک گردشگری واریز کرده نه آینده :دی
بانک و سهامداراش که برای رضای خدا کار نمیکنه که همه سود اضافی رو بدن به شما . همینم غنیمته

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان ببشترین سود سپره 5 ساله پرداخت در سر رسید رو کدوم بانک میده ؟

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیز کارمزد 600 تومنی فکر کنم شامل خودپرداز هم بشه عکس رو ببنین زده برداشت با سپهر کارت:
absi.jpg
با دفترچه و کارت از داخل شعبه. برای دریافت وجه از خودپرداز به هیچ وجه کارمزدی گرفته نمیشه. کنار گزینه برداشت نوشته دریافت وجه بدون کارمزد.

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
کلا هرکی از هرجا میاد تو این تاپیک ی نطقی در مورد بانک آینده میکنه. اتفاقا آینده تا این لحظه یکی از متعهد ترین بانکها بوده به همراه قوامین. خیلی بهتر از کوثر هستن که هر روز یک بامبولی در میاره برای اینکه دوزار سود کمتر بده.

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
زنگ زدم به بانک گردشگری گفت اون سودیکه دیروز برای بعضی ها ریخته است برای یک سری افراد با شرایط خاص بوده است
به نظر من این سود برای حساب های سنگین و گردش دار بوده است
بهر عنوان ما که نفهمیدیم چی می گفت یک جور جواب می داد که فکر می کرد اسرار الهی را قرار است بازگو کند
ولی چیزی که مشخص است این است برای بعضی ها ریختند و برای بعضی ها نریختند

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
واقعا بانک اینده 27 درصد میده؟
پاییز پارسال که هنوز مجوز رسمی نداشت ۲۷٪ میداد که یه سری از جمله خودم ریسک کردیم و حساب باز کردیم
الان هم برای اینکه حسابهای افرادی مثل من بسته نشه با همون نرخ تمیدید میکنن
خیلی از بانکها همین کارو دارن انجام میدن
به هیچ عنوان به حسابهای جدید ، آینده ۲۷٪ نمیده.

بالا