• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در موسسات مالی و اعتباری وبیشترین سود سپرده

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
امروز داخل شعبه ازادی تهران با کارت شتابی به حساب کوتاه مدت ثامنم واریز داشتم و هیچ مشکلی هم نداشت.قبل از من هم یه خانومی قسط وامشو با کارت یه بانک دیگه پرداخت کرد.
حالا ممکنه مثلا تو بانک صادرات تو یه روزی سیستماشون مشکل داشته باشه بیایم اینجا بگیم بانک صادرات مشکل داره؟!
لطفا الکی جوسازی نکنین.
رفیق پست بالا رو بخون.
همه چیز درست شد.
با ثامن آشتی کردن ... :)

مشکل با شعبه نبود بحث اینترنتی بود که درگاهشون رو قطع کرده بود بانک صادارت که الان ظاهرا درگاه ملت گرفتن

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
کسی میدونه آرمان هنوز سود روز شمارش همون 24 درصد هست یا کمش کردن؟چون من قبلا 24 درصد باز کرده بودم نمی دونم تغییرش دادن یا همونو میدن؟

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
دوستان موسسه نور سود شما رو چطور واریز می کنن اول یک 19% بعد بقیه سود روز بعد یا چند روز زمان میبره ؟
بعد سود در 2 مرحله واریز می کنن تو دفترچه هم ثبت میشه هر دو مورد ؟

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
در حال حاضر موسسه نور 19 درصد روزشمار و یکساله 20 درصد فعلا دیگه خبری از سود های بالا نیست

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان در مورد عسکریه سوال داشتم. من یه حساب یکساله با سود 25 درصد و کوتاه مدت 18 درصد دارم.

الان وضعیت سود یکساله و کوتاه مدت چگونه هست.کسی اطلاع داره.

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
دوستان موسسه نور سود شما رو چطور واریز می کنن اول یک 19% بعد بقیه سود روز بعد یا چند روز زمان میبره ؟
بعد سود در 2 مرحله واریز می کنن تو دفترچه هم ثبت میشه هر دو مورد ؟
دوستان کسی حساب نداره ؟!

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
امروز داخل شعبه ازادی تهران با کارت شتابی به حساب کوتاه مدت ثامنم واریز داشتم و هیچ مشکلی هم نداشت.قبل از من هم یه خانومی قسط وامشو با کارت یه بانک دیگه پرداخت کرد.
حالا ممکنه مثلا تو بانک صادرات تو یه روزی سیستماشون مشکل داشته باشه بیایم اینجا بگیم بانک صادرات مشکل داره؟!
لطفا الکی جوسازی نکنین.
برادر من جو سازی کجا بود آخه !! یک ماه کلا با شبکه شتاب مشکل داشت ,شما میگید جو سازی ..! مگه بنده موسسه همسایه مال بابامه !
از طرفی می تونید از تو نت بانکش برید از سامانه پرداخت سیستمیش استفاده کنید متوجه حرف من میشید .... همه موسسات و بانک ها یه کار انجام میدن این وسط خوبی و بدی موسسات و بانک ها در گرو همین خدمات هست .. اینکه بنده از کارو زندگیم به خاطر خدمات بد این موسسه بیافتم برای من قابل قبول نیست
بحث کردن هم در این خصوص هم بی فایدس..من به عنوان یه مشتری فیدبک خدماتشونو اینجا گذاشتم دو نفر دیگه مطلع شن و به عذاب نیوفتند وگرنه اینکه این موسسه خدمات خوب ارائه کنه در وهله اول برای خود بنده مفید هست
----------------------------------------
از دوستان کسی جدیدا وام از موسسه ای گرفته ؟ شرایط به چه صورت است؟

Last edited:

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
نور مجوز گرفت چه زمانی کارت دار میشه ؟!

971

Registered User
لایک‌ها
318
نور مجوز گرفت چه زمانی کارت دار میشه ؟!
فکر میکنم زمانبر باشد، اولا باید سیستم یکپارچه برای شعب مختلف(کارسازان، ریحانه گستر، پیشگامان) راه اندازی شود، سپس نوبت اینترنت بانک و همراه بانک و نصب خودپرداز و کارت شتابی میرسد. الان حتی نمیشود از یک شعبه دیگر به راحتی پول برداشت کرد(هر دو شعبه کارسازان و آنلاین هستند ولی برای برداشت باید فاکس رد و بدل شود)

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
aba2579ffc674c306f9068c3cac9a097.jpg

به نظر میرسه آرمان هم به زودی مجوز بگیره.قبل از عید ۱/۵میلیارد ازش برداشت داشتم.ولی فامیلمون بعد عید میخواست ۵۰۰میلیون برداشت کنه ۲-۳روز معطل کردن.کسی پیرامون اخبار مثبت یا منفی از آرمان(فرشتگان)شنیده؟!

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
یه وامی از بانک گرفتم و وام رو به صورت پول نقد ندادن بهم کارت اعتباری دادن...
حالا من این کارت رو ببرم بانک سپه یا پاسارگاد و روی پوزشون بکشم، پول به حسابم واریز میشه؟
چیکار باید بکنم؟یا باید ببرم موسسه هایی مثل ثامن و کوثر و اونجا کارت بکشم؟
سپاس

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان نور برای سپرده های کمتر از 1 تومن هم سود واریزی داره؟
کدوم موسسه یا بانک برای سپرده های کم خوبه؟

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
دیروز در اخبار گفت سرمایه گذاری در این موسسات نکنید کلاهبردارن! حالا این کار را بکنیم یا نه؟ پس چرا مجوز دادن؟!

بالا