• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
منم امروز حساب24%کوثر بازکردم برای اینکه مدت یکماه سپری بشه فقط با 10 هزار تومن افتتاح کردم،ازم1000 تومن تمبر مالیاتی گرفتن،درسته یا علکی گرفتن؟

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
منم امروز حساب24%کوثر بازکردم برای اینکه مدت یکماه سپری بشه فقط با 10 هزار تومن افتتاح کردم،ازم1000 تومن تمبر مالیاتی گرفتن،درسته یا علکی گرفتن؟
مبارک باشه فقط آقا خواستی پولتونو از بانک دیگری به کوثر منتقل کنی چک رمزدار یا ساتنا نکن جدیدآ پایانه pos صادرات گذاشتن میتونید با کارتتون پول رو منتقل کنید

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
منم دل رو زدم به دریا رفتم گردشگری بلند مدت و کوتاه مدت باز کردم.دوستانی که احیانا میرند گردشگری حتما حواسشون به روزشماری که باز میکنند باشه.اگه بالای 10 میلیون موجودی داشته باشید 22 درصد سود میگیرید اما اگه موجودی تون به زیر 10 میلیون برسه حتی 7 درصد هم سود نمیگیرید!!!صفر درصد سود میاد براتون...امروز 2 نفر سر این موضوع دعوا داشتن.منم مجبور شدم حساب دوم باز کنم که سود روزشمارش معمولی و 17 درصده مثلا وقتی سود سپرده بلند مدت میاد توش یا از جاهای دیگه پول میریزم توش اما به 10 میلیون نمیرسه به همینم یه سودی (17 درصد تعلق)بگیره.

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
در مورد کوثر و سود 24.5 درصد معلوم نیست واقعیت چیه هر کسی یه چیزی می گه شما که تو این موسسه حساب باز کردین خواهشا دقیق‌تر بفرمایین این 24.5 درصد بالاخره چیه روزشماره یا سپرده و مهمتر از اون آیا کف مبلغ داره اگه داره چقده؟، مرسی!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان این حساب 22% ملت شرایطش چطوریه؟

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام
اطلاعات من به این صورت هست
----------------------------------------
بانک ملت
نوع سپرده:کوتاه مدت عادی
مبلغ سپرده:ده میلیون تومان
نحوه واریز سود:ماهیانه
نرخ سود:۲۲٪
----------------------------------------
روز و شب خوش.

Last edited:

dostekhob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام کسی سی چهل میلیون سرمایه داره شریک ما بشه سرمایه از اون کار از من حداقل ماهی 9 تا 10 درصد سود به هر طرف میرسه

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
بچه هایی که در خصوص موسسه کوثر سوال داشتن توجه کنن:
من همین سه روز پیش دار و ندارم رو بردم و یه حساب باز کردم ریختم روزشمار 24%
شرایط:
1. تا یک ماه نباید به پولت دست بزنی
2. سودش دقیقا روزشمار 24 درصد هست
3. دفترچه حساب، کارت عابربانک، SMS - همراه بانک، تلفن بانک و اینترنت بانک داره
4. کف حساب نداره ( یعنی با N تومن هم میشه حساب باز کرد )
5. نیازی نیست از بانک های دیگه چک بین بانکی بگیرید، خودشون دستگاه Pose دارن و کارت میکشن ( اگه پولتون تو کارته )
6. هر موقع دوست داشتین میتونین حساب رو ببندین و شامل هیچ جریمه ای نمیشه
7. طبق اعلام بانک فقط تا عید نوروز این طرح هستش

حالا چیزی که گفتن در خصوص شیوه محاسبه سود:

مبلغ سپرده * نرخ سود 24% * تعداد روزهایی که پولتون تو حساب هست

که مثلا شخص اگه شخص 20.000.000 داشته باشه اینطور حساب میکنن (فروردین)
20000000 * 24 * 31 تقسیم بر 36500 = 407671 ماهی این مقدار 407 هزار تومن بهش سود میرسه

این لپ کلام بود دیگه :d

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
در مورد کوثر و سود 24.5 درصد معلوم نیست واقعیت چیه هر کسی یه چیزی می گه شما که تو این موسسه حساب باز کردین خواهشا دقیق‌تر بفرمایین این 24.5 درصد بالاخره چیه روزشماره یا سپرده و مهمتر از اون آیا کف مبلغ داره اگه داره چقده؟، مرسی!
اول اینکه 24%هست و سودش هم در همین حساب واریز میشه!!!و کوتاه مدت هست و کف مبلغ نداره،فقط یک ماه اول نمیتونی اصلا برداشت کنی ولی هرچقدر خواستی میتونی واریز کنی،مگه به شما چی گفتن که میگی واقعا معلوم نیست؟دوستمون هم که توضیح دادن..درضمن خیلی وقت هست که توی تمام موسسات چه مهر اقتصاد چه ثامن و چه کوثر POS (کارتخوان)هست و چیز جدیدی نیست، ولی وقتی ساتنا راحتتر و بدون دغدغه (قطعی و برگشت پول و..)پول را انتقال میده و کارمزد هم نداره،مسلما ساتنا بهتره...کسی جواب سوال من را نداد،مهر اقتصاد هیچ وقت از این پولا نمیگرفت ولی کوثر 2 سال پیش که کوتاه مدت باز کردم اونموقع هم1000 تومن تمبر مالیاتی گرفت...آیا برای افتتاح حساب کوثر24% باید 1000 تومن تمبر مالیاتی بگیرن؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
اول اینکه 24%هست و سودش هم در همین حساب واریز میشه!!!و کوتاه مدت هست و کف مبلغ نداره،فقط یک ماه اول نمیتونی اصلا برداشت کنی ولی هرچقدر خواستی میتونی واریز کنی،مگه به شما چی گفتن که میگی واقعا معلوم نیست؟دوستمون هم که توضیح دادن..درضمن خیلی وقت هست که توی تمام موسسات چه مهر اقتصاد چه ثامن و چه کوثر POS (کارتخوان)هست و چیز جدیدی نیست، ولی وقتی ساتنا راحتتر و بدون دغدغه (قطعی و برگشت پول و..)پول را انتقال میده و کارمزد هم نداره،مسلما ساتنا بهتره...کسی جواب سوال من را نداد،مهر اقتصاد هیچ وقت از این پولا نمیگرفت ولی کوثر 2 سال پیش که کوتاه مدت باز کردم اونموقع هم1000 تومن تمبر مالیاتی گرفت...آیا برای افتتاح حساب کوثر24% باید 1000 تومن تمبر مالیاتی بگیرن؟
ممنون از پاسختون، من به موسسه کوثر تا حالا نرفتم که بپرسم، منظورم بیشتر در مورد مطالب متناقض طرح شده توی این تاپیک بود که بعضی کاربرا در مورد سود و شرایط کوثر می گفتن!

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
از دوستان کسی آدرس سایت "موسسه کارسازان آینده" یا "موسسه اعتباری نور" رو میدونه؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
قابل توجه دوستان: هیچ گونه وجهی برای تمبر توسط موسسه کوثر نباید دریافت بشه،‌ چون من هیچ پولی برای افتتاح حساب ندادم.

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوست گرامی هنگام افتتاح حساب تو کوثر از بنده بغیر از همون 10 هزارتومن چیزی به عنوان تمبر و فرم پولشویی نگرفتن اما امروز که رفته بودم پول بریزم ابهامی که شما داشتید رو پرسیدم گفتن یکسری عملیاتها مثل تغییر رمز یا فعال کردن اینترنتبانک و... به تازگی مشمول دریافت کارمزد از مشتری شده مثل سایر بانکه---فقط آقا انتقال وجه از گردشگری به کوثر از طریق "پوز" چقدر کارمزد داره؟ و آیا زمانبر هست؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
بچه هایی که در خصوص موسسه کوثر سوال داشتن توجه کنن:
من همین سه روز پیش دار و ندارم رو بردم و یه حساب باز کردم ریختم روزشمار 24%
شرایط:
1. تا یک ماه نباید به پولت دست بزنی
2. سودش دقیقا روزشمار 24 درصد هست
3. دفترچه حساب، کارت عابربانک، SMS - همراه بانک، تلفن بانک و اینترنت بانک داره
4. کف حساب نداره ( یعنی با N تومن هم میشه حساب باز کرد )
5. نیازی نیست از بانک های دیگه چک بین بانکی بگیرید، خودشون دستگاه Pose دارن و کارت میکشن ( اگه پولتون تو کارته )
6. هر موقع دوست داشتین میتونین حساب رو ببندین و شامل هیچ جریمه ای نمیشه
7. طبق اعلام بانک فقط تا عید نوروز این طرح هستش

حالا چیزی که گفتن در خصوص شیوه محاسبه سود:

مبلغ سپرده * نرخ سود 24% * تعداد روزهایی که پولتون تو حساب هست

که مثلا شخص اگه شخص 20.000.000 داشته باشه اینطور حساب میکنن (فروردین)
20000000 * 24 * 31 تقسیم بر 36500 = 407671 ماهی این مقدار 407 هزار تومن بهش سود میرسه

این لپ کلام بود دیگه :d

ممنون دوست عزیز بالاتر رو 20 م رو میشه کارت کشید و این موسسه از لحاظ اعتبار چطوره؟ چون تا الان اونجا حساب نداشتم.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
فعلا پوز در کوثر کارمزد نداره،چون هنوز به شتاب وصل نشده و مسلما مثل کشیدن کارت در کارتخوان فروشگاهی هست....ولی ظاهرا سقفش 500م تومن هست

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
دوستان بانک قوامین مال چه ارگانی هستش؟23 ردصد سود 6 ماهه میده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چه خنده دار !! بانکی که مثل بقالی پوز خرید داره !! o_O مملکتی داریم ما

کف موجودی 20 میلیون تومن , پول برای 6 ماه بلوکه میشه

سلام کسی سی چهل میلیون سرمایه داره شریک ما بشه سرمایه از اون کار از من حداقل ماهی 9 تا 10 درصد سود به هر طرف میرسه
خوب مگه طرف بیکاره 40 میلیون رو برای 9% بخوابونه ؟ میزاره بانک 22% میگیره

بالا