lord_alone_dark
Registered User
100 بارم باشه میگم بانک ایران زمین بانک الکی هستش مگس توش پر نمیزنه
اقتصاد نوین 22 درصد میده،سه ماهه،من خودم دوتا حساب تا حالا بازکردم.حضوری باید بری.سلام من حدود 10 میلیون پول دارم سپرده 3 ماهه یا 6 ماهه کجا بزارم بالاترین سود بده؟
دوستان میگن اینجا اقتصاد نوین 22 درصد میده ولی تو سایتش که نوشته 14.5 درصد!
الان کسی اخیرا دیروز یا پریروز یا روزای قبل این ماه رفته سپرده مشابه باز کنه؟ بیاد راست و ریستش بگه ممنونم
میشه بانک های مطمئن رو بگید دوست عزیزچرا میشه توصیه کرد مردم تو چاه نیوفتن
فقط صددردصد دولتی هامن توي يه موسسه 100 ميل دارم ميخوام حسابمو ببرم يه بانك معتبر و بي حاشيه كدوم بانك پيشنهاد ميكنين تا يك سال هم به پولم احتياجي ندارم
من خودمم از اینده میترسم اینده یکجاهای سرمایه گذاری کرده که اگه بازار مسکن راه نیوفته وضعش خیلی خراب میشه نمونش تات مال سرچ کنیدمیشه بانک های مطمئن رو بگید دوست عزیز
بانک آینده یا اقتصاد نوین خوب هستن
من گردشگری دارم والا اینجور که میگید ادم به فکر فرو میره
فکر کنم اینجوری فقط بانک ملی میمونهمن خودمم از اینده میترسم اینده یکجاهای سرمایه گذاری کرده که اگه بازار مسکن راه نیوفته وضعش خیلی خراب میشه نمونش تات مال سرچ کنید
بانک آینده حداقل پولشو سرمایه گذاری کرده خیلی از بانکها که وام بدون برگشت و اختلاس داشتند.بانک آینده زمانی که اسمش تات بود حتی زمان کوتاهی هم که پولها بلوکه شد سود روزشمار داد .من خودمم از اینده میترسم اینده یکجاهای سرمایه گذاری کرده که اگه بازار مسکن راه نیوفته وضعش خیلی خراب میشه نمونش تات مال سرچ کنید
دوست عزیز ، خودت رو خسته نکن اینجا همه فقط دنبال عدد و رقم بالاتر برای سود هستند و کسی اصلا به اخطارها و گزارشها توجهی نمی کنه.گزاراش کارشناس ارشد بورس از وضعیت بانک های کشور.ما هشدار دادیم اونایی که میگن محاله بانک ها ورشکسته بشن کم نداشتیم بانک و موسسه های ورشکسته از بانکهای 2008 امریکا که قوی تر نیستن بحران مالی بدجوری داره فشار میاره اینو حتما گوش بدین کسایی که واسه سرمایشون ارزش قائلن
اقتصاد نوین که بهتره سه ماهه،22 میده.بانك ملي هنوز با كف 20 ميليون روزشمار 18 درصد رو داره؟
بانك پارسيان هم 3 ماه 21 درصد ميده فقط كف مبلغش رو نميدونم
حتما انتظار دارید کارشناس بورس بیاد از بانک ها تمام قد دفاع کنه؟گزاراش کارشناس ارشد بورس از وضعیت بانک های کشور.ما هشدار دادیم اونایی که میگن محاله بانک ها ورشکسته بشن کم نداشتیم بانک و موسسه های ورشکسته از بانکهای 2008 امریکا که قوی تر نیستن بحران مالی بدجوری داره فشار میاره اینو حتما گوش بدین کسایی که واسه سرمایشون ارزش قائلن
دوست عزیز و محترم شما نمیدونم چرا از روی نا آگاهی دارین از بانک ها دفاع میکنین؟این همه بانک بانک میکنین تاحالا سهامدار یه بانکی بودین؟مجمعش رفتین با 4 نفر مدیراش حرف زدین؟ببینین چه خبره؟اصلا میدونین چرا دارن این همه جنگ میکنن واسه جذب سرمایه؟مرض دارن دارن 22 درصد سود میرن با تورم 7 درصد؟بدشون میاد سود کمتر بدن؟حتما انتظار دارید کارشناس بورس بیاد از بانک ها تمام قد دفاع کنه؟
بانک ها ضرر و زیاد دارن درست ولی مطمئنا بدترین بانک از سودده ترین شرکت بورس معتبر تر هست
از شما بابت اطلاع رسانی هر چند وقت یکبارتون در مورد اوضاع خراب بانک ها ممنونم ! انشالله شما پولتون رو توی بانک ها نزارید و توی بورس سرمایه گزاری بفرمایید اجازه بدید ما و دیگر علاقمندان به سپرده گزاری هم مسیر تاپیک خودمون رو طی کنیم
دوست من ما سهامدار نیستیم اینجا هم تاپیک سهامداری نیست...دوست عزیز و محترم شما نمیدونم چرا از روی نا آگاهی دارین از بانک ها دفاع میکنین؟این همه بانک بانک میکنین تاحالا سهامدار یه بانکی بودین؟مجمعش رفتین با 4 نفر مدیراش حرف زدین؟ببینین چه خبره؟اصلا میدونین چرا دارن این همه جنگ میکنن واسه جذب سرمایه؟مرض دارن دارن 22 درصد سود میرن با تورم 7 درصد؟بدشون میاد سود کمتر بدن؟
دوست عزیز و محترم خود بانک ملت تجارت و صادرات و...اعلام کردن امسال چند هزار میلیارد زیان دادن شما یکم اطلاعات مالی داشته باشین میفهمین.
درضمن الان پایینترین و بد معامله ترین سهم ها تو بورس بانکیان قیمتشون از قیمت اسمی هم کمتر هست.
یکم اطلاعاتتون رو ببرین بالا اینقدر هم واسه پول مفتی که بهتون میدن طرفداری نکنین ملت عادت کرده پول مفت بزاره بقیه کار کنن عادت کردن به مفت خوری اگر شما یکم بارت بود و حالیت بود یک ریال نباید تو بانک بزاری خودت با پولت کار میکردی.
منم حرفی میزنم واسه رفاه حال مردم هست دلم میسوزه خیلی از سهامداراشون بدبخت شدن میتونین بپرسین مستندات میخواین تقدیم میکنم.خود دانین