من کی همچین حرفی گفتم ؟
شما نقدینگی کل ریال رو در نظر نگرفتی که هر روز داره چاپ میشه و به کلش اضافه میشه، یعنی ارزش ریال هر روز از روز قبل کمتره مگر اینکه رشد اقتصادی هم داشته باشیم.
البته افتک که عکسش رو دلاره و حرفش سنده
بالاخره 10 میلیون یورو و دلار از منو شما بیشتر پاره کرده
ولی نظر شخصی من اینه حتی با وجود انتخاب آقای بایدن و درصورت رخدادن برخی از اتفاقات سیاسی تو سطح جهان و به ویژه ایران (!) ، دلار میتونه کوتاه مدت به قیمت های 14 الی 16 هم برسه . کوتاه مدت به خاطر هیجاناته و پشت بند اون بورس هم به شدت دچار یه شوک وحشی میشه
ولی دوباره به تعادل خودش میرسه
بلند مدت همه میدونیم افزایش قیمت دلار اصلا دلیلش چیز دیگه ای هستش و با این سیستم همیشه افزایشیه
درمورد اینکه چقدر احتمال انتخاب ترامپ وجود داره :
تا اونجایی که اطلاع دارم ایران تونسته یبار روی انتخابات آمریکا اثر بزاره که همون دوره جنگ بود و الانم ممکنه همون سناریو مجدد تکرار بشه ...
از طرفی ایران کاری نداریم داخل کشور چی شده (!) ولی خارج از کشور حرکتایی میزنه که ذهن منو یاد شروع جنگ جهانی دوم میندازه !
احساس میکنم ایران تعادل رو توی منطقه و یا تو سطح بزرگ تری بهم زده که امیدوارم این حرکتا منجر به غرور کاذب و رسیدن دور موتور به محدوده قرمز نشه که تهش عاقبت خوبی نداریم
در صورتی که ترامپ رای بیاره هم به نظرم موقتی یه شوک خیلی شدید به ارز وارد بکنه و بعد از مدتی یکم آروم تر بشه
کمترین رشد رو ارز داشته در این 2 ساله اخیر
قطعا خودشو میرسونه به بقیه .
بقیه بازارا خودشون رو به دلار میرسوننا ، نه دلار خودشو به بقیه چیزا برسونه
بخشی از گرونی های اخیر به خاطر افزایش قیمت دلار یعنی کاهش ارزش پولمون بوده بخشی هم به خاطر قوانین وارداتی و ارزی مربوطه که اگه دلار 2 برابر شده به خاطر اون قوانین قیمت مثلا 4 برابر شده ...