• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
دوستان حساب 23 درصد بانک آینده هنوز هست یا نه؟

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
کسی از مشکلات قوامین اطلاعی داره؟
مثل ندادن سود سهامدارها و عدم ثبت افزایش سرمایه

و ایا سپرده گذاران ثامن الحجج به پولشون با سودش رسیدن؟یا سودها را کم کردن؟

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
واسه اون مقدار از پول كه قفل نشده و كم و زياد ميتونيم كنيم هم 18 درصد ميدن يا شايد منظورشون فقط 18 درصد واسه كف مانده اي هست كه قفل شده؟! آخه به حرف كارمنداي بانك نميشه حساب كرد اگر كسي اين حساب رو داره خودش حساب كرده كه آيا واقعا 18درصد به كل مانده روزشمار ميدن؟!
دوستان كسي در مورد سيستم سودهي بانك ايران زمين اطلاع داره و خودش حساب كرده كه واقعا 18 روزشمار ميدن؟!

Hossein_it

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
درود
موسسه ثامن رو چطور میبینید؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
دوستان كسي در مورد سيستم سودهي بانك ايران زمين اطلاع داره و خودش حساب كرده كه واقعا 18 روزشمار ميدن؟!
بله، در جزئیات حساب نوشته شده کوتاه مدت 18 و به حداقل مانده در روز سود تعلق می گیرد، هم به صد کف و هم به کل پول سود 18 درصد.
حساب افتتاح کردم اما هنوز یک ماه نشده که حساب کنم ولی بعد از واریز سود خبر میدهم.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوستان عزیز
من مدتی در جریان بحث تاپیک نبودم.
پیش از تغییر سودها حساب بانک رفاه داشتم که 20 درصد روزشمار میداد و راضی بودم از حسابش چون هم بانک مطمئنی بود و هم به شتاب وصل بود.
اما مدتی هست سودش شده 17 درصد.

می خوام ببینم الان بیشترین سود سپرده روزشمار (در دوحالت حداقل موجودی و بدون حداقل موجودی) رو کدوم بانک میده؟ (لطفا فقط بانک ها رو معرفی کنید.)

ممنونم

X-M3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این عکس چقدر خوب تفاوت صندوقها رو نشون داده. میشه بگی مال کدوم سایت است؟
سلام دوستان عزیز
من مدتی در جریان بحث تاپیک نبودم.
پیش از تغییر سودها حساب بانک رفاه داشتم که 20 درصد روزشمار میداد و راضی بودم از حسابش چون هم بانک مطمئنی بود و هم به شتاب وصل بود.
اما مدتی هست سودش شده 17 درصد.

می خوام ببینم الان بیشترین سود سپرده روزشمار (در دوحالت حداقل موجودی و بدون حداقل موجودی) رو کدوم بانک میده؟ (لطفا فقط بانک ها رو معرفی کنید.)

ممنونم
بانک ایران زمین 18% با حداقل 100000 تومن. فکر نکنم جایی بالاتر از 18% برای روزشمار بده

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
کسی از مشکلات قوامین اطلاعی داره؟
مثل ندادن سود سهامدارها و عدم ثبت افزایش سرمایه

و ایا سپرده گذاران ثامن الحجج به پولشون با سودش رسیدن؟یا سودها را کم کردن؟
من اطلاعی از مشکلات پشت پرده ندارم ولی دوساله در این بانک حساب دارم و ۲ حساب در این موسسه دارم یکی یکساله و دیگری روزشمار که همیشه سر وقت و بی مشکل سود رو واریز کردند و شرایط و نرخشون هم نسبت به سایر بانک ها بهتر است. به شخصه ازشون راضی هستم.

درود
موسسه ثامن رو چطور میبینید؟
ثامن هنوز موفق به کسب مجوز نهایی از بانک مرکزی نشده و اگرچه موسسه ای قوی به نظر میرسه ولی ریسکش تاحدودی بیشتر از عسکریه(ملل) و کوثر است. نرخ ها و حساب هایی که این روزها داره هم خیلی وسوسه کننده نیست و گزینه های بهتری وجود داره.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
بله، در جزئیات حساب نوشته شده کوتاه مدت 18 و به حداقل مانده در روز سود تعلق می گیرد، هم به صد کف و هم به کل پول سود 18 درصد.
حساب افتتاح کردم اما هنوز یک ماه نشده که حساب کنم ولی بعد از واریز سود خبر میدهم.

این عکس چقدر خوب تفاوت صندوقها رو نشون داده. میشه بگی مال کدوم سایت است؟
بانک ایران زمین 18% با حداقل 100000 تومن. فکر نکنم جایی بالاتر از 18% برای روزشمار بده
هر موقع خواستیم میتونیم برداشت کنیم ؟ یا کوتاه مدته ؟

X-M3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
هر موقع خواستیم میتونیم برداشت کنیم ؟ یا کوتاه مدته ؟
این سپرده یک کارت عابر بانک هست و مثل تمام کارتهای عابر بانکهای دیگه هر وقت بخواید می تونید ازش پول بکشید و تا وقتی که موجودی عابر بانکتون زیر 100000 نیاد بهش سود 18% تعلق میگیره
البته من این حساب رو چند ماه پیش باز کردم ولی از اونجایی که دیگه بانک مرکزی سودها رو کم نکرده فکر نکنم تغییری تو شرایط افتتاح این سپرده داده باشند

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
سلام .
دوستان در مورد موسسه نور اطلاعات میدید ؟ مجوز که داره میدونم . میخوام بدونم مطمعنه ؟ عضو شبکه شتاب هس ؟ و هر اطلاعی که میدونید لطفا بزارید . لاززم دارم . ممنون ازتون

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65

سلام دوست عزیز مثل اینکه الکی 18 درصد هست چون برای من خیلی کم واریز شده این ماه و ماه قبلش شما هم چک کنید ببینید چه خبره

X-M3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز مثل اینکه الکی 18 درصد هست چون برای من خیلی کم واریز شده این ماه و ماه قبلش شما هم چک کنید ببینید چه خبره
من که برای این ماه را حساب کردم دقیقآ 18% بود. به شما چند درصد دادن؟ ایا حداقل موجودی در روز را درنظر گرفتید؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
سلام دوستان
در مورد سود علی الحساب و قطعی یک سوال داشتم. من چه حساب 3ماهه باز کردم و چه یکساله، همش سود علی الحساب واریز شده!
آیا سود قطعی هم واریز میشه؟ اگر بله چه زمانی؟

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
سلام دوستان
در مورد سود علی الحساب و قطعی یک سوال داشتم. من چه حساب 3ماهه باز کردم و چه یکساله، همش سود علی الحساب واریز شده!
آیا سود قطعی هم واریز میشه؟ اگر بله چه زمانی؟
خيلي روي سود قطعي حساب نكن! اينا همش يه كلاه شرعي هست واسه اينكه بگن ما بانكداري اسلامي هستيم و ربا و سود ثابت نداريم!

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
خيلي روي سود قطعي حساب نكن! اينا همش يه كلاه شرعي هست واسه اينكه بگن ما بانكداري اسلامي هستيم و ربا و سود ثابت نداريم!
اصلا روش حساب نمیکنم!
فقط جهت کنجکاوی پرسیدم که چرا می نویسه (سود علی الحساب) ؟ مگه سود قطعی هم در کاره؟ اگر بله کی محاسبه میشه؟ موقع بستن حساب؟!

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
اصلا روش حساب نمیکنم!
فقط جهت کنجکاوی پرسیدم که چرا می نویسه (سود علی الحساب) ؟ مگه سود قطعی هم در کاره؟ اگر بله کی محاسبه میشه؟ موقع بستن حساب؟!
بعضی بانک ها 6-5 ماه بعد پایان سال سود قطعی هم پرداخت می کنند
بانک گردشگری و مهر اقتصاد به من پرداخت کردند در حد 3-2 درصد

بالا