• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
سلام من حدود 10 میلیون پول دارم سپرده 3 ماهه یا 6 ماهه کجا بزارم بالاترین سود بده؟
دوستان میگن اینجا اقتصاد نوین 22 درصد میده ولی تو سایتش که نوشته 14.5 درصد!
الان کسی اخیرا دیروز یا پریروز یا روزای قبل این ماه رفته سپرده مشابه باز کنه؟ بیاد راست و ریستش بگه ممنونم

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
سلام من حدود 10 میلیون پول دارم سپرده 3 ماهه یا 6 ماهه کجا بزارم بالاترین سود بده؟
دوستان میگن اینجا اقتصاد نوین 22 درصد میده ولی تو سایتش که نوشته 14.5 درصد!
الان کسی اخیرا دیروز یا پریروز یا روزای قبل این ماه رفته سپرده مشابه باز کنه؟ بیاد راست و ریستش بگه ممنونم
اقتصاد نوین 22 درصد میده،سه ماهه،من خودم دوتا حساب تا حالا بازکردم.حضوری باید بری.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
چرا میشه توصیه کرد مردم تو چاه نیوفتن
میشه بانک های مطمئن رو بگید دوست عزیز
بانک آینده یا اقتصاد نوین خوب هستن
من گردشگری دارم والا اینجور که میگید ادم به فکر فرو میره

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

cpt walker

Registered User
لایک‌ها
41
بیشترین سود بلند مدت الان متعلق به کدوم بانکه؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
میشه بانک های مطمئن رو بگید دوست عزیز
بانک آینده یا اقتصاد نوین خوب هستن
من گردشگری دارم والا اینجور که میگید ادم به فکر فرو میره
من خودمم از اینده میترسم اینده یکجاهای سرمایه گذاری کرده که اگه بازار مسکن راه نیوفته وضعش خیلی خراب میشه نمونش تات مال سرچ کنید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من خودمم از اینده میترسم اینده یکجاهای سرمایه گذاری کرده که اگه بازار مسکن راه نیوفته وضعش خیلی خراب میشه نمونش تات مال سرچ کنید
فکر کنم اینجوری فقط بانک ملی میمونه
بانک پارسیان چجوریه وضعیتش؟
واینکه میدونید اینها الان با کف 1 میلیون حسابی چیزی دارن

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بانک آینده حداقل پولشو سرمایه گذاری کرده خیلی از بانکها که وام بدون برگشت و اختلاس داشتند.بانک آینده زمانی که اسمش تات بود حتی زمان کوتاهی هم که پولها بلوکه شد سود روزشمار داد .
خدایی نکرده اتفاقی بیوفته خیلی از بانکها به زیر کشیده میشوند فقط آینده و سرمایه نیست

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
گزاراش کارشناس ارشد بورس از وضعیت بانک های کشور.ما هشدار دادیم اونایی که میگن محاله بانک ها ورشکسته بشن کم نداشتیم بانک و موسسه های ورشکسته از بانکهای 2008 امریکا که قوی تر نیستن بحران مالی بدجوری داره فشار میاره اینو حتما گوش بدین کسایی که واسه سرمایشون ارزش قائلن
دوست عزیز ، خودت رو خسته نکن اینجا همه فقط دنبال عدد و رقم بالاتر برای سود هستند و کسی اصلا به اخطارها و گزارشها توجهی نمی کنه.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
عزیزان درست میگن بله وضع بانکها جالب نیست امابه این نکته هم دقت کنید که فقط بانک ها مشکل ندارن وضع اقتصاد در کل جالب نیست، وضع خودرو خوبه؟ الان سایپا و ایران خودرو دارن مثل بانکها سپرده میگیرن با سودهای ۲۶ و ۲۴ درصد اخبار شبکه خبر چند روز پیش نشون داد که گفت اینا ریسکش بیشتر حداقل بانک میتونه اسکناس چاپ کنه اما اونا چی ! ارز خوبه که بالا پایین میشه! طلا خوبه! مسکن خوبه که رکوده هر چقدر خریدار پیدا بشه باید فروخت! تازه هیچ کدوم از اینا پول نقد نیستن یعنی پول لازم بشید باید دلاری که ۴۰۰۰ خریدین ۳۷۰۰ بفروشید با ضرر، در کل از ابتدا اینطوری بوده منتهی قبلا اینترنت و شبکه های اجتماعی رسانه اینقدر نبوده که اطلاع رسانی گسترده بشه و اینکه هر صنفی برای اینکه نقدینگی به سمت خودش بکشه تبلیغ کار خود و تخریب دیگری انجام میده، هیچ کدوم از ما از شکم سیری نرفتیم سپرده باز کنیم اکثرا میدونیم ریسکه اما جایی که اقتصادش مشکل داره هر کاری دست بزنی ریسک داره ، سپرده گذاشتن حداقل اینه ایران بمب هم تو سرش بخوره خدایی ناکرده یه برگه داریم که بالاخره پولمون هر چند با ضرر میگیریم بهتر از اینه که نزول بدیم یا بریم تو کار دلالی که هیچ کدوم صاحب ندارن و فحش لعنت بقیه هم پشت سرمونه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
بانك ملي هنوز با كف 20 ميليون روزشمار 18 درصد رو داره؟
بانك پارسيان هم 3 ماه 21 درصد ميده فقط كف مبلغش رو نميدونم

Last edited:

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
بانك ملي هنوز با كف 20 ميليون روزشمار 18 درصد رو داره؟
بانك پارسيان هم 3 ماه 21 درصد ميده فقط كف مبلغش رو نميدونم
اقتصاد نوین که بهتره سه ماهه،22 میده.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
باز شروع شد که هی جو منفی بدین علیه بانک ها
عزیزان قرار شد توی این تاپیک 3 تا پست در میون لطف کنید نظر تخریبی ندید در مورد بانک ها دوسمون تاپیک وضعیت بانک ها رو زدن زحمت بکشید اونجا اخبار ورشکستگی بانک ها رو ارائه دهید و تاپیک را از انسجام خارج نفرمایید.
اینجا هر کسی میاد علاقه به سپرده گزاری داره و نمیخواد بره توی بورس طلا و دلار و مسکن پول بزاره ... وسط تاپیک سپرده گزاری اینطوری پنبه سپرده گزاری بانکی رو زدن من نمیدونم معنیش چیه ؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
گزاراش کارشناس ارشد بورس از وضعیت بانک های کشور.ما هشدار دادیم اونایی که میگن محاله بانک ها ورشکسته بشن کم نداشتیم بانک و موسسه های ورشکسته از بانکهای 2008 امریکا که قوی تر نیستن بحران مالی بدجوری داره فشار میاره اینو حتما گوش بدین کسایی که واسه سرمایشون ارزش قائلن
حتما انتظار دارید کارشناس بورس بیاد از بانک ها تمام قد دفاع کنه؟
بانک ها ضرر و زیاد دارن درست ولی مطمئنا بدترین بانک از سودده ترین شرکت بورس معتبر تر هست
از شما بابت اطلاع رسانی هر چند وقت یکبارتون در مورد اوضاع خراب بانک ها ممنونم ! انشالله شما پولتون رو توی بانک ها نزارید و توی بورس سرمایه گزاری بفرمایید اجازه بدید ما و دیگر علاقمندان به سپرده گزاری هم مسیر تاپیک خودمون رو طی کنیم

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
حتما انتظار دارید کارشناس بورس بیاد از بانک ها تمام قد دفاع کنه؟
بانک ها ضرر و زیاد دارن درست ولی مطمئنا بدترین بانک از سودده ترین شرکت بورس معتبر تر هست
از شما بابت اطلاع رسانی هر چند وقت یکبارتون در مورد اوضاع خراب بانک ها ممنونم ! انشالله شما پولتون رو توی بانک ها نزارید و توی بورس سرمایه گزاری بفرمایید اجازه بدید ما و دیگر علاقمندان به سپرده گزاری هم مسیر تاپیک خودمون رو طی کنیم
دوست عزیز و محترم شما نمیدونم چرا از روی نا آگاهی دارین از بانک ها دفاع میکنین؟این همه بانک بانک میکنین تاحالا سهامدار یه بانکی بودین؟مجمعش رفتین با 4 نفر مدیراش حرف زدین؟ببینین چه خبره؟اصلا میدونین چرا دارن این همه جنگ میکنن واسه جذب سرمایه؟مرض دارن دارن 22 درصد سود میرن با تورم 7 درصد؟بدشون میاد سود کمتر بدن؟
دوست عزیز و محترم خود بانک ملت تجارت و صادرات و...اعلام کردن امسال چند هزار میلیارد زیان دادن شما یکم اطلاعات مالی داشته باشین میفهمین.
درضمن الان پایینترین و بد معامله ترین سهم ها تو بورس بانکیان قیمتشون از قیمت اسمی هم کمتر هست.
یکم اطلاعاتتون رو ببرین بالا اینقدر هم واسه پول مفتی که بهتون میدن طرفداری نکنین ملت عادت کرده پول مفت بزاره بقیه کار کنن عادت کردن به مفت خوری اگر شما یکم بارت بود و حالیت بود یک ریال نباید تو بانک بزاری خودت با پولت کار میکردی.
منم حرفی میزنم واسه رفاه حال مردم هست دلم میسوزه خیلی از سهامداراشون بدبخت شدن میتونین بپرسین مستندات میخواین تقدیم میکنم.خود دانین

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوست عزیز و محترم شما نمیدونم چرا از روی نا آگاهی دارین از بانک ها دفاع میکنین؟این همه بانک بانک میکنین تاحالا سهامدار یه بانکی بودین؟مجمعش رفتین با 4 نفر مدیراش حرف زدین؟ببینین چه خبره؟اصلا میدونین چرا دارن این همه جنگ میکنن واسه جذب سرمایه؟مرض دارن دارن 22 درصد سود میرن با تورم 7 درصد؟بدشون میاد سود کمتر بدن؟
دوست عزیز و محترم خود بانک ملت تجارت و صادرات و...اعلام کردن امسال چند هزار میلیارد زیان دادن شما یکم اطلاعات مالی داشته باشین میفهمین.
درضمن الان پایینترین و بد معامله ترین سهم ها تو بورس بانکیان قیمتشون از قیمت اسمی هم کمتر هست.
یکم اطلاعاتتون رو ببرین بالا اینقدر هم واسه پول مفتی که بهتون میدن طرفداری نکنین ملت عادت کرده پول مفت بزاره بقیه کار کنن عادت کردن به مفت خوری اگر شما یکم بارت بود و حالیت بود یک ریال نباید تو بانک بزاری خودت با پولت کار میکردی.
منم حرفی میزنم واسه رفاه حال مردم هست دلم میسوزه خیلی از سهامداراشون بدبخت شدن میتونین بپرسین مستندات میخواین تقدیم میکنم.خود دانین
دوست من ما سهامدار نیستیم اینجا هم تاپیک سهامداری نیست...
از بانکی هم دفاع نمیکنیم... ولی نسبت به اینطور برخورد شما نسبت به موضوع تاپیک و خارج کردن موضوع تاپیک از روالش معترضم.
شما برو انشالله با پولت کار کن انشالله پول مفت در نیارید و اطلاعات ارزشمندت رو هم حتما توی تاپیک دیگه ای در اختیار دوستان قرار بدید که انشالله کسی ضرر نده و اینطور هم توهین نکنید به افراد سپرده گزار ولی اینطور خارج کردن موضوع توسط شما جای تعجب داره

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
من تجربه شخصیم رو از سال 92 به بعد میگم برای دوستان بعد از انتخابات چون فکر میکردم تا چند سال حداقل قیمت ارز جهش چندانی نداره تصمیم گرفتم پولم رو سپرده گذاری کنم از همون اولش یک عده از دوستان میگفتند بانک ها ورشکستن و مواظب باشید سال اول تو گردشگری با 23.5 درصد سپرده گذاری کردم سال دوم تو قوامین سپرده گذاری کردم 22. +3 درصد که میشد 25 درصد و سال سوم تو نور سپرده گذاری کردم 24 درصد فعلا که هیچکدوم به مشکل نخوردند ولی یکسری اطلاعات خوبم گرفتم مثلا از اولش معلوم بود فرشتگان با سود 32 درصدی دووم نمیاره یا موسسات غیر مجاز مثل ثامن الحجج به مشکل میخورند که تو این تاپیک شکم نسبت بهشون با اطلاعات دوستان به یقین تبدیل شد

arsmnat

Registered User
لایک‌ها
17
اقتصاد نوین ظاهرا طرح ۲۲ درصدیش تا پنج شنبه بوده

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

chama

Registered User
لایک‌ها
241
بانک آینده در طرح عیدانه حساب روزشمار 22 درصدی با کف یک میل افتتاح می کند.
اگر موجودی بیاد زیر یک میل میشه 10 درصد و با افزایش موجودی نرخ سود همان 10 درصد خواهد بود.
حساب به کارت شتاب متصل می شود.
برخی شعب برای بالای صد میل 22.5 هم افتتاح می کنند.

بالا