- نوشتهها
- 814
- لایکها
- 12,577
من به آرمان جونم خیانت نمیکنم@Webmoney-XCH
200 خط تایپ میکنی، لایک کنیم نمیشه.. نکنیم نمیشه : ))) پس تعجب میکنیم و ساده میگذریم ازش :دی
به نظر من شرایط زندگی خیلی خیلی مهمه در سرمایه گذاری. هر کسی بسته به شرایطش باید راه سرمایه گذاریشو پیدا کنه.ولی در کل برای سرمایه گذاری باید همیشه سبد تشکیل داد، روی یک دارایی فوکس نکرد... مثلا سال 1392 تا 1396 هر کسی دلار میخرید ضرر میکرد/ حالا نمیدونم اون موقع به جز یه چیزی که نباید اسمش رو ببرم چه دارایی سودش خوب بوده :دی
خود من از وقتی که دلار گرون شد، گفتم ماشین به تبع گرونی دلار، گرون میشه. الانم میگم. قیمت پراید 6 هزار دلار بود همیشه. بنابراین پراید 100 میلیونی چیز عجیبی نیست. من اینو میدونستم، اما برای من قابل اجرا نبود. من شهریور 96 یه سری دلار روی 3800 خریدم. شهریور 97 میتونستم اینا رو 12 تومن بفروشم و پراید 25 میلیونی بخرم. الان هم به جای 50 درصد از اون موقع تا حالا 200 درصد سود کرده بودم ... این برای کسی که سرمایه اش 2 تا پراید بود، عالیه. اما برای کسی که سرمایه اش 500 تا پراید بود، عملی نیست.
در مورد بقیه کالا ها هم همینطوره. دوستان در این دو سال اخیر از پوشک و پلی استیشن و سیمان و میلگرد مثال زدن تا پشکل و کود و رب گوجه و اخیرا هم بورس. رشد قیمت های همه اینا رو با دلار مقایسه کردن.... مساله اینجاست که دلار با هیچکدوم از اینا قابل مقایسه نیست. دلار پول نقدیه که شما میتونی بذاری توی جیبت ببری هر جای دنیا خرج کنی. خرید و فروشش راحته. وقتی ازت نمیگیره. سر و کله با کسی نباید بزنی. فاسد شدنی نیست. مدلش قدیمی نمیشه و ... به طور خلاصه خرید و فروش بقیه چیزها یک شغل محسوب میشه، سرمایه گذاری ساده نیست.
اگر من نوعی بخوام وقت بذارم و بازار ماشین یا بازار میلگرد و سیمان و پشکل و رب گوجه رو یاد بگیرم که صرفا ارزش پولم رو حفظ کنم یا یه ذره از تورم جلو بیفتم، خب مگه مرض دارم ؟ همین وقت و انرژی رو میذارم روی شغل خودم، 10 برابرشو در میارم
تازه از همه اینا که بگذریم، سوئیچ کردن روی بازارهای مختلف به این راحتی هم نیست. من نمیدونم بعضی از دوستانی که بعضا میگن میلیاردی از این بازار به اون بازار سوئیچ میکنن، چطوری این کار رو انجام میدن. اما من به شخصه حتی در حد چند ده میلیون هم با احتیاط جابجا میکنم. دولت این روزها گرسنه است. پول ببینه به پول و صاحب پول رحم نمیکنه شانس آوردیم که کرونا اومد وگرنه مالیات های امسال دیدنی بود