چرا کنسول انقد رفت بالا؟؟ من ارزون فروختمباز خوبه از 3150 شده 4550 !
قیمت کنسول دو برابر شده !
ایکس باکس تو اسفند 2 تومن بود الان دقیقا 4 تومنه ! دسته ایکس باکس تو اسفند 600 بود الان شده 1600 ! ( از دو برابر هم بیشتر )
چرا کنسول انقد رفت بالا؟؟ من ارزون فروختمباز خوبه از 3150 شده 4550 !
قیمت کنسول دو برابر شده !
ایکس باکس تو اسفند 2 تومن بود الان دقیقا 4 تومنه ! دسته ایکس باکس تو اسفند 600 بود الان شده 1600 ! ( از دو برابر هم بیشتر )
سوال منم هست...@Webmoney-XCH
یک درخواست از دوستانی که در زمینه ی خرید و فروش ارز تجربه و آگاهی دارند .
میشه بفرمائید ( برای کسانی که نیاز به ارز دارند ) ، بهتره از کدوم صرافی ها ارز تهیه کرد ؟ و موقع خرید به چه نکاتی توجه کرد ؟
بعضی افرادی که برای خرید ارز میرن و خیلی وارد نیستن مثلا دلار سبز و رنگ و رو رفته گیرشون میاد که تو صرافی های خارج از کشور دچار مشکل میشن یا صرافیها معمولا یوروهای 2002 رو به مشتریهای کمتر وارد میفروشن . اگر ممکن هست راهنمایی بفرمائید . با تشکر
سوال منم هست...
الان برای حفظ ارزش پول اینکه سقوط نکنه دلار خوبه یا طلا؟؟ و اینکه اگه از صرافی خرید کنی امکان این هست دلار تقلبی بهت بدن یا نه؟
در اون صورت نباید میفروختید باید نگهدارید ...ارز در بلند مدت کاهش نداره در کوتاه مدت کاهش دارهماهم برا حفظ ارزش پول دلار و سکه گرفتیم
کلی کاهشی شد
کلی ضرر
در صورتی همه چی ۱۰۰۰ برابر شد فقط سکه و ارز کاهشی میشدن برای ۱ سالو خورده ای
تو ایران هیچ چیزی حساب کتاب نداره
در اون صورت نباید میفروختید باید نگهدارید ...ارز در بلند مدت کاهش نداره در کوتاه مدت کاهش داره
داداش فروشنده باید باید آدم مطمئنی باشه، نه خریدار!دوستان ادم مطمئن برای فروش یورو سراغ دارید؟
نمیخوام تو صرافی بفروشم
من که فکر کنم آدم مطمئنی هستمداداش فروشنده باید باید آدم مطمئنی باشه، نه خریدار!
بعدم اینجا هرکس از یه شهر و استان هست، باید توی شهر خودت دنبال خریدار نقد باشی ...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
من که فکر کنم آدم مطمئنی هستم
تهران جمهوری میشناسم ولی نیمتونم برم.
کرج کسی خواست پیغام بده یورو
همتی از دلار ۱۱ تومن داره همین چرندیاتو تحویل میده. شما خودت این حرفا رو باور میکنی؟با وجود اینکه دو تا خبر از طرف رئیس بانک مرکزی مبنی بر کنترل قطعی ارز منتشر شده بازم دلار داره میره بالا، یجایی هم خوندم دلایل کسری بودجه در سال ۹۸ زیاد تاثیرگذار نبوده و در سال ۹۹ تاثیر شدیدی خواهد گذاشت
سلام، درود به شرف آریاییتسلام دوستان . با استفاده از اين لينک ها مي توانيد روزانه درآمد ميليوني کسب کنيد. بدون هزينه و رايگان ، راحت و در خانه در هر ساعت از روز. البته ميزان پولي که کسب مي کنيد بسته به تلاش و فعاليت خودتون داره ، با اين لينک ها ثبت نام کنيد ، و به راحتي کار کنيد. آدرس لينک ها رو را براتون قرار مي دهم.توجه کنید که بااین لینک ها می تونید امتیاز بیشتری بگیرید . از اعتمادتون متشکرم.
هر دفعه که از این مدل حرف ها یا به قول حضرت عالی چرندیات ارائه می ده لحظه ای رو قیمت تاثیر می گذاشت فقط جالبش این بود این دفعه انگار نه انگارهمتی از دلار ۱۱ تومن داره همین چرندیاتو تحویل میده. شما خودت این حرفا رو باور میکنی؟
اینقدر اوضاع اقتصادی وضعش خرابه نمیشه هفته دیگه رو پیش بینی کرد چه برسه زمستان.به چقدر میرسه تا زمستان ؟
کی تا حالا تو عمر بی برکتشون نرخ ارزو کنترل کردن که الان بکنن؟ (هیچوقت تو ایران در دراز مدت دلار نمیره پایین)با وجود اینکه دو تا خبر از طرف رئیس بانک مرکزی مبنی بر کنترل قطعی ارز منتشر شده بازم دلار داره میره بالا، یجایی هم خوندم دلایل کسری بودجه در سال ۹۸ زیاد تاثیرگذار نبوده و در سال ۹۹ تاثیر شدیدی خواهد گذاشت