• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Alvdaci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من حساب کردم بالای 33 درصد سود سالیانه میشه
ممکن هست ؟
سلام
با فرض اینکه 20% سود رو همون اول بده و بقیه هم بشه سپرده کنی اگه 100 میلیون بذاری
20 میلیون میده بعدش
4 میلیون میده بعدش
800 هزار میده بعدش
160 هزار میده بعدش
32 هزار میده بعدش
6 هزار و چهارصد
که جمع سودها میشه 24 میلیون و نهصد ونود و نه هزار یعنی 25%
شما 33% رو چطور حساب می کنی؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
با فرض اینکه 20% سود رو همون اول بده و بقیه هم بشه سپرده کنی اگه 100 میلیون بذاری
20 میلیون میده بعدش
4 میلیون میده بعدش
800 هزار میده بعدش
160 هزار میده بعدش
32 هزار میده بعدش
6 هزار و چهارصد
که جمع سودها میشه 24 میلیون و نهصد ونود و نه هزار یعنی 25%
شما 33% رو چطور حساب می کنی؟
درست میگید .. چون من مبلغ خودم رو که عدد رندی نبود گذاشتم .. یکی از سود هامو دوبار حساب کردم
وگرنه سود در هر حالتی 25% میشه
پس اینم از این

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
ایران زمین اینترنت بانک و همراه بانک داره؟
3 ماه منظور پول بلوکه میشه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
ایران زمین اینترنت بانک و همراه بانک داره؟
3 ماه منظور پول بلوکه میشه؟
اره بلوک میشه ولی سود رو ماهانه میدن کارت عابر و اینترنت بانک و همه چی داره

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
ایران زمین حداقل موجودی واسه این 24.5 درصدش چقدره؟روزشمارش اگه 22 درصد باشه 1 درصد از گردگشری کمتره که چیز زیادی نیست اما کدوم معتبرتره؟این که گردگشری پنج ساله 25 درصد میده و ماهانه سودو میریزه به کارت و بعد یک سال هم جریمه نمیخوره فکر کنم بهتر از بقیه است.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آرمان رفتم پرسیدم،گفت حداقل مبلغ افتتاح حساب 10 م تومن که به مدت یکماه بلوکه میشه و بعد میتونی هرجقدر خواستی برداری،25% هم میده،
درضمن کوثر هم24%(سپرده کلید طلایی)میده که کف مبلغ نداره ولی میگفت به مدت یکماه پول نمیتونی برداشت کنی و هرشعبه ای یکچی میگه،شعبه مرکزی میگه،اگه برداشت کنی 20% سودت میده و یک شعبه دیگه میگه اصلا سود تعلق نمیگیره!!!از بچه ها اگه کسی پرسیده اینجا اطلاع بده...
.درضمن گردشگری قصد نداره سودش را زیاد کنه؟؟؟اونزمان که اون22%میداد همه جا حداکثر20-21میدادن ولی حالا داره از همه کمتر میده...

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آرمان رفتم پرسیدم،گفت حداقل مبلغ افتتاح حساب 10 م تومن که به مدت یکماه بلوکه میشه و بعد میتونی هرجقدر خواستی برداری،25% هم میده،
درضمن کوثر هم24%(سپرده کلید طلایی)میده که کف مبلغ نداره ولی میگفت به مدت یکماه پول نمیتونی برداشت کنی و هرشعبه ای یکچی میگه،شعبه مرکزی میگه،اگه برداشت کنی 20% سودت میده و یک شعبه دیگه میگه اصلا سود تعلق نمیگیره!!!از بچه ها اگه کسی پرسیده اینجا اطلاع بده...
.درضمن گردشگری قصد نداره سودش را زیاد کنه؟؟؟اونزمان که اون22%میداد همه جا حداکثر20-21میدادن ولی حالا داره از همه کمتر میده...

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

بالاخره بانک سینا هم ترکوند

بانک سینا دیگه خیالتون راحته . هم سودش و هم تمام امکانات و سرعت بالای که امکانات داره

سپرده ی 3 ماهه با سود 23.5 درصد . اینم رو دستی برای بانک صادرات که 23.3 میده

بانک سینا 3 ماهه 23.5 درصد

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
منم اول رفتم آرمان شعبه شهرک اکباتان همون چیزی که دوستمون فرمودن 10 میلیون کف یه ماهه 25% فقط گفت افضل طوس از لیست ادغامشون حذف شده: فردوسی و فرشتگان هستند و سال دیگه مجوز رسمی میگیرن - منتهی از لحاظ امکانات مرخص بودن و اصلآ سامانه خودپرداز نداشتن و فقط با دفترچه پرداخت و واریز میکردن--- در مورد 24% کوثر" دوستان اگر خبر تکمیلی دارن یا جدیدآ حساب باز کردن جزییاتشو لطف کنن بگن مجوزم که گرفته الحمدلله

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
آرمان (فرشتگان) یا فردوسی؟
فرشتگان من چند روز پیش پرسیدم گفت برای بالای 50 میلیون 25 درصد کوتاه مدت میده.
بلند مدتش هم پرسیدی؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
منم اول رفتم آرمان شعبه شهرک اکباتان همون چیزی که دوستمون فرمودن 10 میلیون کف یه ماهه 25% فقط گفت افضل طوس از لیست ادغامشون حذف شده: فردوسی و فرشتگان هستند و سال دیگه مجوز رسمی میگیرن - منتهی از لحاظ امکانات مرخص بودن و اصلآ سامانه خودپرداز نداشتن و فقط با دفترچه پرداخت و واریز میکردن--- در مورد 24% کوثر" دوستان اگر خبر تکمیلی دارن یا جدیدآ حساب باز کردن جزییاتشو لطف کنن بگن مجوزم که گرفته الحمدلله
کوثر ، سپرده 6 ماهه است که البته ماه به ماه سود را میده با نرخ 24 درصد. پولت تو حساب دفترچه یا کارت نیست . باید یه سپرده 6 ماهه باز کنی.

کوتاه مدتش 20 درصده. امروز پرسیدم

hamed_korn

Registered User
لایک‌ها
18
بالاخره گردشگری 22% هست یا 23% سود روز شمارش؟

gravity

Registered User
لایک‌ها
98
تعاونی اعتباری میزان یکساله پرداخت به صورت ماهانه 24% و 5 ساله 26% پرداخت ماهانه
دوستان یکساله و 5 ساله اگر بالاتر هست بفرمایند تا پولم رو جابه جا کنم

ehsan93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بالاخره گردشگری 22% هست یا 23% سود روز شمارش؟

گردشگری 22 درصد روزشمار اما حداقل 10 میلیون موجودی باید باشه و هر روزی که زیر 10 میلیون بیاد سود تعلق نمی گیره، اما پولت بلوکه نمیشه. روز شمار عادی هم 17 درصد با حداقل موجودی 10 هزار تومان. یک ساله هم 23 و نیم درصد. 5 ساله 25 درصد اما من پرسیدم گفتن اینجوری نیست که بعد یک سال برداری همون 25 درصد تعلق بگیره، بلکه به ترتیب 3 ماه، 6 ماه، 9 ماهه، یک ساله، و تا 5 ساله متناسب با مدت موندن پول تو حساب سودش حساب میشه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کوثر ، سپرده 6 ماهه است که البته ماه به ماه سود را میده با نرخ 24 درصد. پولت تو حساب دفترچه یا کارت نیست . باید یه سپرده 6 ماهه باز کنی.

کوتاه مدتش 20 درصده. امروز پرسیدم
کوثر کوتاه مدت ویژه هست فقط تا آخر سال،درضمن امکان واریز و برداشت داره،پس سپرده به اونمعنی مثل قوامین نیست...ولی شرط یکماهه اش مسخره هست و نفهمیدم،اگه کسی متوجه شد ما را آگاه کنه
در موردآرمان هم فردوسی بود چون توی شهر ما اصلا فرشتگان نیست...

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
آقا یکی بیاد این وسط واسه ما روشن کنه بالاخره این موسسه آرمان، فردوسیه یا فرشتگان . هرکی یه چیزی میگه!!
آدرس سایتهاشون رو اگر کسی داره بذاره اینجا ببینم بالاخره چی به چیه. این 27 درصد که میگن واسه کدومه؟

بالا