• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان من امروز رفتم گردشگری و حساب 23.5 % رو بستم و 25% باز کردم ولی خیلی کارمندای بانک اطلاع دقیقی از این حساب نداشتند وقتی بهشون گفتم اگه 6 ماه دیگه بیام و حسابم رو ببندم ایا نیم درصد جریمه از سودهای جدید کم میشه یا مثل سابق از سودهای قبلی اول گفت نمیدونم بعد یه یکیشون گفت از مثل سابق حساب میشه شما اطلاع دقیقتری ندارید باتشکر

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
بانک آینده سپرده عیدانه کوتاه مدت روز شمار 23 درصد تا 21 فروردین مهلت افتتاح حساب هست. حداقل موجودی 20 هزار تومن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
بانک آینده سپرده عیدانه کوتاه مدت روز شمار 23 درصد تا 21 فروردین مهلت افتتاح حساب هست. حداقل موجودی 20 هزار تومن

بانک آینده کی مجوزه نهایشو میگیره از بانک مرکزی؟
نرخ سودهاش خوبه حیف مجوز رسمی رو نداره

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
بانک آینده کی مجوزه نهایشو میگیره از بانک مرکزی؟
نرخ سودهاش خوبه حیف مجوز رسمی رو نداره
مشکل بانک مرکزی تعداد شعب بانک آینده هست احتمالا تا اردیبهشت مجوزشو میگیره

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
رونمايي از سپرده جدید مؤسسه اعتباری توسعه با سود 24 درصد

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان الان بانک اینده حسابی روش هست یا نه؟
یکی میگه مجوز نداره.مگه بانک نیست!
اسم سپرده 23درصد روزشمارش چیه؟
ممنون

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ممنون
عیدانه اسمشه معتبره مشکلی نداره ... حتی مجوز هم گرفت و لغو شد اگه بنا بر مجوز باشه که الان موسسه نور و ثامن و ثامن الحجج و آرمان و کارسازان و..... هم مجوز ندارند اما مردم مرتب سپرده گذاری میکنند

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
ممنون
خب اگر پول زیادی دارید .. و از اینکه مجوز نداره ناراحتید .. خب میتونید توی گردشگری بگذارید که همون 23 درصد سود رو میده و مجوز داره
اگر پولتون کمتر از 10 میلیون هست و نمیتونید توی گردشگری بگذارید .. خب زیر 10 میلیون که دیگه این حرفها رو نداره .. راحت بگذارید توی آینده
این حساب کوتاه مدت باید باشه و سپرده نیست
من خودم 23 درصد گردشگری دارم .. منتهی .. فردا میخوام برم با 20 هزار تومان آینده و بعدش کوثر حساب باز کنم .. ضرر ای نداره
فردا اگر گردشگری حساب 23 درصد اش رو جمع کرد .. و یا کاهش سود داد میشه پول هارو به این حساب ها جا به جا کرد

در ضمن بانک آینده به مبالغ بالای 500 میلیون تومان .. سود 24 درصد روزانه میده که البته باید با رییس شعبه صحبت کنید ..

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
نمیخوام توی دلتون رو خالی کنم ولی وای به روزی که حتی یک درصد یکی از این موسسه ها یا بانک ها بخواد ورشکست بشه یا بخواد بره پیش ب.ز یا م.خ و....
دیگه اینکه بگیم همیشه سرشون شلوغ بود یا هزار تا شعبه داره یا....جواب نمیده.هزار نفری هم بریم دعوا خبری از پول نخواهد بود وقتی نداشته باشن و همه یکجا فقط پول بخوان بدون سرمایه جدید.توی این مملکت وقتی واسه مسکن مهر و صندوق ها و زمین های نیروهای مسلح و سهم های تضمین شده و چیزای دیگه میرن اعتراض و سالها و ماه ها دنبال پولشون میدوند وای به حال این موسسه ها.اینکه حتی بانک مرکزی تایید میکنه و مجوز میده میگن فقط اصل سپرده رو میده اونم اقساطی سالها طول میده.تازه بانک مرکزی که چند ساله ثابت کرده به حرفا و عمل خودشم اعتباری نیست.شب میخوابیم صبح بلند میشیم میبینیم اسم موسسه رو از لیست مجاز ها حذف کرده بعدش میگن ما که هشدار داده بودین.
من جدیدا یه سپرده پاسارگاد بستم برخودشون عالی بود اما هزار تا دلیل خواست که آخه چرا میخوای ببندی ولی خوب وضعشون خوبه فوری پولو دادن.صادرات با اون اسم و عظمتش رفتم پولو نمیدادن.هی میرفتن پیش رییس شعبه اون می اومد عکسمو نگاه میکرد قیافمو نگه میکرد میرفت نیم ساعت بعد می اومد.بعد میخواست مثلا منو متقاعد کنه که پولو از بانک خارج نکن حیفه سودای بیشترم بخوای داریم کجا میری بهتر از اینجا.هر چی میگفتم میخوام بدم خانواده میخواهیم خونه بخریم بازم حرف خودشو میزد.بعد دو ساعت معطلی گفتن پول نقد نداریم واسه چک رمزدارم کلی بهونه تراشیدن تا آخرش پولمونو به خودمون پس بدن.نصف العمر شدیم.

Last edited:

ehsan93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز بسیار تشکر می کنم از جواب شما.
ولی کلا یک سوال دارم از شما.
کلا هر مقدار پول داشته باشیم مثلا بخواهیم بفهمیم مثلا 20 درصدش ماهی چه قدر می دهند
باید بر اساس چه فرمولی حساب بکنیم

فرمول ساده اش اینه: اول اینکه تمام نرخ سالانه است یعنی وقتی میگه 20 درصد سود ، این برای یک سال هست. خوب 20 درصد برای یک میلیون میشه در سال 200 هزار تومان، تقسیم بر 12 میشه: 16/666 تومنا. البته بانک ها روز شمار حساب می کنن یعنی ماه های 31 روزه یه کم بیشتر هست. برای روزشمار هم مبلغ سود را تقسیم بر 365 می کنی، بهت میگه روزی چقدر میشه.

ehsan93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آینده حساب کوتاه مدت عیدانه ، روز شمار 23 درصد. هر کی می خواد باید حساب جدید باز کنه و حساب های قبلی مشمول سود 23 درصد نمیشن. اما اینترنت بانکش فرقی نمی کنه برای حساب جدید و کارت هم نمی خواد بگیری و کارت فعلی ات رو می تونی به حساب جدید وصل کنی.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نمیخوام توی دلتون رو خالی کنم ولی وای به روزی که حتی یک درصد یکی از این موسسه ها یا بانک ها بخواد ورشکست بشه یا بخواد بره پیش ب.ز یا م.خ و....
دیگه اینکه بگیم همیشه سرشون شلوغ بود یا هزار تا شعبه داره یا....جواب نمیده.هزار نفری هم بریم دعوا خبری از پول نخواهد بود وقتی نداشته باشن و همه یکجا فقط پول بخوان بدون سرمایه جدید.توی این مملکت وقتی واسه مسکن مهر و صندوق ها و زمین های نیروهای مسلح و سهم های تضمین شده و چیزای دیگه میرن اعتراض و سالها و ماه ها دنبال پولشون میدوند وای به حال این موسسه ها.اینکه حتی بانک مرکزی تایید میکنه و مجوز میده میگن فقط اصل سپرده رو میده اونم اقساطی سالها طول میده.تازه بانک مرکزی که چند ساله ثابت کرده به حرفا و عمل خودشم اعتباری نیست.شب میخوابیم صبح بلند میشیم میبینیم اسم موسسه رو از لیست مجاز ها حذف کرده بعدش میگن ما که هشدار داده بودین.
من جدیدا یه سپرده پاسارگاد بستم برخودشون عالی بود اما هزار تا دلیل خواست که آخه چرا میخوای ببندی ولی خوب وضعشون خوبه فوری پولو دادن.صادرات با اون اسم و عظمتش رفتم پولو نمیدادن.هی میرفتن پیش رییس شعبه اون می اومد عکسمو نگاه میکرد قیافمو نگه میکرد میرفت نیم ساعت بعد می اومد.بعد میخواست مثلا منو متقاعد کنه که پولو از بانک خارج نکن حیفه سودای بیشترم بخوای داریم کجا میری بهتر از اینجا.هر چی میگفتم میخوام بدم خانواده میخواهیم خونه بخریم بازم حرف خودشو میزد.بعد دو ساعت معطلی گفتن پول نقد نداریم واسه چک رمزدارم کلی بهونه تراشیدن تا آخرش پولمونو به خودمون پس بدن.نصف العمر شدیم.
اگر بتونید اسم یک موسسه که در 5 سال اخیر و دارای 500 شعبه در کشور بوده و ورشکست شده رو بگین همه قانع میشن که شما حرفتون درسته وگرنه تا پیش نیاد مردم اعتماد میکنند.

Last edited:

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
اگر بتونید اسم یک موسسه که دارای 500 شعبه در کشور بوده و ورشکست شده رو بگین همه قانع میشن که شما حرفتون درسته وگرنه تا پیش نیاد مردم اعتماد میکنند.

میدونم ورشکست نشدن هنوز.نگفتم حتما میشن.گفتم اگه یک درصد....
ضمنا 10 سال پیش که این همه موسسه نبود که بخوان ورشکست بشن یا نشن که ما مثال بزنیم. الان مثه قارچ دارن متولد میشن امیدوارم سالها هم بتونن کار کنن.کلا وضع اقتصادی اونقدر خرابه که کل مملکت هم ورشکسته بشه نباید تعجب کنیم.خود دولت توی یارانه و هزار تا چیز دیگه کم آورده پولای بلوکه شده نرسه همه مون بد بختیم.ایران خودرو و سایپا دارن ورشکست میشن وای به موسسه ها.با این تورم 40 درصدی و مسکن و دلار و ماشین و...که 3 برابر شدن کسانی که پول توی بانک داشتن بیچاره شدن.سودای بانکی رو رسما اضافه نکردن خیلی ها پولاشونو از بانک ها در آوردن اما این 1-2 ماهه با این نرخ های جدید باز مردم وسوسه شدن.پولو بزاریم بانک سال بعد 25 درصد بگیریم یعنی با تورم 40 درصد 15 درصد از ارزش پولمونو از دست دادیم. درسته این وسط اوضاع واسه بانک ها با پولایی که جمع کردن کمی خوب شده اما یکم احتیاط بد نیست.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
پیرو پست قبلی دوستان : یه زمانی موسسه اعتماد ایرانیان ورشکست شد و بانک قوامین تمام مطالبات سرمایه گذاران رو داد .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اگ به اين!% هست همين كه ايراني هستيم خودش مايه بدبختي و سرافكندگي 100%هست!!!!!نترس با اين دزدي هايي كه ميشه و سفته بازي هايي كه بانكها ميكنن هيچ وقت ورشكست نميكنن...

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
آینده حساب کوتاه مدت عیدانه ، روز شمار 23 درصد. هر کی می خواد باید حساب جدید باز کنه و حساب های قبلی مشمول سود 23 درصد نمیشن. اما اینترنت بانکش فرقی نمی کنه برای حساب جدید و کارت هم نمی خواد بگیری و کارت فعلی ات رو می تونی به حساب جدید وصل کنی.
بله
صبح زنگ زدم گفتم شماره حساب جدید رو به اینترنت بانک(پیشخوان مجازی) اضافه کن
شماره مشتری هر دو حساب یکی بود!
شماره مشتری رو گفتم ودو تا سوال پرسید مطمین شه خودمم کد ملی خواست گفتم شماره حساب جدید رو همونجا آنی اضافه کرد به
پیشخوان مجازی
تو پیشخوان مجازی یه قسمت هست به نام مدیریت کارت
اونجا میتونی خودت بگی که کارت به کدوم سپرده وصل باشه

پس نمیخواد دو تا کارت بگیرین
خیلی راحت برین فقط یه حساب باز کنین
هیچی هم نخواین نه کارت جدید! نه تلفن بانک!
بعدش یه تلفن بزنین تا شماره حساب جدید رو به پنل پیشخوان مجازی وصل کنن(البته قبلش باید برای حساب قدیمی پیشخوان مجازی رو فعال کرده باشین)
بعدش هم که راحته بالا گفتم کارت رو به حساب جدید وصل کنین
تو پنل پیشخوان مجازی یه قسمت هم هست به نام انتقال وجه به خود
که راحت میتونین بعد از روز اول افتتاح حساب با 10 هزار تومن و نه بیشتر!
تمام پولو (برای احتیاط غیر از 10 هزار تومن)از حساب اول به حساب دوم(جدید انتقال بدین ) آنی انجام میشه و آینده به آینده رایگان!
و از حق نگذریم آینده و کوثر و آرمان و نور رو دو سه ماه پیش بانک مرکزی از سایتش در آورد
و همونجور که میدونیم کوثر فرتی رفت مجوزشو گرفت مهر اقتصاد هم فکر کنم گرفت
ولی با آینده بدجور لجن مواظب باشین مصاحبه ها رو نگاه کنین میگن فلان بانک رو لغوش گرفتیم رفتن با یه نام جدید برگشتن
حرف پشت آینده سیار هست
!
واقعا سه ماه به پولت نیاز نداری
سرمایه یا گردشگری سه ماهه
کوثر 24 درصد وابسته به برادران!
گردشگری 23 درصد روزشمار بالای یه ماه
گردشگری هم سابقه خوبی نداره ها تو ویکی یه چیزهایی نوشتن ازش!

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
پیرو پست قبلی دوستان : یه زمانی موسسه اعتماد ایرانیان ورشکست شد و بانک قوامین تمام مطالبات سرمایه گذاران رو داد .
این اعتماد ایرانیان دارای 500 شعبه در کشور بود؟
اعتماد ایرانیان بانک مرکزی ده ها بار اطلاعیه داد که این موسسه مردم داخلش سرمایه کذاری نکنند
همچنین حتی وقتی ورشکست شد به دلیل اینکه سهام دارشون از قوامین بود که مطالباتشم از قوامین صورت گرفت
در ضمن اگر اخبار رو بخونید موسساتی مانند ثامن یا نور نصف مبلغ چند میلیاردی که باید نزد بانک مرکزی بذارند برای مجوز گرفتن را سپرده گذاری کرده اند.
در هر حال موسسه ای که دخل و خرجش رو میتونه تامین که غصه ای نداره من بارها ثامن رفتم علاوه حقوق چند نهاد وامهایی که میدهند با سود های بالای 30 درصد هست که بخوبی جوابگوی سودها هست و اضافه هم میاد .

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سلام دوست عزیز این 24 درصد روز شماره؟ ضمنا این موسسه توسعه به شتاب متصله و مجوز ب.م هم داره.
به سایتشون و اخباری که در سایت اخبار بانکی زده مراجعه کنید بنده اطلاعی ندارم.

بالا