• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Mohamad846

Registered User
لایک‌ها
1,176
واقعا معلوم نیست رای بیاره. اگر به رای اکثریت عمومی بود که میگفتم قطعا رای نمیاره. امید من به سیستم انتخاب رییس جمهوری امریکاست:D

واقعا نمیدونم و نمیتونم پیشنهادی بدم. اما 2 تا چیز رو میدونم. اگر قرار باشه دلار گرون بشه، ماشین قطعا با شدت بیشتری گرون میشه در میان مدت. از طرفی کل حکومت (همه جناح ها) به شدت در بالا بردن قیمت ملک و زمبن و مسکن همدست شدن
من واسه استفاده شخصی میخوام بخرم نه دلالی،اگه ارزونم بشه مگه چقدر ارزون میشه؟دوباره بلند مدت میره بالا
ولی اگه نخرم و بره بالا واقعا ضرر میشه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من واسه استفاده شخصی میخوام بخرم نه دلالی،اگه ارزونم بشه مگه چقدر ارزون میشه؟دوباره بلند مدت میره بالا
ولی اگه نخرم و بره بالا واقعا ضرر میشه

والا این دیگه تصمیم گیری شخصیه و بستگی به این داره که چقدر بخواید بخرید. اگر برای خرج مسافرت و این چیزهاست، مطابق فرمایش شما زیاد هم فرقی نداره اما در صورت رای نیاوردن ترامپ، حداقل در کوتاه مدت احتمال خیلی زیادی هست که قیمت به محدوده 10 تومن برگرده

Mohamad846

Registered User
لایک‌ها
1,176
والا این دیگه تصمیم گیری شخصیه و بستگی به این داره که چقدر بخواید بخرید. اگر برای خرج مسافرت و این چیزهاست، مطابق فرمایش شما زیاد هم فرقی نداره اما در صورت رای نیاوردن ترامپ، حداقل در کوتاه مدت احتمال خیلی زیادی هست که قیمت به محدوده 10 تومن برگرده
صحیح، ممنون از راهنماییتون

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98
غیر ممکنه قیمت دلار نصف بشه!! فوق فوقش سه چهارتومن بیاد پایین
هیچوقت دلار تو ایران انقدر کاهشی نبوده که حالا بخواد بشه ۱۰ تومن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
غیر ممکنه قیمت دلار نصف بشه!! فوق فوقش سه چهارتومن بیاد پایین
هیچوقت دلار تو ایران انقدر کاهشی نبوده که حالا بخواد بشه ۱۰ تومن
به نظر من در کوتاه مدت امکانش هست. اگر ترامپ رای نیاره، جو روانی خیلی مثبت میشه، ضمنا دولت هم به امید توافق تزریق بیشتری به بازار انجام میده. و ضمنا کشورهای ثالث هم که الان از ترس ترامپ سختگیری میکنن، سخت گیری هاشون کمتر میشه

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
اصلا امکان نداره دلار بشه 10 تومن در خوشبینانه ترین حالت خیلی پایین بیاد تا 17 18 هزار تومانه هر دولتی که اومده دلار چند برابر شده و تحویل دولت بعدی داده اگه پایین بیاد که به ضرر خودشونه

signore

Registered User
لایک‌ها
636
با احترام
اینطور که جنابعالی می‌فرمایید :

اگه ترامپ رای نیاره دلار ۱۰ تومن
بعدش خبر مذاکره با آمریکا دلار ۶ تومن
بعد از اون شروع مذاکرات با آمریکا دلار ۳ تومن
بعدش توافق با آمریکا دلار ۱۵۰۰ تومن
سپس اجرای توافق دلار ۷۵۰ تومن
...
...
...
همینطوری پیش بریم هر ۱۰۰ دلار آمریکا معادل یک ریال ایران

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
با احترام
اینطور که جنابعالی می‌فرمایید :

اگه ترامپ رای نیاره دلار ۱۰ تومن
بعدش خبر مذاکره با آمریکا دلار ۶ تومن
بعد از اون شروع مذاکرات با آمریکا دلار ۳ تومن
بعدش توافق با آمریکا دلار ۱۵۰۰ تومن
سپس اجرای توافق دلار ۷۵۰ تومن
...
...
...
همینطوری پیش بریم هر ۱۰۰ دلار آمریکا معادل یک ریال ایران

من کی همچین حرفی گفتم ؟:p:D

دلار 6 ماه قبل چند بود؟ 14 تومن. 9 ماه قبل چند بود ؟ 11 تومن. کل سال 98 در محدوده 10 تا 15 تومن بود. در اوج تحریم ها و با وجود ترامپ و تنش و فروش نفت تقریبا صفر. درسته ؟

پس اینکه دو ماه دیگه با عدم انتخاب ترامپ و امید به مذاکره و جو روانی مثبت، به همون محدوده 10 تا 15 تومن برگرده، اصلا چیز عجیبی نیست. اما اینکه در این محدوده بمونه، بستگی به شرایط اقتصادی بعدی داره

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
دلار نمی تونه به نظر من پایین باید به چند دلیل ، دلار قبل از عید حدود میانگین 15 بگیریم الان ملک حدود 2 برابر یا کمی کمتر بیشتر زیاد شده

1- طرف با پول خونه میتونه براحتی دلار بخره و از مملکت خارج کنه و همین الان هم دقیقا داره همین اتقاق میافته نمونه ترکیه که همه دارن میرن اونجا میخرن یعنی با همون دلار 23 هزار تومانی الان هم خونه رشد کرده اما دلار حدود 50% رشد کرده پس میصرفه
حتی اگه بخواد جو روانی پیش بیاد بدتر ، چون هجوم میران به سمت بازار خرید ، چون دیگه طرف با یه خونه اطراف تهران هم 100 هزار تا دلار بخره سریع بر میداره میره چون موج خروج از کشور شدت گرفته همین الان تو دوران کرونا اما ایرانی ها برای خرید ملک در ترکیه خیلی بالا هست
2- دلار نیمایی یا سنا که برای واردات هم استفاده بشه دیگه داره بالا محاسبه میشه و وارد کننده دیگه جنسش رو نمیتونه با دلار 15 تومان مثلا بده کما اینکه الان جنس ها با دلار 30 تومان داره به مردم داده میشه
3- اینکه دلار رفت بالا و بعد در محدوده 12 اوردن پارسال یک دلیل این بود ولش میکردن الان 50 تومان بود ، با هر مدلی زور ، دستوری هرچی بود نگه داشتن که کنترل کنن کم کم بره ، همین الان دلار بشه باز محدوده 12 همه حساب کن چه میشه همه هجوم میارن برای خرید و رفتن

signore

Registered User
لایک‌ها
636

دلار 6 ماه قبل چند بود؟ 14 تومن. 9 ماه قبل چند بود ؟ 11 تومن. کل سال 98 در محدوده 10 تا 15 تومن بود. در اوج تحریم ها و با وجود ترامپ و تنش و فروش نفت تقریبا صفر. درسته ؟

پس اینکه دو ماه دیگه با عدم انتخاب ترامپ و امید به مذاکره و جو روانی مثبت، به همون محدوده 10 تا 15 تومن برگرده، اصلا چیز عجیبی نیست. اما اینکه در این محدوده بمونه، بستگی به شرایط اقتصادی بعدی داره
با سلام و احترام
من البته اقتصاددان نیستم اما تا جایی که اطلاع دارم، متغیرهای اقتصادی سال ۹۹ با سال ۹۸ بسیار متفاوته. این فرمایش شما در صورتی می‌تونه به طور نسبتا دقیق درست باشه که ما پارامترهای تاثیر گذار اقتصادی رو ثابت فرض کنیم که در عمل چنین چیزی نیست و در نتیجه حتی با فرض تغییر مثبت در شرایط سیاسی، نرخ ارز نمیتونه به قیمت سال های گذشته برگرده یا حداقل میتونم بگم احتمالش بسیار بسیار ضعیفه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

شما نقدینگی کل ریال رو در نظر نگرفتی که هر روز داره چاپ میشه و به کلش اضافه میشه، یعنی ارزش ریال هر روز از روز قبل کمتره مگر اینکه رشد اقتصادی هم داشته باشیم.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
کمترین رشد رو ارز داشته در این 2 ساله اخیر :) قطعا خودشو میرسونه به بقیه .

kave_r

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان
یه سوال معمولا سکه بیشتر سود میاد روش یا دلار چون بعضی مواقع روی سکه خیلی بیشتر قیمتش میاد بالا
اگر لطف کنید راهنمای کنید مثلا برای کوتاه مدت چون ممکنه دوباره سکه و دلار گرون بشه کدام بهتره بخریم ؟

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
سلام دوستان
یه سوال معمولا سکه بیشتر سود میاد روش یا دلار چون بعضی مواقع روی سکه خیلی بیشتر قیمتش میاد بالا
اگر لطف کنید راهنمای کنید مثلا برای کوتاه مدت چون ممکنه دوباره سکه و دلار گرون بشه کدام بهتره بخریم ؟
آینده که غیر قابل پیش بینیه اما تجربه نشون داده که قطعا طلا بهتره
طلا از اول عنقلاب تقریبا 8600 برابر شده ولی ارز 1600 برابر

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
bav3_154fs759111.gif
25r30wi.gif

شما نقدینگی کل ریال رو در نظر نگرفتی که هر روز داره چاپ میشه و به کلش اضافه میشه، یعنی ارزش ریال هر روز از روز قبل کمتره مگر اینکه رشد اقتصادی هم داشته باشیم.

البته افتک که عکسش رو دلاره و حرفش سنده
s0426.gif

بالاخره 10 میلیون یورو و دلار از منو شما بیشتر پاره کرده
bav3_154fs759111.gif

ولی نظر شخصی من اینه حتی با وجود انتخاب آقای بایدن و درصورت رخدادن برخی از اتفاقات سیاسی تو سطح جهان و به ویژه ایران (!) ، دلار میتونه کوتاه مدت به قیمت های 14 الی 16 هم برسه . کوتاه مدت به خاطر هیجاناته و پشت بند اون بورس هم به شدت دچار یه شوک وحشی میشه
bav3_154fs759111.gif
ولی دوباره به تعادل خودش میرسه
بلند مدت همه میدونیم افزایش قیمت دلار اصلا دلیلش چیز دیگه ای هستش و با این سیستم همیشه افزایشیه

درمورد اینکه چقدر احتمال انتخاب ترامپ وجود داره :
تا اونجایی که اطلاع دارم ایران تونسته یبار روی انتخابات آمریکا اثر بزاره که همون دوره جنگ بود و الانم ممکنه همون سناریو مجدد تکرار بشه ...
از طرفی ایران کاری نداریم داخل کشور چی شده (!) ولی خارج از کشور حرکتایی میزنه که ذهن منو یاد شروع جنگ جهانی دوم میندازه !
احساس میکنم ایران تعادل رو توی منطقه و یا تو سطح بزرگ تری بهم زده که امیدوارم این حرکتا منجر به غرور کاذب و رسیدن دور موتور به محدوده قرمز نشه که تهش عاقبت خوبی نداریم
deadcrazy.gif

در صورتی که ترامپ رای بیاره هم به نظرم موقتی یه شوک خیلی شدید به ارز وارد بکنه و بعد از مدتی یکم آروم تر بشه
mpr.gif

کمترین رشد رو ارز داشته در این 2 ساله اخیر :) قطعا خودشو میرسونه به بقیه .
بقیه بازارا خودشون رو به دلار میرسوننا ، نه دلار خودشو به بقیه چیزا برسونه
crazy.gif

بخشی از گرونی های اخیر به خاطر افزایش قیمت دلار یعنی کاهش ارزش پولمون بوده بخشی هم به خاطر قوانین وارداتی و ارزی مربوطه که اگه دلار 2 برابر شده به خاطر اون قوانین قیمت مثلا 4 برابر شده ...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
رشد مجدد قیمت ارز :(
دلار حواله :24.100 تومان

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
همتی داره دوباره نوسان میگیره

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
اگر برعکسِ ایران و اروپا، ادعاهای استکبار جهانی در مورد امکان فعال کردن مکانیسم ماشه درست باشه ( که تجربه نشون داده درست هست ) باید کم‌کم از دلار ۲۳ و ۲۵ خداحافظی کنیم و در محدوده ۲۷ بهش عادت کنیم ....
چون این افزایش آرام‌آرام نرخ دلار‌ میتونه نتیجه همین اخبار باشه و درواقع از الان حرکتش رو شروع کرده (پیش‌خور شدن اتفاق) تا وقتی رسما عملی شد ( ماشه چکانده شد! ) ، شوک کمتری به بازار وارد بشه ....

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
‏‎#فوری
مایک پومپئو: همه تحریم‌های سازمان ملل بر علیه جمهوری اسلامی در نیمه شب ۲۰ سپتامبر(۳۰ شهریور) مجداد اعمال خواهد شد

‏مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در توییتی نوشت کشورش هفته گذشته یک پروسه سی روزه را برای بازگشت همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران فعال کرده است. او افزود این تحریم‌ها‌ نیمه شب ۳۰ شهریور باز می‌گردند.

‏پمپئو: چنانچه هر عضوی از شورای امنیت سازمان ملل بخواهد قطعنامه‌ای برای ادامه لغو تحریم‌ها ارائه کند، آمریکا با آن مخالفت می‌کند. اگر قطعنامه‌ای ارائه نشود هم تحریم‌ها ۳۰ شهریور برمی‌گردند. قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت اینگونه عمل می‌کند.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
‏‎#فوری
مایک پومپئو: همه تحریم‌های سازمان ملل بر علیه جمهوری اسلامی در نیمه شب ۲۰ سپتامبر(۳۰ شهریور) مجداد اعمال خواهد شد

‏مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در توییتی نوشت کشورش هفته گذشته یک پروسه سی روزه را برای بازگشت همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران فعال کرده است. او افزود این تحریم‌ها‌ نیمه شب ۳۰ شهریور باز می‌گردند.

‏پمپئو: چنانچه هر عضوی از شورای امنیت سازمان ملل بخواهد قطعنامه‌ای برای ادامه لغو تحریم‌ها ارائه کند، آمریکا با آن مخالفت می‌کند. اگر قطعنامه‌ای ارائه نشود هم تحریم‌ها ۳۰ شهریور برمی‌گردند. قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت اینگونه عمل می‌کند.

از اول هم معلوم بود که ماشه کار خودشو انجام میده و مخالفت اروپا و شورای امنیت بیشتر جنبه نمادین داره

بالا