• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در موسسات مالی و اعتباری وبیشترین سود سپرده

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان هم اگه یادشون باشه من بهمن ماه کلی گشتم و اخرش حدود 320 میلیون گذاشتیم نور با سود 29...سود هم میره تو یه روزشمار 25 درصد.
خواستم اطلاع بدم که از اون موقع تا الان بدون حرف و حدیثی سود دقیق رو واریز کردن و مشکلی نداشتیم فعلا.

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
بله سود رو خيلي خوب ميدن بر خلاف بعضي جاها كه تو دو يا سه مرحله ميريزن اينجا تو يكي دو روز كامل واريز ميكنند من ارمان هم حساب دارم اونجا بعضا تا ٥ مرحله سودو ميريزند

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
بله سود رو خيلي خوب ميدن بر خلاف بعضي جاها كه تو دو يا سه مرحله ميريزن اينجا تو يكي دو روز كامل واريز ميكنند من ارمان هم حساب دارم اونجا بعضا تا ٥ مرحله سودو ميريزند
همینطوره...ما یه 95 میلیون هم یک ماه بعد گذاشتیم که چون اشنا شده بودیم و اون مبلغ رو هم گذاشته بودیم یک ماه قبلش اون 95 رو هم واسمون 29 درصد باز کردن...
جالب این بود اینقدر اینجا از موسسه بد گفته بودن من هم بدبین شده بودم و واسه اولین واریز سود درست حساب کتاب نکردم و با سرو صدا رفتم توی شعبه بعد دیدم بنده خداها دقیق واریز کردن و اشتباه از من بوده.:))
به نظر دوستان نگران نباشن...همین 6 7 درصد کلی پول میشه و از دست میدن اگه بزارن تو بانک...
نمیدونم ولی دیدین که همین موسسه میزان هم با یه بانکی ادغام شد...تازه اینکه موسسه نور هست که فقط مونده امضای رییس بانک مرکزی پای مجوزش...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تنها موسسات آرمان،نور و بانک مهر اقتصاد می توانند خدمات بانکی دریافت کنند

اخبار بانک: براساس اطلاعات رسیده، از بین چندین موسسه اعتباری فاقد مجوز رسمی از بانک مرکزی، تنها دو موسسه اعتباری نور و آرمان و نیز بانک در شرف تاسیس مهر اقتصاد می توانند از خدمات بانکی استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار «اخبار بانک»، براساس اسناد موثق و مستند رسیده، از بین چندین موسسه و بانک فاقد مجوز، تنها دو موسسه اعتباری نور و آرمان در کنار بانک مهر اقتصاد می توانند از خدمات بانکی بهره مند شوند.

در نامه ارسال شده توسط یکی از بانک های بزرگ کشور به واحد های زیر مجموعه خود، آمده است:" با سلام و احترام،پیرو اطلاعیه های مختوم به اطلاعیه شماره 2.8418 مورخ 94.2.21 با موضوع " تاکید مجدد بر عدم ارایه خدمات بانکی به موسسات پولی و بانکی فاقد مجوز " و با عنایت به تاکیدات مدیریت محترم بانم،خواهشنمد است دستور فرمایئد به قید فوریت نسبت به قطع خدمات مربوط به pos،Vpos و atm موسسات مالی و اعتباری فاقد مجوز اقدام فرمایند.

در این راستا و به منظور تسریع در اجرای این مهم،لیست موسسات مجاز به شرح ذیل اعلام می گردد:
1- موسسه اعتباری توسعه
2- موسسه اعتباری عسکریه
3- موسسه اعتباری کوثر
4- موسسه اعتباری آرمان
5- موسسه اعتباری نور
6- بانک مهر اقتصاد

بدیهی است قطع خدمات فوق مربوط به همه موسسات مالی و اعتباری(به استثناء۶ موسسه اعلام شده) مورد نظر می باشد.

گفتنی است موسسات عسکریه،کوثر و توسعه پیش از این مجوز رسمی خود را اخد کرده اند.

با این نامه عملا بانک مرکزی وارد فاز اجرایی قطع شریان حیاتی موسسات فاقد مجوز که در بازار غیر متشکل پولی بدون مجوز اقدام به جمع آوری منابع می کنند، وارد شده است.

گزارش اخبار بانک حاکی است، موسسه نور در ثبت شرکت ها ثبت و تاسیس شده و آرمان نیز در حال اخذ مجوز برای برگزاری مجمع عمومی است.بانک مهر اقتصاد نیز در حال طی پروسه پذیره نویسی است.

تهرانفر معاون نظارتی بانک مرکزی نیز چندی پیش از اعطای مجوز به دو موسسه نور و آرمان و مهر اقتصاد خبر دده بود.

اسامی موسساتی چون ثامن،ثامن الحجج و افضل توس در لیست بانک ها برای ارایه خدمات دیده نمی شود.

nameh%281%29.jpg

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
این کوثر چرا دو درصدو واریز نمی کنه؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
همون که دوروز پیش گفتم!!ظاهرا با ثامن و ثامن الحجج سرلج افتادن

chama

Registered User
لایک‌ها
241
در راستای سیاستهای بانک مرکزی و دستور این نهاد مبنی بر تعدیل نرخ سودهای بالای بیست درصد کلیه حسابهای کوتاه مدت بانرخ بالای موسسه با دستور بانک مرکزی باید تعدیل نرخ انجام میشد اما موسسه با توجه به تعهد در پرداخت آن سودها و اینکه مشتریان عزیز متضرر نشوند
نرخ این سودها تعدیل نشد و فقط واریز به این حسابها محدود گردیده وبه مبالغ موجود سود مورد نظر پردخت میگردد و در صورت برداشت هیچ تعدیلی صورت نمیگیرد...
درحال حاضر حسابهای کوتاه مدت با ده درصد برای مشتریان عزیز فعال است و سود سپرده های مذکور به حسابهای شتاب یا قرض الحسنه واریز میگردد
.....
موسسه به زودی در اسرع وقت با حساب جدیدی با نرخ ۱۹.۹% برای مشتریان عزیز خدمت رسانی خواهد کرد.
منبع : صفحه فیس بوک موسسه کوثر

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
هفته پیش که شعب بودم، بهم گفتن با نرخ جدید شاید هفته آینده افتتاح حساب صورت بگیره

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
این کوثر فکر نکنم دیگه دو درصد ذینفع 1 واریز کنه.دوستان کسی از شعبه پرسیده؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
کوثر امروز ساعت 13/10 دو درصد الباقی رو واریز کرد.

971

Registered User
لایک‌ها
318
در راستای سیاستهای بانک مرکزی و دستور این نهاد مبنی بر تعدیل نرخ سودهای بالای بیست درصد کلیه حسابهای کوتاه مدت بانرخ بالای موسسه با دستور بانک مرکزی باید تعدیل نرخ انجام میشد اما موسسه با توجه به تعهد در پرداخت آن سودها و اینکه مشتریان عزیز متضرر نشوند
نرخ این سودها تعدیل نشد و فقط واریز به این حسابها محدود گردیده وبه مبالغ موجود سود مورد نظر پردخت میگردد و در صورت برداشت هیچ تعدیلی صورت نمیگیرد...
درحال حاضر حسابهای کوتاه مدت با ده درصد برای مشتریان عزیز فعال است و سود سپرده های مذکور به حسابهای شتاب یا قرض الحسنه واریز میگردد
.....
موسسه به زودی در اسرع وقت با حساب جدیدی با نرخ ۱۹.۹% برای مشتریان عزیز خدمت رسانی خواهد کرد.
منبع : صفحه فیس بوک موسسه کوثر
نیازی به افتتاح حساب جدید نیست، سود حساب شتابی را تغییر دهند کافیست، وگرنه هم کار خودشان زیاد میشود هم کار مشتریان، چون باید هر ماه سود واریز شده به حساب شتابی را به این حساب جدید منتقل کنند. اگر هم حساب جدید باز کنند باید سود آن و حسابهای دیگر را به همان حساب جدید واریز کنند و کارت شتابی هم برای آن بدهند.

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من مبلغ سپرده خود را در موسسه ثامن الحجج بصورت سپرده یکساله قرار دادم
باتوجه مشکلات اخیر برای موسسات غیر مجاز بوجود امده توسط بانک مرکزی
ایا بهتر سپرده خود را از این موسسه خارج کنم
در ضمن من پارسال هم تا این موسسه سپرده داشتم و هیچ مشکل با این موسسه برخورد نکردم
لطفا راهنمایی کنید

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
نیازی به افتتاح حساب جدید نیست، سود حساب شتابی را تغییر دهند کافیست، وگرنه هم کار خودشان زیاد میشود هم کار مشتریان، چون باید هر ماه سود واریز شده به حساب شتابی را به این حساب جدید منتقل کنند. اگر هم حساب جدید باز کنند باید سود آن و حسابهای دیگر را به همان حساب جدید واریز کنند و کارت شتابی هم برای آن بدهند.

این کوثری که من می بینم 4-3 تا حساب دیگه اختراع میکنه کلکسیون مشتریان رو تکمیل میکنه .

بانک آینده 2 تا حساب دارم هر دو 19 درصد شده بدون مسخره بازی و ....
اینا هم این چیزا رو یاد بگیرن بد نیست . صفحه فیسبوک نمیخواد بزنن
الان نصف سود رو میخورن حال میکنن منتظر میشن مشتری برای انتقال کل پولش به شعبه مراجعه کنه اون موقع پیشنهاد میدن !

babialex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان الان کدوم موسسه مالی سود بیشتری داره پرداخت میکنه برای افتتاح حساب ؟
منظورم موسسه مالی با مجوز و بدون مشکل

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
طبق صحبتهای سخنگو قوه قضایه ایا امکان دارد موسسه ثامن و موسسه ثامن الحجج باشد
چون موسسات غیر مجاز بین موسسات افضل توس - ثامن - ثامن الحجج - نور- ارمان
و باتوجه خبرهای این چندهفته وضعیت موسسات نو ر ارمان یک کوچولو بهتر از چند موسسات ذر شده می باشد
وباتوجه به اینکه بانک مرکزی به دو موسسه بزرک با سابقه بلند یعنی موسسه ثامن - موسسه ثامن الحجج
خدمات بانکی نمیدهد
ایا امکان دارد این دو موسسه باشند
لطفا نظر بدین

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
طبق صحبتهای سخنگو قوه قضایه ایا امکان دارد موسسه ثامن و موسسه ثامن الحجج باشد
چون موسسات غیر مجاز بین موسسات افضل توس - ثامن - ثامن الحجج - نور- ارمان
و باتوجه خبرهای این چندهفته وضعیت موسسات نو ر ارمان یک کوچولو بهتر از چند موسسات ذر شده می باشد
وباتوجه به اینکه بانک مرکزی به دو موسسه بزرک با سابقه بلند یعنی موسسه ثامن - موسسه ثامن الحجج
خدمات بانکی نمیدهد
ایا امکان دارد این دو موسسه باشند
لطفا نظر بدین
بانک مرکزی به ثامن چه خدماتی نمیده؟! دستگاه پوز برای کارت کشیدن تو شعبه که دارن.دریافت وجه هم یا از طریق بانک صادرات و یا اقتصاد نوینه.دیگه مشکل چیه؟
با این پستا مردم رو دچار تشویش نکنید.

بالا