چه مبلغی من برای 50 میلیون به من گفت فقط سه ماه داریم 18 درصدپاسارگاد حساب ۶ ماه باز میکنه با سود 20 ٪
چه مبلغی من برای 50 میلیون به من گفت فقط سه ماه داریم 18 درصد
قوامین کف 50 میلیون 22 درصد، حسابش شرایط خاصی داشت؟من امروز رفتم چند جا پرس و جپ کردم ایران زمین 200 میلیون 3 ماهه 24 ....سینا یکساله بالای 100 20 درصد ...قوامین با کف 50 میلیون یکساله 22 درصد.... اینده بالای 100 یکساله 23 درصد ..... سرمایه 3 ماهه بالای 100 24.5 درصد ...بانک ملت 200 میلیون یکساله 20 درصد....بانک مسکن یک صندوق یکشنبه باز میکنه به مدت یکروز روز شمار 20 درصد اینها بانک گردی امروز من تو کرج بود
چک بین بانکی ملت کارمزد نداره شماره حساب مقصد نیازه.ساتنا هم می تونید انجام بدید با شماره شبا ،اونم کارمزد ندارهسلام
میخام از بانک ملت 20 میلیون منتقل کنم به بانک دیگه
برای انتقال پولم به بانک دیگه چون تا حالا انجام ندادم نمیدونم چطوریه.
پایا چیه؟ چه فرقی با چک بین بانکی داره ؟ کدوم کارمزدش کمتره؟
برای انتقال وجه چک بین بانکی باید بگیرم یا راه بهتری هم هست؟ چقدر کارمزد داره برای انتقال 20 میلیون ؟
مرسی
نه شرایط خاصی رو نگفت فقط من یک اشتباهی کردم نپرسیدم که اگه قبل از یکسال برداریم سودش چقدر میشه از هیچکدوم از این بانک ها سوال نکردم اگه دوستان میدونند راهنمایی کنندقوامین کف 50 میلیون 22 درصد، حسابش شرایط خاصی داشت؟
چون این حساب 2 میلیون مسدودی که من باز کردم الان 18% میده. پولم هم بالای 50تومنه
ممنونچک بین بانکی ملت کارمزد نداره شماره حساب مقصد نیازه.ساتنا هم می تونید انجام بدید با شماره شبا ،اونم کارمزد نداره
Sent from my m2 note using Tapatalk
کلا کارمزد نداره چک بین بانکی ملت.حساب باید داشته باشید.ممنون
میخام از ملت به یه بانک دیگه (غیر از ملت) ببرم چون سود سپرده روزشمارش 10 %
کارمزدش چقدر میشه؟
اول باید تو بانک دیگه حساب باز کنم بعد چک بین بانکی بگیرم؟ یا اینکه ساتنا بهتره ؟
ممنوندیدم هر از گاهی بچه ها درباره روش های انتقال پول میپرسند, گفتم لینک زیر رو بزارم
5 روش انتقال پول در بانک های ایرانی
هی ما میگیم نرین موسسه نرین سرمایه قوامین ایرانزمین و شهر فک میکنین پدر کشتگی داریم مامن میخوام حساب 22 درصد قوامین رو باز کنم اما میترسم!!!
برج 3 سال 94 یه حساب یکساله 22 درصد باز کردم از برج 8 سودش رو یه مقدار کم کرد(حدود 21 درصد شد)!!!
دوباره برج 12 نرخ سودش رو کم کرد! (19.75 درصد)
یه برج هم 19.5 ریخت بعد دوباره 20.5 شد !!!
آخه حساب یکساله که نباید نرخ سودش تغییر کنه! قرار داد یکساله بستن! حالا یکبار هم نه، چند بار نرخ رو تغییر دادن!
میترسم باز هم همین روند تکرار بشه
کسی تجربه ای داره؟
گردشگری صادرات ملت تجارت ضرر ده تر از ایران زمینه با فاصله بسیار زیاد محض اطلاع.معیار رتبه بندی هم نداریم.توصیه هم نمیشه کرد به کسی کجا برو کجا نرو.هی ما میگیم نرین موسسه نرین سرمایه قوامین ایرانزمین و شهر فک میکنین پدر کشتگی داریم ما
من میخوام حساب 22 درصد قوامین رو باز کنم اما میترسم!!!
برج 3 سال 94 یه حساب یکساله 22 درصد باز کردم از برج 8 سودش رو یه مقدار کم کرد(حدود 21 درصد شد)!!!
دوباره برج 12 نرخ سودش رو کم کرد! (19.75 درصد)
یه برج هم 19.5 ریخت بعد دوباره 20.5 شد !!!
آخه حساب یکساله که نباید نرخ سودش تغییر کنه! قرار داد یکساله بستن! حالا یکبار هم نه، چند بار نرخ رو تغییر دادن!
میترسم باز هم همین روند تکرار بشه
کسی تجربه ای داره؟
گردشگری صادرات ملت تجارت ضرر ده تر از ایران زمینه با فاصله بسیار زیاد محض اطلاع.معیار رتبه بندی هم نداریم.توصیه هم نمیشه کرد به کسی کجا برو کجا نرو.
منبع سایت کدال بورس.صورت های مالی.هر چند برای مشتری یه بانک هیچ اهمیتی نداره فقط در فقدان رتبه بندی ممکنه معیار باشه.نه لزوما.منبع لطفا؟؟
چجوری سود ایران زمین از صادرات و ملت بیشتره؟ میشه منبع بگید اگر اشتباه نکنم سال 89 تاسیس شده ایران زمین