aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
مگه سود چند درصد میداده؟
میزان؟مگه سود چند درصد میداده؟
ببخشيد بانك مركزي غلط ميكنه مجوز ابتدايي رو ميده اينا اگه مجوز ندن كه اجازه نميدن واسه خودشون دكون بزنندhttp://peyk.iribnews.ir/detail/video/4739.aspx
موسسه ای دیگری به گل نشست
بانک مرکزی چقدر بگه برای سود بیشتر پول تو موسسات نزاربد
دچار مشکل شدید به دولت و بانک مرکزی مربوط نیست و از سپرده گزار حمایت نمیکنند
من الان بردم نور = کارسازان آینده گذاشتمبرای سود22%گذاشتن توی میزان زیاد جالب نیست!!!!لااقل جای معتبرتری میگذاشتن
ببخشيد بانك مركزي غلط ميكنه مجوز ابتدايي رو ميده اينا اگه مجوز ندن كه اجازه نميدن واسه خودشون دكون بزنند
اتفاقا من میخوام همین طرح کوثر 5 بگیرمآقا من این طرح کوثر 5 گرفتم.
خیلی خیلی اذیت میکنن.
تا حالا بانک یا موسسه به این بدی ندیدم از نظر گیر دادن.
میانگین پولت رو میگیره 120 درصد میانگین بهت میده.حداقل موندن سپرده 5 ماه ... به ازای هر ماه 2 ماه به بازپرداخت اضافه میشه.
حداکثر مبلغ وام 6 تومنه.
واسه تا 5 میلیون 1 ضامن بالاتر از 5 دو ضامن.
سودش هم 0 درصد هستش.
البته به اندازه کافی میکشن رو قسط به اسم بیمه و این حرفا ...
در مورد ضمانت:
1-ضامن باید کارمند رسمی دولت باشه ضمنا خیلی ها رو هم قبول نمیکنن.
2-باید یا ضامن یا کس دیگه ای چک بده.
3-ضامن باید حتما حتما کارمند هم شهر باشه که وام میگیرید شما(این قانون فقط در انحصار این موسسه هستش خیلی بیخوده این قانون)
4-چک حتما باید مربوط به شعب همون شهر وام گیرنده باشه.
کلا به نظرم سعی کنید از کوثر وام نگیرید.
به نظر من مهر اقتصاد بهتره.
اتفاقا من میخوام همین طرح کوثر 5 بگیرم
رفتم شعبه گفت برو توی سایت ابتدا اونجا مدارکت پر کن
منم اومدم هر چی که لازم داشته آپلود کردم
خواستم در این رابطه برام توضیحی بدی
خوب حالا شما اگه نور گذاشتی لااقل داری سود بیشتر از بانک میگیری که ریسکش ارزششو داره ولی وقتی بانک داره به اندازه میزان میده،چه دلیلی داره گذاشتن میزان!!!بحث من سر اینهمن الان بردم نور = کارسازان آینده گذاشتم
شما یک موسسه معتبر پیدا کن من برم همونجا بزارم
کلا میزان اینقدر تبلیغات و ... داشت تازه شم آرم دادگستری سر درش بود دیگه چی از دادگستری معتبر تر؟
دوست عزیزدوستان این موسسه ثامن چطور موسسه ای هستش؟
samen.ir
دوست عزیز
من کلی در موردش تحقیق کردم. وقتی از رییس شعبه اش پرسیدم که اینجا مجوز بانک مرکزی داره ؟ با یه لحن خاصی گفت : عزیزم اینجا متعلق به بنیاد تعاون **** هست !
یعنی اعتبارش از بانک مرکزی بالاتره !
پنجشنبه پیش یه سپرده یکساله 26 درصدی و یه سپرده روزشمار 22 درصدی اونجا باز کردم .
از چند جا هم که تحقیق کردم گفتن بعیده بر به مشکل بخوره و پشتوانه محکمی داره .
فقط تنها مشکلش عدم اتصال به شتابه که در نتیجه برای انتقال پول باید به شعبه مراجعه کنی.
سیستم اتوماسیونش هم شبیه کوثر و انصار هست.
در کل میشه گفت با شرایطی که بانک مرکزی هفته پیش بوجود آورد ثامن برای من بهترین گزینه بد بود.
نمیدونم در حال حاضر نرخ سود حسابهای یکساله و روزشمارش چقدر شده ولی احتمالا مشابه سایر موسسات باید شده باشه.
چون میزان پشتش دادگستری بودخوب حالا شما اگه نور گذاشتی لااقل داری سود بیشتر از بانک میگیری که ریسکش ارزششو داره ولی وقتی بانک داره به اندازه میزان میده،چه دلیلی داره گذاشتن میزان!!!بحث من سر اینه
از سایتش میشه با کارته شتایی به حساب ثامن واریز کرد. https://epay.ebsamen.com/payments/deposit/charge;jsessionid=z4NlD9VnRcreaC1ng8pQgA47.undefinedدوست عزیز
من کلی در موردش تحقیق کردم. وقتی از رییس شعبه اش پرسیدم که اینجا مجوز بانک مرکزی داره ؟ با یه لحن خاصی گفت : عزیزم اینجا متعلق به بنیاد تعاون **** هست !
یعنی اعتبارش از بانک مرکزی بالاتره !
پنجشنبه پیش یه سپرده یکساله 26 درصدی و یه سپرده روزشمار 22 درصدی اونجا باز کردم .
از چند جا هم که تحقیق کردم گفتن بعیده بر به مشکل بخوره و پشتوانه محکمی داره .
فقط تنها مشکلش عدم اتصال به شتابه که در نتیجه برای انتقال پول باید به شعبه مراجعه کنی.
سیستم اتوماسیونش هم شبیه کوثر و انصار هست.
در کل میشه گفت با شرایطی که بانک مرکزی هفته پیش بوجود آورد ثامن برای من بهترین گزینه بد بود.
نمیدونم در حال حاضر نرخ سود حسابهای یکساله و روزشمارش چقدر شده ولی احتمالا مشابه سایر موسسات باید شده باشه.
از سایتش میشه با کارته شتایی به حساب ثامن واریز کرد. https://epay.ebsamen.com/payments/deposit/charge;jsessionid=z4NlD9VnRcreaC1ng8pQgA47.undefined