• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
پس چرا اینجا اینطوری گفتی؟ :دی
دوست عزیز ماها که توی بانکهای خصوصی که اسمشون توی لیست بانک مرکزی هست پول گذاشتیم میترسیم وای به حال شما که میخوای تو موسسه در شرف تاسیس بذاری
پایینتر که صددرصد هست.ولی اینجا ایرانه و اتفاقات عجیب قریب زیاد توش میوفته یه بار میبینی بانکه ورشکست میشه ولی موسسه هنوز سرپاست :دی:D

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
حاجیکس جمله من سوالی هست
میگم زده در شرف تاسیس یا مجوز گرفته؟
بعدش چه فرقی بین مجوز بانک خصوصی و موسسه هست
حتما موسسه پایین تره دیگه درسته؟
بانک حداقل سرمایه اش 40000000 تومان هست!

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
کسی نظری به تین بانک نداره؟؟؟

نشنیدم! موسسه کوثر قدیمیه؟

تبلیغاتش همه شعار بوده و بس!

یه بیلیبورد بزرگ زده بود.....
تا حالا بدون ضامن وام گرفته اید؟
بدون ضامن....! سریع....!

سوال کردم که شرایط؟ گفت سرمایه خودتون رو میذارید بعد از ایکس ماه ایکس برابر و... بعد از ایکس ماه ایکس برابر بهتون میدیم.....

گفتم ببخشید این همون روش بقیه موسسات نیست؟ مثلاً مهر؟ گفت نه این رو ما مدتیه شروع کردیم!

کلاً شعار هست!

البته اگه این موسسه شده اون بانک.... من خیلی وقته به جز بانک شهر، ملت، تجارت، ملی، پاسارگاد پامو جایی نذاشتم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سوال اولو نمیدونم
سوال دومو بله میده
دوست عزیز شما خودت گرفتی کارت اعتباری اخه تو سایتش زده بزودی
شرایط استفاده این کارتها چجوری هست اینو میدونم که بعد از خرید واست صورت حساب میاد بعد 10 روز فرصت داری تصفیه کنی قسمتی که نمیری تصفیه کنی و قسط بندی میشه شرایط چجوریه
مثلا واسه 1 میلیون چه قدر باید ماهیانه پرداخت کرد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان این 20درصد 3ماهه بانک صادارت چجوریاست؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بانک مرکزی هم از تو سایتش در شرف ها رو برداشته و هم گفته جز موسسه توسعه باقی موسسات مجوزی ندارن و به بانک مرکزی هیچ ربطی ندارن.....

دوستان حالشو ببرید موسسات پشم هستن به قول بانک مرکزی و حتی اگر پولاتون رو خوردن هیچی نمیتونید بگید.
:D:D:D

بانک آینده هم که از لیست بانکها حذف شده بسلامتی همه چی ارومه :D:D:D

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانک مرکزی هم از تو سایتش در شرف ها رو برداشته و هم گفته جز موسسه توسعه باقی موسسات مجوزی ندارن و به بانک مرکزی هیچ ربطی ندارن.....

دوستان حالشو ببرید موسسات پشم هستن به قول بانک مرکزی و حتی اگر پولاتون رو خوردن هیچی نمیتونید بگید.
:D:D:D

بانک آینده هم که از لیست بانکها حذف شده بسلامتی همه چی ارومه :D:D:D

تو اون اطلاعیه بانک مرکزی گفته در تعاونی های اعتبار و صندوقهای قرض الحسنه که الان مخصوصا در شهرستانها زیاد شدند. صحبتی از موسسات اعتباری مثل کوثر ، ثامن ، و ... نشده.
در ثانی این اطلاعیه داده شده تا موسسات اعتباری ، زیر میزی و حق حساب خودشون را به موقع به بانک مرکزی بدند. هدف این بوده. و این اطلاعیه برای مردم عوام داده شده.
وگرنه هر کسی که باید ، می دونه که مثلا موسسه ثامن یا ثامن الحجج یا مهر و... که معلومه مال کدوم ارگانند را هیچ کس حتی بالاتر از بانک مرکزی هم نمی تونه کاری به کارشون داشته باشه.
در ضمن اگر بانک خصوصی ای بخواد ورشکسته بشه! نه بانک مرکزی و نه هیچ جای دیگه ای پول کسی را نداره که پس بده. میزان سپرده بانکها در بانک مرکزی 5 درصد سپرده های مردم در اون بانک هم نیست. پس اینقدر حرف عوام را که بانک مرکزی هم همون را می خواد ، که اگه فلان بانک یا موسسه ورشکست بشه اگه مجوز داشته باشه بانک مرکزی پولمون را پس میده ، نزنید!!! اگر نمی تونید به بانک یا موسسه اعتماد کنید تنها راهش اینه که یا با پولتون کار کنید یا مثلا سکه و ملک بخرید

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تو اون اطلاعیه بانک مرکزی گفته در تعاونی های اعتبار و صندوقهای قرض الحسنه که الان مخصوصا در شهرستانها زیاد شدند. صحبتی از موسسات اعتباری مثل کوثر ، ثامن ، و ... نشده.
در ثانی این اطلاعیه داده شده تا موسسات اعتباری ، زیر میزی و حق حساب خودشون را به موقع به بانک مرکزی بدند. هدف این بوده. و این اطلاعیه برای مردم عوام داده شده.
وگرنه هر کسی که باید ، می دونه که مثلا موسسه ثامن یا ثامن الحجج یا مهر و... که معلومه مال کدوم ارگانند را هیچ کس حتی بالاتر از بانک مرکزی هم نمی تونه کاری به کارشون داشته باشه.
در ضمن اگر بانک خصوصی ای بخواد ورشکسته بشه! نه بانک مرکزی و نه هیچ جای دیگه ای پول کسی را نداره که پس بده. میزان سپرده بانکها در بانک مرکزی 5 درصد سپرده های مردم در اون بانک هم نیست. پس اینقدر حرف عوام را که بانک مرکزی هم همون را می خواد ، که اگه فلان بانک یا موسسه ورشکست بشه اگه مجوز داشته باشه بانک مرکزی پولمون را پس میده ، نزنید!!! اگر نمی تونید به بانک یا موسسه اعتماد کنید تنها راهش اینه که یا با پولتون کار کنید یا مثلا سکه و ملک بخرید

داداش من حرفای شما رو قبول دارم
اما این موارد رو نباید مردم بنشینن از نسبت دادن ارگانها به موسسات و.... مقایسه کنند اونم آیا اطلاعات صحیح باشه یا خیر !!! اینا همش از بی سامانی موسسات و تحت نظارت نبودن ارگانهای مختلف هست.

اگر کشوری 4 تا مسئول درست و درمون داشته باشه و هر ارگانی به خودش قدرت جداگانه ای نداشته باشه و هر کسی خودش با قدرتی که توی اون سیستم و توی اون ارگان داره هر کاری دلش بخواد میکنه ...

شما فکرشو بکن فرد یا افرادی مثل بابک زنجانی که خودشون به اینجا نرسیدن مسئولین به اونها اجازه دادند بابک زنجانی های زیادی بوجود بیاد و بعد از اینکه گندش در میاد یه نفر رو میگیرن و متهم میشه کلا کشور ما مشکلاتی داره که اگر هر کسی مطرح کنه که افرادی مسائل اقتصادی و اجتماعی ما رو هدایت میکنن و روی زندگی مردم تاثیر میذارن که حتی اگر اسمشون بیاد وسط بدون هیچ گناهی متهم میشی از این بیشترم نمیشه حرف زد اما نتیجه نهایی این مردم هستن که ضررش رو میکنن. و سودهاشو اون ارگان ها و افراد خاص میرن.

اغلب افرادی که توی این تاپیک میان یه سرمایه جزئی دارن که نمیتونن ازش درامدی کسب کنن و بخاطر همین بی عدالتی ها مجبورن ببرن بذارن موسسه اونم با ترس و لرز.... وگرنه کسی که پول درستی داره هیچ وقت نمیذاره سپرده......

Last edited:

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
دوستان عزیز، بالاترین سود بانکی برای حساب های بانکی برای بانک آینده می باشد یا بالاتر از آن هم ارائه می شود ؟

19 درصد با حداقل 50 هزار تومان موجودی ...

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان عزیز، بالاترین سود بانکی برای حساب های بانکی برای بانک آینده می باشد یا بالاتر از آن هم ارائه می شود ؟

19 درصد با حداقل 50 هزار تومان موجودی ...
بانک دی هم 19 درصد با حداقل 50 هزارتومان موجودی میده.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بعدش کسی درباره این سپرده 3 ماهه بانک صادرات که 20درصده چیزی میدونه؟

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
اینترنت بانک کدام بهتر است ؟ دی یا آینده ؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بانك اينده خطري شد ! ( نه از اينكه از ليست حذف شد از اينكه مردم بترسن و حمله ور بشن براي خارج كردن پولاشون اونجاست كه ورشكستگي رو خواهيم ديد )
بعد از حذف از ليست بانك مركزي يكسري چيزا حذف شد امروز ميگفتند حق دادن دسته چك بانك اينده نداره و ...

Last edited:

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان من هم کوثر و هم ثامن پول دارم همینطور پدرم و داییم و کلا خانوادگی بیشتر پولمون این دو جاست.! که هر دو امروز از لیست بانک مرکزی خارج شدند ( به همراه آرمان و تات و ثامن الحجج ).! به نظر شما بعد از حساب کتاب با بانک مرکزی به شرایط قبلی بر میگردند یا.؟ اگه همه از ترس این خبر بخواند پولشون رو بیرون بکشند که بانک ورشکست میشه چون هیچ بانک یا موسسه ای به اندازه ی سرمایه همه ی سپرده گذار ها پول نقد نداره.! ( بخشیش تو کار و دست وام گیرندگان و ملک و .. است. ) البته دفعه قبل که تات و فرشتگان و .. مشکلی برای سپرده گذار هاش پیش نیومد . دوستان اگه کسی اطلاعات مفیدی داره لطفا دریع نکنه.
با تشکر.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
تا چند روز دیگه به هیچ وجه خودم یا کسی از نزدیکان معتمد دسترسی به بانک و عابربانک و دفترچه و مدارک شناسایی ندارم و نمی تونیم به بانک آینده یا خودپرداز بریم و پولم رو در آریم!!! یعنی همه پولم به فنا رفت؟ حالا چه کار کنم؟

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
تا چند روز دیگه به هیچ وجه خودم یا کسی از نزدیکان معتمد دسترسی به بانک و عابربانک و دفترچه و مدارک شناسایی ندارم و نمی تونیم به بانک آینده یا خودپرداز بریم و پولم رو در آریم!!! یعنی همه پولم به فنا رفت؟ حالا چه کار کنم؟
نه بابا این چه حرفیه مگه کشکه که پولتون به فنا بره
هیچ مشکلی پیش نمیاد خیالت جمع

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

avan

Registered User
لایک‌ها
207
یعنی بانک آینده با این همه عظمت ممکنه ورشکسته بشه؟
بابا همش دروغه و چاغان
همش زیر سر این بانک مرکزیه
باج ندی این بلا رو سرت میارن.

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
امروز یه کاری داشتم بانک رفاه در مورد سود سوال از کارمندش کردم میگفت کوتاه مدتوم 20% است و کف قیمت هم نداره همچنین اینترنت بانک هم دستگاه رمزیاب نمیخواد و با https است بنظرم میتونه گرینه خوبی باشه هم شعباتش زیاده و هم سودش

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
امروز یه کاری داشتم بانک رفاه در مورد سود سوال از کارمندش کردم میگفت کوتاه مدتوم 20% است و کف قیمت هم نداره همچنین اینترنت بانک هم دستگاه رمزیاب نمیخواد و با https است بنظرم میتونه گرینه خوبی باشه هم شعباتش زیاده و هم سودش

اگه اینجوری باشه عالیه کوتاه مدت 20 درصد پس یک ساله رو صدرصد 22 میدن

بالا