دوستان كسي در مورد سيستم سودهي بانك ايران زمين اطلاع داره و خودش حساب كرده كه واقعا 18 روزشمار ميدن؟!واسه اون مقدار از پول كه قفل نشده و كم و زياد ميتونيم كنيم هم 18 درصد ميدن يا شايد منظورشون فقط 18 درصد واسه كف مانده اي هست كه قفل شده؟! آخه به حرف كارمنداي بانك نميشه حساب كرد اگر كسي اين حساب رو داره خودش حساب كرده كه آيا واقعا 18درصد به كل مانده روزشمار ميدن؟!
موسسه رو خوب نمیبینمدرود
موسسه ثامن رو چطور میبینید؟
بله، در جزئیات حساب نوشته شده کوتاه مدت 18 و به حداقل مانده در روز سود تعلق می گیرد، هم به صد کف و هم به کل پول سود 18 درصد.دوستان كسي در مورد سيستم سودهي بانك ايران زمين اطلاع داره و خودش حساب كرده كه واقعا 18 روزشمار ميدن؟!
این عکس چقدر خوب تفاوت صندوقها رو نشون داده. میشه بگی مال کدوم سایت است؟
بانک ایران زمین 18% با حداقل 100000 تومن. فکر نکنم جایی بالاتر از 18% برای روزشمار بدهسلام دوستان عزیز
من مدتی در جریان بحث تاپیک نبودم.
پیش از تغییر سودها حساب بانک رفاه داشتم که 20 درصد روزشمار میداد و راضی بودم از حسابش چون هم بانک مطمئنی بود و هم به شتاب وصل بود.
اما مدتی هست سودش شده 17 درصد.
می خوام ببینم الان بیشترین سود سپرده روزشمار (در دوحالت حداقل موجودی و بدون حداقل موجودی) رو کدوم بانک میده؟ (لطفا فقط بانک ها رو معرفی کنید.)
ممنونم
این عکس چقدر خوب تفاوت صندوقها رو نشون داده. میشه بگی مال کدوم سایت است؟
من اطلاعی از مشکلات پشت پرده ندارم ولی دوساله در این بانک حساب دارم و ۲ حساب در این موسسه دارم یکی یکساله و دیگری روزشمار که همیشه سر وقت و بی مشکل سود رو واریز کردند و شرایط و نرخشون هم نسبت به سایر بانک ها بهتر است. به شخصه ازشون راضی هستم.کسی از مشکلات قوامین اطلاعی داره؟
مثل ندادن سود سهامدارها و عدم ثبت افزایش سرمایه
و ایا سپرده گذاران ثامن الحجج به پولشون با سودش رسیدن؟یا سودها را کم کردن؟
ثامن هنوز موفق به کسب مجوز نهایی از بانک مرکزی نشده و اگرچه موسسه ای قوی به نظر میرسه ولی ریسکش تاحدودی بیشتر از عسکریه(ملل) و کوثر است. نرخ ها و حساب هایی که این روزها داره هم خیلی وسوسه کننده نیست و گزینه های بهتری وجود داره.درود
موسسه ثامن رو چطور میبینید؟
بله، در جزئیات حساب نوشته شده کوتاه مدت 18 و به حداقل مانده در روز سود تعلق می گیرد، هم به صد کف و هم به کل پول سود 18 درصد.
حساب افتتاح کردم اما هنوز یک ماه نشده که حساب کنم ولی بعد از واریز سود خبر میدهم.
هر موقع خواستیم میتونیم برداشت کنیم ؟ یا کوتاه مدته ؟این عکس چقدر خوب تفاوت صندوقها رو نشون داده. میشه بگی مال کدوم سایت است؟
بانک ایران زمین 18% با حداقل 100000 تومن. فکر نکنم جایی بالاتر از 18% برای روزشمار بده
این سپرده یک کارت عابر بانک هست و مثل تمام کارتهای عابر بانکهای دیگه هر وقت بخواید می تونید ازش پول بکشید و تا وقتی که موجودی عابر بانکتون زیر 100000 نیاد بهش سود 18% تعلق میگیرههر موقع خواستیم میتونیم برداشت کنیم ؟ یا کوتاه مدته ؟
دوستان كسي در مورد سيستم سودهي بانك ايران زمين اطلاع داره و خودش حساب كرده كه واقعا 18 روزشمار ميدن؟!
من که برای این ماه را حساب کردم دقیقآ 18% بود. به شما چند درصد دادن؟ ایا حداقل موجودی در روز را درنظر گرفتید؟سلام دوست عزیز مثل اینکه الکی 18 درصد هست چون برای من خیلی کم واریز شده این ماه و ماه قبلش شما هم چک کنید ببینید چه خبره
خيلي روي سود قطعي حساب نكن! اينا همش يه كلاه شرعي هست واسه اينكه بگن ما بانكداري اسلامي هستيم و ربا و سود ثابت نداريم!سلام دوستان
در مورد سود علی الحساب و قطعی یک سوال داشتم. من چه حساب 3ماهه باز کردم و چه یکساله، همش سود علی الحساب واریز شده!
آیا سود قطعی هم واریز میشه؟ اگر بله چه زمانی؟
اصلا روش حساب نمیکنم!خيلي روي سود قطعي حساب نكن! اينا همش يه كلاه شرعي هست واسه اينكه بگن ما بانكداري اسلامي هستيم و ربا و سود ثابت نداريم!
دقیقا 18 درصد واریز کردن.سلام دوست عزیز مثل اینکه الکی 18 درصد هست چون برای من خیلی کم واریز شده این ماه و ماه قبلش شما هم چک کنید ببینید چه خبره
بعضی بانک ها 6-5 ماه بعد پایان سال سود قطعی هم پرداخت می کننداصلا روش حساب نمیکنم!
فقط جهت کنجکاوی پرسیدم که چرا می نویسه (سود علی الحساب) ؟ مگه سود قطعی هم در کاره؟ اگر بله کی محاسبه میشه؟ موقع بستن حساب؟!