• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در موسسات مالی و اعتباری وبیشترین سود سپرده

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
طبق خبری که ساعت 14 از تلویزیون پخش شد ، بانک مرکزی تا پایان امسال به موسسات مالی و اعتباری غیر مجاز مهلت داد خود را با سیاستهای بانک مرکزی هماهنگ کنند.

pzs

Registered User
لایک‌ها
72

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان الان کوتاه مدت
آرمان و نور که قرار ظاهرا مجوز بگیرن
چند درصده؟

میخوام برام پولمو از ثامن بگیرم.
مثل اینکه اینا وضعشون خرابه ....

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
لطفا راهنمایی کنید
تو این لینک که دوستان گذاشتن

موسسات اعتباری آرمان( فرشتگان - فردوسی )، نور، افضل توس، ثامن و بانک مهر اقتصاد با توجه به روند اجرایی انجام‌گرفته در آینده نزدیک موفق به دریافت مجوز خواهند شد و به بازار پولی کشور می پیوندند.
ولینک خبر
مچنین از سوی دیگر، براساس شنیده‌ها و اعلام محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه، دو موسسه اعتباری به احتمال قوی به زودی منحل خواهد شد.

پیگیری ها نشان می دهد یکی از این موسسات که از قدیمی ترین موسسات اعتباری کشور و دارای مجوز است، تاکنون همکاری‌های لازم را با بانک مرکزی نداشته است و به همین علت نیز مراحل انحلال آن‌ در حال پیگیری است.

اسمی از موسسه ثامن الحجج وجود ندارد

وبا توجه به سخن محسن اژه ای

ایمچنین از سوی دیگر، براساس شنیده‌ها و اعلام محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه، دو موسسه اعتباری به احتمال قوی به زودی منحل خواهد شد.

پیگیری ها نشان می دهد یکی از این موسسات که از قدیمی ترین موسسات اعتباری کشور و دارای مجوز است، تاکنون همکاری‌های لازم را با بانک مرکزی نداشته است و به همین علت نیز مراحل انحلال آن‌ در حال پیگیری است.
اگر اشتباه نکنم باید موسسه ثامن الحجج باشه

هرچه زودتر بروم سپرده از ثامن الحجج خارج کنم

لطفا راهنمایی کنید

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
لطفا راهنمایی کنید در مورد حساب یکساله بانک اینده بالای 50 تومان ایا هنوزم 25 درصد سود میده اگر خیر لطفا راهنمایی کنید
کدام بانک یا موسسه زیر نظر بانک مرکزی سود بلند مدت بهتر معرفی کنید تشکر
بعد
یک سوال داشتم
اگر بخواهیم سپرده از موسسه ثامن الحجج خارج کنم چه کار باید بکنم
چون یک سپرده 5 ساله به شرط یکسال با سود 28 درصد قرار دارم 2 ماه از قرار دادم می گذاره
اگر خارج کنم چقدر از سود از کم می گنم
لطفا راهنمایی کنید

912

Registered User
لایک‌ها
472
این مووسسات روز شمارشون چقدره؟

912

Registered User
لایک‌ها
472
این تاپیک چرا مهم نمیشه صفحه اول بمونه؟

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
الان بیشترین سود روزشمارو کدوم موسسه وبانک میده ؟

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
درود بر دوستان عزیز

امروز در شعبه کوثر متوجه شدم حساب جدیدی ( از امروز) باز میکنن با سود 19.5 درصد روزشمار که برای افتتاح باید شخصا به شعبه مراجعه کنین.

سود همه حسابهای قبلی کما فی السابق به حساب شتابی ده درصدی واریز میشه و خودتون باید زحمت انتقالش رو به حساب جدید بکشین.

بدرود ...

chama

Registered User
لایک‌ها
241
درود بر دوستان عزیز

امروز در شعبه کوثر متوجه شدم حساب جدیدی ( از امروز) باز میکنن با سود 19.5 درصد روزشمار که برای افتتاح باید شخصا به شعبه مراجعه کنین.

سود همه حسابهای قبلی کما فی السابق به حساب شتابی ده درصدی واریز میشه و خودتون باید زحمت انتقالش رو به حساب جدید بکشین.

بدرود ...
درست است البته سود این حساب به خودش واریز می شود و کارت شتابی هم ندارد اما شبا دارد!

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
موسسه ثامن الائمه دیگه خدمات شتابیش قطع شد !!!
از طرفی تمامی خدمات اکترونیکی سایتشون هم مختل شده
از لحاظ خدمات اینترنتی صفر شدن ...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بهتره حساب های ثامن رو ببندیم.
راحت تره.
وقتی ثامن داره 20 درصد میده هیچی نداره و کوثر الان 19.5 میده.
بهترین کار بستن حساب ثامن و افتتاح حساب در کوثر.

ثامن ریسک داره سپرده گذاری درش.
فردا میبنی شد میزان ...
درسته گولا نمیره ولی به دردسر و استرس و ... نمیرزه.

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
همین امروز با کارت بانک ملی داخل شعبه پرداخت داشتم.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

این خبر دقیقا مربوط به چه زمانی هست؟

من پنجشنبه 94/3/29 ،داخل شعبه ، از کارت شتابی کوثر به سپرده روز شمارم واریز کردم :eek::eek:

Last edited:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

این خبر دقیقا مربوط به چه زمانی هست؟

من پنجشنبه 94/3/29 ،داخل شعبه ، از کارت شتابی کوثر به سپرده روز شمارم واریز کردم :eek::eek:

بخش
مدتهاست غیرفعاله.
احتمالا مشکلی دارن که غیرفعالش کردن.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
خوب داستان ازونجا شروع شد که دیگه نتونستم اقساط وامی که تو این موسسه دارم با کارت های شتاب پرداخت کنم الان نزدیک 1 ماهه نمیشه قسط ها رو با شتاب داد ...از طرفی هم یکبار به شعبه مراجعه داشتم که دستگاه کارت خونش از شبکه شتاب قطع شده بود .. در نتیجه مجبور شدم اونجا حساب باز کنم تا شاید بتونم از امکانات درون شبکه ایش راحت پرداخت کنم از طرفی سالانه 20 درصدم رو پولم سود کنم ..اما2 تا مشکل شبکشون داشت یکی اینکه سیستم پرداخت سیستمی اقساطش که می بایست تو سر رسید از حسابم پول کم کنه یه سیستم کلاهبرداری بود که نه تنها کار نمی کرد بلکه از حسابم همون لحظه پول و برداشت کرد و زنگ زدن ماهم به پشتبانیش فایده نداشت.. خلاصه با قسمت عملیات پرداخت اقساط قسط بعدی هم واریز کردم ...اما الان دوباره پرداخت قسط هم با بانکداری الکترونیکی داخلیش هم قطع شده جالبه که تلفن بانکش هم کار نمیکرد مجبوری رفتم داخل شعبه پرداخت کردم
در کل خدمات بانکداری الکترونیکی ضعیفی داره همچنین پشتیبانی درستی هم برای موارد پیش امده ندارن

shadi1995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
خوب داستان ازونجا شروع شد که دیگه نتونستم اقساط وامی که تو این موسسه دارم با کارت های شتاب پرداخت کنم الان نزدیک 1 ماهه نمیشه قسط ها رو با شتاب داد ...از طرفی هم یکبار به شعبه مراجعه داشتم که دستگاه کارت خونش از شبکه شتاب قطع شده بود .. در نتیجه مجبور شدم اونجا حساب باز کنم تا شاید بتونم از امکانات درون شبکه ایش راحت پرداخت کنم از طرفی سالانه 20 درصدم رو پولم سود کنم ..اما2 تا مشکل شبکشون داشت یکی اینکه سیستم پرداخت سیستمی اقساطش که می بایست تو سر رسید از حسابم پول کم کنه یه سیستم کلاهبرداری بود که نه تنها کار نمی کرد بلکه از حسابم همون لحظه پول و برداشت کرد و زنگ زدن ماهم به پشتبانیش فایده نداشت.. خلاصه با قسمت عملیات پرداخت اقساط قسط بعدی هم واریز کردم ...اما الان دوباره پرداخت قسط هم با بانکداری الکترونیکی داخلیش هم قطع شده جالبه که تلفن بانکش هم کار نمیکرد مجبوری رفتم داخل شعبه پرداخت کردم
در کل خدمات بانکداری الکترونیکی ضعیفی داره همچنین پشتیبانی درستی هم برای موارد پیش امده ندارن
نمیدونم شما تو کدوم شهری ولی انتقال وجه از کارت شتاب با دستگاه کارت خوان داخل شعبه تو کرج هیچ مشکلی نداره.

xenator

Registered User
لایک‌ها
83

نمیدونم شما تو کدوم شهری ولی انتقال وجه از کارت شتاب با دستگاه کارت خوان داخل شعبه تو کرج هیچ مشکلی نداره.

امروز داخل شعبه ازادی تهران با کارت شتابی به حساب کوتاه مدت ثامنم واریز داشتم و هیچ مشکلی هم نداشت.قبل از من هم یه خانومی قسط وامشو با کارت یه بانک دیگه پرداخت کرد.
حالا ممکنه مثلا تو بانک صادرات تو یه روزی سیستماشون مشکل داشته باشه بیایم اینجا بگیم بانک صادرات مشکل داره؟!
لطفا الکی جوسازی نکنین.

بالا