تو مطلب دیروز یجور دیگه بودش!!!پنج موسسه مجوز میگیرن، و دو موسسه منحل میشوند
http://www.akhbarbank.com/vdcaayne.49nyu15kk4.html
درست است البته سود این حساب به خودش واریز می شود و کارت شتابی هم ندارد اما شبا دارد!درود بر دوستان عزیز
امروز در شعبه کوثر متوجه شدم حساب جدیدی ( از امروز) باز میکنن با سود 19.5 درصد روزشمار که برای افتتاح باید شخصا به شعبه مراجعه کنین.
سود همه حسابهای قبلی کما فی السابق به حساب شتابی ده درصدی واریز میشه و خودتون باید زحمت انتقالش رو به حساب جدید بکشین.
بدرود ...
همین امروز با کارت بانک ملی داخل شعبه پرداخت داشتم.موسسه ثامن الائمه دیگه خدمات شتابیش قطع شد !!!
از طرفی تمامی خدمات اکترونیکی سایتشون هم مختل شده
از لحاظ خدمات اینترنتی صفر شدن ...
موسسه ثامن الائمه دیگه خدمات شتابیش قطع شد !!!
از طرفی تمامی خدمات اکترونیکی سایتشون هم مختل شده
از لحاظ خدمات اینترنتی صفر شدن ...
همین امروز با کارت بانک ملی داخل شعبه پرداخت داشتم.
این خبر دقیقا مربوط به چه زمانی هست؟
من پنجشنبه 94/3/29 ،داخل شعبه ، از کارت شتابی کوثر به سپرده روز شمارم واریز کردم
خوب داستان ازونجا شروع شد که دیگه نتونستم اقساط وامی که تو این موسسه دارم با کارت های شتاب پرداخت کنم الان نزدیک 1 ماهه نمیشه قسط ها رو با شتاب داد ...از طرفی هم یکبار به شعبه مراجعه داشتم که دستگاه کارت خونش از شبکه شتاب قطع شده بود .. در نتیجه مجبور شدم اونجا حساب باز کنم تا شاید بتونم از امکانات درون شبکه ایش راحت پرداخت کنم از طرفی سالانه 20 درصدم رو پولم سود کنم ..اما2 تا مشکل شبکشون داشت یکی اینکه سیستم پرداخت سیستمی اقساطش که می بایست تو سر رسید از حسابم پول کم کنه یه سیستم کلاهبرداری بود که نه تنها کار نمی کرد بلکه از حسابم همون لحظه پول و برداشت کرد و زنگ زدن ماهم به پشتبانیش فایده نداشت.. خلاصه با قسمت عملیات پرداخت اقساط قسط بعدی هم واریز کردم ...اما الان دوباره پرداخت قسط هم با بانکداری الکترونیکی داخلیش هم قطع شده جالبه که تلفن بانکش هم کار نمیکرد مجبوری رفتم داخل شعبه پرداخت کردمهمین امروز با کارت بانک ملی داخل شعبه پرداخت داشتم.
نمیدونم شما تو کدوم شهری ولی انتقال وجه از کارت شتاب با دستگاه کارت خوان داخل شعبه تو کرج هیچ مشکلی نداره.خوب داستان ازونجا شروع شد که دیگه نتونستم اقساط وامی که تو این موسسه دارم با کارت های شتاب پرداخت کنم الان نزدیک 1 ماهه نمیشه قسط ها رو با شتاب داد ...از طرفی هم یکبار به شعبه مراجعه داشتم که دستگاه کارت خونش از شبکه شتاب قطع شده بود .. در نتیجه مجبور شدم اونجا حساب باز کنم تا شاید بتونم از امکانات درون شبکه ایش راحت پرداخت کنم از طرفی سالانه 20 درصدم رو پولم سود کنم ..اما2 تا مشکل شبکشون داشت یکی اینکه سیستم پرداخت سیستمی اقساطش که می بایست تو سر رسید از حسابم پول کم کنه یه سیستم کلاهبرداری بود که نه تنها کار نمی کرد بلکه از حسابم همون لحظه پول و برداشت کرد و زنگ زدن ماهم به پشتبانیش فایده نداشت.. خلاصه با قسمت عملیات پرداخت اقساط قسط بعدی هم واریز کردم ...اما الان دوباره پرداخت قسط هم با بانکداری الکترونیکی داخلیش هم قطع شده جالبه که تلفن بانکش هم کار نمیکرد مجبوری رفتم داخل شعبه پرداخت کردم
در کل خدمات بانکداری الکترونیکی ضعیفی داره همچنین پشتیبانی درستی هم برای موارد پیش امده ندارن
خوب داستان ازونجا شروع شد که دیگه نتونستم اقساط وامی که تو این موسسه دارم با کارت های شتاب پرداخت کنم الان نزدیک 1 ماهه نمیشه قسط ها رو با شتاب داد ...از طرفی هم یکبار به شعبه مراجعه داشتم که دستگاه کارت خونش از شبکه شتاب قطع شده بود .. در نتیجه مجبور شدم اونجا حساب باز کنم تا شاید بتونم از امکانات درون شبکه ایش راحت پرداخت کنم از طرفی سالانه 20 درصدم رو پولم سود کنم ..اما2 تا مشکل شبکشون داشت یکی اینکه سیستم پرداخت سیستمی اقساطش که می بایست تو سر رسید از حسابم پول کم کنه یه سیستم کلاهبرداری بود که نه تنها کار نمی کرد بلکه از حسابم همون لحظه پول و برداشت کرد و زنگ زدن ماهم به پشتبانیش فایده نداشت.. خلاصه با قسمت عملیات پرداخت اقساط قسط بعدی هم واریز کردم ...اما الان دوباره پرداخت قسط هم با بانکداری الکترونیکی داخلیش هم قطع شده جالبه که تلفن بانکش هم کار نمیکرد مجبوری رفتم داخل شعبه پرداخت کردم
در کل خدمات بانکداری الکترونیکی ضعیفی داره همچنین پشتیبانی درستی هم برای موارد پیش امده ندارن
نمیدونم شما تو کدوم شهری ولی انتقال وجه از کارت شتاب با دستگاه کارت خوان داخل شعبه تو کرج هیچ مشکلی نداره.