• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
شما سوال کردی از بانک چرا کم شده ؟ شاید به خاطر ماه های ۳۱ ، ۳۰ و ۲۹ روزه بوده سودی که ماهانه واریز میشه یکسان نیستش .
نه نپرسیدم!
یکسری واسه همین بوده مثلا برج 8 که سود برج 7 واریز شد به خاطر 30 روزه شدن ماه ها بوده ولی برج 12 که سود برج 11 رو دادن هم کم شد دوباره تو فروردین کم شد که به خاطر 29 روزه بودن اسفند منطقیه!

Last edited:

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
کدال چیز خوبیه .من چون تقریبا بیشتر بانک ها رفیق دارم امار دارم .گردشگری چون داره شعبه میخره و شعبه جدید میزنه کدالش به این صورته وگرنه پشتش مثل بانک اقتصاد نوین و پاسارگاد گرمه .ایران زمین که قبلا موسسه مولا الموحدین بود قبلا حساب داشتم .کلا موسسه تازه به دوران رسیده ای هستش .من دوست دارم دوستان با چشم باز انتخاب کنن پولشون رو توی موسسات الکی نور وثامن و مللوکاسپین نزارن بد بخت بشن وقتی خودم جایی رو پیشنهاد میکنم خودم 500 تومن اونجا پول دارم.بانک شهر داشتم زد زیر قولش کم کرد .اقتصاد نوین دارم .صندوق دارم همه چی دارم اطلاعاتم خوبه .

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
گردشگری صادرات ملت تجارت ضرر ده تر از ایران زمینه با فاصله بسیار زیاد محض اطلاع.معیار رتبه بندی هم نداریم.توصیه هم نمیشه کرد به کسی کجا برو کجا نرو.
صادرات و تجارت وضعشون خیلی خرابه اما گردشگری نه .خیلی از املاکشون و شعب رو گذاشتن برای فروش تجارت 30 درصد شعبش رو گذاشته برای فروش و تعدیل نیرو داره .صادرات هم شروع کرده املاکش رو زیر قیمت بازار میده بره تا ضررش رو جبران کنه همه بانکا رفتن تو ساختمان سرمایه گذاری کردن .بازار. راکد شد همه بد بخت شدن

arsmnat

Registered User
لایک‌ها
17
کدال چیز خوبیه .من چون تقریبا بیشتر بانک ها رفیق دارم امار دارم .گردشگری چون داره شعبه میخره و شعبه جدید میزنه کدالش به این صورته وگرنه پشتش مثل بانک اقتصاد نوین و پاسارگاد گرمه .ایران زمین که قبلا موسسه مولا الموحدین بود قبلا حساب داشتم .کلا موسسه تازه به دوران رسیده ای هستش .من دوست دارم دوستان با چشم باز انتخاب کنن پولشون رو توی موسسات الکی نور وثامن و مللوکاسپین نزارن بد بخت بشن وقتی خودم جایی رو پیشنهاد میکنم خودم 500 تومن اونجا پول دارم.بانک شهر داشتم زد زیر قولش کم کرد .اقتصاد نوین دارم .صندوق دارم همه چی دارم اطلاعاتم خوبه .
دوست عزیز
شما که اقتصاد نوین حساب داری ممکنه بفرمایید
این بانک برای سپرده بالای صد تومن و حساب سه ماهه چقدر یا چند درصد پرداخت میکنه
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ممنون
کارمزدهای هر کدام از روشهای انتقال وجه به چه صورت هست؟
نمونه فرم پایا و ساتنا تو نت هست؟
ساتنا و پایا بدون کارمزدند. چک بین بانکی هم خودم امتحان نکردم ولی با توجه به اینکه تو لینک مورد نظر ننوشته که کارمزد داره و گفته دوستمون behnood_67 اینم بدون کارمزد است
درمورد فرمش هم نگران نباشید چون چیز پیچیده ای ندارند و اگر هم موقع پر کردن فرم به مشکل برخوردید از کارمند بانک بپرسید (پول دارن میگیرن که کار ارباب رجوع رو راه بندازن ;) )

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399

بانک ایران زمین موسسه تازه به دوران رسیده است ؟ موسسه مولی الموحدین سال تاسیس 1377 هست تقریبا 20ساله داره فعالیت میکنه که سال 89 شد بانک ایران زمین (بعد میفرمایید تازه به دوران رسیده ؟)
گردشگری 1000 میلیارد تومان ضرر تو صورت حساب های چند ماه اخیرش شناسایی کرده ، ساتانش هم از طرف بانک مرکزی قطع هست. میدونید زیان ده بودن یک بانک کوچیک با این اعداد ارقام علامت خوبی نیست

Last edited:

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز
اقتصاد نوین هر مبلغی 3 ماه 22 درصد هست

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز
22 درصد هست 3 ماه اما اگه یک ساله جای دیگه ببندین به صرفه تره

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دیروز من سوال کردم کارمندش گفت 15 درصد گفت بلای 50 میلیون گفت برای هر مبلغی 15 درصد فکر کنم تو باغ نبود
خیلی کارمندا تو باغ نیستن از ریس شعبه یا معاون بپرسین

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
گردشگری صادرات ملت تجارت ضرر ده تر از ایران زمینه با فاصله بسیار زیاد محض اطلاع.معیار رتبه بندی هم نداریم.توصیه هم نمیشه کرد به کسی کجا برو کجا نرو.
ملت پیش بینی درآمدش برای سال مالی 96 به ازای هر سهم 133 ریاله ولی ایران زمین 5 ریاله!!!
اولا محض اطلاع با این پیش بینی این دو تا زیانده نیستند!
ثانیا پیش بینی ایران زمین بر مبنای سرمایه اسمی 800 میلیارد تومنه ولی ملت بر مبنای سرمایه 5000 میلیارد تومنیه به عبارت دیگه چون سرمایه اسمی ملت بیش از 6 برابره فقط در صورتیکه پیش بینی درامد ایران زمین به بیش از 800 ریال به ازای هر سهم برسه تازه میشه گفت سودآوریشون برابر شده!!!
یعنی سود ایران زمین باید 160 برابر بشه تا به ملت برسه!!!!!
پس حالا که متوجه شدید بدون اطلاع قضاوت نکنید و بدونید ایران زمین عملکردش حتی از موسسه ملل (عسکریه) هم خیلی افتضاح تره!!!

arsmnat

Registered User
لایک‌ها
17
22 درصد هست 3 ماه اما اگه یک ساله جای دیگه ببندین به صرفه تره
برای یک ساله کجا پیشنهاد میکنید؟و چند درصد تعلق می گیره؟ ضمنا سپرده بانک است یا صندوق سرمایه گذاری؟
بانک پارسیان شرایطش چطوره ؟ ظاهرا صندوق لوتوس ۲۰ درصد میده و محدودیت برداشت و پرداخت نداره ولی نمیدونم قابل اطمینان هست یا خیر؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
برای یک ساله کجا پیشنهاد میکنید؟و چند درصد تعلق می گیره؟ ضمنا سپرده بانک است یا صندوق سرمایه گذاری؟
بانک پارسیان شرایطش چطوره ؟ ظاهرا صندوق لوتوس ۲۰ درصد میده و محدودیت برداشت و پرداخت نداره ولی نمیدونم قابل اطمینان هست یا خیر؟

الان سپرده یکساله هست ۲۲ درصد و صندوق فعلا پیشنهاد نمیشه چون سودش بالا پایین میشه و کارت و شتاب.. مستقیم نداره
با ۱۰ میلیون گردشگری یکساله ۲۲ درصد و اینده اگر اشتباه نکنم دوتا حساب یکی ۲۰ درصد و یکی ۲۲ یکساله البته از کف و شرایطش زیاد اطلاع ندارم، قوامین با ۵۰ یکساله ۲۲ درصد..... اگر حدود مبلغتون که دارید بگید دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
آینده 23درصد میده یکساله،کف هم فکر کنم یک میلیون باشه.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ملت پیش بینی درآمدش برای سال مالی 96 به ازای هر سهم 133 ریاله ولی ایران زمین 5 ریاله!!!
اولا محض اطلاع با این پیش بینی این دو تا زیانده نیستند!
ثانیا پیش بینی ایران زمین بر مبنای سرمایه اسمی 800 میلیارد تومنه ولی ملت بر مبنای سرمایه 5000 میلیارد تومنیه به عبارت دیگه چون سرمایه اسمی ملت بیش از 6 برابره فقط در صورتیکه پیش بینی درامد ایران زمین به بیش از 800 ریال به ازای هر سهم برسه تازه میشه گفت سودآوریشون برابر شده!!!
یعنی سود ایران زمین باید 160 برابر بشه تا به ملت برسه!!!!!
پس حالا که متوجه شدید بدون اطلاع قضاوت نکنید و بدونید ایران زمین عملکردش حتی از موسسه ملل (عسکریه) هم خیلی افتضاح تره!!!
زودتر از شما متوجه بودیم استاد.بحث عدد و رقم و سود و زیان بود که گفتیم ملاک سپرده گذاری نیست چه ملت و عسکریه سابقه دار چه ایران زمین و گردشگری به قول بعضی ها تازه به دوران رسیده چه سرمایه با اون داستان هاش.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
من توي يه موسسه 100 ميل دارم ميخوام حسابمو ببرم يه بانك معتبر و بي حاشيه كدوم بانك پيشنهاد ميكنين تا يك سال هم به پولم احتياجي ندارم

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
photo_2017-02-24_14-29-21.jpg
بهش میگن دزدی آشکار بانک ملت...

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
گزاراش کارشناس ارشد بورس از وضعیت بانک های کشور.ما هشدار دادیم اونایی که میگن محاله بانک ها ورشکسته بشن کم نداشتیم بانک و موسسه های ورشکسته از بانکهای 2008 امریکا که قوی تر نیستن بحران مالی بدجوری داره فشار میاره اینو حتما گوش بدین کسایی که واسه سرمایشون ارزش قائلن

فایل های ضمیمه

• bank.zip
    948.2 KB · نمایش ها: 64

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
چرا میشه توصیه کرد مردم تو چاه نیوفتن

بالا