912
Registered User
اقا الان چند ساله تا 4 شده ساعت کاری بانکابانکا مگه تا 2 باز نیستن؟
یا تا 4 ؟
البته تهران اینطوریه شاید شهرستانا کمتر باشه
اقا الان چند ساله تا 4 شده ساعت کاری بانکابانکا مگه تا 2 باز نیستن؟
یا تا 4 ؟
اقا الان چند ساله تا 4 شده ساعت کاری بانکا
البته تهران اینطوریه شاید شهرستانا کمتر باشه
کلا بانک ها موسسات ساعت کاریشون یکیه!بانکها اکثرشون تا 13:30 هست حتی موسساتی مثل کوثر
خوب الان چه جوری واریز برداشت کنیم کارت میدن؟؟؟کارت نداریم ازش یا فقط از شعبه و تلفن بانک یا اینترنت بانک؟؟؟ کارت نداشته باشه مفت نمی ارزه هنون قوامین 22 با کف 2تومن داریم واریز برداشتم دارهدوستان الان از کوثر میام . حساب افرا یکساله با قابلیت واریز و برداشت ۲۲ درصد ، فقط ضاهرٱ برای کسایی که کلید طلایی داشتن هست
من گرفتم.کسی اینجا از کوثر وام گرفته؟
چقدر گرفتی؟من گرفتم.
سوالی هست در خدمتم.
آقا من این طرح کوثر 5 گرفتم.چقدر گرفتی؟
کلا شرایط شو بگو
ضامن چی میخواستن؟
سودشو اگه راهت افتاد اونجا بپرس ببینم چند درصدهمن موسسه نور = کارسازان آینده حساب روزشمار باز کردم 22 درصد
وام هم میگن هر چی بزاری سه ماه بعد همونقدر بهت میدیم (البته میزان بهره شو نپرسیدم)
رفتم حساب باز کنمسودشو اگه راهت افتاد اونجا بپرس.
حسابهای روزشمار قبلی که 25 درصدی بودند را هم 22 درصد کرده اند یا نه؟من موسسه نور = کارسازان آینده حساب روزشمار باز کردم 22 درصد
وام هم میگن هر چی بزاری سه ماه بعد همونقدر بهت میدیم (البته میزان بهره شو نپرسیدم)
نمیدونم دقیقا ولی مال من که 22 درصد بود قدیمی ها رو نمیدونمحسابهای روزشمار قبلی که 25 درصدی بودند را هم 22 درصد کرده اند یا نه؟
يكساله هاشون چند درصد شده قبلا كه ٢٩ -٣٠'بودنمیدونم دقیقا ولی مال من که 22 درصد بود قدیمی ها رو نمیدونم
یه سر رفتم اینارم میپرسم
کل پول همه ی فامیل های ما تو موسسه میزان بودشبا ورود دادستانی چه بر سر موسسه میزان می آید؟
روز گذشته به گفته دادستانی مشهد برخی از اعضای هیات مدیره موسسه اعتباری میزان به دلیل عدم عمل به تعهدات در زمان مقرر بازداشت شدند،با این امر باید شاهد بروز چندین اتفاق برای این موسسه باشیم.