بانک قوامین . خودم اونجا حساب دارم . شما گواهی سپرده میگیرید و تا یکماه نباید از حساب برداشت کنید . سود 21% هر ماه به حساب دفترچه ای واریز میشه . خود حساب دفترچه ای هم سود 18% روزشمار داره .کدوم بانک؟سودش رو میشه ماهانه برداشت؟
بانک قوامین . خودم اونجا حساب دارم . شما گواهی سپرده میگیرید و تا یکماه نباید از حساب برداشت کنید . سود 21% هر ماه به حساب دفترچه ای واریز میشه . خود حساب دفترچه ای هم سود 18% روزشمار داره .کدوم بانک؟سودش رو میشه ماهانه برداشت؟
چطور ممکن???حرف این دوستمون تایید میشه من هم این حسابو باز کردم روز شمار 20 درصد روی حسابم همه چی میدن کارت .اینترنت بانک و .......اما روی دفترچه من نزده 20 درصده نوشته حساب کوتاه مدت همراه.
21درصد یکساله هست که سودش ماهیانه پرداخت میشه?شرایط خاصی نداره?بانک قوامین . خودم اونجا حساب دارم . شما گواهی سپرده میگیرید و تا یکماه نباید از حساب برداشت کنید . سود 21% هر ماه به حساب دفترچه ای واریز میشه . خود حساب دفترچه ای هم سود 18% روزشمار داره .
به همون حساب اصلی کارتتون هم میتونه متصل باشه..به اصل پول تا 1 سال نباید دست بزنید اگر کنسلش کنید روزشمار حساب میکنن سودتون رو.هزینه باز کردن حساب چقدره؟
بعدش سود واریز میشه به یه کارت جداگانه درسته؟اصل پول رو نمیشه دست زد
هزینه باز کردن حساب چقدره؟
میشه سود رو تو یه حاسب دیگه برامون بریزن که قاطی نشه حسابامون؟به همون حساب اصلی کارتتون هم میتونه متصل باشه..به اصل پول تا 1 سال نباید دست بزنید اگر کنسلش کنید روزشمار حساب میکنن سودتون رو.
اره میشه.میشه سود رو تو یه حاسب دیگه برامون بریزن که قاطی نشه حسابامون؟
فعلا که اسمشون از لیست بانک مرکزی خارج شده و تعهدی بهشون ندارند انتخاب با خودتونهسلام . دوستان نظرتون در مورد بانک آینده چیه کسی تو این بانک حساب داشته؟ میشه بهش اعتماد کرد؟ چون همینطور که میدونین بانک مرکزی اسامی بانک آینده و مهر اقتصاد رو جزء در شرف تاسیس محسوب کرده و حق پرداخت سود ندارند.
از بانک آینده سوال کردن گفتند سپرده روز شمار عادی رو سود 20.5 درصد میدن و احتمالا اگه مبلغ بیشتر باشه سود بیشتری هم میدن.
سلام
من اینو گفته بودم.
الانم رو حرفم هستم.
فقط فعلا چون یک ماه نشده، سودی برام واریز نشده که بخوام دقیق محاسبه کنم.
همون موقع هم گفتم که اجازه بدید یک ماه بگذره تا اولین سودم واریز بشه تا مطمئنا بهتون بگم چند درصد بوده.
فعلا کارمندش گفت 20 درصد هست و حداقل موجودی 10 هزار تومن هست. روی دفترچه هم نوشته 20 درصد.
اگر دقت کنید تو هیچ سایت بانکی روز شمار رو بالای 10 درصد نزده اما عملا دارن بیشتر میدن. به این دلیل که خلاف قوانین بانک مرکزی هست، اما تو شعبه خود رئیس شعبه می تونه کارهایی بکنه که سود بیشتر بشه. به همین دلیل ممکنه بعضی شعبات نرخ سودهاشون با هم متفاوت باشه (احتمالا)
موفق باشید
سلام
من اینو گفته بودم.
الانم رو حرفم هستم.
فقط فعلا چون یک ماه نشده، سودی برام واریز نشده که بخوام دقیق محاسبه کنم.
همون موقع هم گفتم که اجازه بدید یک ماه بگذره تا اولین سودم واریز بشه تا مطمئنا بهتون بگم چند درصد بوده.
فعلا کارمندش گفت 20 درصد هست و حداقل موجودی 10 هزار تومن هست. روی دفترچه هم نوشته 20 درصد.
اگر دقت کنید تو هیچ سایت بانکی روز شمار رو بالای 10 درصد نزده اما عملا دارن بیشتر میدن. به این دلیل که خلاف قوانین بانک مرکزی هست، اما تو شعبه خود رئیس شعبه می تونه کارهایی بکنه که سود بیشتر بشه. به همین دلیل ممکنه بعضی شعبات نرخ سودهاشون با هم متفاوت باشه (احتمالا)
موفق باشید
این چیزایی که گفتم اطلاعاتی بود که کارمند و معاون شعبه اون بان گفت و با همین شرایط حساب باز کردم.مگه میشه شرایط 1 بانکدر استان ها با هم فرق کند
بلاخره یکی داره اشتباه میکنه
این چیزایی که گفتم اطلاعاتی بود که کارمند و معاون شعبه اون بان گفت و با همین شرایط حساب باز کردم.
حدود 20 روز دیگه که اولین سود واریز بشه، مشخص میشه چند درصد بوده.
شاید بخاطر همین سود دهی بالا از زیر نظر بانک مرکزی خارج شدند ( حالا یا به زور یا شایدم درخواستی = برای اینکه بتونند سود بالاتری ارائه کنند )از امروز سود کوتاه مدت روز شمار بانک آینده شد 20.5 درصد با حداقل موجودی 50 هزار تومن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوست عزیز مبلغ سپردتون چقدره؟این چیزایی که گفتم اطلاعاتی بود که کارمند و معاون شعبه اون بان گفت و با همین شرایط حساب باز کردم.
حدود 20 روز دیگه که اولین سود واریز بشه، مشخص میشه چند درصد بوده.
مبلغ سپرده کمتر از 50 میلیون هست و با این وجود طبق گفته مسئولین اون شعبه، سود 20 درصد بهش تعلق میگیره. (به مبالغ بلای 10 هزار تومن سود تعلق میگیره)دوست عزیز مبلغ سپردتون چقدره؟
این درصد برای مبالغ بالای 50 میلیون صدق میکنه و نیازی به صبر کردن و محاسبه شما نیست!![]()
توسایتش کوتاه مدت 11 درصد زدهمن که شنیده بودم سامان برای مبالغ بالای 20 میلیون 19% روزشماره و کوتاه مدت عادیش 7%
پس چه جوری به شما 19% سود داده؟
فکر نکنم چون گردشگری هم داره 22 درصد میدهشاید بخاطر همین سود دهی بالا از زیر نظر بانک مرکزی خارج شدند ( حالا یا به زور یا شایدم درخواستی = برای اینکه بتونند سود بالاتری ارائه کنند )