• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
موسسه کاسپین شده مثل بقیه من پرسیدم فقط اون دفترچه های قدیمیش که هر کی بست تا اون تاریخ اعتبارشون سود بالا میده:general503::general503::general503::general503::general503:
تو۱یحات بسشتر لطفا

Sent from my E5823 using Tapatalk

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام.
الان کدوم بانک بیشترین سود روزشما میده ؟
میگفتن بانک مهر اقتصاد بیشترین سود روز شمار میده کسی اطلاعی داره ازش ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با سلام.
ایران زمین ۱۸% با حداقل ۱۰۰۰۰۰ تومان؛
مهر اقتصاد مجوز بانک مرکزی نداره(هرچند در حال اخذ مجوز هست) و اگه خیلی بالاتر از ۱۸ نمیده ارزش ریسکش رو نداره

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
ایران زمین ۱۸% با حداقل ۱۰۰۰۰۰ تومان؛
مهر اقتصاد مجوز بانک مرکزی نداره(هرچند در حال اخذ مجوز هست) و اگه خیلی بالاتر از ۱۸ نمیده ارزش ریسکش رو نداره

دوست عزیز در مورد صندوق آرمان بانک شهر اطلاعی دارین ؟ مگن اونجا 22 درصد میده ؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
با سلام.

من چندین ساله با مهر اقتصاد کار می کنم سود خیلی خوبی هم میده ! بعد از این قضیه کاهش سود هم 23 درصد رو به 19 درصد تغییر داده
در کل به عنوان مشتری این بانک ازش رضایت کامل دارم
در حال اخذ مجوز هم هست

ولی شنیدم آینده 22 - 23 میده که تا حالا پیگیری نکردم از یکی از بچه های همین انجمن مطلع شدم که هنوز اون طرح قدیمیش فعاله راست و دروغش رو باید بری آمار بگیری ! 3 ماه یکبار سود رو پرداخت می کنه

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
من چندین ساله با مهر اقتصاد کار می کنم سود خیلی خوبی هم میده ! بعد از این قضیه کاهش سود هم 23 درصد رو به 19 درصد تغییر داده
در کل به عنوان مشتری این بانک ازش رضایت کامل دارم
در حال اخذ مجوز هم هست

ولی شنیدم آینده 22 - 23 میده که تا حالا پیگیری نکردم از یکی از بچه های همین انجمن مطلع شدم که هنوز اون طرح قدیمیش فعاله راست و دروغش رو باید بری آمار بگیری ! 3 ماه یکبار سود رو پرداخت می کنه
ممنون دوست عزیز.
من قبلا حساب روز شمار باز کرده بودم تو ابن بانک. امروز رفتم پرسیدم ببینم اگه سودش 18 درصد هم باشه موجودی رو افزایش بدم ولی کارمند گفت 10 درصد میدیم. گفت اون حسابای سود بالا رو برداشتیم.
حالا نمیدونم چیکار کنم. دنبال یه بانک مطمئن با سود معقول هستم که حداقل ارزش پول کم نشه.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ممنون دوست عزیز.
من قبلا حساب روز شمار باز کرده بودم تو ابن بانک. امروز رفتم پرسیدم ببینم اگه سودش 18 درصد هم باشه موجودی رو افزایش بدم ولی کارمند گفت 10 درصد میدیم. گفت اون حسابای سود بالا رو برداشتیم.
حالا نمیدونم چیکار کنم. دنبال یه بانک مطمئن با سود معقول هستم که حداقل ارزش پول کم نشه.

اگر 50 به بالا داری برو آینده ولی اگر مقدارش پایین تره اکثرا رو 18 باهات کنار میان قاعدتا نباید مشکی باشه !!

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برا 35 تومن راهنماییم کنید. بیشتر ندارم

یعنی 35 تومن رو بانک مهر 18 درصد قبول نمی کنه ؟!!! من 3-4 هفته پیش که پرسیدم گفتن جدید 18 باز می کنند ! ( شیراز )
ماله من قدیمیه ولی روزشمار 23 بود الان چند ماهه 19 میگیرم

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
بانک ایران زمین حداکثر 18 درصد روز شمار میده؟واسه مبالغ بالا چی؟

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
کسی میدونه اوراق مشارکت بانک مسکن حساب ممتاز به چه دردی میخوره میشه فروخت یا انتقال دار به کس دیگه؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
آیا موج گرانی در راه است؟
http://www.tabnak.ir/fa/news/613898

کد خبر: ۶۱۳۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷ 12 August 2016
این روزها با توجه به اینکه مسئولان از ثبات قیمت ها خبر می‌دهند اما رصد ما از بازار حاکی از گرانی است و پیش بینی می‌شود این روند ادامه داشته باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، این روزها با زمزمه افزایش قیمت ها، کارمندان و حقوق بگیران دست به چرتکه شدند تا دخل و خرجشان را با هم جور کنند چرا که افزایش نجومی قیمت ها انگار تمامی ندارد.

بر این اساس ،درحالیکه مسئولان برای حفظ آرامش بازار از ثبات قیمتها خبر می دهند اما بازار حرف دیگری برای گفتن دارد به گونه ای که افزایش نجومی اقلام اساسی مورد نیاز ،طی ماه های اخیر و پیش بینی ادامه این روند زندگی را برمردم سخت کرده است.
حاکی از آن است که در میان کاروان گرانی قیمت ها تنها لبنیات است که هیچ گونه تغییر قیمتی را تجربه نکرده و سایر اقلام پرمصرف و ضروری اعم از گوشت، مرغ، تخم مرغ ، شکر و برخی انواع میوه به نسبت هفته گذشته افزایش قیمت در بازار را تجربه کرده است.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان به جای اینکه پولتونو توی بانک بذارید و بخاطر سودی که براش میاد دست و دلتونم بلرزه که پولی که بعنوان سود می گیرید نزول هست یا نه. بهترین کار سرمایه گذاری هست. مثلا ما یه شرکت زدیم در رابطه با فروش انواع کاغذ دیواری، همین طور شهر کاغذ دیواری
و ارائه دهنده خدمات نصاب کاغذ دیواری حرفه ای و فوق حرفه ای هستیم.
شما هم می تونید با سرمایه گذاری و جرات و جسارت در هر زمینه ای که اطلاعات دارید سرمایه گذاری کنید یا روی کسایی که می تونن براتون کار کنند و پول در بیارن سرمایه گذاری کنید.
شرکت زدن کاری نداره الان من از سر کوچمونم میتونم یه کارگر رو ببرم مدیرعامل یه شرکت کنم مهم کار و سود دهی هست شما اول ببین کارت میگیره بعد اینجا فلسفه بده + توی تورم بالای 30 درصد 20 درصد اسمش سود نیست اسمش دریافت کمتر از تورم پول هست

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوست عزیز اگه فقط به یکی از این سایت هایی که لینک دادم سر بزنی، متوجه میشی که کارم گرفته یا نه
دوست عزیز یه سایت زدن و تبلیغ که کاری نداره مهم اینه در این بازار رقابت و بیکاری بشه کاسبی کرد اونم برای کسی که تازه کاره!!
شمام هدفت تبلیغ سایتت هست که اینجا جای تبلیغ نیست. منتها گفتی یه چیزی بنویسی که هی ملت بیان سایتت سر بزنن.

از عضویتت هم که کاملا مشخصه وضعیت کاربریتون به چه نحوهی هست یوزر ساختن فقط برای تبلیغ در سایتها.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
خب شما می خوای تشریف بیار شرکت رو هم ببین و کارها و معاملاتی رو هم که انجام میشه ببین.
دوست عزیز شرکت شما به بنده چه ربطی داره اینجا در مورد سود بانکی و تورم صحبت میشه و شما اومدی داری تبلیغ سایت خودتو میکنی

Last edited:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یه سوال داشتم من اگه مثل یه مبلغی تو یه حساب روشمار برای مدت دو هفته بزارم و بعد اون پول بردارم برای اون دوهفته که پول تو حساب بود سود واریز میشه یا حتما باید یکماه در حساب روشمار بمونه؟

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یه سوال داشتم من اگه مثل یه مبلغی تو یه حساب روشمار برای مدت دو هفته بزارم و بعد اون پول بردارم برای اون دوهفته که پول تو حساب بود سود واریز میشه یا حتما باید یکماه در حساب روشمار بمونه؟

شما 24 ساعت هم که پول تو حسابت باشه بهش سود تعلق میگیره ، سود روز شمار حداقل مبلغ موجودی حساب در پایان هر روز هست.

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام کسي مي دونه قوامين براي بالاي 200 ميليون سپرده يکساله چقد ميده؟ مرسي

بالا