• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بنده شغل دارم ! باشگاه بدنسازی دارم ! درآمد هم دارم
سرمایه رو هم جای خوبی دارم می خوابونم
ولی دلیل نمیشه که از رکود تورمی شدید ناراحت نباشم ! پیش هر کدام از دوستان و آشنایان میرم همه مشکلات مالی و ... دارند ! سنگ که نیستم خودم رو بزنم به کوچه علی چپ بگم به من چه !
دلیل نمیشه من پنیر بخرم 4000 تومن فردا برم مغازه بگه شده 4500 این شما رو ناراحت نمی کنه ؟!
والا حرف ما هم همینه یه جوی درست شده که برای بعضی ها شده عالی برای قشر ضعیف شده ستم و عقب گرد و پس رفت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تو این کشور حتی بخوای کار عملی هم انجام بدی از هفت خان رستم باید رد بشی پدر ادمو در میارن مگه میذارن کسی فقط به صرف کار بلد بودن و انجام کار خوب نون در بیاره نه والا نمیذارن از هر اداره ای کلی پول ازت طلب میکنن که هر چی در بیاری باید بدی ادارات مختلف و جیبشون رو پر کنی تهشم معلوم نیست اندازه همون سود بانکی چیزی تهش برات بمونه یا نه.
بجای امکاتات دادن و تشویق از این راه برعکس با قوانین دستو پاگیر دارن جوانان رو به کار ناامید میکنن همونهایی هم که دلشون میخواد یه لقمه نون حلال دربیارن نمیتونن با این شرایط فعلی.

Last edited:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
کار من توی بخش ساختمان هست و به طور مستقیم با بعضی چیزها سر و کار دارم؛ اول اینکه از سال 94 حجم کاری ما 25% کاهش داشته و این یعنی رکود زیاد. دوم اینکه سیمان یک کالای بسیار تاثیرگذار در بخش مسکن هست که قیمتش مدت طولانیه ثابت مونده و در مقایسه با 2 سال پیش حدود 15% کمتر شده! به همون نسبت قیمت بتن هم از اول سال 94 کمتر شده! قیمت لاستیک ماشین سنگین از سال 92 تقریبا ثابت مونده! این یعنی توی این بخش ها تورم یا اصلا وجود نداشته و یا حتی منفی بوده و این مسئله کمی نیست.
رکود اصلا چیز خوبی نیست, ولی از اون بدتر تورم لجام گسیخته است.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
منم فکر میکنم تا آخر این دوره ریاست روحانی هیچ اتفاقی نمیوفته. دست دولت خالی تر از اونی هست که بخواد مانور خاصی بده. روی محبوبیتش هم نمیتونه ریسک کنه.

ولی دور دوم قضیه فرق میکنه. به نظرم توی 3 ماه اول دور دوم ریاست جمهوریش حتما یارانه 80% مردم رو قطع میکنه تا دست دولت باز تر بشه. یارانه شده قوز بالا قوز برای دولت.

روحانی به نظر من بهترین مدیر و سیاست ترین رئیس جمهور بعد از انقلاب هست. واقعا آدم فهمیده ای هست و میدونه چیکار میکنه. نه مثل خاتمی ترسو هست و نه مثل مموتی دیوونه و نه مثل هاشمی باند باز.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام من تو سایت مهراقتصاد سپرده روزشمار رویان مهر زده 10 درصد و بلند متر یکساله زده 18 درصد اما امروز رفتم شعبه گفت 15 درصد

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من مهر اقتصاد یه حساب کوتاه مدت دارم مگه از اول تیر سوده ی روز شمار10 درصد نشد اما این ماه برای من همون حساب روزشمارمثل قبل 19 درصد ریخته قضیه چیه کسی میتونه توضیح بده من حساب برج 2 94 باز کردم الان رفتم بانک مهر اقتصاد میگه یکساله 15 درصد میدیم سر درنمیارم اگه یکساله 15 درصد چرا برای 19 درصد این ماه واریز شده اونم حساب کوتاه مدت

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
@afshin5
حتما حسابت مال زمانهای دیرین هست که بانک داره به روال دیرین سود میده
الان شما با گرفتن سود 19% بجای 10% مشکل داری برادر؟ :angrybirds7:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
@afshin5
حتما حسابت مال زمانهای دیرین هست که بانک داره به روال دیرین سود میده
الان شما با گرفتن سود 19% بجای 10% مشکل داری برادر؟ :angrybirds7:
حساب روزشمار هست ازون حساب ها که 100 هزار مسدود میکنه برج2 سال94 باز کردم نه مشکلی با این سود ندارم فقط میخواستم بدونم قضیه چیه این سود تا کی میده به این حساب من تا اگه بازم میده همه پولمو بزارم اونجا:)

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
دوستان سلام
ميشه بفرمائيد بالاي 200 ميليون تومن يکساله بيشترين سود و کدوم بانک يا موسسه ميده ... ممنون از توجهي که مي فرمائيد

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
مبالغ بالای 150 میلیون رو 23 درصد گفتن زیر 150 میلیون 22 و زیر 30 میلیون رو 21 و زیر 20 میلیون رو 20 و زیر 10 میلیون 15 درصد یکساله

شما الان جایی رو سراغ دارید 25 درصد بدون محدودیت و موسسه مجوز دارهم باشه؟

مطمئنا کسی که 150 میلیون داشته باشه اونوقت تازه 23 بهش میدهند که خب 150 میلیون هم هر کسی نداره.
گرچه وضع خیلی ها خوبه اما نه قشر ضعیف.
ميشه بفرمائيد اين درصدا برا کدوم موسسه‌س؟

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اینکه عسکریه یکساله ۲۰% باز میکنه واقعیت داره ؟
کسی جدیدا سپرده گذاری کرده ؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بانک مهر اقتصاد این ماه هم 19 پرداخت کرد ! از خودشون که می پرسی می گن مشخص نیست تا کی با این درصد پرداخت می کنیم
عزیزانی که تهران زندگی می کنند و در بانک مهر حساب دارند کسی می دونه تا کی قرار با همین نرخ سود ادامه بده ؟!

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
دوستان عزیز احتراما
عنوان انجمن زده

و زیر گروه انجمن زیره
کار و سرمایه و تجارت
نه
انجمن پاتوق

لطفا رعایت بفرمائید حول محور سود بانکی و کسب کار هم بود حرفی نبود بحث هسته ای و محمود و احمد حسن و ... چه ربط مستقیمی داره به کسب و کار؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان عزیز احتراما
عنوان انجمن زده

و زیر گروه انجمن زیره
کار و سرمایه و تجارت
نه
انجمن پاتوق

لطفا رعایت بفرمائید حول محور سود بانکی و کسب کار هم بود حرفی نبود بحث هسته ای و محمود و احمد حسن و ... چه ربط مستقیمی داره به کسب و کار؟
دوستمون درست میگن بحث نامرتبط چه سودی داره؟
رعایت کنید لطفا.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
موسسه مالي نور قابل اطمينانه ؟
ايا كسي تا حالا با اين موسسه به مشكل برخورده ؟

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
برا حسابای بورسی فعلا بهترین گزینه بانک آینده هست سه ماهه باز کنید بالای 20 میلیون 23 درصد سود در پایان سه ماه پرداخت میکنه.

بالا