hotman1234
Registered User
این طرج بانک آینده که همون اول سود یکساله رو میده برای همه رقم هاست یا کف داره؟
کلا برای 20 میلیون تومن پول سپرده یکساله کجا بیشترین سود رو میده؟
برای همه رقمها ، همین آینده برات خوبه چهار ملیونو همون اول میگیری میذاری یه روزشماری جایی ،این طرج بانک آینده که همون اول سود یکساله رو میده برای همه رقم هاست یا کف داره؟
این طرج بانک آینده که همون اول سود یکساله رو میده برای همه رقم هاست یا کف داره؟
با هر مبلغی ؟ مطمعنید ؟بانک اقتصاد نوین هم سه ماهه پرداخت سود ماهانه با هر مبلغی 22 درصدی شد ، حواستون باشه زیر22 درصد هیچجا سپرده باز نکنید ، خیلیا 22 درصدی شدناز بانکا، گردشگری آینده و . .
فقط سه ماه داره یکساله چی؟ کجا پرسیدیبانک اقتصاد نوین هم سه ماهه پرداخت سود ماهانه با هر مبلغی 22 درصدی شد ، حواستون باشه زیر22 درصد هیچجا سپرده باز نکنید ، خیلیا 22 درصدی شدناز بانکا، گردشگری آینده و . .
چجوری شما 2 بار سود پولتو حساب کردی؟ همون اول کار سود میده و بعد 1 سال باز هم سود میده یعنی؟من 20 دارم میخوام یه ساله سپرده کنم
5 تومن از کسی یه روزه قرض میگیرم
25 میزارم آینده فرداش آینده 5 ملیون سود 25 رو میده
5 ملیون دوستمو میدم
و 20 تومن امروز من سال دیگه میشه 25
آینده 25 درصد سود در سررسید یکساله میده در واقع
خیر،ایشون ۲۰ میلیون دارند،۵ تومن قرض میگیرن،۲۵ تومن سپرده میکنند،بانک سودشون رو که ۵ میلیونه میدن و ایشون قرض رو پس میده و در نهایت بعد از یکسال ۲۵ تومن دارهچجوری شما 2 بار سود پولتو حساب کردی؟ همون اول کار سود میده و بعد 1 سال باز هم سود میده یعنی؟
تقریبا مثل معما پرتقال فروش میمونه:general711:خیر،ایشون ۲۰ میلیون دارند،۵ تومن قرض میگیرن،۲۵ تومن سپرده میکنند،بانک سودشون رو که ۵ میلیونه میدن و ایشون قرض رو پس میده و در نهایت بعد از یکسال ۲۵ تومن داره
البته نیازی به این کار نیست،اگر ۲۰ تومن سپرده کنی،۴ تومن سود رو میدن و اگه اون رو هم سپرده ۲۲%باط کنی بعد از یکسال ۸۸۰۰۰۰ تومن سود میده که اگه با سود مرکبش(سود وارد حساب روزشمار ۱۰%بشه) حساب کنی میشه ۹۲۱۰۰۰ تومن
یعنی بعد از یکسال ۲۴/۹۲۱/۴۷۵ میشه که اختلافش ۷۸۵۲۵ تومنه!
Sent from my E5823 using Tapatalk
دوستان لطفن بانکی رو معرفی کنید ک بیشترین سود رو بده!!!
مبلغ 20 میلیون _ 1 ساله
برای چه مبلغی مطمئنی؟بانک ملت هم یک ساله 22% میده الان
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
از کی شنیدی ؟بله مطمین هستم ولی مبلغ رو اطلاعی ندارم.
یا کف نداره یا اگرم داشته باشه کفش خیلی پایینه
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
مبلغ ۱۰ میلیون یکساله ۲۲٪ ،،، ماهی دقیقن چقد میشه؟؟؟!!!گردشگری با ۱۰ میلیون یکساله ۲۲ درصد سود میده
Sent from my iPhone using Tapatalk
183,333 تومن در ماهمبلغ ۱۰ میلیون یکساله ۲۲٪ ،،، ماهی دقیقن چقد میشه؟؟؟!!!
مبلغ ۱۰ میلیون یکساله ۲۲٪ ،،، ماهی دقیقن چقد میشه؟؟؟!!!