• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
برای مبلغ 50 میلیون از بانک پاسارگاد سوال کردم گفت سه ماهه 18 درصد بانک سینا یکساله 18 درصد

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
پاسارگاد حساب ۶ ماه باز میکنه با سود 20 ٪

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخام از بانک ملت 20 میلیون منتقل کنم به بانک دیگه
برای انتقال پولم به بانک دیگه چون تا حالا انجام ندادم نمیدونم چطوریه.
پایا چیه؟ چه فرقی با چک بین بانکی داره ؟ کدوم کارمزدش کمتره؟
برای انتقال وجه چک بین بانکی باید بگیرم یا راه بهتری هم هست؟ چقدر کارمزد داره برای انتقال 20 میلیون ؟
مرسی

Last edited:

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
من امروز رفتم چند جا پرس و جپ کردم ایران زمین 200 میلیون 3 ماهه 24 ....سینا یکساله بالای 100 20 درصد ...قوامین با کف 50 میلیون یکساله 22 درصد.... اینده بالای 100 یکساله 23 درصد ..... سرمایه 3 ماهه بالای 100 24.5 درصد ...بانک ملت 200 میلیون یکساله 20 درصد....بانک مسکن یک صندوق یکشنبه باز میکنه به مدت یکروز روز شمار 20 درصد اینها بانک گردی امروز من تو کرج بود
قوامین کف 50 میلیون 22 درصد، حسابش شرایط خاصی داشت؟
چون این حساب 2 میلیون مسدودی که من باز کردم الان 18% میده. پولم هم بالای 50تومنه

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
سلام
میخام از بانک ملت 20 میلیون منتقل کنم به بانک دیگه
برای انتقال پولم به بانک دیگه چون تا حالا انجام ندادم نمیدونم چطوریه.
پایا چیه؟ چه فرقی با چک بین بانکی داره ؟ کدوم کارمزدش کمتره؟
برای انتقال وجه چک بین بانکی باید بگیرم یا راه بهتری هم هست؟ چقدر کارمزد داره برای انتقال 20 میلیون ؟
مرسی
چک بین بانکی ملت کارمزد نداره شماره حساب مقصد نیازه.ساتنا هم می تونید انجام بدید با شماره شبا ،اونم کارمزد نداره

Sent from my m2 note using Tapatalk

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
قوامین کف 50 میلیون 22 درصد، حسابش شرایط خاصی داشت؟
چون این حساب 2 میلیون مسدودی که من باز کردم الان 18% میده. پولم هم بالای 50تومنه
نه شرایط خاصی رو نگفت فقط من یک اشتباهی کردم نپرسیدم که اگه قبل از یکسال برداریم سودش چقدر میشه از هیچکدوم از این بانک ها سوال نکردم اگه دوستان میدونند راهنمایی کنند

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چک بین بانکی ملت کارمزد نداره شماره حساب مقصد نیازه.ساتنا هم می تونید انجام بدید با شماره شبا ،اونم کارمزد نداره

Sent from my m2 note using Tapatalk
ممنون
میخام از ملت به یه بانک دیگه (غیر از ملت) ببرم چون سود سپرده روزشمارش 10 %
کارمزدش چقدر میشه؟
اول باید تو بانک دیگه حساب باز کنم بعد چک بین بانکی بگیرم؟ یا اینکه ساتنا بهتره ؟

Last edited:

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ممنون
میخام از ملت به یه بانک دیگه (غیر از ملت) ببرم چون سود سپرده روزشمارش 10 %
کارمزدش چقدر میشه؟
اول باید تو بانک دیگه حساب باز کنم بعد چک بین بانکی بگیرم؟ یا اینکه ساتنا بهتره ؟
کلا کارمزد نداره چک بین بانکی ملت.حساب باید داشته باشید.
چک بین بانکیو قبل از ظهر باید ببرید بانک مقصد.
چک آنی و ساتنا ،20 دقیقه تا یک ساعت و نیم زمان می بره بشینه به حساب

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Last edited:

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
من میخوام حساب 22 درصد قوامین رو باز کنم اما میترسم!!!
برج 3 سال 94 یه حساب یکساله 22 درصد باز کردم از برج 8 سودش رو یه مقدار کم کرد(حدود 21 درصد شد)!!!
دوباره برج 12 نرخ سودش رو کم کرد! (19.75 درصد)
یه برج هم 19.5 ریخت بعد دوباره 20.5 شد !!!
آخه حساب یکساله که نباید نرخ سودش تغییر کنه! قرار داد یکساله بستن! حالا یکبار هم نه، چند بار نرخ رو تغییر دادن!

میترسم باز هم همین روند تکرار بشه

کسی تجربه ای داره؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
برج 3 سال 94 یه حساب یکساله 22 درصد باز کردم از برج 8 سودش رو یه مقدار کم کرد(حدود 21 درصد شد)!!!
آخه حساب یکساله که نباید نرخ سودش تغییر کنه! قرار داد یکساله بستن! حالا یکبار هم نه، چند بار نرخ رو تغییر دادن!

کسی تجربه ای داره؟
هی ما میگیم نرین موسسه نرین سرمایه قوامین ایرانزمین و شهر فک میکنین پدر کشتگی داریم ما

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
هی ما میگیم نرین موسسه نرین سرمایه قوامین ایرانزمین و شهر فک میکنین پدر کشتگی داریم ما
گردشگری صادرات ملت تجارت ضرر ده تر از ایران زمینه با فاصله بسیار زیاد محض اطلاع.معیار رتبه بندی هم نداریم.توصیه هم نمیشه کرد به کسی کجا برو کجا نرو.

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

کسی تجربه ای داره؟

شما سوال کردی از بانک چرا کم شده ؟ شاید به خاطر ماه های ۳۱ ، ۳۰ و ۲۹ روزه بوده سودی که ماهانه واریز میشه یکسان نیستش .

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
گردشگری صادرات ملت تجارت ضرر ده تر از ایران زمینه با فاصله بسیار زیاد محض اطلاع.معیار رتبه بندی هم نداریم.توصیه هم نمیشه کرد به کسی کجا برو کجا نرو.

منبع لطفا؟؟
چجوری سود ایران زمین از صادرات و ملت بیشتره؟ میشه منبع بگید اگر اشتباه نکنم سال 89 تاسیس شده ایران زمین

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
منبع لطفا؟؟
چجوری سود ایران زمین از صادرات و ملت بیشتره؟ میشه منبع بگید اگر اشتباه نکنم سال 89 تاسیس شده ایران زمین
منبع سایت کدال بورس.صورت های مالی.هر چند برای مشتری یه بانک هیچ اهمیتی نداره فقط در فقدان رتبه بندی ممکنه معیار باشه.نه لزوما.
سود ایران زمین بیشتر از بقیه نیست اون 24 درصد هم کف 200 م داره .بانک های دیگه با کف کمتر الان 22 دارن میدن.بهتره به جای کوبیدن یا شایعه پراکنی یا تبلیغ یک بانک روند عادی تاپیک دنبال بشه.

بالا