• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
بانک مرکزی نرخ سود سالیانه 25 درصد رو پذیرفت
اخبار20:30 شبکه دوم سیما تاریخ یک شنبه 18/12/1392
دکتر نیلی سرپرست پژوهشکده پولی و اعتبار بانک مرکزی
با اعلام قبول نرخ 23 درصد اوراق مشارکت و خارج شدن پول از حساب بانکها برای خرید اوراق و رقابت بانکها برای این موضوع و تورم 25 درصد سال 93 رسما افزایش نرخ سود سالیانه 25 درصد از طرف بانک مرکزی قابل قبول دانست و تایید کرد
باید صبر کرد و دید که آیا این خبر به صورت رسمی هم تایید میشه یا نه . خیلی از اخبار بوده که بعد از چند روز رسما از طرف خوده منبع خبر تکذیب شده !

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
توی اینترنت بانکشون که واسه افتتاح حساب همون نرخ های قبلی رو زده.حتما راجع به اونایی که قبلا باز کردن بپرسید و به ما هم بگید.ممنون.
گفتم که تازه هستش .. حتی رییس بانک که من رو میشناسه میگفت تازه دادیدم نرخ سود های جدید رو برامون چاپ کنند
باشه فردا میرم میپرسم که تکلیف ما ها چیه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
توی سایتشون ؟ !
من خودم از این حساب ها باز کردم . با 1 میلیون تومن هم میشه باز کرد . فقط هم تا 27 ام مهلت داره واسه افتتاح حساب
سود حساب 3 ماهه 24.1 درصد هست که هر ماه به حساب متصل به کارتتون که اونم 7 درصد هست واریز میشه
اسم خاصی داره حسابش؟فردا میخوام برم باز کنم بگم همین حساب 24درصد 3 ماهه باز کنید؟
شما کدوم شهرین دوست عزیز؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان کوثر تغییر نداشته تو نرخ سود؟
من حساب 6 ماهه با 22.22 سود باز کردم منتظرم سود ماه اولش رو واریز کنه برم ببندمش چون سود نسبت ب سرمایه تقریبا 2 درصد کمتر میده.

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
اسم خاصی داره حسابش؟فردا میخوام برم باز کنم بگم همین حساب 24درصد 3 ماهه باز کنید؟
شما کدوم شهرین دوست عزیز؟
بله اسمش سپرده نوروز هست . بگید که میخواید سپرده 3 ماهه نوروز باز کنید

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
من حساب 6 ماهه با 22.22 سود باز کردم منتظرم سود ماه اولش رو واریز کنه برم ببندمش چون سود نسبت ب سرمایه تقریبا 2 درصد کمتر میده.
حتما همین کار رو بکن . سپرده 3 ماهه سرمایه ( که اسمش نوروز هست ) به نظرم بهترین انتخاب بین حساب های میان مدت هست

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اگه مبلغتون بالای 100 میلیونه ارزش داره که به خاطر نزدیک 2 درصد سود بیشتر این سپرده را فسخ کنید و خسارت فسخ بدید و ببرید اونجا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بچه ها بهترینش سرمایست..همین الان زنگ زدم...همون موقع هم کارت صادر میکنن میدن...و همونطور که دوستمون تو تاپیک اعلام کرد سودش رو ماه به ماه میریزن به حساب..ماه اول فقط نباید اصل پولتون رو برداشت کنید..حداقل موجودی هم 50 هزار تومان هست.

پیش به سوی سرمایه..:D

سود 24.1 درصد فوقوالعادست تو بانک ها..اونم 3 ماهه نه یک ساله.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سرمایه که میگن قابلیت واریز و برداشت نداره،پس چی میگین که نباید اصل سرمایه برداشته بشه...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

taft

Registered User
لایک‌ها
59

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
جهت اطلاع رسانی دوستان بطور حضوری تاریخ امروز از شعبه بانک سرمایه سئوال شد ، سپرده سرمایه گذاری 3 ماه با شرایط زیر:
میزان سود سپرده گفتند 24.1 درصد هست .
سود ماهیانه پرداخت میشه و گفتند یک حساب کوتاه مدت باز میکنند و سود در ان ریخته میشود ماه به ماه .
حداکثر هم تا 27 اسفند فعلا این حساب باز میشود .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
جهت اطلاع رسانی دوستان بطور حضوری تاریخ امروز از شعبه بانک سرمایه سئوال شد ، سپرده سرمایه گذاری 3 ماه با شرایط زیر:
سود ماهیانه پرداخت میشه و گفتند یک حساب کوتاه مدت باز میکنند و سود در ان ریخته میشود ماه به ماه .
سپرده خوبی هست خیلی برخوردشون هم عالی بود کلی احترام گذاشتن کارت هم همون لحظه صادر میشه اس ام اس بانک و همه چی ر و هم فعال کرد فقط یه موضوعی من 19 تومن تو کارت بانک شهر داشتم بعد فقط 15 تومنش رو تونستن با پوزشون بکشن بعد گفت بقیش رو هم فردا بیا بریز مشکلی پیش نمیاد؟

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سپرده خوبی هست خیلی برخوردشون هم عالی بود کلی احترام گذاشتن کارت هم همون لحظه صادر میشه اس ام اس بانک و همه چی ر و هم فعال کرد فقط یه موضوعی من 19 تومن تو کارت بانک شهر داشتم بعد فقط 15 تومنش رو تونستن با پوزشون بکشن بعد گفت بقیش رو هم فردا بیا بریز مشکلی پیش نمیاد؟
برای صدور کارت و دفترچه چقدر ازتون کارمزد کسر شد؟ چرا فقط 15 تومن مگه سامانه پوز سقف خاصی داره؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
برای صدور کارت و دفترچه چقدر ازتون کارمزد کسر شد؟ چرا فقط 15 تومن مگه سامانه پوز سقف خاصی داره؟
حتی یک ریال هم نگرفتند
والا گفتند طبق قانون بانک مرکزی بیشتر از 15 میلیون نمیشه کشید
گفت بعد از 24 ساعت اون 4 تومن رو هم بیار میزنیم رو همین حساب

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148

ممنون از اطلاع رسانیتون .

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
مسکن جدیدا ماهیانه 23 درصد میده ؟؟!
سر خیابون دیدم ، تعجب کردم
گفتم شاید اشتباه زده !!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399

سقف انتقال وجه سحاب ( انتقال از کارت ) از پایانه های کارت خوان 15 میلیون تومن هست در روز . برای انتقال وجه بالا بین سپرده های خودتان در بانک های مختلف :

روش اول : 15 میلیون بروی کارت خوان بانک مقصد بکشید + 3 میلیون از خود پرداز کارت به کارت کنید + 3 میلیون هم از اینترنت بانک منتقل کنید یعنی حدود : 21 میلیون

روش دوم : در طی 2 روز ، روزی 15 میلیون بروید به بانک مقصد و روی کارت خوان انها کارت بکشید حداکثر30 میلیون میتوانید منتقل کنید

روش سوم : برید بانک برای شماره حساب بانک دوم درخواست چک بین بانکی کنید

روش چهارم : در صورتی که ساتنا برای حساب اینترنت بانکتون فعال باشه استفاده از ساتنا هست

Last edited:

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
خوب یک میلیون تومن بعد از سه ماه چقدر میشه سودش؟
هر 1 میلیون تومن ، حدودا واسه ماههای 31 روزه میشه 20.468 تومن و واسه سه ماه روی هم میشه 3 برابر این مبلغ

بالا