>-->O
همکار بازنشسته
الان تست کردم
به ذینفع2 کوثر نمیشه انتقال داد!!!!
با تلفن بانک اقدام کنید از شعبه رمز باید بگیرید اگه امتحان کردید خبر بدید.....الان تست کردم
ثامناین 2تا طرحی که گفتی برای کدوم موسسه هستش؟
من با طرح امتیازی باشگاه ملت می خواستم 4 میل بگیرم،گفتند یه ضامن کارمند با نامه کسر حقوق و حکم و فیش حقوقی و گواهی درآمد خودت چک و سفته از هر دو نفر و وام گیرنده یک حساب جاری داشته باشه با یه میل موجودی ضامن هم یک حساب داشته باشه!دوستان از این موسسات کسی وام گرفته زیر 10 میلیون با سپرده گذاری؟
دوست گرامی بانک ملت دولتی نیست خصوصیه اون ملیه که دولتیهمن با طرح امتیازی باشگاه ملت می خواستم 4 میل بگیرم،گفتند یه ضامن کارمند با نامه کسر حقوق و حکم و فیش حقوقی و گواهی درآمد خودت چک و سفته از هر دو نفر و وام گیرنده یک حساب جاری داشته باشه با یه میل موجودی ضامن هم یک حساب داشته باشه!
همه را داشتم به جز گواهی درآمد بهشون گفتم گواهی ندارم ولی به جاش می تونم دوتا ضامن بیارم،گفتن برا درآمد تو محل امضا جمع کن و بده شورای مسجد محله مهرش کنه!!!
چنان کف کردم که به خاطر 4میل باید راه بیفتم امضا جمع کردن و بعدم برم مسجد ...مالی رئیس شورا تا مهرش کنه،بهشون گفتم لغوش کنید نخواستم.
حالا یعنی مثلا این به خاطر امتیاز ها بود و از سرپرستی بانک نامه اومده بود که به من وام بدن و بانکشم دولتی بود.
فعلا كه مشكل نداشتند پرداخت هاشون مرتبه منتها جديدا ظاهرا اونها هم سودها رو تغيير دادند يكي از دوستان كه ميگفت نور هم اورده رو ٢٢ درصد صحتشو نميدونم ارمان رو هم جديدا نميدونم چند درصد ميده ولي قطعا اون هم تغيراتي ميده تو فروردين زمزمه كاهش سودهاشون بودنور و آرمان فرشتگان برای سرمایه گذاری معتبر هستن؟ الان سودشون چقدره؟ دوستاتی که سرمایه گذاری کردند تاحالا راحت بدون مشکل پول گرفتند؟ واریز سودها چطور؟
این 22 درصدی که میگی روزشماره؟فعلا كه مشكل نداشتند پرداخت هاشون مرتبه منتها جديدا ظاهرا اونها هم سودها رو تغيير دادند يكي از دوستان كه ميگفت نور هم اورده رو ٢٢ درصد صحتشو نميدونم ارمان رو هم جديدا نميدونم چند درصد ميده ولي قطعا اون هم تغيراتي ميده تو فروردين زمزمه كاهش سودهاشون بود
بچه ها پدرم نیاز به 20 میلیون پول برای سه چهار ماهه اینده داره
میگه میبرم 10 تومن بزارم مهر امام رضا بعد از 4 ماه وام 4 درصد میده
دو برابر
شرایطش رو درست گفته ؟
با عقل جور در نمیاد
بچه ها شما چه پیشنهادی دارید برای وام
ببین با سپرده گذاری میشه وام گرفت یا نه؟اگه اینطوره من الان دارم میرم بانک
فکر نکنم اینطور باشه.
شوخی کردم رفیق.ببین با سپرده گذاری میشه وام گرفت یا نه؟
کلا شرایطشو بپرس
تعطیل که نیست اون موقع ساعت یکو خورده ای بود الانم سه خورده ایهشوخی کردم رفیق.
الان بانک که تعطیله.
فکر نکنم اینطور باشه.
بانکا مگه تا 2 باز نیستن؟تعطیل که نیست اون موقع ساعت یکو خورده ای بود الانم سه خورده ایه
بانک که تا 4 بازه
اونم که اره معلومه اونطوری نیست به اون راحتی
ثامن چند درصده؟ شنیدم روزشمارش از 18.5 درصد شده 22 درصد درسته؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk