تو۱یحات بسشتر لطفاموسسه کاسپین شده مثل بقیه من پرسیدم فقط اون دفترچه های قدیمیش که هر کی بست تا اون تاریخ اعتبارشون سود بالا میده:general503::general503::general503::general503::general503:
Sent from my E5823 using Tapatalk
تو۱یحات بسشتر لطفاموسسه کاسپین شده مثل بقیه من پرسیدم فقط اون دفترچه های قدیمیش که هر کی بست تا اون تاریخ اعتبارشون سود بالا میده:general503::general503::general503::general503::general503:
ایران زمین ۱۸% با حداقل ۱۰۰۰۰۰ تومان؛با سلام.
الان کدوم بانک بیشترین سود روزشما میده ؟
میگفتن بانک مهر اقتصاد بیشترین سود روز شمار میده کسی اطلاعی داره ازش ؟
دوست عزیز در مورد صندوق آرمان بانک شهر اطلاعی دارین ؟ مگن اونجا 22 درصد میده ؟ایران زمین ۱۸% با حداقل ۱۰۰۰۰۰ تومان؛
مهر اقتصاد مجوز بانک مرکزی نداره(هرچند در حال اخذ مجوز هست) و اگه خیلی بالاتر از ۱۸ نمیده ارزش ریسکش رو نداره
Sent from my E5823 using Tapatalk
با سلام.
الان کدوم بانک بیشترین سود روزشما میده ؟
میگفتن بانک مهر اقتصاد بیشترین سود روز شمار میده کسی اطلاعی داره ازش ؟
ممنون دوست عزیز.من چندین ساله با مهر اقتصاد کار می کنم سود خیلی خوبی هم میده ! بعد از این قضیه کاهش سود هم 23 درصد رو به 19 درصد تغییر داده
در کل به عنوان مشتری این بانک ازش رضایت کامل دارم
در حال اخذ مجوز هم هست
ولی شنیدم آینده 22 - 23 میده که تا حالا پیگیری نکردم از یکی از بچه های همین انجمن مطلع شدم که هنوز اون طرح قدیمیش فعاله راست و دروغش رو باید بری آمار بگیری ! 3 ماه یکبار سود رو پرداخت می کنه
ممنون دوست عزیز.
من قبلا حساب روز شمار باز کرده بودم تو ابن بانک. امروز رفتم پرسیدم ببینم اگه سودش 18 درصد هم باشه موجودی رو افزایش بدم ولی کارمند گفت 10 درصد میدیم. گفت اون حسابای سود بالا رو برداشتیم.
حالا نمیدونم چیکار کنم. دنبال یه بانک مطمئن با سود معقول هستم که حداقل ارزش پول کم نشه.
برا 35 تومن راهنماییم کنید. بیشتر ندارماگر 50 به بالا داری برو آینده ولی اگر مقدارش پایین تره اکثرا رو 18 باهات کنار میان مشکلی نباید باشه !!
برا 35 تومن راهنماییم کنید. بیشتر ندارم
توضیحاتشو تو پستای قبل دادمکسی میدونه اوراق مشارکت بانک مسکن حساب ممتاز به چه دردی میخوره میشه فروخت یا انتقال دار به کس دیگه؟
شرکت زدن کاری نداره الان من از سر کوچمونم میتونم یه کارگر رو ببرم مدیرعامل یه شرکت کنم مهم کار و سود دهی هست شما اول ببین کارت میگیره بعد اینجا فلسفه بده + توی تورم بالای 30 درصد 20 درصد اسمش سود نیست اسمش دریافت کمتر از تورم پول هستدوستان به جای اینکه پولتونو توی بانک بذارید و بخاطر سودی که براش میاد دست و دلتونم بلرزه که پولی که بعنوان سود می گیرید نزول هست یا نه. بهترین کار سرمایه گذاری هست. مثلا ما یه شرکت زدیم در رابطه با فروش انواع کاغذ دیواری، همین طور شهر کاغذ دیواری
و ارائه دهنده خدمات نصاب کاغذ دیواری حرفه ای و فوق حرفه ای هستیم.
شما هم می تونید با سرمایه گذاری و جرات و جسارت در هر زمینه ای که اطلاعات دارید سرمایه گذاری کنید یا روی کسایی که می تونن براتون کار کنند و پول در بیارن سرمایه گذاری کنید.
دوست عزیز یه سایت زدن و تبلیغ که کاری نداره مهم اینه در این بازار رقابت و بیکاری بشه کاسبی کرد اونم برای کسی که تازه کاره!!دوست عزیز اگه فقط به یکی از این سایت هایی که لینک دادم سر بزنی، متوجه میشی که کارم گرفته یا نه
دوست عزیز شرکت شما به بنده چه ربطی داره اینجا در مورد سود بانکی و تورم صحبت میشه و شما اومدی داری تبلیغ سایت خودتو میکنیخب شما می خوای تشریف بیار شرکت رو هم ببین و کارها و معاملاتی رو هم که انجام میشه ببین.
یه سوال داشتم من اگه مثل یه مبلغی تو یه حساب روشمار برای مدت دو هفته بزارم و بعد اون پول بردارم برای اون دوهفته که پول تو حساب بود سود واریز میشه یا حتما باید یکماه در حساب روشمار بمونه؟
15%سلام کسي مي دونه قوامين براي بالاي 200 ميليون سپرده يکساله چقد ميده؟ مرسي