• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام

دوستان اولا ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم چون جای دیگه ای برای طرحش پیدا نکردم. خواهش دارم اساتید یاری برسونن به من.

تا حالا دوستی با این افرادی که بیزینس دارن کار کرده؟ منظورم اینه که پولی در اختیارشون بذاره، با این شرط که اونا در قبال اون پول ماهیانه سود پرداخت کنن بهش؟ کلا این کار رو چه طور می دونید و پیشنهاد می کنید یا خیر؟ مثلا من اگه 20 میلیون پول در اختیار یکی از این افراد بذارم، معمولا ماهیانه چه قدر باید بهم بهره بده و تو چه قدر بده صرف می کنه؟ این که می پرسم برای اینه که بهره بانکی پایینه و با این پول بی ارزش 200 300 تومن ماهیانه واقعا خیلی ناچیزه. تازه اگه 200 300 هم بدن.

راهنمایی کنید ممنون میشم.

افرادی که خودشون راسا پول میدن به مشتری نرخ معمولا 5% یا بیشتر و برای مبالغ میلیاردی مقداری کمتر که این آخری بیشتر توافقی هست

همین افراد سودی که از سرمایه گذار شون میدم 3 تا 3.5 درصد هست

اگرم آشنا باشه توافقی

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
آقو اینقدر آقا فرزاد ما رو اذیت نکید
156fs428254.gif

اصلا مقصر شماهایید که میرید تو بانکهای دیگه حساب باز می کنید
2i1d1co.gif

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
اول اینکه باعث تاسف ــه افراد بی ادبی مثل شما کارمند بانک هستن انتظار زیادی هم نمیره البته ! کلمات بسیار زیباتون رو هم سانسور کردم !
دوم اینکه ما خودمون تو شهر یه مغازه بزرگ فرش فروشی داریم دم عید هم پر میشه از مشتری عید سال قبل پدرم به خاطر یه کلمه که صندوق دار به مشتری گفته بود 10 روز حقوقش رو کسر کرد ! کسی حق توهین به مشتری رو نداره حالا هر کی که باشه فرق نمیکنه چه من باشم چه صندوق دار چه هر کس دیگه . هر انسان دارای احترامه حتی اگر گدا باشه ! همینایی که تو جاهل و نادان میخونی اگر نباشن و نیان تو بانک پول بزارن به نون شب ــت هم محتاج میشی :D
از همه مهمتر شما که اعصابت نمیکشه چرا رفتی کارمند بانک شدی ؟!
حرف این دوستمون هم کاملا درسته رفتار صندوق دارهای بانک های ملت و تجارت و بعضا صادرات واقعا غیر قابل تحمله ! طوری رفتار میکنن انگار از آسمون نازل شدن :دی اکثرا هم یا با تلفن حرف میزنن یا میخورن یا با بغل دستی لاف میزنن :lol:
فقط و فقط برخورد کارمندان سامان پاسارگاد و پارسیان و آینده و ملی خوبه

اولن ما نگفتیم همه
گفتم چون با همه جور آدمی از صبح تا شب باید حرف بزنن از جاهل تا دانا ( این اشتباه تایپ کردم ) دیگه مثلن انتظار قربونت بشم زیاد نداشته باش

بانک ملی خوش اخلاقن ؟

بعدشم شما فرش فروشی و با بانک میسنجی ؟

فرش فروشی خوب مسلمه مشتری بیاد کاسب باید خوش اخلاق بشه چون اون نیاد به کی فرشاشو بندازه
اون میاد تا سود بیشتر و 2 برابر شب عید بره در پاچه ی مشتری بیچاره

اما بانک مشتری خودشو داره . و حقوق کارمنداش اکثرن سر جاش
بانک هم کارمندا صبح تا شب به مشتری تا جایی که مشتری درست رفتار کنه درست رفتار میکنن

احترام باید دو طرفه باشه . منم نگفتم این بنده خدایی که رفتار بد دیده کار اون کارمند درسته میگم صبح تا ظهر با انواع مشتری ها و رفتارها در ارتباطن یکم اونا هم بهتر رفتار کنن رفتار درست میبینند

بله اتفاقن چون حوصله م بالاست کارمند بانک شدم اما با هر کی تو همون شعبه هم مدل خودش رفتار میشه . دو دستی فیشو تقدیم دو دستی برمیگردونم . بد حرف بزنه منم تو کارش لنگ میندازم و بسته ی 2000 هزاری بهش میدم

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
من امروز رفتم بانک دی جهت باز کردن حساب.کارمند بانک گفت که سود سالیانه روزشمار 15.5 درصده با حداقل موجودی 50 هزار تومان!!.میگفت که یک حساب دیگه داریم حداقل موجودی باید 5 میلیون تومان باشه که 20 درصد سود سالیانه میده
حالا این 15.5 درصدش حقیقت داره؟؟!.من که شک کردم!!جریان چیه؟؟
ممکنه از یک بانک دی تا بانک شعبه دیگه فرق داشته باشه؟!

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
بعید می دونم هر شعبه ساز جدا بزنه .

درضمن اسپمر عزیزی که تو این تایپک فعالی ، یادت هست که هر روز می یومدی تو تایپک بورس و اسپم در میدادی که شاخص می یاد زیر 75000 . لطف کن و اگه تحلیل بادی دیگه ای داریند بیاین و تو تایپک بورس از خودتون در کنید .:D

hamedf

Registered User
لایک‌ها
291
بانك دي بيشترين سود رو ميده

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
بعید می دونم هر شعبه ساز جدا بزنه .

درضمن اسپمر عزیزی که تو این تایپک فعالی ، یادت هست که هر روز می یومدی تو تایپک بورس و اسپم در میدادی که شاخص می یاد زیر 75000 . لطف کن و اگه تحلیل بادی دیگه ای داریند بیاین و تو تایپک بورس از خودتون در کنید .:D

تاييد ميشه

حرفاي بي پايه و اساسش...
اي مخل بازار:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
بستگي به خود طرف داره ديگه ولي عرف بازار ٢.٥ درصد بعضيا هم ٣ درصد ميدن !

به شما بايد ماهي ٥٠٠ و يا ٦٠٠ ( ٢.٥ يا ٣ درصد ) حالا طرف كارش خيلي سرد داشت بيشتر داد كه چه بهتر و اگر كارش بيخود بود و خواست كمتر بده كه همون بانك بزار
بانك ٣٠٠ ميده به اين مبلغ !

مزيت : سود بيشتر نسبت به بانك
عيب : پول اوليه از دست شما خارج هست و هر زمان دسترسي نداريد و فكر كنم حداقل سه ماه پول رو بخوان و بايد فكر كنيد بلوكه شده يا سپرده گزاشتيد !
دوست عزیز خیلی ممنون واقعا کمکم کردین، خیلی مفید بود اطلاعاتتون. پس رو این حساب زیر 3% و نهایتا 2.5 باید بدم چون صرف نمی کنه اصلا.
ضمنا من نمی تونم پول رو خیلی مدت بذارم دستش و نهایتا همون 3 ماه. حالا صحبت می کنیم باهاش ببینم چی میشه.
سود بیشتر میخوای بزار صندوق

صندوق های سرمایه گذاری

سود 3 ماهشون از سود سالانه بانک و مضاربه و ... بیشتره

ولی در مورد سوالتون بالای 4 درصد . کمتر ارزش ریسک نداره (با عرف بازار کاری ندارم )

2.5 درصده که تقریبا میشه همون بانک ! موسسه به 20 تومن تا 27 درصد سود میده که میشه 2.25
از شما هم ممنون دوست عزیز که راهنمایی کردین. والا صندوق ها رو زیاد نمی شناسم. شما خودتون با کدوم صندوق کار کردین؟ ضمنا 27 درصد رو به شرط نگه داشتن چه مدت پول تو دستش میده؟
٢٠ تومن رو باش هر چيزي كه فكر ميكنه بخر بفروش بخر بفروش بخر بفروش و ... هم سودش بيشتر هست هم لذت ميبري و ...

والا دوست عزیز من فعلا دانشجو هستم و قصدم این هست که سرمایه ام رو افزایش بدم برای بعد. و فعلا قصد خرید و فروش این شکلی که میگین ندارم. می خواستم ببینم کلا بهترین راه برای اینکه 20 تومن رو افزایش بدم چه طوریاست. حالا جز این چیزا راه های دیگه یی هم می شناسین که پیشنهاد بدین؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
چون با همه جور آدمی از صبح تا شب باید حرف بزنن

یاد یک خاطرهای افتادم
از اون زمان که مراجعه کنندگان بانک؛ پشت پیشخون کاغذ می ذاشتن؛ برای نوبت تا یک قبض پرداخت کنن و رو شیشه باجه زده بود که لطفا موبایل خاموش (خدای ناکرده اگه موبایلی زنگ می خورد سیستم تا یک ساعت قطع بود :D)

خلاصه یک پیر مرد بود قبضشو داد و صندوقدار پرداخت کرد و قبض ماشین کرد ؛ یادم به رنگ آبی بود و کم رنگ خورده بود ؛خلاصه پیرمرد داد و قال راه انداخت که دیده نمیشه 100 نفر آدم تو صف شاهدت دادن که بابا به خدا ماشین شده و کم رنگه ؛برای اینکه پیر مرد رو آروم کنند دوباره براش ماشین کردن و به زور زیر بار رفت و بعد گفت مهرش کو؟ ( اون موقع مهر دریافت شد و مهر نام متصدی و مهر نام بانک می زدند) متصدی مهر زد از شانسش کم رنگ خورد و باز پیرمرد شروع به غرور و داد و بیداد کرد یهو ؛صندوقدار ازش قبض گرفت و مهر تو استمپ فرو کرد فکر کنم 15 تا 20 بار پشت سر هم مهر زد و با عصبانیت گفت کافیه پدر جان و یا بیشتر بزنم
بعد پیرمرد کلی فحش و ناسزا به .... و کارکنان بانک داد و با عصبانیت رفت ....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

شما هم کارمند بانک ملی و ملت بودی از صبح تا ظهر این همه کار و مشتری و انواع مشتری جاهل و نادان
اعصابت بهتر از اونا نبود

و مسلمن در بانکی باشی که صبح تا ظهرش کلن 30 تا مشتری باشه مسلمن آرامش داری

بعضی مواقع باید به کارمندان بانک حق داد
هر کسی توی هر شغلی که باشه و ارباب رجوع متعدد داشته باشه این گرفتاری رو داره که یه عده از ارباب رجوع ها بدبرخورد و بدقلق هستند و این منحصر به کارمند بانک نیست، ولی کلا برخورد اون کارمند هم روی ایجاد آرامش و پاسخ مناسبی که مراجعه کننده میده خیلی تاثیر داره. یه کارمند داریم که حتی اگر مراجعه کننده عصبی باشه طرف رو آروم می کنه و تا حد ممکن سعی می کنه مشکلش رو حل کنه، یکی هم هست که با همه دعوا داره و خودش مراجعه کننده رو تحریک می کنه!

به طور خاص مسأله ای که برای من در شعبه دوم پیش اومد این بود که وقتی نوبت من رو (مثلا 320) خوندند من اون طرف شعبه بودم. به محض این که من بلند شدم و مدارک تکمیل شده رو برداشتم تا برم سمت باجه مورد نظر خانم کارمند محترم در عرض چند ثانیه نوبت بعدی (مثلا 321) رو خوندند. بعد من رفتم گفتم من شماره 320 هستم، گفتند که الان نوبت شماره 321 هست، نه 320 جناب! من دیدم طرف یه چیزیش میشه، گفتم بابا همون بهتر که پیش این نرم، رفتم به کارمند باجه بغلی گفتم که شماره ام گذشته و اگه ممکنه بعد از این مراجعه کننده فعلی تون شما کار من رو انجام بدین، که ایشون با خوشرویی قبول کردند. اون خانم هم مشتری شماره 321 اش اصلا نیومد و چند ثانیه بعد از این که من از پیشش رفتم 322 رو زد که شماره 322 بنده خدا بدو بدو اومد که یه وقت نوبت اون هم ماست مالی نشه!

حالا قضاوت در مورد این که توی این مثال مشتری مقصر بوده یا کارمند بانک به عهده خودتون! این رو هم بگم که اینها همه مال شعبه دوم ملت بود و شعبه اول بانک ملت که به خونه ما نزدیک تر بود گفت امروز ما حساب باز نمی کنیم و من رو مجبور کرد برم یه جای دورتر.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
منم تو کارش لنگ میندازم و بسته ی 2000 هزاری بهش میدم

یدونه از این کارمندای بانک یه سری به تور من خورد واقعا انسانیت تو وجود اینجور ادما نیست
اومدم حسابمو ببندم
با این که از جیب اون نمیره خیلی بهش زور داشت مثل اینکه
حالا نمیدونم چرا
ورداشت کل مبلغ پول رو 2000 5000 تومنی داد که حملش واسم سخت بشه
کلا اینجور کارمندا ارزش صحبت کردن ندارن باید بری سراغ رییس شعبه بگی بیاد به زبون خودش باهاش صحبت کنه ;)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان شیرازی ، بانک گردشگری به جز " شيراز - بلوار معالي آباد - نبش كوچه 27 " دیگه کجا شعبه داره؟

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان شیرازی ، بانک گردشگری به جز " شيراز - بلوار معالي آباد - نبش كوچه 27 " دیگه کجا شعبه داره؟
نزدیک ماست ازشون پرسیدم مثل اینکه یک شعبه دیگه هم عفیف اباد دارند

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان این 20درصد روزشمار بانک رفاه حداقل موجودی داره؟

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
نرخ سود کوتاه مدت بانک شهر چقدر است؟
اینترنت بانک بانک شهر با دستگاه یا معمولیه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اینا که همش اشتباه اس !!!!
اینا نرخ سودایی هست که بانکها مصوب شده که بدن اما همشون دارن خیلی بیشتر از این درصدا میدن
هیچ موقع به حرف های اینجور منابع (سایت) دقت نکنید

نرخ سود هایی که در سایت ها زدند درسته... اما بانک ها یه سری پنل هایی هم دارن واسه آدم های مایه دار .. :دی

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان تمام موسسات به غیر از موسسه توسعه از لیست بانک مرکزی حذف شده به نظر شما علت این اتفاق چی میتونه باشه

بالا