• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
فاطمه بهادری: پس از اعلام حمید تهرانفر، معاون نظارتی بانک مرکزی مبنی بر اعلام اسامی موسسات دارای مجوز در سایت بانک مرکزی، موسسات دارای مجوز اولیه اقداماتی را انجام داده‌اند که در پی می‌آید. برخی از این موسسات حتی با احراز همه شرایط بانک مرکزی در انتظار اخذ مجوز نهایی هستند که به نظر می‌رسد این روند بسیار طولانی‌تر از حد معمول شده است.

اطلاعیه بانک مهر اقتصاد

بانک مهر اقتصاد در فرآیند اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی و سایر مراجع ذی‌ربط قانونی تاکنون اقداماتی را انجام داده است. اساسنامه این بانک در شورای پول و اعتبار به تصویب رسیده و این موسسه با شماره 429709 در اداره ثبت شرکت‌ها ثبت شده است. ترازنامه بانک استانداردسازی شده و پذیرش مقدماتی در فرابورس و نصب تابلوی بانک مهر اقتصاد با هماهنگی بانک مرکزی نیز از دیگر اقدامات بوده است. تنها اقدام باقیمانده در این خصوص واگذاری 51 درصد از سهام بانک با هماهنگی بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار تهران است که این اقدام نیز در حال برنامه‌ریزی و اجرا است.

پذیره‌نویسی موسسه نور تا پایان امسال

موسسه اعتباری نور (در شرف تاسیس) از محل تجمیع موسسات مالی و اعتباری کارسازان آینده، ریحانه گستر مشیز با سرمایه هزار میلیارد ریال در شرف تاسیس است. براساس برنامه ریزی انجام شده در هیات اجرایی تاسیس موسسه اعتباری نور، پذیره‌نویسی عمومی موسسه تا اسفند ماه امسال انجام خواهد شد.

پذیرش آرمان در فرابورس، به زودی

موسسه مالی و اعتباری آرمان در حال حاضر در انتظار نامه بانک مرکزی برای اداره ثبت شرکت‌ها و ورود به فرابورس است. بنا بر اظهارات عنایتی عضو هیات اجرایی، از مجموع 300 میلیارد تومان سرمایه اولیه موسسه آرمان ، 200 میلیارد تومان به صورت نقدی تامین شده و یکصد میلیارد تومان دیگر نیز به صورت پذیره‌نویسی به زودی تامین خواهد شد.

موسسه عسکریه

موسسه مالی و اعتباری عسکریه در سال 1366 با نام صندوق قرض‌الحسنه عسکریه فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 1385 موافقت اصولی بانک مرکزی اخذ شد. اساسنامه موسسه در سال 1389 به تایید بانک مرکزی رسیده است. سپس موسسه عسکریه در ابتدای سال 1390 به پذیره‌نویسی اقدام کرد و در تیرماه همان سال به عنوان موسسه مالی و اعتباری به شماره 360747 ثبت شد. سهام موسسه در حال حاضر در فرابورس معامله می‌شود. این موسسه در هفتم دی‌ماه جاری مابقی مبلغ سرمایه 300 میلیارد تومانی را از طریق پذیره‌نویسی تامین کرده و اقدامات انجام شده را کتبا به بانک مرکزی، سازمان بورس و اداره ثبت شرکت‌ها برای اخذ مجوز نهایی اعلام کرده است.

موسسه کوثر

موسسه مالی و اعتباری کوثر با مجوز بانک مرکزی، فعالیت اقتصادی خود را به صورت رسمی از بهمن ماه 1389 آغاز کرد. پذیره‌نویسی 450 میلیارد ریال سهام موسسه در تاریخ 21 مرداد 1391 تماما از طریق شبکه کارگزاری فرابورس ایران انجام شد. همچنین به استناد مجوز شماره 94277/91 بانک مرکزی موفق به ثبت شرکت مالی و اعتباری کوثر مرکزی (سهامی عام) با شماره 434259 مورخ 16 بهمن 1391 شد. از سوی دیگر از ابتدای سال 1391 و با اصرار بانک مرکزی، موسسه کوثر کفالت صندوق جوانان خیر را بر عهده و تعهدات این صندوق بحران زده را ادا کرد. افزایش سرمایه موسسه کوثر نیز به 400 میلیارد تومان تصویب و 95 درصد آن محقق شد.

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
یه تجربه ی شخصیمو بگم دوستان. برای کوتاه مدت یا یک ساله بخصوص اگه پولتون زیاد نیست برای یکی دو درصد بالا پایین هی بانک عوض نکنید. اگه از بانکتون راضی هستید بزارید باشه چون ممکنه به زودی بدلیل رقابت بانک شما که در ظاهر عقب مونده یهو سود بیشتری بده. مثلا من وقتی ثامن یک ساله 21.5 درصد میداد خواستم بزارم کوثر که 22.5 درصد میده ( تو هر دو حساب داشتم ) ولی تنبلی کردم و نبردم و بعد از مدت کوتاهی ثامن شد 25 درصد با شرایط مناسب ( 5 ساله به شرط یک سال ) و اگه پولم رو برده بودم کوثر یکساله کرده بودم دوباره کاری میشد. البته برای اختلاف سود های زیاد یا رقم های بالا که شاید یک درصد هم ارزش داشته باشه شرایط فرق میکنه.
مخلص دوستان.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من فقط روزشمار کوتاه مدت ماهانه بالای 18 درصد میخوام (الان بانک شهره)
بانک آینده هم نمیخوام باشه
گردشگری هم توی شهرمون نیست
سپرده سالانه مالانه هم نمیخوام

الان بالاتر از اینا کدوم بانکه؟؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
البته زیاد اهل سود بازی نیستم
امروز sms واریز سود سامان برام اومد (حساب پس انداز کوتاه مدت)
21/9/1392 تا 20/10/1392
14861 ریال
با توجه به این که موجودی در 19 /10/1392 مبلغ 952618 ریال بوده و از تاریخ 21/9/1392 تقریبا چند روز موجودی حساب کلا صفر ریال بوده
دو نتیجه گرفتم:
1) اینکه میگن اگر موجودی از یک حدی پایین بیاد کلا سود اون ماه مالیده میشه؛ درست نیست
2)باید حداقل موجودی فلان قدر باشه تا سود پرداخت بشه هم درست نیست

و با یک ضرب تقسیم تقریبا 18.72 درصد و خطا ها رو در نظر بگیریم تقریبا 19 درصد سود روز شمار واریز شده

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
من فقط روزشمار کوتاه مدت ماهانه بالای 18 درصد میخوام (الان بانک شهره)
بانک آینده هم نمیخوام باشه
گردشگری هم توی شهرمون نیست
سپرده سالانه مالانه هم نمیخوام

الان بالاتر از اینا کدوم بانکه؟؟

سلام دوست عزیز . همین بانک شهر خوب هست
البته بانک دی هم هست گویا روزشمار 19 درصد

بانک شهر و دی هر دو از بانکهای خوب و امکانات خوب هست
اما بانک دی امکانات بهتری داره . ولی اگر برای سود و کارهای بانکی و عابر و .. هست همون شهر هم خوبه

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوستان این بانک رفاه که 20 درصد میداد چی شد؟ شرایطیه یعنی کف موجودی میخواد؟

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام
ظاهرا بانک رفاه سود 20 درصد روز شمار داره.
سووال
1-آیا کف سپرده گذاری داره؟
2-آیا بصورت دفترچه و کارت atm هستش که هر موقع میخواهی پول برداری و بزاری؟
3-آیا اینترنت بانک به این حساب کوتاه مدت تعلق می گیرد؟
4-ایا در ماه اول پول بلوکه میشود؟

ضمنا این بانک گردشگری که 22 درصد کوتاه مدت میده ظاهرا یک ماه اول پول بلوکه هستش .ولی نمیدونم قابل اعتماد هست یا نه آخه بانک مرکز یکه روش ننوشته یکهو میگه دیگه این بانک را من قبول ندارم.

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
21/9/1392 تا 20/10/1392
14861 ریال
با توجه به این که موجودی در 19 /10/1392 مبلغ 952618 ریال بوده و از تاریخ 21/9/1392 تقریبا چند روز موجودی حساب کلا صفر ریال بوده
دو نتیجه گرفتم:
1) اینکه میگن اگر موجودی از یک حدی پایین بیاد کلا سود اون ماه مالیده میشه؛ درست نیست

و با یک ضرب تقسیم تقریبا 18.72 درصد و خطا ها رو در نظر بگیریم تقریبا 19 درصد سود روز شمار واریز شده

من که شنیده بودم سامان برای مبالغ بالای 20 میلیون 19% روزشماره و کوتاه مدت عادیش 7%
پس چه جوری به شما 19% سود داده؟

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
خسته شدم از بس پرسیدم!!

لطفا یکی بگه برای سپرده4 میلیون به بالا بهترین سود روزشمار رو کدوم بانک لعنتی میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حدافل 20% میخوام
برای مبلغ زیر 10 میلیون بانکها این درصد رو نمی دن بانک دی فقط هست که 19 درصده
از بین موسسات، موسسه کوثر 20 درصده روز شمار

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
برای مبلغ زیر 10 میلیون بانکها این درصد رو نمی دن بانک دی فقط هست که 19 درصده
از بین موسسات، موسسه کوثر 20 درصده روز شمار
مبالغ زیر 10 میلیون و بانک رفاه 20 درصد میده روز شمار

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آقا این قضیه مجوز نداشتن بانک آینده چقدر جدیه؟؟؟

ما پولمون داخل این بانک زیاده!!! چه کار کنیم؟؟؟؟ شعیه ش هم درست روبه روی کوچمون هست!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
21/9/1392 تا 20/10/1392
14861 ریال
دو نتیجه گرفتم:

1) اینکه میگن موجودی از یه حدی پایینتر نره فقط برای ماه اولی هست که سپرده باز میشه و ماه های بعد مشکلی نداره.

2) حداقل موجودی هم درسته یعنی بر فرض اگر شرط حداقل موجودی سپرده ای 10 هزار تومن باشه و شما موجودیت در طول روز زیره 10 هزار تومن بیاد اون روز هیچ سودی به شما تعلق نمی گیره. شما 1 ماه موجودیت زیره 10 هزار تومن باشه اون ماه هیچ سودی بهت تعلق نمیگیره.

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
نمیشه دوست عزیز حساب 22% بانک گردشگری برای مبالغ بالای 10 میلیون تومان میباشد
موقع افتتاح حساب سوال کرده بودن که میشه با ۱۰ هزار افتتاح کرد و روز بعد مبلغ ۱۰ میلیون رو بهش پایا کرد که جواب دادم بله میشه

mazda_dalvandi

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان من شنيدم بانك قوامين روز شمار ٢٣ درصد ميده با شرط ١ ماه ... ايا اين موضوع صحت داره؟؟؟

در ضمن كارت اعتباري وجود داره كه وقتي از اون كارت مبلغي رو خرج ميكنيم بشه به صورت قسطي پرداختش كرد؟؟؟

Sent from my iPad using Tapatalk

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان این بانک رفاه که 20 درصد میداد چی شد؟ شرایطیه یعنی کف موجودی میخواد؟

بنده امروز بانک رفاه 20 درصد روشمار باز کردم اما 1 م ته حسابت باید باشه بعد از 3 ماه اونم میتونی برداشت کنی اینترنت بانک.کارت عضو شتاب و..... رو هم میدن.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان من شنيدم بانك قوامين روز شمار ٢٣ درصد ميده با شرط ١ ماه ... ايا اين موضوع صحت داره؟؟؟

در ضمن كارت اعتباري وجود داره كه وقتي از اون كارت مبلغي رو خرج ميكنيم بشه به صورت قسطي پرداختش كرد؟؟؟

Sent from my iPad using Tapatalk

بنده امروز بانک قوامین سوال کردم 21 درصد میدن اما پولت باید یکماه بخوابه بعد از اون هر موقع خواستی میتونی برداشت کنی.البته سودو به کارت میریزن اما اصل پولو فقط از طریق دفترچه و بانک میشه برداشت کرد.عضو شتاب هم هستن.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
نمیشه دوست عزیز حساب 22% بانک گردشگری برای مبالغ بالای 10 میلیون تومان میباشد
دوست من، میشه.
میتونید حساب را باز کنید بعدا 10 م بریزید به حساب. کردم که میگم.

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
آقا این قضیه مجوز نداشتن بانک آینده چقدر جدیه؟؟؟

ما پولمون داخل این بانک زیاده!!! چه کار کنیم؟؟؟؟ شعیه ش هم درست روبه روی کوچمون هست!

دوست عزیز اونموقعی که من جار میزدم بانک آینده بانک نمیشه
چون بانک در شرف تاسیس هست
همه تون میگفتین فرزاد تبلیغ بانک سینا میکنه . در صورتی که در نوشته های من میبینی که اسم هر بانکی مانند دی . شهر . قوامین و .. میارم

الانم بنظرم برو پولتو از بانک آینده بردار . سهامش هم شدید افت کرده از وقتی از اسم بانکهای مورد تایید بانک مرکزی درومده

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
بانک که مجوز گرفته دیگه تموم شده رفته . بانک مرکزی هم غلط بیجا میکنه حرف مفت میزنه.
درسته مملکت بی قانونه اما نه دیگه تا این حد که هر وقت اراده کردند مجوز یه بانک رو بگیرن. و در آخر کجا حوندید این بانک مجوز نداره؟ بدون مجوز سردرش زده بانک؟؟؟؟!!!

بالا