• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

tnt5124

Registered User
لایک‌ها
15
کدوم بانک؟سودش رو میشه ماهانه برداشت؟
بانک قوامین . خودم اونجا حساب دارم . شما گواهی سپرده میگیرید و تا یکماه نباید از حساب برداشت کنید . سود 21% هر ماه به حساب دفترچه ای واریز میشه . خود حساب دفترچه ای هم سود 18% روزشمار داره .

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
حرف این دوستمون تایید میشه من هم این حسابو باز کردم روز شمار 20 درصد روی حسابم همه چی میدن کارت .اینترنت بانک و .......اما روی دفترچه من نزده 20 درصده نوشته حساب کوتاه مدت همراه.
چطور ممکن???
مبلغ سپرده شما چقدر بود مگه?
آخه بانک جدا از حساب پلکانی که روز شمارعادی20درصدنمیتونه بده.این خلاف قوانینشون

Sent from my ST21i2 using Tapatalk 4

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
بانک قوامین . خودم اونجا حساب دارم . شما گواهی سپرده میگیرید و تا یکماه نباید از حساب برداشت کنید . سود 21% هر ماه به حساب دفترچه ای واریز میشه . خود حساب دفترچه ای هم سود 18% روزشمار داره .
21درصد یکساله هست که سودش ماهیانه پرداخت میشه?شرایط خاصی نداره?

Sent from my ST21i2 using Tapatalk 4

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
هزینه باز کردن حساب چقدره؟
بعدش سود واریز میشه به یه کارت جداگانه درسته؟اصل پول رو نمیشه دست زد
به همون حساب اصلی کارتتون هم میتونه متصل باشه..به اصل پول تا 1 سال نباید دست بزنید اگر کنسلش کنید روزشمار حساب میکنن سودتون رو.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
هزینه باز کردن حساب چقدره؟
به همون حساب اصلی کارتتون هم میتونه متصل باشه..به اصل پول تا 1 سال نباید دست بزنید اگر کنسلش کنید روزشمار حساب میکنن سودتون رو.
میشه سود رو تو یه حاسب دیگه برامون بریزن که قاطی نشه حسابامون؟

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
سلام . دوستان نظرتون در مورد بانک آینده چیه کسی تو این بانک حساب داشته؟ میشه بهش اعتماد کرد؟ چون همینطور که میدونین بانک مرکزی اسامی بانک آینده و مهر اقتصاد رو جزء در شرف تاسیس محسوب کرده و حق پرداخت سود ندارند.
از بانک آینده سوال کردن گفتند سپرده روز شمار عادی رو سود 20.5 درصد میدن و احتمالا اگه مبلغ بیشتر باشه سود بیشتری هم میدن.

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام . دوستان نظرتون در مورد بانک آینده چیه کسی تو این بانک حساب داشته؟ میشه بهش اعتماد کرد؟ چون همینطور که میدونین بانک مرکزی اسامی بانک آینده و مهر اقتصاد رو جزء در شرف تاسیس محسوب کرده و حق پرداخت سود ندارند.
از بانک آینده سوال کردن گفتند سپرده روز شمار عادی رو سود 20.5 درصد میدن و احتمالا اگه مبلغ بیشتر باشه سود بیشتری هم میدن.
فعلا که اسمشون از لیست بانک مرکزی خارج شده و تعهدی بهشون ندارند انتخاب با خودتونه

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
سلام
من اینو گفته بودم.
الانم رو حرفم هستم.
فقط فعلا چون یک ماه نشده، سودی برام واریز نشده که بخوام دقیق محاسبه کنم.
همون موقع هم گفتم که اجازه بدید یک ماه بگذره تا اولین سودم واریز بشه تا مطمئنا بهتون بگم چند درصد بوده.
فعلا کارمندش گفت 20 درصد هست و حداقل موجودی 10 هزار تومن هست. روی دفترچه هم نوشته 20 درصد.
اگر دقت کنید تو هیچ سایت بانکی روز شمار رو بالای 10 درصد نزده اما عملا دارن بیشتر میدن. به این دلیل که خلاف قوانین بانک مرکزی هست، اما تو شعبه خود رئیس شعبه می تونه کارهایی بکنه که سود بیشتر بشه. به همین دلیل ممکنه بعضی شعبات نرخ سودهاشون با هم متفاوت باشه (احتمالا)
موفق باشید

مگه میشه شرایط 1 بانک در استان ها با هم فرق کند

بلاخره یکی داره اشتباه میکنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من که رفتم آینده حساب باز کردم! گور بابای بانک مرکزی! دو روز دیگه مجوز بر میگرده

همه داشتن حساب باز میکردن و هیچ خبری هم از بستن حساب ها نبود!

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
سلام
من اینو گفته بودم.
الانم رو حرفم هستم.
فقط فعلا چون یک ماه نشده، سودی برام واریز نشده که بخوام دقیق محاسبه کنم.
همون موقع هم گفتم که اجازه بدید یک ماه بگذره تا اولین سودم واریز بشه تا مطمئنا بهتون بگم چند درصد بوده.
فعلا کارمندش گفت 20 درصد هست و حداقل موجودی 10 هزار تومن هست. روی دفترچه هم نوشته 20 درصد.
اگر دقت کنید تو هیچ سایت بانکی روز شمار رو بالای 10 درصد نزده اما عملا دارن بیشتر میدن. به این دلیل که خلاف قوانین بانک مرکزی هست، اما تو شعبه خود رئیس شعبه می تونه کارهایی بکنه که سود بیشتر بشه. به همین دلیل ممکنه بعضی شعبات نرخ سودهاشون با هم متفاوت باشه (احتمالا)
موفق باشید

مگه میشه شرایط 1 بانکدر استان ها با هم فرق کند

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
مگه میشه شرایط 1 بانکدر استان ها با هم فرق کند

این چیزایی که گفتم اطلاعاتی بود که کارمند و معاون شعبه اون بان گفت و با همین شرایط حساب باز کردم.
حدود 20 روز دیگه که اولین سود واریز بشه، مشخص میشه چند درصد بوده.

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
از امروز سود کوتاه مدت روز شمار بانک آینده شد 20.5 درصد با حداقل موجودی 50 هزار تومن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
این چیزایی که گفتم اطلاعاتی بود که کارمند و معاون شعبه اون بان گفت و با همین شرایط حساب باز کردم.

20 روز صبر میکنیم - هفته اینده پیگیر میشم ک ببینم چند % میده

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام دوستان
من پولم رو توی بانک مهر گذاشتم
از بابت اینکه مثلا ورشکست بشه .. 200% خیالم راحت هست .. چون میدونم که ورشکست شدن این بانک فقط در حالت هایی هست که مثلا بانک ملی ورشکست بشه
منتهی با این سودهایی که دوستان از بانک هایی مثل گردشگری که 22% روز شمار و به صورت ماهیانه پرداخت میکنند .. من یک کم وسوسه شدم که پولم رو جابه جا کنم یا نه
چون اگر پول رو 21% که مهر میده .. شما 1 سال دست نزنید .. آخر سر کل پولی که توی حسابتون اومده .. 23.11 درصد سود هستش
سود 22% رو که من محاسبه کردم .. 24.35% میشه .. که اگر مثلا 10 میلیون شما سپرده بگذارید .. 1.240.000 تومان بیشتر توی حسابتون میاد ( آخر سال )
اما من دنبال سود بالای 23% به صورت روز شمار و پرداخت سود در هر ماه هستم
حداقل مبلغ اش هم مهم نیست ..
کسی از دوستان میدونه کدوم بانک میشه همچین حسابی باز کرد ؟؟
( من با رییس شعبه بعضی از بانک ها مثل ملت که صحبت کردم .. اونا هم 22% رو میدن ... پس دوستان اگر مبلغ پول اشون زیاد هست به کمتر از 22% راضی نشید که همین که همه 23% بخوان بانکها بازم سود هارو میبرن بالا مطمئن باشید )

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
از امروز سود کوتاه مدت روز شمار بانک آینده شد 20.5 درصد با حداقل موجودی 50 هزار تومن

شاید بخاطر همین سود دهی بالا از زیر نظر بانک مرکزی خارج شدند ( حالا یا به زور یا شایدم درخواستی = برای اینکه بتونند سود بالاتری ارائه کنند )

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز مبلغ سپردتون چقدره؟
این درصد برای مبالغ بالای 50 میلیون صدق میکنه و نیازی به صبر کردن و محاسبه شما نیست!:)

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوست عزیز مبلغ سپردتون چقدره؟
این درصد برای مبالغ بالای 50 میلیون صدق میکنه و نیازی به صبر کردن و محاسبه شما نیست!:)
مبلغ سپرده کمتر از 50 میلیون هست و با این وجود طبق گفته مسئولین اون شعبه، سود 20 درصد بهش تعلق می‌گیره. (به مبالغ بلای 10 هزار تومن سود تعلق می‌گیره)
اگر مایلید، پ.خ بدید تا بهتون بگم کدوم شعبه بوده تا خودتون بپرسید.
موفق باشید

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
من که شنیده بودم سامان برای مبالغ بالای 20 میلیون 19% روزشماره و کوتاه مدت عادیش 7%
پس چه جوری به شما 19% سود داده؟
توسایتش کوتاه مدت 11 درصد زده
http://www.sb24.com/Fa/BankAssistant/sood-riali.html

فکر کنم جدیدا کل بانکها پلکانی سود می دهند( روز شمار محاسبه میکنند) برای از دست ندادن مشتری و جلب سرمایه گذاری بیشتر
مثلا از 10 هزاز تا 50 هزار x درصد از 50 تا .... y درصد و همین جوری

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
شاید بخاطر همین سود دهی بالا از زیر نظر بانک مرکزی خارج شدند ( حالا یا به زور یا شایدم درخواستی = برای اینکه بتونند سود بالاتری ارائه کنند )
فکر نکنم چون گردشگری هم داره 22 درصد میده
احتمالا مشکل نوع خرج کردن پولشون هست

بالا